kız napim bütün camlarım açık mecbur yaptım yarın kociş izinli yaptırmaz diye bugunde yordum kendimi oruçlu ya eşimcaım valla bende eltim her hafta sonu evine gelip temizlik yaptığında (kendisi karşıda çalıştığı için sadece hafta sonları kalıyo evinde ,kaynımda annesinde kalıyo)2 haftada birde 4 gün kullandığı ev için temizlikçi tutunca kendimi çok pasaklı hissetmiştim ,ama bakıyorumbende temizim ,haftada 1 yapıyorum ,dolapları falanda yılda 2 siliyorum ,ama benimde dikkatimi çekti canom sen dünde evini süpürmemişmiydin kız??
Herkese merhaba, dr.dan geliyoruz kızımı gördüm...
29+1 deyiz boyu 41 cm, kilosu 1460 gr..
Başı aşağıda normal doğum pozisyonunda hala, ayakları sağ tarafımda, çenesini dirseklerine dayamış gözü ağzı burnu her şeyi belli
uzun zamandır görmemiştim kızımı çok büyümüş maşAllah.
Dr. magnezyum hapı verdi halbuki kramp yok ben de sadece dün gece oldu eşim söyleyince dr. yazdı neyse içeriz artık...
çok fazla yürüyüş yapma dedi günde 30 dakkayı geçmeyecekmiş, yoksa erken doğum olur boşa ağrın olur dedi.. bir de 9 kilo almışım son zamanlarda kilo alımım çok yok irademe sahip olmaya çalışıyorum.. bizden bu kadar teyzeleri hepinizi öptük
denis cim aynı kaderi paylaşıyoruz, kayınvalidem çok iyidir ama KEŞKE ANNEM OLSAYDI DA KAYINVALİDEM CANAVAR OLSAYDI BOŞVERİN insanın annesinden daha çok seven daha objektif onu daha iyi anlayan yoktur, ne güzel arayın annenizi hiç konuşmadan ağlayın ağlayın kapayın telefonu o sizi anlar bunu okadar çok özledim ki,, uff küçük emrah gibi oldu ama inanın samimiyetime...
:85: canım benim yaaa akşam akşam ağlattın beni, Allah başımızdan eksik etmesin sizlerede sabır versin eşlerinize çozuklarınıza uzun ömürler versin inşallah....
Kızlarrr herkeseee iyi akşamlarrr sohbetinize katılamadım bugün kendınıze iyi bakınnn
7 kilo dodu - Hrriyet PLANET
Herkese merhaba, dr.dan geliyoruz kızımı gördüm...
29+1 deyiz boyu 41 cm, kilosu 1460 gr..
Başı aşağıda normal doğum pozisyonunda hala, ayakları sağ tarafımda, çenesini dirseklerine dayamış gözü ağzı burnu her şeyi belli
uzun zamandır görmemiştim kızımı çok büyümüş maşAllah.
Dr. magnezyum hapı verdi halbuki kramp yok ben de sadece dün gece oldu eşim söyleyince dr. yazdı neyse içeriz artık...
çok fazla yürüyüş yapma dedi günde 30 dakkayı geçmeyecekmiş, yoksa erken doğum olur boşa ağrın olur dedi.. bir de 9 kilo almışım son zamanlarda kilo alımım çok yok irademe sahip olmaya çalışıyorum.. bizden bu kadar teyzeleri hepinizi öptük
ay canm üzmek istemezdim yani takmayın kayınvalideleri diye yazdım, birde akşam annemi gördüm rüyamda acaip etkilenmişim nedendir uykumda ağlıyorum eşim uyanınca anneni gördün dimi dedi başladım yine ağlamaya alışma bir varlık hattta daha üstün demişti ozaman geçeck bakalım ama görüyordur bizi sevdiklerimiz inanıyorum ona:)
ay canm üzmek istemezdim yani takmayın kayınvalideleri diye yazdım, birde akşam annemi gördüm rüyamda acaip etkilenmişim nedendir uykumda ağlıyorum eşim uyanınca anneni gördün dimi dedi başladım yine ağlamaya alışmaya çalışıyorum yokluğuna tam 7 yıl bitti ama olmuyor bazen ,, inş ben anne olacağım gittiğim psikolog anne olunca annene eş değer bir varlık hattta daha üstün demişti ozaman geçeck bakalım ama görüyordur bizi sevdiklerimiz inanıyorum ona:)
cnm seninde annen yok galiba benim gibi benim annemde babamda 4 yıl arayla vefat ettiler kız kardesim kaldı o kadar üzülüyorumki babam her gece rüyalarımda daha 25 yasındayım ve çok acı seyler yasadım çok kadersiz olduguma inanıyorum 2 aylık evliyken babamı kaybettim bacagı kırılmıstı ameliyata aldılar ve çıkamadı babacım hem annelik hem babalik yapmıstı bize çok kötü oldum yazamıcam..
Kızlarrr herkeseee iyi akşamlarrr sohbetinize katılamadım bugün kendınıze iyi bakınnn
7 kilo dodu - Hrriyet PLANET
kızlar yaaa benim sol mamoş acıyo sabahtan beri ,böyle ucuna doğru ,bide çok sıcak, uçlarıda kayboldu ikisininde,acaba sütmü gelcek bendendee
???:26::26:[/QUOT
Canım benimde sağ tarafım çok fena sızlıyor iki gündür sızlama derken bir anlık bişi oluyor kramp gibi, sol olsa kalp krizi sanıcam o denli yani, süt damarlarmızı genişliyor canım ondan oluyormuş,şişmiştir memişler uçları çkar gene korkma :)
o neyle beslenmiş öyle şok oldum yaaaa
Kız beslenmekten değil anne şeker hastası olduğu için öyle olmuş bebek Allah şifa versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?