kayınvalidenle gerçekten böyle konuştuysan bırak doğum masraflarını bebeğinin ömür boyu eğitim masraflarını bile karşılaması lazım
Denizcim anneciğine Allah rahmet eylesin. Sana samimiyetini hissettirebilen bir kayınvaliden var ne mutlu sana Allah bozmasın kuvvetlendirsin tatlım ilişkilerinizi.
Dediklerine aynen katılıyorum, anne babamın varlığı yeter zaten bana. Benim kızdığım alınmayan iki çöp çaput değil kızdığım iki yüzlülük. Yani yüzüme başka davranılırken işin iç yüzünün farklı olması. Maddi bir şey de değil destek olunması sonuçta. Sonra bana kızım beni neden aramıyorsun sesin soluğun çıkmıyor diyor. E iyi de sen ara bu kız çalışıyor oğluma bakıyor üstelik hamile her gün dışarıda diye düşün değil mi? Yok ama hep bana hep bana. Sonra bir de iki lafın arasında laf koyuyor oğluna ağır şeyleri yedirmeyince seni sadece annen düşünür bilmem ne diye.
Ay dayanamıcam anlatıcam. Gökçeada dan dönerken yolda ne anlattı biliyor musunuz;
10 yaşındaki kaynımdan önce başka bir bebeği düşürmüş 5 aylıkken tuvalete. Gece kayınpederime seslenmiş böyle böyle oldu diye o da sifonu çek demiş. Bunu eşimin yanında anlatıyor baban bu kadar önem vermezdi diye alttan alta mesaj bu. Bunu da neyin üzerine anlatıyor biliyor musunuz eşime canım domates çekti duralım dedikten sonra. Ben şoktayım resmen onu anlatınca. Eşim de anne uyku sersemidir babam ondan söylemiştir diyor, yook oğlum ciddi ciddi söyledi diyor hala. Ben çıldırmayayım kim çıldırsın.
Mesela bir akrabadan falan bir erkek olsun böyle çocuklarıyla ilgilenen falan hemen ayıplar gibi anlatmaya başlar, yok bizimki hiç sevmezdi başkalarının yanında çocukları diye. Mesaj da eşimeee yani "bebek olunca çok ilgilenme bizde ayıptır".
Geçen yine şeker çıktı diyorum amaaan sende çok dikkat ediyorsun bende de çıktı hiç dikkat etmedim bişiy de olmadı. Neyse ben dosyalarıma döneyim sıcaklık bastı bana sinirden ayhhhh
ZeeehhraaaSen o sinirleri tependen aşağı bi yuvarla bakim hemeenn.
Aaa bak ne güzel anneniz babanız var, hepsi size destek. insan kendi ailesinden başka kimseden bişe beklemez herhalde bu mutlu günlerinde. ama benim onlar da yokBen annemi küçükken kaybettim, babamla uzaklaştık. Zaten mersinde, yılda iki kez görüyorum. Anneniz varsa ve hemen her gün sesini duyuyosanız, bebeğinizi soruyorsa o bile yeter. Başkalarından bi şey beklemeyin, en güzeli anne samimiyetidir. Başkalarının yapmacıktan alacağı iki üç parça lüzumsuz şeyin zerre kadar kıymeti olmaz benim için. Neyse ki aynı samimiyeti kayınvalidemde görüyorum, o sıcaklığı hissediyorum şimdilik. Hamileliğinizin, bebeğinizin kıymet gördüğünü görmek istiyorsunuz, çok iyi anlıyorum. Fakat anne babanız yanınızdaysa, size candan sarılıyorsa kimseden bir çöp beklemeyin. Haa gönülleri olur da yaparlarsa amenna, ama niye yapmıyorlar diye kendinizi üzmeyin. ennn güzeli anne babalarınızın yaptıkları. nasıl olsa onun yerini tutamayacaklar, iyisimi kendinizi bu güzel süreçte üzmeyin.
denizcim allah rahmet etsin annene, nur içinde yatsın.
aslında neye kızdığımı çok iyi anlamışsın. ben sedece bebeğimin düşünülmesini, ona değer verilmesini istiyorum. başkalarının yanında çok ilgili yok bebeğe onu yapıyorum, yok bunu yapıyorum diyor ama gözümün içine bakarak yalan söylemesi de damarlarımdaki kanı çekiyor. allahtan kayınpederim sağ o arayı bulmaya çalışıyor şahit olduğu durumlarda.
biz geldikk canım çıktı yaww yerleri silip süpürdüm akşama tatlımı yaptım yemegim de 20 dk da pişer ohh miss
bu arada ben egilemiyorummmmmmm:84::84:göbüş mani oluyoooo:95:kaynana muhabbetleri açlışmış ben hiiiç
o konuya barnak basmıcam valla yoksa çenem düşermemişlerimin uçları kaşınıyo sanki sinek kıtlıyooo öfff
nickimi çürük domates diye değiştircem valla bu gidişle koca beni boşarrrr
denizciğim Allah Rahmet etsin annene, Allah kızına ve kocana uzun ömürler versin. evet yanımızdayken kıymet bilinmiyor bazı şeylerin daha doğrusu yokluğunu bilmediğimiz için oluyor. ama erken yaşta kaybedince anlıyoruz. allah nne sevgisini kayınvalidenle yaşatsın sana inşallah.
haklısın canım Allah. anne ve babamı ve kocamı başımdan eksik etmesin.kimsenin etmesin.Allah sana da kayınvalidenle daha iyi muhabbetler versin.annen için çok üzüldüm.tabi bi de artık bebeklerimizi kucağımızdan eksik etmesin.
Denizcim nur içinde yatsın anneciğin.
Amin canım. sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, uzun ömürler versin Allah.
Teşekkür ederim.
ayolll sizmi çok titizsiniz ben mi pasaklıyım anlamadım. Haftada bir temizlik yapıyorum 1 hafta gidiyor bana. Her gün nereyi temizliyorsunuz yahuuu..
biz geldikk canım çıktı yaww yerleri silip süpürdüm akşama tatlımı yaptım yemegim de 20 dk da pişer ohh miss
bu arada ben egilemiyorummmmmmm:84::84:göbüş mani oluyoooo:95:kaynana muhabbetleri açlışmış ben hiiiç
o konuya barnak basmıcam valla yoksa çenem düşermemişlerimin uçları kaşınıyo sanki sinek kıtlıyooo öfff
nickimi çürük domates diye değiştircem valla bu gidişle koca beni boşarrrr
ayolll sizmi çok titizsiniz ben mi pasaklıyım anlamadım. Haftada bir temizlik yapıyorum 1 hafta gidiyor bana. Her gün nereyi temizliyorsunuz yahuuu..
Herkese merhaba, dr.dan geliyoruz kızımı gördüm...
29+1 deyiz boyu 41 cm, kilosu 1460 gr..
Başı aşağıda normal doğum pozisyonunda hala, ayakları sağ tarafımda, çenesini dirseklerine dayamış gözü ağzı burnu her şeyi belli
uzun zamandır görmemiştim kızımı çok büyümüş maşAllah.
Dr. magnezyum hapı verdi halbuki kramp yok ben de sadece dün gece oldu eşim söyleyince dr. yazdı neyse içeriz artık...
çok fazla yürüyüş yapma dedi günde 30 dakkayı geçmeyecekmiş, yoksa erken doğum olur boşa ağrın olur dedi.. bir de 9 kilo almışım son zamanlarda kilo alımım çok yok irademe sahip olmaya çalışıyorum.. bizden bu kadar teyzeleri hepinizi öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?