2011 Ekim Anneleri

kayınvalidenle gerçekten böyle konuştuysan bırak doğum masraflarını bebeğinin ömür boyu eğitim masraflarını bile karşılaması lazım

Gerçekten konuştum leyna Aramız çok iyidir rahatlıkla herşeyi konuşuruz, tabi hiddetle söylemedim, gırgırına alışkın o bana. Evlendiğim güne kadar beni deli ederdi haksızlığa hiç gelemem eşimin abisi nişanlanmış ve nişan atılmış o yüzden bana birçok şeyi eksik yaptılar ne olur olmaz diye heralde. Bende eşimealdırıyordum götür bunu annene ver bohçaya koysun, bunu getirsin ....vs.. diye. Oda bana gıcık kapmıştı o dönem bende ona. Ama nikahtan sonra melek oldu tabi bence beni tanıdığı için Çünkü hiç bir şekilde saygıda kusur etmem ama söylencek sözüm varsada söylerim. Hiç içimde bırakmam kendi aileme karşıda.:90: Ama seviyormuş bu huyumu eşime öyle demiş.

Teşekkürler canım, amin.
Ayy aman Allahım tam cadalozmuş canım bu kadın aaa haklıymışsın kızmakta Zehracım. senin sinirleri tepeye alalım tekrar.

Daha az sinirlenmen için daha az bebek mevzusu mu açılsa acaba, görüşmelerinizde yani. Hamilelik, bebek, hazırlıklar vs.. bunlardan konu açmayın eşinle. konuşulmasın, o zaman mecbur kalıp soracaktır. Sen de az ve öz cevaplarla geçiştirirsin. Daha az sinirlenirsin sanki.
Ahh canım yaa. Boşverin bu kaynanaların hepsine kibrit suyu dökelim Kaynanalar değişmeyecek nasıl olsa aynılar, bari gerilmeyelim daha fazla.

Şimdi sen Beyza'ya, hazırlıklarına, işine, yakında izne ayrılacaksin iznineee :)... böyle güzel şeylerle meşgul et kendini.

haklısın canım Allah. anne ve babamı ve kocamı başımdan eksik etmesin.kimsenin etmesin.Allah sana da kayınvalidenle daha iyi muhabbetler versin.annen için çok üzüldüm.tabi bi de artık bebeklerimizi kucağımızdan eksik etmesin.

Amin burcucum teşekkürler.

Anlıyorum canım. Riyakarlıktan başka bir şey değil yaptıkları. Ama onlar da bunu görmüş belli ki bunları yaşamışlar. Bir siz, bir de Allah doğruyu biliyor. Varsın yalan söylesinler. Herkesin kalbini bilen biri var. Nasıl olsa bu yaştan sonra da değişmeyecek bu kadınlar, iyisimi bunlara çok takılıp kendinizi üzmeyin nolur. Yapıyorum, ediyorum, alıyorum dediğinde de yalandan teşekkür edersin olur biter. o ne kadar kayınvalideyse sen de o kadar gelini olursun.

biz geldikk canım çıktı yaww yerleri silip süpürdüm akşama tatlımı yaptım yemegim de 20 dk da pişer ohh miss
bu arada ben egilemiyorummmmmmm:84::84:göbüş mani oluyoooo:95:kaynana muhabbetleri açlışmış ben hiiiç
o konuya barnak basmıcam valla yoksa çenem düşer memişlerimin uçları kaşınıyo sanki sinek kıtlıyooo öfff
nickimi çürük domates diye değiştircem valla bu gidişle koca beni boşarrrr

ayolll sizmi çok titizsiniz ben mi pasaklıyım anlamadım. Haftada bir temizlik yapıyorum 1 hafta gidiyor bana. Her gün nereyi temizliyorsunuz yahuuu..

Amin canım benim.
Sizlere de versin inşallah.
Kıymeti bilin bilin. Allah gecinden versin, çok geç olmadan bilinmesi lazım. Elbette biliyorsunuzdur ama küçük bir hatırlatmaydı benimki.

anneler ben çıkıyorum eşim erken geldi bgn ne iyi oldu :) herkese hayırlı iftarlar tutmasak ta olsun yaşamaya çalışıyoruz ramazanı en içten şekilde.

az önce kaynanamın yanına gittim hazırda sinirlenmişim zaten içimden kavga edip duruyodum ,laf yerine getirip eğereltim hamile olduğunda ona bişeyler alırsanız görüşcem ben sizle dedim ,milletin kaynanaları neler alıyo ama sizde hiç heves yokkii dedim ,yazık kadın hiç ses etmedi ,nolmuş gız ,kim almış falan dedi yawrum yaa,,aslında kaynanam iyidir ,biraz cahil kadın ,kendi kendine alışverişe bile çıkamaz ,kayın pederimden kalma bi maaşı var kesintili o yanii...haa bide bu benim hamileliğin başında sana hamile kıyafeti flan alcam diyodu ,birinin yanında söyledim ,e hadi nezaman alcan diyee,yanındaki kadın e sizin maaşınız var diyince bide ona destek olmazmı ,bende dedimki sen alcam dedin ,yoksa ben heveslisi değilim herşeyim var çok şükür dedim ,sonra misafir gidince sen niye beni onun bunun önünde rencide ediyosun ,sen demedinmi ben alcam diye dedim ,ses etmedi ,az öncede onu kaktım başına ,dedimki yanlış anlama ben sizden hiç bişey istemiyorum ,hamile kıyafeti olayındada sonradan sizin maaşınız var demiştin ,benim maaşım var ,ama siz hiç bişeye heves etmiyosunuz dedim ??bana diyokii ooo benim torunum hele bi gelsein ben ona neler alırımmm ..bende ses etmedim keşke doğduktan sonra yedi yabancıda getiriyo deseydim ,amaduuurr tuttum bu lafı ,nasıl olsa bi yeri gelirrr

Amin canım. sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, uzun ömürler versin Allah.
Teşekkür ederim.

Amin canım. sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, uzun ömürler versin Allah.
Teşekkür ederim.

denis cim aynı kaderi paylaşıyoruz, kayınvalidem çok iyidir ama KEŞKE ANNEM OLSAYDI DA KAYINVALİDEM CANAVAR OLSAYDI BOŞVERİN insanın annesinden daha çok seven daha objektif onu daha iyi anlayan yoktur, ne güzel arayın annenizi hiç konuşmadan ağlayın ağlayın kapayın telefonu o sizi anlar bunu okadar çok özledim ki,, uff küçük emrah gibi oldu ama inanın samimiyetime...

ayolll sizmi çok titizsiniz ben mi pasaklıyım anlamadım. Haftada bir temizlik yapıyorum 1 hafta gidiyor bana. Her gün nereyi temizliyorsunuz yahuuu..

caım valla bende eltim her hafta sonu evine gelip temizlik yaptığında (kendisi karşıda çalıştığı için sadece hafta sonları kalıyo evinde ,kaynımda annesinde kalıyo)2 haftada birde 4 gün kullandığı ev için temizlikçi tutunca kendimi çok pasaklı hissetmiştim ,ama bakıyorumbende temizim ,haftada 1 yapıyorum ,dolapları falanda yılda 2 siliyorum ,ama benimde dikkatimi çekti canom sen dünde evini süpürmemişmiydin kız??

canom ne güzel temizliğini yapabiliosan ben kaç gündür süpürge tutcam tutamadım bi türlü kasıklarımda aynı adet sancısı gibi sancı var doktorum normal dediği için gitmiorum şimdide ama bi iş yapamıorum ev berbat sinirlerim bozuluo böle olunca

Herkese merhaba, dr.dan geliyoruz kızımı gördüm...

29+1 deyiz boyu 41 cm, kilosu 1460 gr..
Başı aşağıda normal doğum pozisyonunda hala, ayakları sağ tarafımda, çenesini dirseklerine dayamış gözü ağzı burnu her şeyi belli
uzun zamandır görmemiştim kızımı çok büyümüş maşAllah.
Dr. magnezyum hapı verdi halbuki kramp yok ben de sadece dün gece oldu eşim söyleyince dr. yazdı neyse içeriz artık...
çok fazla yürüyüş yapma dedi günde 30 dakkayı geçmeyecekmiş, yoksa erken doğum olur boşa ağrın olur dedi.. bir de 9 kilo almışım son zamanlarda kilo alımım çok yok irademe sahip olmaya çalışıyorum.. bizden bu kadar teyzeleri hepinizi öptük

yok canım benim çok temizlik yapmıyorum sadece haftada 3 kere yerleri viledayla siliyorum haftada 1 kerede süpürüyorum halılarımı
sermedim ben çok çabuk tozlanıyo yapmayıncada aklım kalıyo hep yat yat olmuyoo siserim diyede korkuyorum spor olsun bana

Ne gündü beee, sırtım belim koptu daha yeni bir tost yiyebildim içim kıyıldı açlıktan resmen Millet tepemde bi yere gidemedim nerdeyse oruç tuttum gibi oldum bu gün.. Allahtan sabah kahvaltı yapmıştım. Arada kaçıp su içtim ama yemek söyleyemedim ve çıkamadımda..

Neyse akşam evde yemeğimiz var, gidince yeriz hemde çok güzel şeylerimiz var kızımda çok sevdi dün.. yazdıklarınıza ortalardan bakındım, kayınvalideleri konuşmayı yasaklayalım topikte kimse üzülüp gerilmesin :) Eşinizle mutluysanız takmayın dicemde olmuyo biliyorum... hepimizde aynı dertler var....

Biz çıkıyoruz kızımla babişkosu erken gelicek bu gün, trafik sıkıntısı çekmeden uçalım diyoruss :) Hepinize hayırlı iftarlar, çok yemeyin sakın, ben dün kendimi kaybettim zor nefes aldım az kalsın patlıcaktım

Maşallah kuzucuğuna canım, magnezyumu al gerçekten işe yarıyor ağrı ve kasılmalarda bende kullanıyorum kullanmasam sanırım ağrıdan duramam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…