2011 Ekim Anneleri

canım ne denir ki ben de annecimi kanserden kaybettim 7 yıl mücadele verdik meme-akciğer-beyin-- eşinin sana herzamankinden daha çok ihtiyacı vardır inan,,ALLAH şifa versin ona acı çektirmesin...

vuuuuvvvvvvvvv çok orjinal bi cicisi olacak eylülün desene ....

ya bide mevlüt demişken nasıl ve ne zaman yapmayı planlıyorsunuz kızlar:44::44::44:

bebek mevlüdü genelde bebğin 20 si veya 40 ı çıktığında yapılıyormuş. Ama ben 40' nda yapmak istiyorum hem ben hemde eylül toparlanmış oluruz :) aslında mevlüdü insanlar bebek görmeye toplu bir şekilde bir kere gelsinler diye istiyorum çünkü her gün birileri gelsin istemiyorum malum sonbahar olucak nezle olanlar falan bana yada kızıma soğuk algınlığı bulaşsın istemiyorum. birde şekerler magneli bebkler falan hatıra olur meleğime :))

sağol canım bende 2 defa indirekt coombs testini yaptım çok şükür negatifti bakalım kontrole gittiğimde bişey dicek mi

direct coombs varmış bide oda bebek doğunca bakıcaklar herhalde kan grubu ne negatifse inş öle olur. iğneye gerek yok, pozitifse iğne yapılacakmış. bir dahaki gebelikler için.

ben de aynı düşüncedeyim düşün bir kerede 30 40 misafir çıkar aradan ben denizci kıyafeti aldım mevlüt için odası öyle olacak inş., magnet sipariş ettim foto çerçevesi arkasında lavanta var hem atılmaz millet içine fotosunu koyar, bende bebekin fotosunu koyacağım dağıtırken..

aynen kızlar ben de kırkı çıkınca yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.herkese göstercez dimi o gün bebekimizi ay daha şimdieden kıskandım çok ayıp bana daha mevlütlüğünü de almadı anneannesi.o alcaktı da ben doğunca alınsın dedim. ama mevlütlükler çook şeker.

offf offf ben napıcam bu mevlüt işini bilmiorum.. kaynanam tutturdu birinde görmüş mü duymuş mu neeee salonda yapıcakmış bebek mevlüdünü
siz hiç gördünüz yada duydunuzmu kızlar??? sanki sünnet düğünü yapıoz allah allah neymiş efendim benim evim küçükmüş sığmazmış misafirler.. iyide ben mevlüdüme sadece yakınlarımı çağırmak istiyorum senin gibi bütün köyü çağırmak istemiorumkineeeeeeeeeee dıdısının dıdısı bilmemkimin bilmnesiiii herkesi doldurmak istiyo yaaa yani 30 - 40 kişi bilemedin 50 kişi olur dimiii...ve benim burda hiç akrabam yok hep kendi sülalelerini doldurcaklar benim hiç tanımadığım bi sürü insannnn

vede biran önce yapmak istiyo 15 güne kadar yapıolarmış ... iyide ben napiim herkes bir mi... ben şubat tatilinde yapmak istiyorum aslında 4 ay sonra .. nolluuuuuuuur olmaz mı.. ben yaparsam olurda yapmama izin verirlerse... hem sezeryan falan olursa nolcak 15 günde nasıl kalkayım ben ayağa yaa... banane ben daha iyileşmedim deyip yatıcam işte 2 - 3 ayyyyyyy

canım bende aynı sizin gibi düşünüodum hepsi bi anda gelir die ama kayınvalidem dediki burda bebeğin doğduğunu duyanlar gelirmiş ve sadece gelenler davet edilirmiş. ki burda duyan herkes gelir yani hergün misafir yandım ben... o yüzden 20sinde yapayım kurtulayım diorum

bide bebeğin yatağını anneanne yapıor ya annem dantelden kenar örmüş ve yastık ben götürdüm onu gösterişli parlak bi pike üstüne yapılcak swarovski taşlar koycak sünnet yatağına yapıolarmış ama ben yaptırmak istedim bembeyaz olcak bakalım inşallah güzel olur.. tabi şekerleinide yaptırcam ben cam emzik yaptırcam herkes bebek yaptırıor değişik olsun bide çikolata yaptırcam şimdilik bunları düşüorum daha değişik fikir varsa paylaşın kızlar

canım bende aynı sizin gibi düşünüodum hepsi bi anda gelir die ama kayınvalidem dediki burda bebeğin doğduğunu duyanlar gelirmiş ve sadece gelenler davet edilirmiş. ki burda duyan herkes gelir yani hergün misafir yandım ben... o yüzden 20sinde yapayım kurtulayım diorum

bide bebeğin yatağını anneanne yapıor ya annem dantelden kenar örmüş ve yastık ben götürdüm onu gösterişli parlak bi pike üstüne yapılcak swarovski taşlar koycak sünnet yatağına yapıolarmış ama ben yaptırmak istedim bembeyaz olcak bakalım inşallah güzel olur.. tabi şekerleinide yaptırcam ben cam emzik yaptırcam herkes bebek yaptırıor değişik olsun bide çikolata yaptırcam şimdilik bunları düşüorum daha değişik fikir varsa paylaşın kızlar

cnm nereden aldın iğneyi 200 civarı değil mi . bana da 3 kez indirect coombs yapıldı negatif ama yapacak yine dr

bak şimdi kuzu...hastanene gidyorsun rapor yazıyorlar birde mor reçete birde doktor reçetesi, raporunda kesinlikle seninle eşinin kanı belirtilmeli...sonra sen eczacılar odasını arıyorsun her eczane satamıyor....sana en yakın eczaneyi diyor...gidiyorsun 15 tl fark ödüyorsun....ilaç galiba 150-200 civarı bişi

hımm teşkkürler, ama benim hastane anlaşmalı değil sgk ile, ben de başka bir hastaneye gideyim barik anlaşmalı o yazar kendi drumdan raporu alı giderim artık..
sen devlete mi anlaşmalı özele mi?

direct coombs varmış bide oda bebek doğunca bakıcaklar herhalde kan grubu ne negatifse inş öle olur. iğneye gerek yok, pozitifse iğne yapılacakmış. bir dahaki gebelikler için.

evet...ama riske atmamak için yapıyorlar...bebişlerimizin sarılık olma olasılığıda yüksek bu arada

hımm teşkkürler, ama benim hastane anlaşmalı değil sgk ile, ben de başka bir hastaneye gideyim barik anlaşmalı o yazar kendi drumdan raporu alı giderim artık..
sen devlete mi anlaşmalı özele mi?

ben özele gidiyorum ama sgk anlaşması var hastanenin...develette yazdır kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…