herkesler uyuyor galiba bu ne durgunlukcanlanın kızlar...tv.de de bişi yok...hayret
herkes nereye keyboldu kocişi teraviye yolladım kızımı uyuttum azcık sohbet etmek için girdim kimse yok
biz uyumuyoruzzz yarın ne pişirsem diye topiklerde geziniyorummm:92:::92::92:
biz uyumuyoruzzz yarın ne pişirsem diye topiklerde geziniyorummm:92:::92::92:
ya gene sizler sebze falan pişirince kocalarınız burun kıvırmıyor benim eşim maalesef etçilll
hergün kara kara düşünüyorum yazık banada yaw arada sebze olsun istiyorummesela geçen kıs evime 2 kere ıspanak
1 kerede semiz otu girdi yemiyor ona ayrı bana ayrı yemek te beni yoruyoo ay çok acındırdım kendimiiiii
tavukta sevmezzzzz ama akşam tavuk yaptımohhhhh
çorba yap bir de ali nazik yap uyar mı benim en sevdiğim yemektir kendileri oradan geldi aklıma:
ya gene sizler sebze falan pişirince kocalarınız burun kıvırmıyor benim eşim maalesef etçilll
hergün kara kara düşünüyorum yazık banada yaw arada sebze olsun istiyorummesela geçen kıs evime 2 kere ıspanak
1 kerede semiz otu girdi yemiyor ona ayrı bana ayrı yemek te beni yoruyoo ay çok acındırdım kendimiiiii
tavukta sevmezzzzz ama akşam tavuk yaptımohhhhh
hanzadecim kusura bakmakimse sohbet etmeyince yyok diye düşündüm
benim kocişte etçil am kızım doğduktan sonra alışmalısın dedim artık bebeğime göre yapıcam dedim kızım 2.5 yaşında onun beslenmesi benim için çok önemli kocişte alıştı artık şimdi ıspanakla bamyaya bayılıyor brokoliyi çok seviyor alışcak mecburen o çocukta sonra babası gibi yemek seçer şimdi çok şükür kızım herşeyden yiyor
Immm iyi fikirmiş :)
Kız kim burun kıvırmıyor, hemde nasıl kıvırıyor benimki haha:) Ayrıca benim eşimde tavuk etini çok sevmez :))) Etsiz yemeği, yemekten saymaz ( taze fasülye, biber dolması, ve patlıcan asla yemez) pırasa ıspanak semizotu ve kabak yemeği yer kıymalı yaparsam:)))) yapmassamda lütfen yer :)
Az önce dolma yaptım ona kırmızı biber ve domates kendimede yeşil biber doldurdum kıymalı tabi :) yarın biraz asma yaprağı alıcam iç arttı onuda sarıp karışık etli dolma pişiricem...
Bende bu konuda muzdaribim yani canom yemek seçen koca çok zor oluyor gerçekten, bende çok severim et yemeğini her hafta mutlaka bir çeşit yaparım köfte kavurma vs. ama bazen sebze istiyor insan, ben mesela salatasız sofraya oturmam :) eşim ayran olsa kafi der :)
ay çok özür dilerim görmedim ama olucak çok utandım
benim kocişte etçil am kızım doğduktan sonra alışmalısın dedim artık bebeğime göre yapıcam dedim kızım 2.5 yaşında onun beslenmesi benim için çok önemli kocişte alıştı artık şimdi ıspanakla bamyaya bayılıyor brokoliyi çok seviyor alışcak mecburen o çocukta sonra babası gibi yemek seçer şimdi çok şükür kızım herşeyden yiyor
Selamün aleyküm millet:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?