2011 Ekim Anneleri

kapı pencere açık yatıyorsan üşütüyor olabilirsin hanzade. iki üç gündür ankara serin, hafif üşütme emaresi var bende. ya da kabus geri dönüyor :) genelde dişlerimi fırçalarken oluyor.

inadına çıkarsaydın sen de hemen bir parmak atsaydın boğazına. öyle kirletilmez böyle kirletilir deseydin

ayy şok olurdu valla yapmak lazım bidahaki sefere, gerçi olmaz inşallahta.. Bende 1 haftadır var bulantı deniz ara ara bu haftalarda olabiliyormuş canım, üşütmekten değil malesef :)

Valla ben cadaloz kaynana olmam da yeni nesil kızlar nasıl gelin olur acaba :)))))

iyi o zaman ben kayınvalideme dua edey,m yatak araba yatakların içi yastık yorgan vs.ve ilk çantası onlardan artık bişey takmasını beklemeyeyim bari:)))))

ahh yavrum yaa biz bir çocuk için alışveriş yapıyoruz, senin her şeyi ikiyle çarpman lazım şimdi. hem ikisi de kız olsa aynı şeylerle büyürler belki ama biri erkekk biri kız. her iki taraftan da masraf olacak şimdi sana. Allah kolaylık versin bacım. canları sağ olsun.

valla hanzadeciğim ben bu yaştan sonra anne oluyorum hemde oğlum oluyor, cadı kaynana olmak hakkımmış gibi geliyor

onun için ne kadar eğitimli olursam olayım çok söz vermiyorum oğlumu kıskanmayacağıma elimden geleni yaparım artık

Deniz arabayıda aldınmı bu rakamın içinde?

Hayır canım. almadım. hem karar veremedik, hem de erken olduğunu düşünüyoruz.
Portbebe ve ana kucağı alırsak onlar yeterli olur sanırım. Baharda almayı düşünüyoruz ama çok elzem olursa bir iki tane model var kafamızda, ben gidemesem de eşim gidip alıcak.

Hanzade bende araba+mama sandalyesi+ bakım ürünleri+bebek şekerleri+kıyafet hepsi 1150- tuttu. Ama ben telsiz,süt sağma pompası felan henüz düşünmüyorum. Birde oda takımını alıcam oda 1800-2000 tutar bide ıvır zıvır olur heralde yine bi 2500-tl. :44:

ayy şok olurdu valla yapmak lazım bidahaki sefere, gerçi olmaz inşallahta.. Bende 1 haftadır var bulantı deniz ara ara bu haftalarda olabiliyormuş canım, üşütmekten değil malesef :)

tekrar olmaz inşallah. mide bulantısı çok kötü, sen de çok çektin biliyosun.
demek kabus geri dönüyor. ilk aylar kadar uzun sürmez umarım. ikimizin de bulanıyorsa normal o zaman, çünkü bir hafta filan var galiba bizim kızların arasında.

oooll bacım oll. olmak için gerekli bütün şartları sağlıyosun sen, hepimizden çok senin hakkınnnn
hem bak oğluşun adını hakkı da koyarsan gelinin yanında hhhaakkııımmmmm diye sever daha bi cadaloz kaynana olursun

günaydın kızlar.hayırlı cumalar olsun hepinize.:)

Allah kolaylık versin canım.sen bebeğinle ilgilenirsin boşver onu.

geçmiş olsun canım.yemekten yada üşütmekten olabiliyo.

kızlar bende unı baby nın yenı doğan mendılınden aldım 12 lı sı 50 tl ye e bebek ten iyi mi almışım fiyatı

off geri dönmesin nolur bulantılarr.inşallah senin de geçer hanzade.gelseydi tutamazdın zaten arabadayım diye dinlemezki yer mekan bulantı kusma ilk aylarda öyleydi yani.

günaydın kızlaarrr
nasılsınız bakalım?
ben 2 gün önce nöroloğa gittim mr çekemediği için beni fizik tedaviye yönlendirdi çok büyük ihtimal bel fıtığından kaynaklanıyomuş bu ağrılar bi kaç hareket gösterdiler onları yapıcam bakalım..ordan da çıktık eşime dedim ki bi de kbb uzmanına gidelim eşim aşkım başka gitmediğimiz doktor kalmadı dün de zaten kadın doğuma gitmiştik diyo ee napayım kbb uzmanı da boğazın daha iyi görünüyo biraz daha dayan dedi ben de öyle yapmaya çalışıyorum..
dün eve temizliğe kadın geldi oruç haliyle sağolsun evi pırıl pırıl yaptı ben akşam iftara misafirim vardı bi tek yemek yaptım akşam halimi görseydiniz belim kopuyo adım atamıyorum sanki o temizliği ben yapmışım..bazen kendime gıcık oluyorum sıkılıyorum kendimden mıy mıy halimden ama neyse ki Allah'ın izniyle 2.5 ay kaldı kuzularımıza kavuşmaya şunun şurasında sonra hepsini unutucaz zaten

Alışverişini tatamlayan hatunlar size soruyorum toplam alışverişiniz ne tuttu, Bebek odası ve araba hariç yanlız ıvırlar zıvırlar.. Ben hesap yapıyorum en aşağı 1.000- tl tutcak gibi...

Ben daha tamamlamadım daha kendime terlik pijama bebek için 2-3 dışarı giysisi kapı süsü mevlüt kıyafeti falan almam gerekiyor onun dışında bakım ürünleri vs. dahil benim toplamda 1000 i geçmiştir. Bebek arabasını 925 TL ye aldı annemler bebek odası da 2400 TL. Böyle hesaplayınca baya bir masraf yapmış görünüyoruz haliyle bu ay baya göçtük Ben süt sağma makinası, saklama kabı, emzik, ateş ölçer, bebefon, mama sandalyesi gibi şeyler almadım ihtiyacım olursa alırım diye düşünüyorum. Bundan sonra pek de bir şey almam herhalde maksimum bir 300-400 TL lik masrafımız kalmıştır diye düşünüyorum.

Allah razı olsun daha ne takçak, çeyrek olmuş 150 tl x 2= 300 :) Senin bide çifter çifter :)

aaaa o kadarını beklerim canım hatta çeyrek kurtarmaz:))))))

evet cnm yaaaaaa ama kıyafettede çok gerekli olanları alıcam zaten birsürü hediye geliyo ve çok çabuk büyüyolar şimdi herkes diyecek ne cimri anne ama şimdi ne giydirsen giyerler ama ilerde tutturacaklar ben onu istiyorum bunu istiyorum diye:)))9

günaydın kızlar.hayırlı cumalar olsun hepinize.:)

Allah kolaylık versin canım.sen bebeğinle ilgilenirsin boşver onu.

geçmiş olsun canım.yemekten yada üşütmekten olabiliyo.

saol cnm yemektenmi bilmem ama gene geliyolar ayyy çok kötü oldum ne güzel rahatlamıştımmm

5 gün var canım hafta yok, inşallah sürmez.. Evet bende en son bulantısı geçenlerdenim. 17. haftada bitti... Kabus gibiydi :) İnşallah tekrarlamaz...

Demekki ortalama fiyatlar belli en azami 1.500- tl lazım hesaplarım doğru yani :)

Ayyy kartopu ömrüne bereket karnım ağrıdı gülmekten :) hasbel kader oğlunla kızım karşılaşırsa evlenmemeleri için elimden geleni yapçem kızım bu kadın cadı kaynana kaç kurtar kendini diye hahaha:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…