2011 Ekim Anneleri

kız bende anlam veremedim niye oraya işediğimi
oooo rüyanada girmişimmmmmm

sagolun ALLAH uzun omurler versin bebsilerinizi saglikla kucaginiza versin insallah aslinda cok uzulmedim kadincagizin cektiklerini gordugum icin sevindim allah daha fazla aci cektirmesin diye dua bile ediyordum kimseye karismayan kendi halinde biriydi bizim parmagimiza bir igne batsa canimiz nasilda aciyor kadincaz uyusturulmadan ameliyat edildi ah bile demediuzuldugum esim annesine cok asiri derece duskun biri bir hatice gitti bir hatice geliyor diyor sonrada torununu gormeden gitti diyip agliyor onun yaninda degilim ki telefonlada nekadar nasil teselli edilir ki insan bilmiyorum cok kotu hissediyorum offf ne zor durum oyle

Son düzenleme:
mavipatikler

canım allah sana kolaylık versinnn zor valla hem karnında hem kucagında

saol canım yorucu amabı okadarda guzel bırsey 2. ye hamıle kalınca 3.ye bıle heves ettım oglum benım arkadasım rabbım sızede bu gunlerı gostersın ınsallah

tünaydın kızlar.geçmişe baktım herkesler iyi şükür.
bende yataktan 40 dk önce zorla kalktım.uyanamıyorum bir türlü.evi bile toparlamadım.
benim ayaklarımdaki şişlikler bir türlü inmiyor ve ben bu duruma sinir oluyorum.

amaninnnnnn 53 günün kalmış kızzzzzzz ben heyecanlandımmmm kim bilir sen ne hissediyosunnn

Mavipatikler.
Canım Çok kafanı karıştırmışın. Böyle durumlarda ben hiç düşünmem direk reddederim. Şimdiden kafamı bu kadar karıştıracağına hiç olmasın daha iyi. Sonuçta ortada bir problem var. En iyi yol bildiğin yoldan çözmektir. Başka yol öğrenip aynı sonucu bulacakken ve senin için sonuç önemliyken niye diğer yoldan çözmeye çalışasın ki.
Ha ihtiyacı var yardımım olsun dersen o sana uysun. zamanla alışırsın , seninde elin hızlanır desen??

Kızlarr braun kulaktan ateş ölçer i araştırıp alan yada kullanım memnun olan varmı nerede daha uygun ve fiyatı nee hangı model

Ay nejlaaa senin haftanı görünce içim eriyor, seviniyorum. Bende gelecem o günlere diye.
Şişlikleri hiç sorma benim ayaklarda hiç inmiyor artık. İlerleyne haftalarda ne olurum kestiremiyorum.

Son düzenleme:
canım bence 1 gün alman daha mantıklı,hem 2 gün evde birilerinin olması beni sıkar,yada alcaksan 3 gün arayla 2 gün albence.
cannım Rabbim kayınvalidenin acılarını dindirsin inş.çok zor onların şimdi çektikleri ,bende kayınpederimden biliyorum ,biz 1 iğneden kaçarken günde 2-3 kez iğne ,gün aşırıda diyalize giriyodu,Allah kimseye bukadar çektiermesin ,elden ayağa düşürmesin.

amaninnnnnn 53 günün kalmış kızzzzzzz ben heyecanlandımmmm kim bilir sen ne hissediyosunnn

kaldı canım bebişimi görmek onu kucağıma almak istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum.sonra kendi kendime diyorumki 1 gün acı çekecem belki ama sonunda dünyanın en güzel duygusunu tadacam.

aynen canım kafam karıstıkı nasıl karım ne zararım ne 2 gunmu ıyı bı gunmu fıyat ne olsun bıyandanda nasıl yapıcak bılmıyorum ust katta komsu kotu olmakta var dumur oldum :) beynım sıstı ınan bı yandanda ıhtıyacım var yenı bırıne en ıyısı bı gun denemek sanırım ama ıste aklıma yatmayan 1 gunde halletmı dıyım 2 sefermı gelsınoff en ıyısı bosvermek mıyoksa ? kafam cok tyorulduınan
canım bence 1 gün alman daha mantıklı,hem 2 gün evde birilerinin olması beni sıkar,yada alcaksan 3 gün arayla 2 gün albence.

bende oyle dusundum 1 gun ıyı ama ılla 2 gune bolelım derse ara verıp gelsın sadece cam ut deıl yıne bı evı supursun tabı oyle olursa 50 den vermem gerek yoksa 1 gunde 40 lıra ama her hafta alınca cokta 2. gune gerek kalmaz gıbıde gelıyo sonucta gunluk temızlık yapıyorum

RUMUZCUM meraba.senle günlerimiz aynı doktorun tahmini doğum tarihi söyledimi sana.söylediyse ne zaman dedi.tarih konusunda kafam karıştıda benim yine:26:

Ay nejlaaa senin haftanı görünce içim eriyor, seviniyorum. Bende gelecem o günlere diye.
Şişlikleri hiç sorma benim ayaklarda hiç inmiyor artık. İlerleyne haftalarda ne olurum kestiremiyorum.

tabiki hayırlısıyla hepiniz geliceksiniz canım.şafağım iyice azaldı.bakalım ne zaman gelicek benim yavrum.
sen çalışıyorsun ayaklarını dinlendirme şansın az ama ben evdeyim neden bukadar şişiyor anlamıyorum özellikle sağ ayağım resmen evrim geçirdi.parmaklarım tombik tombik oldu.sana ve çalışan diğer arkadaşlara Allah kolaylık versin bütün gün ayaklar sarkık duruyor ve ayakkabının içinde .
32.haftanız biran önce gelsin de sizde rahat edin artık.

kaldı canım bebişimi görmek onu kucağıma almak istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum.sonra kendi kendime diyorumki 1 gün acı çekecem belki ama sonunda dünyanın en güzel duygusunu tadacam.
anaaam maşşallahmaşşallh ,
bene 53 gün kalınca nasıl olcam aacaba ,ama biliyorum ben kesin böyle :83::83::83::83::83::83::83: olurum :18::18::18::18:bide böylebide böyle:26::26::26::26:bide böylebide böylebide böyle....

sen çok yaşa nida. güldürdün beni.kız nasıl şekillere giriyon öyle.

doguma 2 gün kalada böyle olursunnbide böyleeee:95::95::95::95::95::95:bide böylee:93::93::93::93::93::93:

tünaydın anneler ve minik bebişleri.

fatmadeviren Allah sabır versin canım.kanser tam bi illet.çok zor.

canom rüyada ben de gördüm bi kez annemi öle.ama ömür verilir diolar.annelerimizi çok sevdiğimizden ve şuan en hassas dönemimizde olduğumuzdan böyle rüyalar görüyoruz sanırım.dün gece ben de eşime bişey olursa naparım diye düşünüp gözlerim doldu.ahh şu hamilelik psikolojisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…