2011 Ekim Anneleri

buldum buldum yemegimi ben burda yazmim ama patlıcandan ibarett
yarın oglumu görcemmmm heyoooooooooooo:92::92::92::92::92:

benim derdim birazda oydu, ama baktım o iki çekmece zaten yetmez sanırım bende partk yatak alırım artık, bi de şifonyer yaptırırız sonra... şimdilik komidinimin birini boşaltsam idareten yeter heralde çünkü bu yıl taşınabiliriz burdan zaten evimde küçük yer yok gibi neyse bakarız artık ona:)

ben yatıyorum kızlarr oglumda artık kalk anne yatalım diyorr saat 3:30 da nöbetçi sahur görevlisiyimde
haydin iyi geceler tatlı rüyalar yarın doktordan sonra gelirim öpüldünüzzzzzzzzz

Yerim var yani yemek masası takımımı salona taşıtırsam boşalır odam ama bende aynı fikirdeyim kendi evime geçince düşünüyorum inşallah :)

ben kızıma ahşap beşik almıştım 4 çekmeceli kiracıyım diye oda yapmamıştım sonra daha küçük bir eve taşındık kızım hala bizim odada beşiğinde yatıyor oğlumun yatacak yeri yok napıcaz bilmiyorum.ev alma niyetindeyiz eşime dedim doğuma kadar almazsan odadan seni atıcaz haberin olsun dedin sen koltukta yatarsın kızımla ben yatakta oğlumda beşikte dedim. kiradayız krediyle alalım kira ödeyeceğine kredi öderiz dedim adam cesaret edemiyor ama ikna ettim bakalım inşallah araştırıyoruz nolur dua edin

canım ben park yatak aldım kullanışlı gibi duruyo.beşik daha kısa ömürlü gibi geliyor bana.üstelik bunu katlayıp heryere götürebiliyorsun.

bu arada bugün itfaiyenin oradaki pazara gitmiştim.bi hamile gördüm ay dedim ahesteee yada hard_disc olabilir mi diye..olabilir mi acep

ya ben mob,ilyayı ikinci yavruya kalır diye düşünüyordum kaldırmadan yaparız filan yusufada oda yapardık o vakit.. ama en iyisi park yatak gibi en azından kaldırcağın sorun olmaz, yer kaplamaz... kraftın 504 modeli gerçekten kullanışlı görünüyor ama benim odada onu koyunca yer kalmayacak tıkış tıkış da ben sevmiyorum, hoş idara ederiz bi süreliğine de bakalım artık..

ben yatıyorum kızlarr oglumda artık kalk anne yatalım diyorr saat 3:30 da nöbetçi sahur görevlisiyimde
haydin iyi geceler tatlı rüyalar yarın doktordan sonra gelirim öpüldünüzzzzzzzzz

İyi geceler canım,tatlı rüyalar... güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

İnşallah rabbim he kesenize hemde gönlünüze göre ev çıkartır, bebişiniz kısmetiyle gelir :)

Bencede canım en makulu o olucak ben sadece üşürmü diye düşünüyorum.. Benim kocişte geldi, bende çıkıyorum hepinize iyi geceler:)

bende zaten düşün düşün bu karara vardım :) ay bide bugün annem hastane çantanı filan hazırla ne olur ne olmaz dedi.. şu alıcaklarımı halletseydim hayırlısıyla.. hımm valla hiç yerimden kımıldayacak halim yoktu benim canım muhtemelen ben değildim lacivert kot bi pardesü var bende bi yerde görürsen aklında bulunsun:82:

Son düzenleme:

Yok canım, ben pazara çıkmadım bugün, arkadaşım gelmişti, misafirim olunca çıkamadım... Ama bir ara haberleşelim de buluşalım pazarda, benim evime çok yakın pazar yeri... Yarın öğlene kadar devam ediyor nasılsa pazar, yarın gideceğim ben de...

Bu arada park yatak nasıl, içine sindi mi? Ben herhalde annem gelince gideceğim yatak almaya, bayramdan sonraya kalır artık... O zamana kadar giysi ve bakım malzemelerini alıp hastane çantamızı hazırlayacağım...

bende tamm bi etoburum valla, et olsun ne olursa olsun benim herifte tavuğu falan pek sevmez,salataya bayılır,bu arada ben zeytin yağlı olarak ,bi sarma,bide barbunya yaparım gerisi hep etli yada kıymalı olcak ,napıyım yiyemem ben öylee
Kıyamam ya bende hiç sevmezdim annemin saçımı sabunlamasını gözüme ve burnuma kaçıcak diye çok korkardım :))
anaam keşke olsada sabunlasa ,hele babanem ,oda banyo yapardı benle ,ayırdı iki mamoşu arasına kafamı ,çamaşır çitiler gibi yıkardı,banyodan çıkınca kafam iyi olurdu resmen ,hemen uyurdum
hanzade nezaman yazabilcen liste(miz)ii???

Son düzenleme:

canım ben de çok yakınım pazara :) dermancan tıp civarındayım çünkü :)

bu arada yatak iyi gibi genişliği iyi bi kaç yıl idare eder gibi duruyo mobilya düşünmeyenler için özellikle iş görür.

bizimki ilk kez bugün kızım ana kucağını biz alalım dedi dondum kaldım. yok gerek yok falan geveledim ağzımda.
bi de görümcem hamileymiş yeni öğrenmiş kötü rüyalar görüyomuş. kayınvalidem de eşime diyo getir de yarın bi muska yapalım hocanın yanında. eşim de tamam dedi ben ses etmedim sonra diyo oğlum kardeşin dedi ki ( görümcem, hamile olan) biz ismail'i çok eziyoruz. napalım başka kimsemiz yok ki falan bi damar yaptı. sinir oldum yine!!!
ama şaşırdım valla ana kucağını alalım diyince. hiç beklemiyodum. iki çaputla kandıracak gibiydi du bakalım. :))

benimki de çok göstermeliktir bana ayrı söyler eşim gelince ayrı söyler ana kucağı alacam diye. milletin yanında kızım şöyşe oturlar torunuma ölürümler aman . inan taktıkça onlar gib, olacaz. yazık kız beynimize meşgul olduğumuz durumlara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…