Hayırlı Cumalar :) cee diyip kaçıcam çok yoğun bir gün malum cuma :)
MARKA FİYAT
ATEŞ ÖLÇER BRAUN 100
GÖĞÜS POMPASI ELEKTRİKL MEDELA 140
SÜT SAKLAMA KABI AVENT 40
BAKIM SETİ SEBAMET 55
BİBERON 240 GENİŞ AĞIZLI DR.BRAWNS 21
BİBERON 120 GENİŞ AĞIZLI DR. BRAWNS 19
EMZİK DR. BRAWNS 10
BBEK TEL. MED. MİNİ ELKT MEDELA 125
Buraya kadar 515 tl tutuyor :) Diğerlerinin markalarını ve fiyatlarınıda araştırıp yazmam lazım sansee, birde hangisinden kaç adet alacağımı :) düzene sokmam lazım sen bak buna içinden ele kendine göre düzenle canım, yanlız hesabıma göre üsttekilerle beraber, beşik araba port bebe hariç 1.000- TL ANCAK KURTARIR GİBİME GELİYOR kızlar toplam alışverişiniz ne tuttu bu arada?
GÖĞÜS İÇİN KREM LANSION
GÖĞÜS PEDİ
GÖĞÜS KALKANI AVENT ?
PİJAMA SABAHLIK TAKIMI
HASTANE ÇIKIŞI
PORTBEBE
BURUN ASPRATÖRÜ
SAÇ FIRÇA VE TARAK
HAVLU SETİ
TIRNAK MAKASI
KÜVET SETİ
BAKIM ÇANTASI
BATTANİYE
TULUM YENİDOĞAN+ 0-3 AYLIK
ALT AYAKLI + AYAKSIZ
UZUN KOLLU ÇITÇITLI
KISA KOLLU ÇITÇITLI
ASKILI ÇITÇITLI
İÇ ÇAMAŞIRI
PED
BEBEK BEZİ
AĞIZ MENDİLİ
ŞAPKA PATİK ÇORAP
BEBEK ŞEKERİ
Alışverişini tatamlayan hatunlar size soruyorum toplam alışverişiniz ne tuttu, Bebek odası ve araba hariç yanlız ıvırlar zıvırlar.. Ben hesap yapıyorum en aşağı 1.000- tl tutcak gibi...
benim 2000 geçti ama eksik çok bebek şekeri kozmetikler,bezi falan yok daha bide biberonu bir tane aldım ikinciyi alimmiki.göğüs pompası falan almıycam bide ben evdeyim ya gerek yok dimi
kız sabah sabah ne hesabı bismillah dur bi uykumuz açılsın güne bozuk morallerle başlamayalım
saol cnm bilmiyorum ama üşütme olsa o şiddetli başağrısı olmazdı heralde ama şükür iyiiyim şimdi bebişin nasıl sende iyimisin aaa baaaakkk şimdiii
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttt beeeeeeaaaaa......:)))))))))
eslemcim çok geçmiş olsum muhtemelen yediğin yemek yağlıysa o dokunmuştur ikizler de demiştir noluyor ya hu annemizin içi gürlüyor
güle güle kullanın zeynepcim bebek kıyafetleri gerçekten şöyle bir hesap yapacak olursan bizimkilerden pahalıya geliyor neyse şimdi biz onları iyi giydiririz yarın bir gün biz yaşalandığımızda da onlar bize bir yemeni getirse dünyalar bizim olur :)isim de netleşmiş sanırım hayırlı olsun adıyla yaşasın bebeğin.
benim 2000 geçti ama eksik çok bebek şekeri kozmetikler,bezi falan yok daha bide biberonu bir tane aldım ikinciyi alimmiki.göğüs pompası falan almıycam bide ben evdeyim ya gerek yok dimi
2.000 tl ye ne aldın annem sen beşik araba filan içindedir sanırım :)
Gözünüzü açıyorum işte sabah sabah bütün uykunuz kaçar listeyi görünce :)))))) Sanse istemişti, beni bekliyo bende yarım diye göndermemiştim bakınsında tam bitince yine atarım.... Ondan yazdım o bari işini görsün :) Eskiden bunlarmı varmış sanki diyorum ama olmadanda olmuyo işte :) 1.000 tl cik sadece ıvır zıvırlar... 1.000-tl de beşik araba anakucağı desek.. 2.000-tl cik :)
Eslemcim geçmiş olsun. baş ağrısı ve mide bulantısı... hamileliğimin ilk zamanlarına geri döndüm ve düşüncesi bile midemi bulandırdı off
Klima mı çarptı acaba. antalyada ben de öyle oldum bir gün. klima yamulttu beni resmen.
kızlar naptınız siz yaaa 2000 tl ben herkesin bu kadar ayrıntılı alışveriş yapabileceğini zannetmiyorum en azından ben yapamam başlangıç için 2000 tl verirsek gerisini hiç düşünemiyorum bunlar olmazsa olmazlardanmıymış bizler bunlarlamı büyüdük çok abartılı geldi bana
eslemcim çok geçmiş olsum muhtemelen yediğin yemek yağlıysa o dokunmuştur ikizler de demiştir noluyor ya hu annemizin içi gürlüyor
güle güle kullanın zeynepcim bebek kıyafetleri gerçekten şöyle bir hesap yapacak olursan bizimkilerden pahalıya geliyor neyse şimdi biz onları iyi giydiririz yarın bir gün biz yaşalandığımızda da onlar bize bir yemeni getirse dünyalar bizim olur :)isim de netleşmiş sanırım hayırlı olsun adıyla yaşasın bebeğin.
Eslemcim geçmiş olsun. baş ağrısı ve mide bulantısı... hamileliğimin ilk zamanlarına geri döndüm ve düşüncesi bile midemi bulandırdı off
Klima mı çarptı acaba. antalyada ben de öyle oldum bir gün. klima yamulttu beni resmen.
saol denizcim yok bu klima çarpması değildi zaten çok açmıyorum sadece akşamları ben yemekten olabilir diye düşündüm galiba biraz yağlıydı leynanın dediği gibi
Evet eslem bakıyorum bakıyorum malesef tutuyor bu para, bzide bunlarla büyümedik bende aynısını düşünüyorum ama hiç yoktan alınması gerekenler en az 1.000 tl tutuyor canım.. Biraz hesaplısına kaçarak az ve öz hareket edersen oda... Yada ik izıbın bi hastane çıkışı gecelik sabahlık tamam dicem, ama biberon göğüs pedi kremi pompası şart biz çalışçaz.. Temizlik ürünleri valla ölçtüm biçtim idarelide yapsan araba hariç, park yatağıda eklesen en aşağı 1,250 oluyor kuzum...
Alışverişini tatamlayan hatunlar size soruyorum toplam alışverişiniz ne tuttu, Bebek odası ve araba hariç yanlız ıvırlar zıvırlar.. Ben hesap yapıyorum en aşağı 1.000- tl tutcak gibi...
yaşlılıkta bize birşey alacaklar diye beklemeyin gelinler aldırmıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?