2011 Ekim Anneleri

herkes nereye keyboldu kocişi teraviye yolladım kızımı uyuttum azcık sohbet etmek için girdim kimse yok

Aşkolsun beni görmüyomusuuuun :)

biz uyumuyoruzzz yarın ne pişirsem diye topiklerde geziniyorummm:92:::92::92:

Canom bende yarınki yemeğimi yaptım pişirmedim ama yarın akşam pişiricem, insan sinir oluyor ne yapıcağını bilemediğinde adı konsa yemek yapmak bir şey değil ama düşün düşün birde yaz günü insan bunalıyor :)

Kızlar ben de canom gibi dalmışım iftar menülerine, h.sonu misafir çağırcam ne yapsam diye bakıyordum kociş gelcek şimdi teravihten, yarın iftara dışardayız yemek derdim yok ama sahura da yemek yapıyorum ben.. kociş kahvaltılık vs. yemiyor illa yemek olcak şimdiden çorbasını yapayım kalanı sahura erken kalkar yaparım çok yorgunum bugün.. ara sıra uğrarız kızımla Allah a emanet olun...

ya gene sizler sebze falan pişirince kocalarınız burun kıvırmıyor benim eşim maalesef etçilll
hergün kara kara düşünüyorum yazık banada yaw arada sebze olsun istiyorum mesela geçen kıs evime 2 kere ıspanak
1 kerede semiz otu girdi yemiyor ona ayrı bana ayrı yemek te beni yoruyoo ay çok acındırdım kendimiiiii
tavukta sevmezzzzz ama akşam tavuk yaptımohhhhh

benimki de aynı canom ya, egeli kendisi ama sebzeyle arası yok illa et olcak ya tavuk ya et mutlaka yaparım.. bazen tek sebze olur taze fasulye pilav falan ertesi güne mutlaka et yaparım her gün ot mu yicem der güzelim sebzeye.. ama alıştırdım artık bazı sebzeleri az da olsa yiyor 2 saate kalmaz geri acıkıyor zayıf olmasa neyse de kilo alsın diye istediklerini yapmaya çalışıyorum.. neyse geldi bizimki çıkayım ben

Son düzenleme:
çorba yap bir de ali nazik yap uyar mı benim en sevdiğim yemektir kendileri oradan geldi aklıma:

Immm iyi fikirmiş :)

Kız kim burun kıvırmıyor, hemde nasıl kıvırıyor benimki haha:) Ayrıca benim eşimde tavuk etini çok sevmez :))) Etsiz yemeği, yemekten saymaz ( taze fasülye, biber dolması, ve patlıcan asla yemez) pırasa ıspanak semizotu ve kabak yemeği yer kıymalı yaparsam:)))) yapmassamda lütfen yer :)

Az önce dolma yaptım ona kırmızı biber ve domates kendimede yeşil biber doldurdum kıymalı tabi :) yarın biraz asma yaprağı alıcam iç arttı onuda sarıp karışık etli dolma pişiricem...

Bende bu konuda muzdaribim yani canom yemek seçen koca çok zor oluyor gerçekten, bende çok severim et yemeğini her hafta mutlaka bir çeşit yaparım köfte kavurma vs. ama bazen sebze istiyor insan, ben mesela salatasız sofraya oturmam :) eşim ayran olsa kafi der :)

Son düzenleme:
benim kocişte etçil am kızım doğduktan sonra alışmalısın dedim artık bebeğime göre yapıcam dedim kızım 2.5 yaşında onun beslenmesi benim için çok önemli kocişte alıştı artık şimdi ıspanakla bamyaya bayılıyor brokoliyi çok seviyor alışcak mecburen o çocukta sonra babası gibi yemek seçer şimdi çok şükür kızım herşeyden yiyor

Benim eşim olsa çocuk vitmain alamıyor diye her yemeğe et suyu koydurur, sebzeler dahil :)) yav ben bamyayı sevmiyorum hiç brokoliyide... Ay allahım affet yani yutamıyorum yani..

pırasa ıspanak biber dolması agzına sürmezzama patlıcanı 7/24 yer ilk iftar günü fasulye ile patlıcan yemegi yaptım fasülyeyi ben yedim
patlıcanı o ertesi günde iftarda koydum önüne sahurdada istiyo didim yok fasülye yiceksin 3 çatal yedi pilavla doyurdu karnını uyuzzzz
sevdiği yemegi yapınca şımarıyo mirkopppp

ayyy bamyaya bayılırımmm gecen kaynanam aradı bamya yollim dedi ben bamyayı minik severim daha güzel oluyo
kaynanamsa işaret parmagım kadar olana kadar tarladan toplamıyor yiyemem öylede dedim yok istemem bulantılarım başladı
zaten eşim hayatı boyunca yememiş valla ben eşimden şüpheleniyorum bazen bu çocuk hakikatten köydemi dogdu yoksa
bunu terkos gölünde sepetin içindemi buldularrr

kızlar üzerine bol sarımsaklı yoğurt ve minik kuşbaşı doğranmış naneli pul biberli kavrulmuş et koyarsanız yine etli yemek olur ama:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…