acilis benden olsun bugun.uyuyamadim yine butun sayfalari okudum.herkes kaynanasindan sikayetci.kizlar birsey soyleyimmi benim kaynanamin birsey almasi umrumda bile degil hicbirsey almasin.nede laf etsin sunu bunu aldim diye.bu sene sira bende kizlar bana geliyor.4 eltiyiz biz her sene birimizde duruyor,kayinbabam yok,hos olsa bizi ayri eve cikarmazdida.en kucuk gelin benim ve ben 8 sene beraber oturdum kaynanamla ettiklerini ben biliyorum ve birsey deyince ben ne yaptimki diyor,sinir oluyorum o zaman.simdi bunalimdayim kizlar ya gelince yine gitmeyim derse artik cekecek halim kalmadi onun cenesini cekemem kizlar,ya bana yaptiklari hepsi gozumun onunde.anneme diyorum anne bu sene bende napicam ben,kizim birsey deme buyugun diyor.buyugum ama bana buykluk yapmadi kizlar benim burda kimsem yok diye beni ezdi hep.gozumun acilmasini istemedi dil okuluna gondermedi beni,neymis hanim efendi bunalimdaymis yaninda duracakmisim,hastaymis,benden sagliklidir kendisi.yedigim ictigim laf olurdu...neyse kizlar uzatmayim,sizinkiler ne kadar almasalarda almasinlar yaninizda degiller bosverin kafaniza taktiginiza degmez.ben simdi kara kara dusunuyorum 1 sene napicam diye:18:
bizimki ilk kez bugün kızım ana kucağını biz alalım dedi dondum kaldım. yok gerek yok falan geveledim ağzımda.
bi de görümcem hamileymiş yeni öğrenmiş kötü rüyalar görüyomuş. kayınvalidem de eşime diyo getir de yarın bi muska yapalım hocanın yanında. eşim de tamam dedi ben ses etmedim sonra diyo oğlum kardeşin dedi ki ( görümcem, hamile olan) biz ismail'i çok eziyoruz. napalım başka kimsemiz yok ki falan bi damar yaptı. sinir oldum yine!!!
ama şaşırdım valla ana kucağını alalım diyince. hiç beklemiyodum. iki çaputla kandıracak gibiydi du bakalım. :))
benimki de çok göstermeliktir bana ayrı söyler eşim gelince ayrı söyler ana kucağı alacam diye. milletin yanında kızım şöyşe oturlar torunuma ölürümler aman . inan taktıkça onlar gib, olacaz. yazık kız beynimize meşgul olduğumuz durumlara bak
Günaydınlar, hayırlı cumalar[
QUOTE=07eslem;20372237]günaydın kızlar daha kimsecikler uyanamamış anlaşılan;
yaaaa günler yaklaştıkça herşeyden etkileniyomuyuz ne dün gece saat 1 de felaket bi başağrısıyla uyandım ki aylardır ağrım olmuyodu çok kötüydüm 3,30 gibi sahur için kalktım ama süründüm Allahım bana güç ver şu sofrayı hazırlayabileyim diyerek kalktım hazırladım aşkitomu kaldırdım sofrayı topladım derken banyoya zor yetiştim bulantı kusma ama ne kusmak resmen bebiklerin etkilendiğini hissettim nefes alamdım nedenini anlayamadım ama dün karnıyarık yapmıştım ondanmı oldu acaba kocişte bişey yoktu Ama şükürler olsun çıkarınca rahatladım biraz uyudum zehirlendimmi acaba
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine miğdeni üşütmüş olabilirmisin?
ay canm üzmek istemezdim yani takmayın kayınvalideleri diye yazdım, birde akşam annemi gördüm rüyamda acaip etkilenmişim nedendir uykumda ağlıyorum eşim uyanınca anneni gördün dimi dedi başladım yine ağlamaya alışmaya çalışıyorum yokluğuna tam 7 yıl bitti ama olmuyor bazen ,, inş ben anne olacağım gittiğim psikolog anne olunca annene eş değer bir varlık hattta daha üstün demişti ozaman geçeck bakalım ama görüyordur bizi sevdiklerimiz inanıyorum ona:)
cnm seninde annen yok galiba benim gibi benim annemde babamda 4 yıl arayla vefat ettiler kız kardesim kaldı o kadar üzülüyorumki babam her gece rüyalarımda daha 25 yasındayım ve çok acı seyler yasadım çok kadersiz olduguma inanıyorum 2 aylık evliyken babamı kaybettim bacagı kırılmıstı ameliyata aldılar ve çıkamadı babacım hem annelik hem babalik yapmıstı bize çok kötü oldum yazamıcam..
günaydın kızlar dün oğlum ben ve babası gezmeye konyaya gittik.kuzumun banyo küvetini aldım bide sevi bebeden güvenli yatış yastoğı aldım köpekli çok tatlı.ayyy bir hırka alim dedim 40milyon zöh dedim yandı gülüm keten helvam artık biz üstümüze bişey alamayız tüm paralar murat batu beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?