2011 Ekim Anneleri

doguma 2 gün kalada böyle olursunnbide böyleeee:95::95::95::95::95::95:bide böylee:93::93::93::93::93::93:

ya ne diyim size siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün....bu topikte günden güne esprinin dozu tavan yaptı walla..huni takmamız yakındır.

benzer rüyaları ben de gördüm daha öönce.Ama annemle olan ilişkimiz daha bir farklılaştı bu süreçte.daha çok bağlandık birbirimize.her an onu düşünür buluyorum kendimi

çok kötü olmuş çok üzüldüm söz bitiyor böyle durumlarda

gecen gece bende aynı seyı dusundum esıme brsey olsa ben naparım sonra gomuldgunu dusundum nasıl ızın verırım uzerıne toprak atılmasına dıye dusundum hungur hungur agladım sonra esıme sarılıp sakın olme tamammı dedım adam cagız uyku sersemı hıhı dedi hamılelık hormonları cok cok etkılıyo :) delı gıbı dusunup aglatıyo

RUMUZCUM meraba.senle günlerimiz aynı doktorun tahmini doğum tarihi söyledimi sana.söylediyse ne zaman dedi.tarih konusunda kafam karıştıda benim yine:26:

Canım benim doktor sata göre söylemişti. O da 22 Ekim. Ama işte sonlara doğru tahmin veriyorlar genelde. Randevum haftaya cuma. Ozaman sorucam inşallah.

Aminnnnn. Sorma nejla gözüm takvimde. Utanmasam hapiste yatanlar gibi her güne 1 çizik atıcam:86:

gercekten sozun bıttıgı yer evlat ıcın annesının basına bırsey gelmesınden kotu ne olabılırkın rabbım hayırlısını versın haklarında sanada hamıle halınla cok sey dusuyor esının destegı umutu yasama nedenı olmalısın canım rabbım yınede sıfa versın dıyelım

Son düzenleme:

ayyy allah korusun canımızdan parça gibiler dimi.başı ağrısın aklım uçuyor.oda aynı gerçı kuzum şevkatli bana karşı mesela iğnemi yapamaz ağlar kıyamaz kuzum.diyolar bana git adanada doğur diye asla diyorum ben kocamdan dakika ayrı kalamam yurt dışına geziye gitçekti gitmede diyememiştim içim koptu üzüntüden ama şükür iptal edild.rabbim bizi ayırmasın

ay zaman geçmiy kızzz ne yapakkk

hatta butun topiğii bi güldüremm
daha evlenmemiştim annem ve kızkardeşimle yaşıyordum kız kardeşimle çok film izlerdik ve kumanda hep bende
olurdu neyse bir akşam nevaleyi aldık tv nin karşısına kuruldık gece yarısı blade vardı vampir filmi
kardeşim bi koltukta ben bi koltukta tıkınarak izliyoruz tabi ben elimde kumanda ile uyuyakalmışım kardeşimde bunu
fırsat bilip beni korkutmak için yerde sürünerek yanıma gelmiş boynuma sokuldu ısırıyoben filmin etkisiyle uyanıp
kumandayı kardeşimin kafasına indirdim piller bir yana kardeşim bir yana garibim çıglıgı bastı

kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarım bişi sorcam doktorunuz size 28. haftada iğne yaptırdı mı bana yaptırmadı ya

canom komedi filmi gibisin kız ne maceraları var sende ::)))))))

rabbım ayırmasın tabıkı arkadas dost sevgılı herseyler bızı ıcın ben esımın ıslerı ve askerlıgı nedenıyle cok ayrı kaldım ondan 15 ay kadar her ayrılısımda agladım hamıstım bebegım oldu buyudu hep ayrıydık bu sefer asla dıyorum buyuk konusmayımda ayrılmak ıstemıyorum cok sevıyorum cok askım deprestı

aaaa nddp yoksa nndp miydi ,canım sana kısaca ne desek bilemedimkii..neyse ,sen plates yapıyomuştun galiba ,nasıl yapıyosun ,yani interneten falanmı indiriyosun ??iyi geliyomu ,bizede önerirmisin ,gerçi 7. ay oldu nasıl yaparız bilemiyorumdaa:86::87::87::87::87:

kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarım bişi sorcam doktorunuz size 28. haftada iğne yaptırdı mı bana yaptırmadı ya
bana yaptırmadı canım, 2 kez inderect coombs yapıldı negatif çıktı allaha çok şükür 15 ağustostosta kontrolüm tekrar yapılır sanırım.

lekelenme olmadkça iğne yapılmıyor diye biliyorum,

sağol canım bende 2 defa indirekt coombs testini yaptım çok şükür negatifti bakalım kontrole gittiğimde bişey dicek mi

Kızlarr braun kulaktan ateş ölçer i araştırıp alan yada kullanım memnun olan varmı nerede daha uygun ve fiyatı nee hangı model

canım bana braunun kulaktan ateş ölçerini annem almış. ben biara ateş ölçere takmıştım oda gidip braun almış. bir süürde uç almış ona beni arayıp çok iii çalışıyorum kaç denedim falan demişti. ama ben henüz görmedim doğuma gelirken getiricek :)) yinede netten araştırdığımda braun en iyisiydi. uygun fiyata gelince netten alabilirisn fiyatı epey farkediyor tatlım.

vuuuuvvvvvvvvv çok orjinal bi cicisi olacak eylülün desene ....

ya bide mevlüt demişken nasıl ve ne zaman yapmayı planlıyorsunuz kızlar:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…