2011 Ekim Anneleri

Benimki baktıki işine gelmiyor hemen kahvaltılıklara girişir, ama ramazan dolayısı ile ne severse onu yapıyorum her gün akşama ne yiyeceğiz diye arıyor, iş çıkışı yemek yapamam yorgun olurum aç kalırım sanıyor garibim, kıyamıyorum bizde sevabını alıyoruz işte onlara yemek hazırlayarak bu hallerimizde :)

valla ben tuppervarenin mama kaplarını çok istiyodum ona çok sevindim iyiki başvurmuşum kızımda çok beğendi bugün hep onda yedi yemeğini
bezleride çok sevdi ama yavrum şimdiden kardeşini çok kıskanıyı anne bunları bana bağla benim bezim büyük geliyo diyo kızım sen artık abla oldun diyorum artık tuvalete yapmalısın diyorum sölemicem bezime yapmak daha güzel diyo napıcam ben bu kızla

nasılsınız kızlarr, ben akşam olunca sanki bi döşeklik hasta oluyorum kaç gündür ne doğru düzgün okuyabiliyorum ne yazabiliyorum keyifler iyi mi?.. bizim pc odası sauna gibi oldu, halbuki en serin odamız burasıydı bu sene evrim geçirdi heralde:) bende zaten pc tekliyor bizi terk edene kadar salona koyalım dedim eşime, burdan daha iyi oranın esintisi.. neyse bu sebepten dolayıda pek oturamıyorum pc başında yani

ayrıca ben diyete başladım hadi beni kutlayın, hiç ekmek yemiyorum kiii:87: tabi ince bi kaç dilim çavdar ekmeğini saymazsak güzel bi liste yaptık diyetisyenimle, pekde şeker bi hatundu sevdim kendisini inş bi 15-20 gün uyayımda şekerim düşsün bebeğime zararı olmasın....

Son düzenleme:

canım oda daha çok küçük mecburen sabrediceksin zamanla alışıcak annesii..

aklıma geldide kendi kendime gülüyorum sizede anlatayım kızı uyutmadan önce yıkayayım dedim başını yıkamayı sevmiyor çok ağladı ağlarkende am insanlar böyle yapmazki beni neden yıkıyosun anne demezdi koptum banyoda göremiyom göremiyom yavrum ya çok tatlı

canım oda daha çok küçük mecburen sabrediceksin zamanla alışıcak annesii..

öyle canım napalım sabredicez zaten çok üzülüyorum kuzuma hamile olduğumu öğrenince memeden kestim falan zaten vicdanım rahat değil hamileliğimin ilk dört ayı çok kötü geçti kızımla ilgilenemedim bende çok zorlamım diyorum

Haklısın canım ama üzülme 2,5 yaş küçük değil sütten kesmek için sadece kıskançlık konusunda çok zorlanırsın hani onunda aklı ermez henüz oda ufak :) Ama birde iyi yanından bak ikisi yaşıt gibi büyür çıkar maşallah :)

Kıyamam ya bende hiç sevmezdim annemin saçımı sabunlamasını gözüme ve burnuma kaçıcak diye çok korkardım :))

ya kızlar bide ben bu beşik işine hala karar veremedim, hangisini alsam diye ahşap mı park yatak mı??? kaliteli olsun diyorum mdf den bakıyorum onun fiyatlarına da bakınca oda yaparım daha iyi diyorum, yoksa beşikler genelde sunta bakınca bile dökülecek gibi görünüyor gözüme zaten sağlıksızda.. en iyisi yine park yatak gibi yattığı kadar yatsın idare edelim, sonra ev duruömumuza göre oda yaparız zaten. kim ne aldı hiç haberimm de yok, diğer topiğede eklesek hiç olmazsa kolay takib ederiz

22 aylıkken kestim aslında çokta erken değildi ama apar topar oldu hem hamileliği beklemiyodum hem yavrum küçük abla olmak için diye çok ağladım ama alıştım artık allaha çok şükür birde oğlum olcak inşallah zor olucak ikisine birden bakmak ama biraz sabredicez inşallah sonra ikisi bir büyüyecek

Çekmeceli olsun die bende mobily aalıcaktım aheste sonra dediğin gibi oda fiyatında kaliteli beşikler, bende çevreminde etkilemesi ile park yatakta karar kıldım birde şifonyer gibi bişi alıcam inşallah. Fikrim değişmesse tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…