gunaydin insallah iyisinizbugun kotu bir haberle uyandim esimin annesi 3yildir kanserle mucadele ediyordu malesef organlari iflas etmis cocuklari gelene kadar doktor bekletiyor esimle konustum ama cok kotu oldum sustum kaldim insan bu durumlarda ne diyecegini bilmiyor
yok canım krem falan kullanmıyorum acaba başlasammı kiiii:26:
Bence başla.bikaç kişide gördüm uçları sonra çok kötü oluyo, çatlıyo.bende korkudan günaşırı kullanıyorum.mustela aldım.sonradan keşke demeyim diye şimdiden başladım,
ya 7 ayda başlayan çok var meme ucuna o zaman hiç yara olmuyormuş.. ben dün sürdüm ilk lansinoh
kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarım bişi sorcam doktorunuz size 28. haftada iğne yaptırdı mı bana yaptırmadı ya
cnm bana drum birdahaki geldiğinde koruyucu iğne siparişini vereceğiz dedi, her dr yaptırmıyormuş ama
aaaa nddp yoksa nndp miydi ,canım sana kısaca ne desek bilemedimkii..neyse ,sen plates yapıyomuştun galiba ,nasıl yapıyosun ,yani interneten falanmı indiriyosun ??iyi geliyomu ,bizede önerirmisin ,gerçi 7. ay oldu nasıl yaparız bilemiyorumdaa:86::87::87::87::87:
takıl yawru kafana göreyapıyorum cnm 16.haftadan beri ama hamilelik öncesi de yaptım kursa gittim sonra dvd ile yapmaya başladım eskiden gıcık olduğum ebru şallı ile ama doğru yapıyor kursda da aynı hareketler, şimdi de ebru ş, nın hamilelik dvd si ile yapıyorum süper rahatlatıyor masaj yaptırmışsın gibi, pilates yada spor geçmişin varsa başla yani hiçbirşey yapmadıysan olmaz allah korusun sakatlığı kötü pilatesin...
vuuuuvvvvvvvvv çok orjinal bi cicisi olacak eylülün desene ....
ya bide mevlüt demişken nasıl ve ne zaman yapmayı planlıyorsunuz kızlar:44::44::44:
sağol canımbende 2 defa indirekt coombs testini yaptım çok şükür negatifti bakalım kontrole gittiğimde bişey dicek mi
kızlar bu prımanın anketı kaldırılmadı dımeee
bebek mevlüdü genelde bebğin 20 si veya 40 ı çıktığında yapılıyormuş. Ama ben 40' nda yapmak istiyorum hem ben hemde eylül toparlanmış oluruz :) aslında mevlüdü insanlar bebek görmeye toplu bir şekilde bir kere gelsinler diye istiyorum çünkü her gün birileri gelsin istemiyorum malum sonbahar olucak nezle olanlar falan bana yada kızıma soğuk algınlığı bulaşsın istemiyorum. birde şekerler magneli bebkler falan hatıra olur meleğime :))
testlerde mi bişey çıktı, yoksa tedbir olarak mı yapıldı,
ben de aynı düşüncedeyim düşün bir kerede 30 40 misafir çıkar aradan ben denizci kıyafeti aldım mevlüt için odası öyle olacak inş., magnet sipariş ettim foto çerçevesi arkasında lavanta var hem atılmaz millet içine fotosunu koyar, bende bebekin fotosunu koyacağım dağıtırken..
ben de aynı düşüncedeyim düşün bir kerede 30 40 misafir çıkar aradan ben denizci kıyafeti aldım mevlüt için odası öyle olacak inş., magnet sipariş ettim foto çerçevesi arkasında lavanta var hem atılmaz millet içine fotosunu koyar, bende bebekin fotosunu koyacağım dağıtırken..
cnm nereden aldın iğneyi 200 civarı değil mi . bana da 3 kez indirect coombs yapıldı negatif ama yapacak yine dr
bak şimdi kuzu...hastanene gidyorsun rapor yazıyorlar birde mor reçete birde doktor reçetesi, raporunda kesinlikle seninle eşinin kanı belirtilmeli...sonra sen eczacılar odasını arıyorsun her eczane satamıyor....sana en yakın eczaneyi diyor...gidiyorsun 15 tl fark ödüyorsun....ilaç galiba 150-200 civarı bişi
direct coombs varmış bide oda bebek doğunca bakıcaklar herhalde kan grubu ne negatifse inş öle olur. iğneye gerek yok, pozitifse iğne yapılacakmış. bir dahaki gebelikler için.
hımm teşkkürler, ama benim hastane anlaşmalı değil sgk ile, ben de başka bir hastaneye gideyim barik anlaşmalı o yazar kendi drumdan raporu alı giderim artık..
sen devlete mi anlaşmalı özele mi?
bu doktorları da anlamıyorum ki ben, bu işin bir standardı yok mu
bu doktorları da anlamıyorum ki ben, bu işin bir standardı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?