2011 Ekim Anneleri

benim 2000 geçti ama eksik çok bebek şekeri kozmetikler,bezi falan yok daha bide biberonu bir tane aldım ikinciyi alimmiki.göğüs pompası falan almıycam bide ben evdeyim ya gerek yok dimi

Alışverişini tatamlayan hatunlar size soruyorum toplam alışverişiniz ne tuttu, Bebek odası ve araba hariç yanlız ıvırlar zıvırlar.. Ben hesap yapıyorum en aşağı 1.000- tl tutcak gibi...

kız sabah sabah ne hesabı bismillah dur bi uykumuz açılsın güne bozuk morallerle başlamayalım

benim 2000 geçti ama eksik çok bebek şekeri kozmetikler,bezi falan yok daha bide biberonu bir tane aldım ikinciyi alimmiki.göğüs pompası falan almıycam bide ben evdeyim ya gerek yok dimi

2.000 tl ye ne aldın annem sen beşik araba filan içindedir sanırım :)

kız sabah sabah ne hesabı bismillah dur bi uykumuz açılsın güne bozuk morallerle başlamayalım

Gözünüzü açıyorum işte sabah sabah bütün uykunuz kaçar listeyi görünce :)))))) Sanse istemişti, beni bekliyo bende yarım diye göndermemiştim bakınsında tam bitince yine atarım.... Ondan yazdım o bari işini görsün :) Eskiden bunlarmı varmış sanki diyorum ama olmadanda olmuyo işte :) 1.000 tl cik sadece ıvır zıvırlar... 1.000-tl de beşik araba anakucağı desek.. 2.000-tl cik :)

Bizde iyiyiz canım çok şükür, uykusuzluk en büyük sıkıntımız Bu sıpa çok hareketli olacak sanırsam hiç durmuyor karnımda fır dönüyor

Bu arada eyyyyttttbee demeni özlemişim yahuuuu[/QUOTE]

ayyy yirim ben onu minik jelibon cnm yatmadan önce süt içmeyi deneyebilirsin ve çok geç yemek yeme geç yemek yemek çok rahatsız ediyo

saol leynacım yukarda neler oluyo diye uzanıyolardı sanırım bi an yukarı çıktıklarını hissettim:))))

Canım sezeryanda süt hemen gelmiyor ve pompa kullanmak gerekiyor bende hastaneden sonra alıcaktım ama bunu duyunca fikrim değişti hem ağız sütü dedikleri ilk sütü saklamakta istiyorum nasip olursa hastalık filanolursa kullanırım.. O yüzden alıcam..

kızlar naptınız siz yaaa 2000 tl ben herkesin bu kadar ayrıntılı alışveriş yapabileceğini zannetmiyorum en azından ben yapamam başlangıç için 2000 tl verirsek gerisini hiç düşünemiyorum bunlar olmazsa olmazlardanmıymış bizler bunlarlamı büyüdük çok abartılı geldi bana

Eslemcim geçmiş olsun. baş ağrısı ve mide bulantısı... hamileliğimin ilk zamanlarına geri döndüm ve düşüncesi bile midemi bulandırdı off
Klima mı çarptı acaba. antalyada ben de öyle oldum bir gün. klima yamulttu beni resmen.

saol denizcim yok bu klima çarpması değildi zaten çok açmıyorum sadece akşamları ben yemekten olabilir diye düşündüm galiba biraz yağlıydı leynanın dediği gibi

Sanırım dün kayınvalidelerinizin kulakları çok çınladı, anladılar bizim gelinler bizi çekiştiriyo diye :)) bugün züleyhanın ki elbise almış, filizinkide anakucağı alcakmış :))) çok sevindim sağlıkla hayırla kullanın, işte bazen yiğitlikleride tutuyor bazen bizi deli etselerde. Arada bir güzelliklerde oluyor...

Leyna senin kayınvaliden ve pederine hasta oldum hele mesafeli duruşlarına ayrıca hasta oldum maşallah suphanallah hep böyle devam eder inşallah...

Evet eslem bakıyorum bakıyorum malesef tutuyor bu para, bzide bunlarla büyümedik bende aynısını düşünüyorum ama hiç yoktan alınması gerekenler en az 1.000 tl tutuyor canım.. Biraz hesaplısına kaçarak az ve öz hareket edersen oda... Yada ik izıbın bi hastane çıkışı gecelik sabahlık tamam dicem, ama biberon göğüs pedi kremi pompası şart biz çalışçaz.. Temizlik ürünleri valla ölçtüm biçtim idarelide yapsan araba hariç, park yatağıda eklesen en aşağı 1,250 oluyor kuzum...

yaşlılıkta bize birşey alacaklar diye beklemeyin gelinler aldırmıyor çünkü

saol denizcim yok bu klima çarpması değildi zaten çok açmıyorum sadece akşamları ben yemekten olabilir diye düşündüm galiba biraz yağlıydı leynanın dediği gibi

Kızlar benimde 3 gündür miğdem bulanıyor hele bu sabah çok kötü kalktım eşime çıkarcam galiba dedim, sakın çıkarma diyor araba mahfolur, sıkıvercektim boğazını oracıktada neyse dedim şöyle pis bir bakış attım

Son düzenleme:
benim alışverişim büyük ölçüde bitti sayılır ama henüz tamamlanmadı.
o yüzden tam tutar veremiyorum ama tahmini 1500 civarında olmuştur.

iyi o zaman ben kayınvalideme dua edey,m yatak araba yatakların içi yastık yorgan vs.ve ilk çantası onlardan artık bişey takmasını beklemeyeyim bari:)))))

Alışverişini tatamlayan hatunlar size soruyorum toplam alışverişiniz ne tuttu, Bebek odası ve araba hariç yanlız ıvırlar zıvırlar.. Ben hesap yapıyorum en aşağı 1.000- tl tutcak gibi...

ben hiç hesap yapmadım hanzade onun için bilmiyorum. :26: zaten hepsini bir arada almadım. dışarı çıktıkça gözüm gördükçe parça parça aldım canım.

Son düzenleme:

zeynepciğim gögüs pompası gerekli olabilir çünkü sütü sağmak gerekiyormuş bebek almasa bile. yoksa anneye sıkıntı veriyormuş sağılmazsa süt. ateş sıtma yapıyormuş. gelen sütün tamamını bebek içemiyebilir. o sebeple sağar saklarsın buzdolabında. çalışıp çalışmamak önemli değil yani. bence en azından uygun olanından pompa al ve süt saklama poşeti yada kabı. yinede sen billirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…