2011 Ekim Anneleri

acilis benden olsun bugun.uyuyamadim yine butun sayfalari okudum.herkes kaynanasindan sikayetci.kizlar birsey soyleyimmi benim kaynanamin birsey almasi umrumda bile degil hicbirsey almasin.nede laf etsin sunu bunu aldim diye.bu sene sira bende kizlar bana geliyor.4 eltiyiz biz her sene birimizde duruyor,kayinbabam yok,hos olsa bizi ayri eve cikarmazdida.en kucuk gelin benim ve ben 8 sene beraber oturdum kaynanamla ettiklerini ben biliyorum ve birsey deyince ben ne yaptimki diyor,sinir oluyorum o zaman.simdi bunalimdayim kizlar ya gelince yine gitmeyim derse artik cekecek halim kalmadi onun cenesini cekemem kizlar,ya bana yaptiklari hepsi gozumun onunde.anneme diyorum anne bu sene bende napicam ben,kizim birsey deme buyugun diyor.buyugum ama bana buykluk yapmadi kizlar benim burda kimsem yok diye beni ezdi hep.gozumun acilmasini istemedi dil okuluna gondermedi beni,neymis hanim efendi bunalimdaymis yaninda duracakmisim,hastaymis,benden sagliklidir kendisi.yedigim ictigim laf olurdu...neyse kizlar uzatmayim,sizinkiler ne kadar almasalarda almasinlar yaninizda degiller bosverin kafaniza taktiginiza degmez.ben simdi kara kara dusunuyorum 1 sene napicam diye:18:

Günaydın,
Kaynanalardan incilere devam ediyim ben de bari:)

Dün akş iftar saatinde geldi. Şu an eltimde. Tabi akşam yemeğinde birlikteydik...

Benimki kendisi bişey almayı bırakın, beğendiği şeyi bize aldırmaya çalışıyo:)) Hani geçenlerde bahsetmiştim şu bebek çeyizi vardı ya 600 milyonluk..Takmış onu kafaya. Geçen sefer 300'er paylaşalım diyodu, şimdi siz 500 verin diyo:)) Üstelik ben kesinlikle istemiyorum düşünün yani. Sırf millete caka satıcam diye daha doğrusu kaynana caka satacak diye 500 milyon vercekmişim

Ben istemem gereksiz dedikçe eltimle konuşuyo bakalım beraber diye. Hem de bana pike işletecekmiş. Tabi parası yine bizden..Bi de oğluna diyo sen verirsin diye. Bi tek oğlu paradan sorumlu ya:))

Delirdim delirdim akşam akşam. Sinirimden ders çalışamadım. Allaam ben bu kadına şu mübarek ayda nasıl katlanıcam ya..Ztn oruç tutamıyorum sevap mevap da kalmıcak bu gidişleee

günaydın kızlar daha kimsecikler uyanamamış anlaşılan;

yaaaa günler yaklaştıkça herşeyden etkileniyomuyuz ne dün gece saat 1 de felaket bi başağrısıyla uyandım ki aylardır ağrım olmuyodu çok kötüydüm 3,30 gibi sahur için kalktım ama süründüm Allahım bana güç ver şu sofrayı hazırlayabileyim diyerek kalktım hazırladım aşkitomu kaldırdım sofrayı topladım derken banyoya zor yetiştim bulantı kusma ama ne kusmak resmen bebiklerin etkilendiğini hissettim nefes alamdım nedenini anlayamadım ama dün karnıyarık yapmıştım ondanmı oldu acaba kocişte bişey yoktu Ama şükürler olsun çıkarınca rahatladım biraz uyudum zehirlendimmi acaba

En küçük kaynım evlensin, bizde de aynı durum olcak. Hatta eşim bebek olduğunda gelip kalması için baskı yapıyo..Üstelik ben ücretsiz izne çıkıcam düşünün. Kaynımı da yurda vericekmiş ders çalışsın diye. Anası da bizde durcakmış.
Anaları dünyada kendi evinde yalnız yaşayamaz(!) Benim babaannem kendi evinde kaldı, herkes de sık sık ziyaret etti boş koymadı. Ama yook bunlarda olmaz. İlla kadının başında bekçi olcak..

Düşündükçe hafakanlar basıyo beni. Doğum yaptığımda da bu 40gün gitmez. Korkuyorum sinirden sütüm kesilir benim yaEşim de anlamıyo. Kadının her lafı ayrı bi krizzz! Ama bi sütüm kesilsin de ben hepsinin burnundan getirmez miyim

O ana kucağını BİM'den alcaktır

Günaydınlar, hayırlı cumalar [

QUOTE=07eslem;20372237]günaydın kızlar daha kimsecikler uyanamamış anlaşılan;

yaaaa günler yaklaştıkça herşeyden etkileniyomuyuz ne dün gece saat 1 de felaket bi başağrısıyla uyandım ki aylardır ağrım olmuyodu çok kötüydüm 3,30 gibi sahur için kalktım ama süründüm Allahım bana güç ver şu sofrayı hazırlayabileyim diyerek kalktım hazırladım aşkitomu kaldırdım sofrayı topladım derken banyoya zor yetiştim bulantı kusma ama ne kusmak resmen bebiklerin etkilendiğini hissettim nefes alamdım nedenini anlayamadım ama dün karnıyarık yapmıştım ondanmı oldu acaba kocişte bişey yoktu Ama şükürler olsun çıkarınca rahatladım biraz uyudum zehirlendimmi acaba[/QUOTE]

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine miğdeni üşütmüş olabilirmisin?

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine miğdeni üşütmüş olabilirmisin?[/QUOTE]

saol cnm bilmiyorum ama üşütme olsa o şiddetli başağrısı olmazdı heralde ama şükür iyiiyim şimdi bebişin nasıl sende iyimisin aaa baaaakkk şimdiii

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttt beeeeeeaaaaa......:)))))))))

Herkese Günaydın;

Ahh bu kayınvalide muhabbetleri kapanmamış Ya dün çok utandım kadına malum mu oldu ne oldu akşam beni aradı Zehra sana hamile kıyafeti aldım dedi bendeki ifade bu Filizcim sana da aynısı olmuş galibaa

Bu arada eğer yıllık iznimi kullandırırlarsa bu sondan bir önceki iş günüm Bugün çok çalışıp P.tesine az iş bırakmam lazım

Herrkese günayydıın.
Bugün cuma heeyyooo Bir hafta daha bitti. Giden ömürden gidiyor ama ne biliim yaa, izne ayrılmaya da bir hafta yaklaştırıyor

günaydın hayırlı cumalar hepimize...
kaynana muhabbetleri bitmek bilmemiş ama haklısınız bir yönden insan maddi değil manevi destek istiyor yalandan değil gerçekten istiyor bir güler yüz tatlı dil yeter aslında hiç bir şey almasa da desteklerini esirgemesinler boşverin kızlar böyle güzel günlerinizi bunları düşünerek zehretmeyin kendinize bende evliliğimin başlarında kayınvalidemle neden samimi olamıyoruz neden misafir gibiyiz birbirimize diye düşünürken şimdi anlıyorum ki böylesi çok iyi dün akşam iftarda onlara gittik eşim buzluğa atayım diye vişne almış 2 kilo kadar da ona götürdüm illa parasını vericem diye parçalanıyor sizin aldığınız ne ki diyor halbuki onların dükkanının kirasını da biz alıyoruz üstüne daha para vermeye çalışıyorlar kayınvalidemin kayınpederimin hakkını hayatta ödeyemem 2 senedir tanışıyoruz daha bana yan gözle bakmış değiller kayınpederim gelir gelir öper canlarım benim allah onları başımızdan eksik etmesin kötü huylu olanları da allah ıslah etsin...

günaydın hayırlı cumalar hepimize...
kaynana muhabbetleri bitmek bilmemiş ama haklısınız bir yönden insan maddi değil manevi destek istiyor yalandan değil gerçekten istiyor bir güler yüz tatlı dil yeter aslında hiç bir şey almasa da desteklerini esirgemesinler boşverin kızlar böyle güzel günlerinizi bunları düşünerek zehretmeyin kendinize bende evliliğimin başlarında kayınvalidemle neden samimi olamıyoruz neden misafir gibiyiz birbirimize diye düşünürken şimdi anlıyorum ki böylesi çok iyi dün akşam iftarda onlara gittik eşim buzluğa atayım diye vişne almış 2 kilo kadar da ona götürdüm illa parasını vericem diye parçalanıyor sizin aldığınız ne ki diyor halbuki onların dükkanının kirasını da biz alıyoruz üstüne daha para vermeye çalışıyorlar kayınvalidemin kayınpederimin hakkını hayatta ödeyemem 2 senedir tanışıyoruz daha bana yan gözle bakmış değiller kayınpederim gelir gelir öper canlarım benim allah onları başımızdan eksik etmesin kötü huylu olanları da allah ıslah etsin...

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine miğdeni üşütmüş olabilirmisin?

saol cnm bilmiyorum ama üşütme olsa o şiddetli başağrısı olmazdı heralde ama şükür iyiiyim şimdi bebişin nasıl sende iyimisin aaa baaaakkk şimdiii

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttt beeeeeeaaaaa......:)))))))))[/QUOTE]

Bizde iyiyiz canım çok şükür, uykusuzluk en büyük sıkıntımız Bu sıpa çok hareketli olacak sanırsam hiç durmuyor karnımda fır dönüyor

Bu arada eyyyyttttbee demeni özlemişim yahuuuu

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün oğlum ben ve babası gezmeye konyaya gittik.kuzumun banyo küvetini aldım bide sevi bebeden güvenli yatış yastoğı aldım köpekli çok tatlı.ayyy bir hırka alim dedim 40milyon zöh dedim yandı gülüm keten helvam artık biz üstümüze bişey alamayız tüm paralar murat batu beye

Allah sabırlar versin canım,sizlerede uzun ömürler. Mekanı cennet olsun anneciğinin

günaydın herkese,hayırlı cumalar.

tüm dualarımızın kabul olduğu bir gün olsun bugün. Yüce Rabbim sağ sağlim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. AMİNNNNNNNNNNNNN

Hayırlı Cumalar :) cee diyip kaçıcam çok yoğun bir gün malum cuma :)

MARKA FİYAT
ATEŞ ÖLÇER BRAUN 100
GÖĞÜS POMPASI ELEKTRİKL MEDELA 140
SÜT SAKLAMA KABI AVENT 40
BAKIM SETİ SEBAMET 55
BİBERON 240 GENİŞ AĞIZLI DR.BRAWNS 21
BİBERON 120 GENİŞ AĞIZLI DR. BRAWNS 19
EMZİK DR. BRAWNS 10
BBEK TEL. MED. MİNİ ELKT MEDELA 125

Buraya kadar 515 tl tutuyor :) Diğerlerinin markalarını ve fiyatlarınıda araştırıp yazmam lazım sansee, birde hangisinden kaç adet alacağımı :) düzene sokmam lazım sen bak buna içinden ele kendine göre düzenle canım, yanlız hesabıma göre üsttekilerle beraber, beşik araba port bebe hariç 1.000- TL ANCAK KURTARIR GİBİME GELİYOR kızlar toplam alışverişiniz ne tuttu bu arada?

GÖĞÜS İÇİN KREM LANSION
GÖĞÜS PEDİ
GÖĞÜS KALKANI AVENT ?
PİJAMA SABAHLIK TAKIMI
HASTANE ÇIKIŞI
PORTBEBE
BURUN ASPRATÖRÜ
SAÇ FIRÇA VE TARAK
HAVLU SETİ
TIRNAK MAKASI
KÜVET SETİ
BAKIM ÇANTASI

BATTANİYE
TULUM YENİDOĞAN+ 0-3 AYLIK
ALT AYAKLI + AYAKSIZ
UZUN KOLLU ÇITÇITLI
KISA KOLLU ÇITÇITLI
ASKILI ÇITÇITLI
İÇ ÇAMAŞIRI
PED
BEBEK BEZİ
AĞIZ MENDİLİ
ŞAPKA PATİK ÇORAP
BEBEK ŞEKERİ

Allah sabırlar versin, Mekanları cennet olsun inşallah.

eslemcim çok geçmiş olsum muhtemelen yediğin yemek yağlıysa o dokunmuştur ikizler de demiştir noluyor ya hu annemizin içi gürlüyor

güle güle kullanın zeynepcim bebek kıyafetleri gerçekten şöyle bir hesap yapacak olursan bizimkilerden pahalıya geliyor neyse şimdi biz onları iyi giydiririz yarın bir gün biz yaşalandığımızda da onlar bize bir yemeni getirse dünyalar bizim olur :)isim de netleşmiş sanırım hayırlı olsun adıyla yaşasın bebeğin.

Alışverişini tatamlayan hatunlar size soruyorum toplam alışverişiniz ne tuttu, Bebek odası ve araba hariç yanlız ıvırlar zıvırlar.. Ben hesap yapıyorum en aşağı 1.000- tl tutcak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…