- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Çekmeceli olsun die bende mobily aalıcaktım aheste sonra dediğin gibi oda fiyatında kaliteli beşikler, bende çevreminde etkilemesi ile park yatakta karar kıldım birde şifonyer gibi bişi alıcam inşallah. Fikrim değişmesse tabi :)
pardon canım hatlar karıştı :)
buldum buldum yemegimi benburda yazmim ama patlıcandan ibarett
yarın oglumu görcemmmm heyoooooooooooo:92::92::92::92::92:
benim derdim birazda oydu, ama baktım o iki çekmece zaten yetmezsanırım bende partk yatak alırım artık, bi de şifonyer yaptırırız sonra... şimdilik komidinimin birini boşaltsam idareten yeter heralde çünkü bu yıl taşınabiliriz burdan zaten evimde küçük yer yok gibi neyse bakarız artık ona:)
ya kızlar bide ben bu beşik işine hala karar veremedim, hangisini alsam diyeahşap mı park yatak mı??? kaliteli olsun diyorum mdf den bakıyorum onun fiyatlarına da bakınca oda yaparım daha iyi diyorum, yoksa beşikler genelde sunta bakınca bile dökülecek gibi görünüyor gözüme zaten sağlıksızda.. en iyisi yine park yatak gibi yattığı kadar yatsın idare edelim, sonra ev duruömumuza göre oda yaparız zaten. kim ne aldı hiç haberimm de yok, diğer topiğede eklesek hiç olmazsa kolay takib ederiz
ben yatıyorum kızlarr oglumda artık kalk anne yatalım diyorr saat 3:30 da nöbetçi sahur görevlisiyimde
haydin iyi geceler tatlı rüyalar yarın doktordan sonra gelirim öpüldünüzzzzzzzzz
ben kızıma ahşap beşik almıştım 4 çekmeceli kiracıyım diye oda yapmamıştım sonra daha küçük bir eve taşındık kızım hala bizim odada beşiğinde yatıyor oğlumun yatacak yeri yok napıcaz bilmiyorum.ev alma niyetindeyiz eşime dedim doğuma kadar almazsan odadan seni atıcaz haberin olsun dedin sen koltukta yatarsın kızımla ben yatakta oğlumda beşikte dedim. kiradayız krediyle alalım kira ödeyeceğine kredi öderiz dedim adam cesaret edemiyor ama ikna ettim bakalım inşallah araştırıyoruz nolur dua edin
İyi geceler canım,tatlı rüyalar... güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
İnşallah rabbim he kesenize hemde gönlünüze göre ev çıkartır, bebişiniz kısmetiyle gelir :)
ya ben mob,ilyayı ikinci yavruya kalır diye düşünüyordum kaldırmadan yaparız filanyusufada oda yapardık o vakit.. ama en iyisi park yatak gibi en azından kaldırcağın sorun olmaz, yer kaplamaz... kraftın 504 modeli gerçekten kullanışlı görünüyor ama benim odada onu koyunca yer kalmayacak tıkış tıkış da ben sevmiyorum, hoş idara ederiz bi süreliğine de bakalım artık..
canım ben park yatak aldım kullanışlı gibi duruyo.beşik daha kısa ömürlü gibi geliyor bana.üstelik bunu katlayıp heryere götürebiliyorsun.
bu arada bugün itfaiyenin oradaki pazara gitmiştim.bi hamile gördüm ay dedim ahesteee yada hard_disc olabilir mi diye..olabilir mi acep
canım ben park yatak aldım kullanışlı gibi duruyo.beşik daha kısa ömürlü gibi geliyor bana.üstelik bunu katlayıp heryere götürebiliyorsun.
bu arada bugün itfaiyenin oradaki pazara gitmiştim.bi hamile gördüm ay dedim ahesteee yada hard_disc olabilir mi diye..olabilir mi acep
bende tamm bi etoburum valla, et olsun ne olursa olsunya gene sizler sebze falan pişirince kocalarınız burun kıvırmıyor benim eşim maalesef etçilll
hergün kara kara düşünüyorum yazık banada yaw arada sebze olsun istiyorummesela geçen kıs evime 2 kere ıspanak
1 kerede semiz otu girdi yemiyor ona ayrı bana ayrı yemek te beni yoruyoo ay çok acındırdım kendimiiiii
tavukta sevmezzzzz ama akşam tavuk yaptımohhhhh
anaam keşke olsada sabunlasa ,hele babanem ,oda banyo yapardı benle ,ayırdı iki mamoşu arasına kafamı ,çamaşır çitiler gibi yıkardı,banyodan çıkınca kafam iyi olurdu resmen ,hemen uyurdumKıyamam ya bende hiç sevmezdim annemin saçımı sabunlamasını gözüme ve burnuma kaçıcak diye çok korkardım :))
Yok canım, ben pazara çıkmadım bugün, arkadaşım gelmişti, misafirim olunca çıkamadım... Ama bir ara haberleşelim de buluşalım pazarda, benim evime çok yakın pazar yeri... Yarın öğlene kadar devam ediyor nasılsa pazar, yarın gideceğim ben de...
Bu arada park yatak nasıl, içine sindi mi? Ben herhalde annem gelince gideceğim yatak almaya, bayramdan sonraya kalır artık... O zamana kadar giysi ve bakım malzemelerini alıp hastane çantamızı hazırlayacağım...
:83::83::83::83::83::83:anaaa 30 hafta bitmiş.oh mine god!!
Burcu bu kayınvalideler hep mii böylee ahh ahh. Benimki de ben hamile kaldığımdan beri bebek düşer aman bağlanma şeklinde. Direkt bunu söylemiyor ama konuşmalarının alt metni bu. Üst metinse hep ayyy canım ben onu severim, babanesi onu yerrr falan filan. Eşimin küçük bir erkek kardeşi var daha 10 yaşında. Bir gün kayınvalidemlere geçerken bebek için alışveriş yapmıştım torbaları görünce gösterdim tabi içindeki kıyafetleri benim minik kaynımda yanımdaydı aaaa Zehra abla neden aldın ya düşerse dedi. Çocuktan al haberi diye boşa dememişler demek ki evde böyle şeyler konuşuyor dedim ben de.
Geçen gün eşim bile dedi, bizim bebek sadece sizinkilerin akrabası olacak galiba herkes heyecanlı diye. Onlar da tık yok. Eşimin abisinin 1.5 yaşında kızı var fakat abisiyle küs oldukları için gelip gitmiyorlar birbirlerine. Yani çocuk 1.5 yaşında toplamda 4-5 kez görmüşlerdir. Geçen bir düğünde gördük ay bebeğe nasıl sarılmalar nasıl böyle bir yapmacıklıklar mal görmüş mağribi gibi beni unuttu orada. Offf çok uyuz olmuştum. Bir şey almasında falan değilim Allah a çok şükür hem ben hem eşim çalışıyoruz onun alacağı 2 kuruşluk şeyde gözüm yok ama düşünüldüğünü bilmek insanı mutlu ediyor. Annem ne kadar heyecanlıysa o da o kadar k..nda sallamıyor ben hamileymişim neymişim ama lafa geldi mi mangalda hiç kül yok yok ben onu yerim, yok onu şöyle yok böyle, yok ben senin kayınvaliden değilim annenin bilmem ne.
Ay sinir tepeme çıktı yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?