nedne kan yuyşmazlığı ile ilgili mi sarılık?
yok valla bi geçmişim ,hiç başlamıyım iyisimii???canım ne denir ki ben de annecimi kanserden kaybettim 7 yıl mücadele verdik meme-akciğer-beyin-- eşinin sana herzamankinden daha çok ihtiyacı vardır inan,,ALLAH şifa versin ona acı çektirmesin...
takıl yawru kafana göreyapıyorum cnm 16.haftadan beri ama hamilelik öncesi de yaptım kursa gittim sonra dvd ile yapmaya başladım eskiden gıcık olduğum ebru şallı ile ama doğru yapıyor kursda da aynı hareketler, şimdi de ebru ş, nın hamilelik dvd si ile yapıyorum süper rahatlatıyor masaj yaptırmışsın gibi, pilates yada spor geçmişin varsa başla yani hiçbirşey yapmadıysan olmaz allah korusun sakatlığı kötü pilatesin...
canım sakın böyle bişeyi kabul etme. kayınvaliden düğünmü zannetmiş mevlüdü. kırkı çıkmayan bebk koca salonda sonbaharda okadar insnaın içine çıkarılırmışmış hiç. evde bile anne kucağında bir beş dakika gösterip yatak odasına geçiyor. hem 15 günde sen nasıl toparlanıcan allah aşkına açıkca söyle istemiyorum de. çok istiyosa bidaha doğursun onun mevlüüdnü yapsın salonda. ayy sinir oluyorum bu çok bilmiş kaynanalaraofff offf ben napıcam bu mevlüt işini bilmiorum.. kaynanam tutturdu birinde görmüş mü duymuş mu neeee salonda yapıcakmış bebek mevlüdünü
siz hiç gördünüz yada duydunuzmu kızlar??? sanki sünnet düğünü yapıoz allah allahneymiş efendim benim evim küçükmüş sığmazmış misafirler.. iyide ben mevlüdüme sadece yakınlarımı çağırmak istiyorum senin gibi bütün köyü çağırmak istemiorumkineeeeeeeeeee dıdısının dıdısı bilmemkimin bilmnesiiii herkesi doldurmak istiyo yaaa yani 30 - 40 kişi bilemedin 50 kişi olur dimiii...ve benim burda hiç akrabam yok hep kendi sülalelerini doldurcaklar benim hiç tanımadığım bi sürü insannnn
vede biran önce yapmak istiyo 15 güne kadar yapıolarmış ... iyide ben napiim herkes bir mi... ben şubat tatilinde yapmak istiyorum aslında 4 ay sonra .. nolluuuuuuuur olmaz mı.. ben yaparsam olurda yapmama izin verirlerse... hem sezeryan falan olursa nolcak 15 günde nasıl kalkayım ben ayağa yaa... banane ben daha iyileşmedim deyip yatıcam işte 2 - 3 ayyyyyyy
yok valla bi geçmişim ,hiç başlamıyım iyisimii???
yaa kızlar şuan tam kaburgalarımın altında 2 yükselti var ,sağdaki daha yüksek ve baya geriyo ,sol taraftaki daha hafif,elimle oğuşturunca bi sola geçiyo kabartı ,bi sağa,ben tam kestiremedim şimdi buralar neresi oluyo bebeğimin ,bide ben böyle yükselti hissettiğime göre kaburgamın altlarında bebeğim dönmemişmi oluyooo???Cumartesi kontrolde iyicene sorcam doktoruma ,ama siz ne dersiniz kızlar ,bazıları yok elini oynattı ,bacağını oynattı falan diyolar ,şaşırıyorum valla:26:
kadköy şifada yeni doğan sünneti eğer orada doğum yaparsanız 1.370 tl, dışarıdan giderseniz 1.557 tl imiş.
şimdi aradım öğrendim. ben doğumu orada yapacağım merak ettim nekadarmış diye. ama fiyatlar uçuk.
herkeze merhaba... sımdı netten kız bebe mevlüt taklımlerına bakıyodum.. mevlut yapıcaklar var mı veya takım lalanlar.. nerden nekdara aldınız kızlar :)
günaydın güzel arkadaşlarım güzel bir gün olsun hepimize
asansörde kadının biri sordu kaç aylık diye 7 dedim suratıma baktı acır gibi eminmisin bir doktora falan görün hiç 7 aylık gibi görünmüyor dedi ben de güldüm ne diyim bazı insanlar bilinçsiz hiç üzülmedim
naber kızlarrrrr..............biz iyiyiz şükür....bir tek oğlum küstü bana gece bir uyandım göbek üstü yatıyorum ya.....yavrum ezildi tabi....bu arada biberon aldınızmı ben galiba dr brown un bir geniş ağızlı olanından birde dar ağızlı olan camından alayayım dedim ne derseniz?
gunaydin insallah iyisinizbugun kotu bir haberle uyandim esimin annesi 3yildir kanserle mucadele ediyordu malesef organlari iflas etmis cocuklari gelene kadar doktor bekletiyor esimle konustum ama cok kotu oldum sustum kaldim insan bu durumlarda ne diyecegini bilmiyor
gunaydin kizlar.ben hic uyuyamiyorum kizlar sahurdan sonra.donup duruyorum,ondan sonrada yorgun dusuyorum.yorgunluktan galiba kizlar dun horlamisim esim diyor utandim, dedim ben horlamiyorum sen kendinle karistiriyorsun.ogluna sor inanmiyorsan dedi.evet horlamisim.bende kizdim madem horlamisim insan kalbi kirilmasin diye soylemez,hic incelik yok dedim.gulmeye basladi bende horlayinca sen beni uyandiyorsunya. 30 yasindan sonra basliyor normalde kendimi yasli hissettim biran .
tünaydın kızlar.geçmişe baktım herkesler iyi şükür.
bende yataktan 40 dk önce zorla kalktım.uyanamıyorum bir türlü.evi bile toparlamadım.
benim ayaklarımdaki şişlikler bir türlü inmiyor ve ben bu duruma sinir oluyorum.
Kızlarr braun kulaktan ateş ölçer i araştırıp alan yada kullanım memnun olan varmı nerede daha uygun ve fiyatı nee hangı model
offf offf ben napıcam bu mevlüt işini bilmiorum.. kaynanam tutturdu birinde görmüş mü duymuş mu neeee salonda yapıcakmış bebek mevlüdünü
siz hiç gördünüz yada duydunuzmu kızlar??? sanki sünnet düğünü yapıoz allah allahneymiş efendim benim evim küçükmüş sığmazmış misafirler.. iyide ben mevlüdüme sadece yakınlarımı çağırmak istiyorum senin gibi bütün köyü çağırmak istemiorumkineeeeeeeeeee dıdısının dıdısı bilmemkimin bilmnesiiii herkesi doldurmak istiyo yaaa yani 30 - 40 kişi bilemedin 50 kişi olur dimiii...ve benim burda hiç akrabam yok hep kendi sülalelerini doldurcaklar benim hiç tanımadığım bi sürü insannnn
vede biran önce yapmak istiyo 15 güne kadar yapıolarmış ... iyide ben napiim herkes bir mi... ben şubat tatilinde yapmak istiyorum aslında 4 ay sonra .. nolluuuuuuuur olmaz mı.. ben yaparsam olurda yapmama izin verirlerse... hem sezeryan falan olursa nolcak 15 günde nasıl kalkayım ben ayağa yaa... banane ben daha iyileşmedim deyip yatıcam işte 2 - 3 ayyyyyyy
yok valla bi geçmişim ,hiç başlamıyım iyisimii???
yaa kızlar şuan tam kaburgalarımın altında 2 yükselti var ,sağdaki daha yüksek ve baya geriyo ,sol taraftaki daha hafif,elimle oğuşturunca bi sola geçiyo kabartı ,bi sağa,ben tam kestiremedim şimdi buralar neresi oluyo bebeğimin ,bide ben böyle yükselti hissettiğime göre kaburgamın altlarında bebeğim dönmemişmi oluyooo???Cumartesi kontrolde iyicene sorcam doktoruma ,ama siz ne dersiniz kızlar ,bazıları yok elini oynattı ,bacağını oynattı falan diyolar ,şaşırıyorum valla:26:
DENİZ
ben senin son halini çok merak ediyorum biliyor musun
valla bende bilmiyorum ama oğluş küs haklıda yani:))
brownu cam almadınmı?
O ne Denizcm yahu şaşı bak, şaşır gibi olmuş.Ama anladığım kadarıyla senin kız yayılmış içeride yan yatıyor.
Benim oğlan utanmasa ağzımdan çıkıverecek. DÜn midemin yerne yani göğsümün tam altına bi toplandı, orası böyle şişti kabardı. Şok oldum biran. Nefes alamıcak gibi oldum sonra okşaya okşaya aşağıya indirdim.
Kocişin yorumu " Sev beni demiş annesi" .
AllaAllaaaah yahu geçen pazar biberon almaya gittik. Satıcı aldırmadı iyi mi... Ben hangi ml liği almalıyım diye sorunca, karnınızdaki için mi dedi. evet dedim. Abla çocuk ilk 4-6 ay zaten sadece seni emecek,su bile vermicen şimdiden alma bence dedi. Sonra çocuğun iştahına ve doktorun öğünlük tavsiyesine göre alırsın dedi gönderdi bizi mağazadan.
saol canım yorucu amabı okadarda guzel bırsey 2. ye hamıle kalınca 3.ye bıle heves ettım oglum benım arkadasım rabbım sızede bu gunlerı gostersın ınsallah
tünaydın kızlar.geçmişe baktım herkesler iyi şükür.
bende yataktan 40 dk önce zorla kalktım.uyanamıyorum bir türlü.evi bile toparlamadım.
benim ayaklarımdaki şişlikler bir türlü inmiyor ve ben bu duruma sinir oluyorum.
Kızlarr braun kulaktan ateş ölçer i araştırıp alan yada kullanım memnun olan varmı nerede daha uygun ve fiyatı nee hangı model
Ay nejlaaa senin haftanı görünce içim eriyor, seviniyorum. Bende gelecem o günlere diye.
Şişlikleri hiç sorma benim ayaklarda hiç inmiyor artık. İlerleyne haftalarda ne olurum kestiremiyorum.
anaaam maşşallahmaşşallh ,
bene 53 gün kalınca nasıl olcam aacaba ,ama biliyorum ben kesin böyle :83::83::83::83::83::83::83: olurum :18::18::18::18:bide böylebide böyle:26::26::26::26:bide böyle bide böyle bide böyle....
offf offf ben napıcam bu mevlüt işini bilmiorum.. kaynanam tutturdu birinde görmüş mü duymuş mu neeee salonda yapıcakmış bebek mevlüdünü
nidacım bende tam bilemiyorum mesela nersi olduğunu ama döndüğü için elleri aşağıda bir yerlerdedir diye tahmin ediyorum.benimde göbek hizamdan yana doğru bir çıkıntı kayıyor bazen elimiayağımı bilemiyorum ama hemen elimi oraya koyup hissediyorum ve çok hoşuma gidiyor.yok valla bi geçmişim ,hiç başlamıyım iyisimii???
canım sakın böyle bişeyi kabul etme. kayınvaliden düğünmü zannetmiş mevlüdü. kırkı çıkmayan bebk koca salonda sonbaharda okadar insnaın içine çıkarılırmışmış hiç. evde bile anne kucağında bir beş dakika gösterip yatak odasına geçiyor. hem 15 günde sen nasıl toparlanıcan allah aşkına açıkca söyle istemiyorum de. çok istiyosa bidaha doğursun onun mevlüüdnü yapsın salonda. ayy sinir oluyorum bu çok bilmiş kaynanalara
birde zaya yazmıştı galiba nedemek bebeğin yatağını anne yaparmış. niye acaba bunuda kesin yıllar önce uyanık bi kaynana icad etmiştir.. ya bebeklerimiz doğunca bizim kızlık soyadımızı değil baba soyadını alıyorlar yani babannenin soyadını taşıycaklar. hem biçoğumuz annesi uzakta kaynanalar yakında en azından benim annem senede bikaç kez görebilicek ama kaynannam hergün görücek. eeee ne ozaman niye masraflı şeyleri anneanneler yapıyor ama babaanneler hiç bişi yapmadığı halde kasıla kasıla ortada geziniyor yapmacık şeyler. yaaa bunun adedimi varmış kızlar torununu seven,heves eden yapar bukadarda basit. parasını torunundan çok sevende bakar...............
canım sanırım ayakları miniğinin. yerim onun tombiş ayaklarını ben. muhtemelen ayaklarından birini gerdirmiş diğerinide sen dokununca oynatıyor yaramaz. budurumda başı aşağıda. elleride göbek cicarında olmalı :)) iki gün önce benim öyleydi ama iki gündür kaburgalarımda hareketi yok hep göbek etrafımda iyi olsunlarda ayaklarını nereye koyarlarsa koysunlar annesi :))
DENİZ
ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN nasıl da güzel çıkmışsın pamuk kızınla fotoğraflarda çok beğendim sizi maşallah
ayrıca elbisen de çok yakışmış güle güle giyin :)
biraz da babaneler bişey yapsa keşke.. ben bilmiyordum böyle bir adet olduğunu ama zaten annemler ödüyor bebeğin odasının parasını, yatağı uyku seti falan da dahil olacak zaten. her hafta da babamla alış verişe çıkıp bişeyler alıyolar. içlerinden geliyor, benden daha heyecanlılar. allah razı olsun ama biraz da kayınvalidem bişey yapsın istiyorum. şimdi bi de eltim hamile kadı, cebindeki akrep sayısı ikiye çıktı. bir de sinir oluyorum ya daha kadın yeni hamile kadı aman öyle aman böyle! eltim kaynımdan 9 yaş büyük olduğu için üstüne titriyor anam bebeğe bişey olcak diye. dur daha bismillah daha günü 3 gün gecikmiş sadece, kalp atışı bile duyulmamış, yere göğe sığdırmıyor. benim karnım burnumda ama burcuya da bebeğine de bişey olmaz zaten diyor. sinir oluyorum, sinir!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?