pırasa ıspanak biber dolması agzına sürmezzama patlıcanı 7/24 yer ilk iftar günü fasulye ile patlıcan yemegi yaptım fasülyeyi ben yedim
patlıcanı oertesi günde iftarda koydum önüne sahurdada istiyo didim yok fasülye yiceksin 3 çatal yedi pilavla doyurdu karnını uyuzzzz
sevdiği yemegi yapınca şımarıyo mirkopppp
Selamün aleyküm millet:82:
kızlar üzerine bol sarımsaklı yoğurt ve minik kuşbaşı doğranmış naneli pul biberli kavrulmuş et koyarsanız yine etli yemek olur ama:44::44:
Selamün aleyküm millet:82:
primadan paketlerinizi aldınızmı
primadan paketlerinizi aldınızmı
valla ben tuppervarenin mama kaplarını çok istiyodum ona çok sevindim iyiki başvurmuşum kızımda çok beğendi bugün hep onda yedi yemeğini
bezleride çok sevdi ama yavrum şimdiden kardeşini çok kıskanıyı anne bunları bana bağla benim bezim büyük geliyo diyo kızım sen artık abla oldun diyorum artık tuvalete yapmalısın diyorum sölemicem bezime yapmak daha güzel diyo napıcam ben bu kızla
Kıss senin canın alinazikmi istiyo :)))))))))))
canım oda daha çok küçük mecburen sabrediceksin zamanla alışıcak annesii..
valla her zaman olsa yerim onun için ekstra isteme durumu yok.ben kolay ve lezzetli olduğu için önereyim dedim sadece.ama kocişin sebze sevmiyor madem yapacak bişi yok..Allah kolaylık versin
öyle canım napalım sabredicez zaten çok üzülüyorum kuzuma hamile olduğumu öğrenince memeden kestim falan zaten vicdanım rahat değil hamileliğimin ilk dört ayı çok kötü geçti kızımla ilgilenemedim bende çok zorlamım diyorum
aklıma geldide kendi kendime gülüyorum sizede anlatayım kızı uyutmadan önce yıkayayım dedim başını yıkamayı sevmiyor çok ağladı ağlarkende am insanlar böyle yapmazki beni neden yıkıyosun anne demezdi koptum banyoda göremiyom göremiyom yavrum ya çok tatlı
Bende severim, eşimde sever ama yarın akşam yemeği yapmıştım ben, canom aranıyordu yinede sağol :)
ya kızlar bide ben bu beşik işine hala karar veremedim, hangisini alsam diyeahşap mı park yatak mı??? kaliteli olsun diyorum mdf den bakıyorum onun fiyatlarına da bakınca oda yaparım daha iyi diyorum, yoksa beşikler genelde sunta bakınca bile dökülecek gibi görünüyor gözüme zaten sağlıksızda.. en iyisi yine park yatak gibi yattığı kadar yatsın idare edelim, sonra ev duruömumuza göre oda yaparız zaten. kim ne aldı hiç haberimm de yok, diğer topiğede eklesek hiç olmazsa kolay takib ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?