- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
anaaam maşşallahmaşşallh ,
bene 53 gün kalınca nasıl olcam aacaba ,ama biliyorum ben kesin böyle :83::83::83::83::83::83::83: olurum :18::18::18::18:bide böylebide böyle:26::26::26::26:bide böyle bide böyle bide böyle....
doguma 2 gün kalada böyle olursunnbide böyleeee:95::95::95::95::95::95:bide böylee:93::93::93::93::93::93:
tünaydın anneler ve minik bebişleri.
fatmadeviren Allah sabır versin canım.kanser tam bi illet.çok zor.
canom rüyada ben de gördüm bi kez annemi öle.ama ömür verilir diolar.annelerimizi çok sevdiğimizden ve şuan en hassas dönemimizde olduğumuzdan böyle rüyalar görüyoruz sanırım.dün gece ben de eşime bişey olursa naparım diye düşünüp gözlerim doldu.ahh şu hamilelik psikolojisi
gunaydin insallah iyisinizbugun kotu bir haberle uyandim esimin annesi 3yildir kanserle mucadele ediyordu malesef organlari iflas etmis cocuklari gelene kadar doktor bekletiyor esimle konustum ama cok kotu oldum sustum kaldim insan bu durumlarda ne diyecegini bilmiyor
tünaydın anneler ve minik bebişleri.
fatmadeviren Allah sabır versin canım.kanser tam bi illet.çok zor.
canom rüyada ben de gördüm bi kez annemi öle.ama ömür verilir diolar.annelerimizi çok sevdiğimizden ve şuan en hassas dönemimizde olduğumuzdan böyle rüyalar görüyoruz sanırım.dün gece ben de eşime bişey olursa naparım diye düşünüp gözlerim doldu.ahh şu hamilelik psikolojisi
RUMUZCUM meraba.senle günlerimiz aynı doktorun tahmini doğum tarihi söyledimi sana.söylediyse ne zaman dedi.tarih konusunda kafam karıştıda benim yine:26:
tabiki hayırlısıyla hepiniz geliceksiniz canım.şafağım iyice azaldı.bakalım ne zaman gelicek benim yavrum.
sen çalışıyorsun ayaklarını dinlendirme şansın az ama ben evdeyim neden bukadar şişiyor anlamıyorum özellikle sağ ayağım resmen evrim geçirdi.parmaklarım tombik tombik oldu.sana ve çalışan diğer arkadaşlara Allah kolaylık versin bütün gün ayaklar sarkık duruyor ve ayakkabının içinde .
32.haftanız biran önce gelsin de sizde rahat edin artık.
gecen gece bende aynı seyı dusundum esıme brsey olsa ben naparım sonra gomuldgunu dusundum nasıl ızın verırım uzerıne toprak atılmasına dıye dusundum hungur hungur agladım sonra esıme sarılıp sakın olme tamammı dedım adam cagız uyku sersemı hıhı dedihamılelık hormonları cok cok etkılıyo :) delı gıbı dusunup aglatıyo
ya ne diyim size siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün....bu topikte günden güne esprinin dozu tavan yaptı walla..huni takmamız yakındır.
benzer rüyaları ben de gördüm daha öönce.Ama annemle olan ilişkimiz daha bir farklılaştı bu süreçte.daha çok bağlandık birbirimize.her an onu düşünür buluyorum kendimi
ay zaman geçmiy kızzz ne yapakkk
hatta butun topiğii bi güldüremm
daha evlenmemiştim annem ve kızkardeşimle yaşıyordum kız kardeşimle çok film izlerdik ve kumanda hep bende
olurdu neyse bir akşam nevaleyi aldıktv nin karşısına kuruldık gece yarısı blade vardı vampir filmi
kardeşim bi koltukta ben bi koltukta tıkınarak izliyoruztabi ben elimde kumanda ile uyuyakalmışım kardeşimde bunu
fırsat bilip beni korkutmak için yerde sürünerek yanıma gelmiş boynuma sokuldu ısırıyoben filmin etkisiyle uyanıp
kumandayı kardeşimin kafasına indirdim piller bir yana kardeşim bir yana garibim çıglıgı bastı
Canım benim doktor sata göre söylemişti. O da 22 Ekim. Ama işte sonlara doğru tahmin veriyorlar genelde. Randevum haftaya cuma. Ozaman sorucam inşallah.
benimde haftaya randevum var.bana 23 ekim demişti sata göre.o zaman senin çizelgede bi sorun var canım.78 günün falan kalmış olması lazım.yanlış bilmiyosam:44:
ayyy allah korusun canımızdan parça gibiler dimi.başı ağrısın aklım uçuyor.oda aynı gerçı kuzum şevkatli bana karşı mesela iğnemi yapamaz ağlar kıyamaz kuzum.diyolar bana git adanada doğur diye asla diyorum ben kocamdan dakika ayrı kalamam yurt dışına geziye gitçekti gitmede diyememiştim içim koptu üzüntüden ama şükür iptal edild.rabbim bizi ayırmasın
bana yaptırmadı canım, 2 kez inderect coombs yapıldı negatif çıktı allaha çok şükür 15 ağustostosta kontrolüm tekrar yapılır sanırım.kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarım bişi sorcam doktorunuz size 28. haftada iğne yaptırdı mı bana yaptırmadı ya
bana yaptırmadı canım, 2 kez inderect coombs yapıldı negatif çıktı allaha çok şükür 15 ağustostosta kontrolüm tekrar yapılır sanırım.
lekelenme olmadkça iğne yapılmıyor diye biliyorum,
bana yaptırmadı canım, 2 kez inderect coombs yapıldı negatif çıktı allaha çok şükür 15 ağustostosta kontrolüm tekrar yapılır sanırım.
lekelenme olmadkça iğne yapılmıyor diye biliyorum,
Kızlarr braun kulaktan ateş ölçer i araştırıp alan yada kullanım memnun olan varmı nerede daha uygun ve fiyatı nee hangı model
Günaydın kızlarrrr, benim çoookk uykum var yaaa sabahları kalkamıyorum, masamda uyumamak için zor tutuyorum kendimi. akşamları 1 er saat arayla kestiriyorum zaten ilk üç aya geri döndüm resmen. acıkınca midemde bulanıyorbirde eylülcük dünden beri çok hareketli değil. hiç ayaklarını hareket ettiğrmiyor arada bir ellerini vuruyor, gerneşiyor tamma. ben çok uyuduğum içinmi hissetmiyorum yoksa?
canım ben mevlüt yapıcam. Ama kasıma denk geleceği için mevlüt kıyafetini anneme ördürdüm. süt beyazı mini bir elbise yapmış oda önden düğmeli boynunda pembe bir gülü varmış, saç bandıda beyaz üzerinde pembe güllü. bende çorpçıya dantelli külotlu çorap siparişi verdim. pembe patiğinide annem örmüş kıyafetine uyumlu :)) böylece özel birde çok güzel mevlüt kıyafeti oldu kızımın çokkk ciciiii.....
canım dr brown kullanna arkadaşlar çok memnun kalmışlar ve tavsiye ediyorlar fiyatıda uygun. bende medela, nuk ve dr brown arasında kaldım son bir kez bakıp alıcam galiba üçünden birini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?