2011 Ekim Anneleri

kız napim bütün camlarım açık mecbur yaptım yarın kociş izinli yaptırmaz diye bugunde yordum kendimi oruçlu ya eşim
kukuman kuşu gibi yatarız akşama kadar

ay maşallahh prensesineee resmi yokmu kızzz
bizde yarın özgürümüzü görcez inşallah bizde güzel haberlerle gelirizzz

:85: canım benim yaaa akşam akşam ağlattın beni, Allah başımızdan eksik etmesin sizlerede sabır versin eşlerinize çozuklarınıza uzun ömürler versin inşallah....

:85: canım benim yaaa akşam akşam ağlattın beni, Allah başımızdan eksik etmesin sizlerede sabır versin eşlerinize çozuklarınıza uzun ömürler versin inşallah....

ay canm üzmek istemezdim yani takmayın kayınvalideleri diye yazdım, birde akşam annemi gördüm rüyamda acaip etkilenmişim nedendir uykumda ağlıyorum eşim uyanınca anneni gördün dimi dedi başladım yine ağlamaya alışmaya çalışıyorum yokluğuna tam 7 yıl bitti ama olmuyor bazen ,, inş ben anne olacağım gittiğim psikolog anne olunca annene eş değer bir varlık hattta daha üstün demişti ozaman geçeck bakalım ama görüyordur bizi sevdiklerimiz inanıyorum ona:)

maşallah canım kızına Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah sağlıkla.

kızlar o kadar konuştuk kayınvalidelerden iftardan sonra onlara gitcez tesadüfe bakın. buarada akşamüzeri dışarı çıktık eşimle.bebek bezimizi aldık ilk kezz.çantaya koymak için ped ve hastabezi de aldım.ped alırken zorlandım e aylar oldu regl olmayalı.ilginç geldi.sanki ölesine almıyomuşum kullanmıcakmışım gibi geldi.tuhaf.

Kıyamam yaa alışılırmı hiç annenin yokluğuna sadece kabullenirsin, üzülmedim çok duygulandım canım... Eminim sen mükemmel bir anne olursun :)

Benim kociş evde değil dışarıda yiyecek bu akşam, bende tekim ve bir şeyler atıştırdım şimdi... Kuaföre uğradım kaş bıyık operasyonu yaptırdım. Sir ağdadan üst dudağımın kenarı yandı.. Kız dudağımada yapıştırmış yanlışlıkla.. Neysa sağlık olsun oda üzüldü napalım olucağı varmış :)

Şimdi yarın akşam için yemek hazırlayacğaım eve gelincede hemencecik pişiriveririm. Taze taze olur :) Ben daha hatime başlayacağım hala, işyerindede fırsat buldukça netten okuyayım bari yoksa kadir gecesine yetiştiremem.. Rabbim kabul eder inşallah..

Son düzenleme:

cnm seninde annen yok galiba benim gibi benim annemde babamda 4 yıl arayla vefat ettiler kız kardesim kaldı o kadar üzülüyorumki babam her gece rüyalarımda daha 25 yasındayım ve çok acı seyler yasadım çok kadersiz olduguma inanıyorum 2 aylık evliyken babamı kaybettim bacagı kırılmıstı ameliyata aldılar ve çıkamadı babacım hem annelik hem babalik yapmıstı bize çok kötü oldum yazamıcam..

kızlar yaaa benim sol mamoş acıyo sabahtan beri ,böyle ucuna doğru ,bide çok sıcak, uçlarıda kayboldu ikisininde,acaba sütmü gelcek bendendee
???:26::26:

focacim allah rahmet eylesin.tum yakinlarini kaybedenler icin.bugun tv de bir programda eski muftulerden biri konusuyodu.ismini simdi hatirlayamadim.olen her insan persembe ve pazar gunleri evlerine ugrar beni hatirlayan varmi benim icin dua eden varmi diye bakarlarmis.eger dua edip hatirlaniyorlarsa onlarda bizler icin dua edip evi terkederlermis.her persembe ve pazar gunu tum olmuslerimiz icin dua edip uyuyalim.bunu yeni ogrendim ben.allah sizlere sabirlar versin.

Allah rahmet eylesin ,ikiside nur içinde yatsın inşallah kardeşim ,çok zor bi durum ,rabbim sanada sabır versin.hayırlı sağlıklı evlatların ve mutlu bi yuvan olsun inşallah ,onlarda ordan görüyolardır eminim seni,hasretin biraz olsun diner inşallah bebeğinle beraber.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…