2011 Ekim Anneleri

slm kızlar nasılsınız herkes iyidir ve bi sorun yoktur umarım dün annem bizdeydi temizlik falan yaptık pek bişey yapmamama rağmen genede vücudum insanlıktan çıktı eller ayaklar bacaklar şiş bel desen kendi halinde takılıp beni mahvediyo mide de başka talden çalıyo su bile içemiyorum ya herşey ağzıma geri geliyo 3 gündür ben nereye gaviskon oraya offff ne şikayetçi hatun oldum ben ya

eslemcim zaten 600 arabası 300 oto koltuğu tuttu benim pijama çamaşır terlik tuttu 200 ze yakın,75 hastane çıkışı 150 battaniye polor tarzı bikaç şey aldım.emzik biberon tırtan makası vs.... 60larda tuttu dün verdim yine 85 bir zıbın takımı 30 civarı netten bikaçtane ondan aldım.450 oyun parkı yatağı uyku seti tuttu.badilerini pijamalarınada verdim bir miktar.daha şampuanı yağı falan yok onlarıda kendi eczanemizden alcam.sence rakamı abartıp mı söylemişim ki bunları 4. ayımdan beri yavaş yavaş zorla aldım çünkü biranda yapmak bana zor gelirdi

sumeyye canım e bebek nasıl indirim kuponu vermiş mesela mama sandalyesi alsak kaç lira düşcekmiş

ya ben biraz tecrübesizim ondan soruyorum tamam alim bugün.ama evde olcam ya basit bişey alim söylediğin gibi hangi markadan alim

günaydın kızlarrrr...
mide bulantısı konuşulmuş, son haftalarda bendede acıktığımda bulantı ve öğürme başlıyor, demekki normall bir durum...
elifcim mide yanmasından hamileliğimin başından beri şikayet ediyor ve rennie şurup olmadan yapamıyordum.. Ama son haftalarda çok artmıştı geçenlerde sağolsun titiz2010 rumuzlu arkadaş soğuk süt tavsiye etmişti üç gündür çokkkk rahatım. hepinize tavsiye ederim. özellikle sütü dondurucuya koyup 15-20 dk bekletip yarım su bardağı içiyorum anında yanmam geçiyor ve çok rahatlatıyor. aslında sütü içemiyordum onuda sütaş içmeye başlayınca çözdüm çünkü süt kokusu olmuyor birde soğuk olunca kolayca içiliyor. birde nette okudum bebekler kalsiyuma en çok 30-31. haftalarda ihtiyaç duyarlarmış ve kemikleri bu haftalarda güçlenirlermiş. bir taşla iki kuş vurmuş gibi hissettim kendimi çünkü artık günde 1 lt süt içiyorum midemde yanmıyor :))))

çok güldrdün beni deniz, teşekkür ederim. isim de çok güzelmiş bu arada göbek adını hakkı kaoyayım bari

yaşasınnnnnnnnnnnnnn :84::84::84: cadı kaynanalar :84::84::84::84:

kızlar ben şu odayı yapamadım ona çok üzülüyorum biliyosunuz kayınvalidemler engelledi aldıklarım öyle yığılı duruyor elimi sürmüyorum.valizi tamamladım ama yıkayıp yerleştirmedim sinirden ben bugün çok asabiyim bide öyle oturcam akşama kadar

Yok kuzum abartmakla ne ilgisi var, biz bunlarlamı büyüdük diyoruz, yani eskiden ailelerin bu kadar imkanı yokmuş ama yinede büyümüşüz anlamında yazdık :) Tabiki herkes imkanı çerçevesinde bebeği için en güzeli en iyisini yapmayı ister :) Parça parça paran oldukça alman iyi olmuş bana bir hayli ağır gelicek sanırım...

7. aylar bitiyo son iki ay dötümüzü kaldıramıcaz kanımca, olsun güzelşeyler bunlar geçicek hepsi sonundada çoook güzel bir mükafatımız olcak böyel düşün yoksa insan bunalıma giriyor orası burası ağrıyıp sızladıkça elifçim :)

Kayınvaliden niye engelliyor ki o mu yapıcaktı istiyorsan yap kendine takma bence....

kızlar bende unı baby nın yenı doğan mendılınden aldım 12 lı sı 50 tl ye e bebek ten iyi mi almışım fiyatı

canım e bebekte 3 lüsüde 12,50 TL birden okadar para bağlamak istemezsen onlardanda alabilirsin.yani toplu alımda hiçbir indirimi yok. zaten ben havuzlu handan 11,50 almıştım galiba. carrefourlardada fiyatı uygun haberin olsun.

bu arada bana doktorum en iyisi su ve pamuk dedi. hatta öneride de bulundu nasılsa ekim bebeği olacak kaloriferler yanacak bir yoğurt kabına suyu koy kaloriferin üzerinde ılısın pamukla ve bu su ile temizliği yaparsın dedi. dışarıya çıktığında da unibaby i kullan diye bir öeneride bulundu. pratik ve hesaplı doktorum benim.

inan varya gizli gizli yaptım hep dur bakalım yaşayabilcek mi dediler.geçenlerde uyun halısı geldi teyzesi almış kargodan içine bakmış fiyatına bakmış bir yığın laf soktular benim burası cehennem gibi.neyse benim musluklar yine açıldı yaptıkları aklıma geldi bir elimi yüzümü yıkayıp gelim

Hımm uyanık fatoş seni, ben en fazla 1 bardak içebiliyorum sütü, faslasına kaçarsam miğdem bulanır tiksinirim diye korkuyorum, yumurtadan tiksindim çünkü yiyemiyorum kokuyor malesef... Yiyebileceğimide sanmıyorum artık...

İşe yaradığına çok sevindim arkadaşım :81:.mide asidini dengelediği için iyi geliyomuş galiba.ama fazla içince değil iki yudum.afiyet olsssuuun.

tunaydın kızlar
hesap kıtap almıs basını gıdıyo ne yapıyosunuz cok ucmussunuz bu aldıklarınızı bebek arabası yatak pompa vs dısında az kullanıcaksınız bazı tulumlar gıydırmede kuculcek daha uygun alın derım ben o oto koltuguda oyle en fazla 8 ay sonra bacaklar cıkıyo yenısı gerekıyo arabaya sakın sakın :) daha bunlar bısey deıl buyudukce baslıycak masraf sımdıden cok acılmayın bebek arabası ozamanda bu zamana kullandıgımız teksey dıgerlerı 1 yasına gırmeden kaldırıldı besıkte 1,5 yasına kadar oda zor akı yanı yataga korkulugu anca yaptırdık bol bol cıtcıtlı badı patıklı tek alt lazım bırde alırken 0_3 ay cok az alın benım hıc gıydıremedıgım seyelr var 0_3 ay uyku tulumu ve ayaklı tulum almıstım chıccodan ılk hafta gıydırıyım dedım olmadı kı oglum 3.310 51cm dogmustu 2 haftalıkken 3.800 54 cm 1 aylıkken 58cm 5.200gr oldu yanı cok cabuk uzadıklarından 0_3 ay az kullanılıyo daha cok 6_9 ay alın derım ben dıgerlerınden az alın suan 3 yasında oglum ve yemıyo zayıf ama 4 yas oluyo neyse tercıh meselesı ben uyarıyımda :) yenıdogan mendılı kullanmamıstım oglumda hugguıes kullandım cokta memnundum sımdı uygun geldı dıye bı unıının bıde hugguıes ın 3 lu paketlerınden aldım sonra normale donerız 1 numara bez 1 taneden fazla almayın bıtmıyo bıle bıtane 2 numarada az kullanılıyo en cok 3 kullanıcaksınız cunku 1 numara 5 kıloya kadar 2 numara 6 kıloya kadar 2. ayda 6.200 du oglum 62 cm yanı hesap edın erkek annelerı sız kız annelerıne gore bezde onden gıdıceksınız daha cabuk kuculcek bezler oglum tombıs gelmesın yazdıgım kılolardan sadece anne sutu aldı kızlar daha gerıden gelır kıloda unutmayın sutunuz bol olsun ıstıyosanız hersey yalan bol bol su ıcın sutun buyuk bı kısmı su vucudunuzun ıhtıyac karsılanıcak artı sut uretılcek bol su :)

Zeynep parasını onlarmı veriyor niye saklıyosun canım? Desin dursunlar, ağlama canım sen şükret ki rabbim bizlere bu zamanları nasip etti, nasıldık başlarda hatılıyormusun? Her an panik korku tedirginlik, bak şimdi hareketlerini hissediyoruz hamdolsun yüzlerce binlerce kez şükürler olsun ne desek ne etsek az... Dileyenlerede nasip olsun inşallah bu mübarek günlerde... İnşallah kucağımızdada görelim koklayalım sevelim :) Çok şükür yaradan rabbime :) Sende sadece bunu düşün ağlama oğlunda üzülür, o gelince kimseyi takmayacaksın zaten... Ya herşey bambaşka olucak zeynep çok güzel çok daha anlamlı olucak inan ki, dünyamızın merkezi olucaklar ve kimse umrumuzda olmayacak :)

Herkese hayırlı cumalar kızlaaaar.
Geçmişi bile daha bitiremedim. Yerime alınan arkadaş hastalanmış, gelemiyor. İşler yeniden başıma kaldı. Bugün fazla muhabbet edemiciim siznle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…