iyi o zaman ben kayınvalideme dua edey,m yatak araba yatakların içi yastık yorgan vs.ve ilk çantası onlardan artık bişey takmasını beklemeyeyim bari:)))))
Kızlar benimde 3 gündür miğdem bulanıyor hele bu sabah çok kötü kalktım eşime çıkarcam galiba dedim, sakın çıkarma diyor araba mahfolur, sıkıvercektim boğazını oracıktada neyse dedim şöyle pis bir bakış attım
benim alışverişim büyük ölçüde bitti sayılır ama henüz tamamlanmadı.
o yüzden tam tutar veremiyorum ama tahmini 1500 civarında olmuştur.
kapı pencere açık yatıyorsan üşütüyor olabilirsin hanzade. iki üç gündür ankara serin, hafif üşütme emaresi var bende. ya da kabus geri dönüyor :) genelde dişlerimi fırçalarken oluyor.
inadına çıkarsaydın sen de hemen bir parmak atsaydın boğazına. öyle kirletilmez böyle kirletilir deseydin
ayy ilahi çok güldüm kartopu valla burda bu kadar çekiştiriyoruzda içimizden mutlaka cadaloz olanlar çıkçek kızlar herkes iyi olursa bu cadı kaynanalar nerde yetişiyo demi ama özeleştiri yapmak lazım :))))))))
iyi o zaman ben kayınvalideme dua edey,m yatak araba yatakların içi yastık yorgan vs.ve ilk çantası onlardan artık bişey takmasını beklemeyeyim bari:)))))
ayy ilahi çok güldüm kartopu valla burda bu kadar çekiştiriyoruzda içimizden mutlaka cadaloz olanlar çıkçek kızlar herkes iyi olursa bu cadı kaynanalar nerde yetişiyo demi ama özeleştiri yapmak lazım :))))))))
Deniz arabayıda aldınmı bu rakamın içinde?
ayy şok olurdu valla yapmak lazım bidahaki sefere, gerçi olmaz inşallahta.. Bende 1 haftadır var bulantı deniz ara ara bu haftalarda olabiliyormuş canım, üşütmekten değil malesef :)
valla hanzadeciğim ben bu yaştan sonra anne oluyorum hemde oğlum oluyor, cadı kaynana olmak hakkımmış gibi geliyor
onun için ne kadar eğitimli olursam olayım çok söz vermiyorum oğlumu kıskanmayacağımaelimden geleni yaparım artık
acilis benden olsun bugun.uyuyamadim yine butun sayfalari okudum.herkes kaynanasindan sikayetci.kizlar birsey soyleyimmi benim kaynanamin birsey almasi umrumda bile degil hicbirsey almasin.nede laf etsin sunu bunu aldim diye.bu sene sira bende kizlar bana geliyor.4 eltiyiz biz her sene birimizde duruyor,kayinbabam yok,hos olsa bizi ayri eve cikarmazdida.en kucuk gelin benim ve ben 8 sene beraber oturdum kaynanamla ettiklerini ben biliyorum ve birsey deyince ben ne yaptimki diyor,sinir oluyorum o zaman.simdi bunalimdayim kizlar ya gelince yine gitmeyim derse artik cekecek halim kalmadi onun cenesini cekemem kizlar,ya bana yaptiklari hepsi gozumun onunde.anneme diyorum anne bu sene bende napicam ben,kizim birsey deme buyugun diyor.buyugum ama bana buykluk yapmadi kizlar benim burda kimsem yok diye beni ezdi hep.gozumun acilmasini istemedi dil okuluna gondermedi beni,neymis hanim efendi bunalimdaymis yaninda duracakmisim,hastaymis,benden sagliklidir kendisi.yedigim ictigim laf olurdu...neyse kizlar uzatmayim,sizinkiler ne kadar almasalarda almasinlar yaninizda degiller bosverin kafaniza taktiginiza degmez.ben simdi kara kara dusunuyorum 1 sene napicam diye:18:
günaydın kızlar daha kimsecikler uyanamamış anlaşılan;
yaaaa günler yaklaştıkça herşeyden etkileniyomuyuz ne dün gece saat 1 de felaket bi başağrısıyla uyandım ki aylardır ağrım olmuyodu çok kötüydüm 3,30 gibi sahur için kalktım ama süründüm Allahım bana güç ver şu sofrayı hazırlayabileyim diyerek kalktım hazırladım aşkitomu kaldırdım sofrayı topladım derken banyoya zor yetiştim bulantı kusma ama ne kusmak resmen bebiklerin etkilendiğini hissettim nefes alamdım nedenini anlayamadım ama dün karnıyarık yapmıştım ondanmı oldu acaba kocişte bişey yoktu Ama şükürler olsun çıkarınca rahatladım biraz uyudum zehirlendimmi acaba
kızlar o kadar konuştuk kayınvalidelerden iftardan sonra onlara gitceztesadüfe bakın. buarada akşamüzeri dışarı çıktık eşimle.bebek bezimizi aldık ilk kezz.çantaya koymak için ped ve hastabezi de aldım.ped alırken zorlandım e aylar oldu regl olmayalı.ilginç geldi.sanki ölesine almıyomuşum kullanmıcakmışım gibi geldi.tuhaf.
Kızlar benimde 3 gündür miğdem bulanıyor hele bu sabah çok kötü kalktım eşime çıkarcam galiba dedim, sakın çıkarma diyor araba mahfolur, sıkıvercektim boğazını oracıktada neyse dedim şöyle pis bir bakış attım
Alışverişini tatamlayan hatunlar size soruyorum toplam alışverişiniz ne tuttu, Bebek odası ve araba hariç yanlız ıvırlar zıvırlar.. Ben hesap yapıyorum en aşağı 1.000- tl tutcak gibi...
Allah razı olsun daha ne takçak, çeyrek olmuş 150 tl x 2= 300 :) Senin bide çifter çifter :)
ahh yavrum yaa biz bir çocuk için alışveriş yapıyoruz, senin her şeyi ikiyle çarpman lazım şimdi. hem ikisi de kız olsa aynı şeylerle büyürler belki ama biri erkekk biri kız. her iki taraftan da masraf olacak şimdi sana. Allah kolaylık versin bacım. canları sağ olsun.
günaydın kızlar.hayırlı cumalar olsun hepinize.:)
Allah kolaylık versin canım.sen bebeğinle ilgilenirsin boşver onu.
geçmiş olsun canım.yemekten yada üşütmekten olabiliyo.
tekrar olmaz inşallah. mide bulantısı çok kötü, sen de çok çektin biliyosun.
demek kabus geri dönüyor. ilk aylar kadar uzun sürmez umarım. ikimizin de bulanıyorsa normal o zaman, çünkü bir hafta filan var galiba bizim kızların arasında.
Hanzade bende araba+mama sandalyesi+ bakım ürünleri+bebek şekerleri+kıyafet hepsi 1150- tuttu. Ama ben telsiz,süt sağma pompası felan henüz düşünmüyorum. Birde oda takımını alıcam oda 1800-2000 tutar bide ıvır zıvır olur heralde yine bi 2500-tl. :44:
valla hanzadeciğim ben bu yaştan sonra anne oluyorum hemde oğlum oluyor, cadı kaynana olmak hakkımmış gibi geliyor
onun için ne kadar eğitimli olursam olayım çok söz vermiyorum oğlumu kıskanmayacağımaelimden geleni yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?