- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
tünaydın kızlaaarrr
kızalr sanırım ben aşeriyorum ,canım deli gibi çokonat çekiiiiiihiçte dışarı çıkasım yok ,napcam benn:26:
canomcum Allah annene uzun ömürler versin ,rüyada ölmek ömrü uzatırda ,ben senin dolapta yediğin halta bi anlama veremedim
bu arada bende dün gece 10 küsür kez wc ye gitmek suretiyle gecey, tamamlamış bulunmaktayım ,ya öyle bişeyki wc den çıkıyorum daha kapısında yanmaya başlıyo ,tekrar varmış gibizaten rüyamdada domatesli_pilav,yslzytn, canom ,süreki onlara sözlü yorum yapıyorum ,yok o öyle ,bu böyle ,bi ara ayıktım ,napıyorum ben kk zehirlenmesi oldu sanırım ,çarpıyo artık beniii
yok canım krem falan kullanmıyorum acaba başlasammı kiiii:26:
Bence başla.bikaç kişide gördüm uçları sonra çok kötü oluyo, çatlıyo.bende korkudan günaşırı kullanıyorum.mustela aldım.sonradan keşke demeyim diye şimdiden başladım,
mavipatikler
canım allah sana kolaylık versinnn zor valla hem karnında hem kucagında
tünaydın kızlar.geçmişe baktım herkesler iyi şükür.
bende yataktan 40 dk önce zorla kalktım.uyanamıyorum bir türlü.evi bile toparlamadım.
benim ayaklarımdaki şişlikler bir türlü inmiyor ve ben bu duruma sinir oluyorum.
tünaydın kızlar.geçmişe baktım herkesler iyi şükür.
bende yataktan 40 dk önce zorla kalktım.uyanamıyorum bir türlü.evi bile toparlamadım.
benim ayaklarımdaki şişlikler bir türlü inmiyor ve ben bu duruma sinir oluyorum.
canım bence 1 gün alman daha mantıklı,hem 2 gün evde birilerinin olması beni sıkar,yada alcaksan 3 gün arayla 2 gün albence.saol canım sanada gecmıs olsun benım 7 dı cıktı gecen kanım ertesı gun baska hastaneye gıttım 10 du yanı yanlıs bakmıslar ama yınede dusuk ılacım kucuk kaplarda sulu bı ılac kabızlık yapmadıgı ıcın doktor onu verıyor bagırsakları ıyı calıstırıyor :) kecı boynuzu pekmezının en ıyı pekmez oldugunu duymustum aslında oglumdada ona baslamak ıstıyordum oda kansız uzum pekmezımızı anneme sutlayıp kecı boynuzu pekmezıne baslıycam hemen saol verıdgın bılgı canımcım
:
cannım Rabbim kayınvalidenin acılarını dindirsin inş.çok zor onların şimdi çektikleri ,bende kayınpederimden biliyorum ,biz 1 iğneden kaçarken günde 2-3 kez iğne ,gün aşırıda diyalize giriyodu,Allah kimseye bukadar çektiermesin ,elden ayağa düşürmesin.sagolun ALLAH uzun omurler versin bebsilerinizi saglikla kucaginiza versin insallah aslinda cok uzulmedim kadincagizin cektiklerini gordugum icin sevindim allah daha fazla aci cektirmesin diye dua bile ediyordum kimseye karismayan kendi halinde biriydi bizim parmagimiza bir igne batsa canimiz nasilda aciyor kadincaz uyusturulmadan ameliyat edildi ah bile demediuzuldugum esim annesine cok asiri derece duskun biri bir hatice gitti bir hatice geliyor diyor sonrada torununu gormeden gitti diyip agliyor onun yaninda degilim ki telefonlada nekadar nasil teselli edilir ki insan bilmiyorum cok kotu hissediyorum offf ne zor durum oyle
amaninnnnnn 53 günün kalmış kızzzzzzz ben heyecanlandımmmm kim bilir sen ne hissediyosunnn
aynen canım kafam karıstıkı nasıl karım ne zararım ne 2 gunmu ıyı bı gunmu fıyat ne olsun bıyandanda nasıl yapıcak bılmıyorum ust katta komsu kotu olmakta var dumur oldum :) beynım sıstı ınan bı yandanda ıhtıyacım var yenı bırıne en ıyısı bı gun denemek sanırım ama ıste aklıma yatmayan 1 gunde halletmı dıyım 2 sefermı gelsınoff en ıyısı bosvermek mıyoksa ? kafam cok tyorulduınanMavipatikler.
Canım Çok kafanı karıştırmışın. Böyle durumlarda ben hiç düşünmem direk reddederim. Şimdiden kafamı bu kadar karıştıracağına hiç olmasın daha iyi. Sonuçta ortada bir problem var. En iyi yol bildiğin yoldan çözmektir. Başka yol öğrenip aynı sonucu bulacakken ve senin için sonuç önemliyken niye diğer yoldan çözmeye çalışasın ki.
Ha ihtiyacı var yardımım olsun dersen o sana uysun. zamanla alışırsın , seninde elin hızlanır desen??
canım bence 1 gün alman daha mantıklı,hem 2 gün evde birilerinin olması beni sıkar,yada alcaksan 3 gün arayla 2 gün albence.
Ay nejlaaa senin haftanı görünce içim eriyor, seviniyorum. Bende gelecem o günlere diye.
Şişlikleri hiç sorma benim ayaklarda hiç inmiyor artık. İlerleyne haftalarda ne olurum kestiremiyorum.
anaaam maşşallahmaşşallh ,kaldı canım bebişimi görmek onu kucağıma almak istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum.sonra kendi kendime diyorumki 1 gün acı çekecem belki ama sonunda dünyanın en güzel duygusunu tadacam.
anaaam maşşallahmaşşallh ,
bene 53 gün kalınca nasıl olcam aacaba ,ama biliyorum ben kesin böyle :83::83::83::83::83::83::83: olurum :18::18::18::18:bide böylebide böyle:26::26::26::26:bide böyle bide böyle bide böyle....
anaaam maşşallahmaşşallh ,
bene 53 gün kalınca nasıl olcam aacaba ,ama biliyorum ben kesin böyle :83::83::83::83::83::83::83: olurum :18::18::18::18:bide böylebide böyle:26::26::26::26:bide böyle bide böyle bide böyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?