kızlar bende unı baby nın yenı doğan mendılınden aldım 12 lı sı 50 tl ye e bebek ten iyi mi almışım fiyatı
aaaa o kadarını beklerim canım hatta çeyrek kurtarmaz:))))))
22 ayar istiyom diyon yani e ikiz olcak hakkımn alsınlar tabi yakışır bizim eslemimize:))))
off geri dönmesin nolur bulantılarr.inşallah senin de geçer hanzade.gelseydi tutamazdın zaten arabadayım diyedinlemezki yer mekan bulantı kusma ilk aylarda öyleydi yani.
Haklısın canım tok olsaydım çıkarırdım açtım bulandım durdum çok sürmedi ama kesildi :) Gelmez gelmez hiç düşünmüyorum bu sıcaklarda tamamen geri geleceğini kabussss :)
günaydın kızlaarrr
nasılsınız bakalım?
ben 2 gün önce nöroloğa gittim mr çekemediği için beni fizik tedaviye yönlendirdi çok büyük ihtimal bel fıtığından kaynaklanıyomuş bu ağrılar bi kaç hareket gösterdiler onları yapıcam bakalım..ordan da çıktık eşime dedim ki bi de kbb uzmanına gidelim eşimaşkım başka gitmediğimiz doktor kalmadı dün de zaten kadın doğuma gitmiştik diyo ee napayım kbb uzmanı da boğazın daha iyi görünüyo biraz daha dayan dedi ben de öyle yapmaya çalışıyorum..
dün eve temizliğe kadın geldi oruç haliyle sağolsun evi pırıl pırıl yaptı ben akşam iftara misafirim vardı bi tek yemek yaptım akşam halimi görseydiniz belim kopuyo adım atamıyorum sanki o temizliği ben yapmışım..bazen kendime gıcık oluyorum sıkılıyorum kendimden mıy mıy halimden ama neyse ki Allah'ın izniyle 2.5 ay kaldı kuzularımıza kavuşmaya şunun şurasında sonra hepsini unutucaz zaten
Günaydın.. emel tek değilsin canım, evde yarım saat ayakta kalıp bir iş yapsam kopuyor belim resmen sızım sızım sızlıyor, acaba benimdemi fıtığım var? Aynıyız üzülme kendinden sıkılma dediğin gibi kuzum az kaldı ağrısın yeterki iyi olsunlar sağlıkla gelsinler hepsi geçicek :)
Ben daha tamamlamadım daha kendime terlik pijama bebek için 2-3 dışarı giysisi kapı süsü mevlüt kıyafeti falan almam gerekiyor onun dışında bakım ürünleri vs. dahil benim toplamda 1000 i geçmiştir. Bebek arabasını 925 TL ye aldı annemler bebek odası da 2400 TL. Böyle hesaplayınca baya bir masraf yapmış görünüyoruz haliyle bu ay baya göçtükBen süt sağma makinası, saklama kabı, emzik, ateş ölçer, bebefon, mama sandalyesi gibi şeyler almadım ihtiyacım olursa alırım diye düşünüyorum. Bundan sonra pek de bir şey almam herhalde maksimum bir 300-400 TL lik masrafımız kalmıştır diye düşünüyorum.
Allah kolaylık versin iyiki çalışıyoruz yoksa tek kişiye bunca masraf çok ağır olurdu...
kızlar bende unı baby nın yenı doğan mendılınden aldım 12 lı sı 50 tl ye e bebek ten iyi mi almışım fiyatı
valla ben tuppervarenin mama kaplarını çok istiyodum ona çok sevindim iyiki başvurmuşum kızımda çok beğendi bugün hep onda yedi yemeğini
bezleride çok sevdi ama yavrum şimdiden kardeşini çok kıskanıyı anne bunları bana bağla benim bezim büyük geliyo diyo kızım sen artık abla oldun diyorum artık tuvalete yapmalısın diyorum sölemicem bezime yapmak daha güzel diyo napıcam ben bu kızla
zeynepciğim gögüs pompası gerekli olabilir çünkü sütü sağmak gerekiyormuş bebek almasa bile. yoksa anneye sıkıntı veriyormuş sağılmazsa süt. ateş sıtma yapıyormuş. gelen sütün tamamını bebek içemiyebilir. o sebeple sağar saklarsın buzdolabında. çalışıp çalışmamak önemli değil yani. bence en azından uygun olanından pompa al ve süt saklama poşeti yada kabı. yinede sen billirsin.
oooll bacım oll. olmak için gerekli bütün şartları sağlıyosun sen, hepimizden çok senin hakkınnnn
hem bak oğluşun adını hakkı da koyarsan gelinin yanında hhhaakkııımmmmm diye sever daha bi cadaloz kaynana olursun
eslemcim zaten 600 arabası 300 oto koltuğu tuttu benim pijama çamaşır terlik tuttu 200 ze yakın,75 hastane çıkışı 150 battaniye polor tarzı bikaç şey aldım.emzik biberon tırtan makası vs.... 60larda tuttu dün verdim yine 85 bir zıbın takımı 30 civarı netten bikaçtane ondan aldım.450 oyun parkı yatağı uyku seti tuttu.badilerini pijamalarınada verdim bir miktar.daha şampuanı yağı falan yok onlarıda kendi eczanemizden alcam.sence rakamı abartıp mı söylemişim ki bunları 4. ayımdan beri yavaş yavaş zorla aldım çünkü biranda yapmak bana zor gelirdi
slm kızlar nasılsınız herkes iyidir ve bi sorun yoktur umarım dün annem bizdeydi temizlik falan yaptık pek bişey yapmamama rağmen genede vücudum insanlıktan çıktı eller ayaklar bacaklar şiş bel desen kendi halinde takılıp beni mahvediyo mide de başka talden çalıyo su bile içemiyorum ya herşey ağzıma geri geliyo 3 gündür ben nereye gaviskon oraya offff ne şikayetçi hatun oldum ben ya
kızlar ben şu odayı yapamadım ona çok üzülüyorum biliyosunuz kayınvalidemler engelledi aldıklarım öyle yığılı duruyor elimi sürmüyorum.valizi tamamladım ama yıkayıp yerleştirmedim sinirden ben bugün çok asabiyim bide öyle oturcam akşama kadar
Yok kuzum abartmakla ne ilgisi var, biz bunlarlamı büyüdük diyoruz, yani eskiden ailelerin bu kadar imkanı yokmuş ama yinede büyümüşüz anlamında yazdık :) Tabiki herkes imkanı çerçevesinde bebeği için en güzeli en iyisini yapmayı ister :) Parça parça paran oldukça alman iyi olmuş bana bir hayli ağır gelicek sanırım...
günaydın kızlarrrr...
mide bulantısı konuşulmuş, son haftalarda bendede acıktığımda bulantı ve öğürme başlıyor, demekki normall bir durum...
elifcim mide yanmasından hamileliğimin başından beri şikayet ediyor ve rennie şurup olmadan yapamıyordum.. Ama son haftalarda çok artmıştı geçenlerde sağolsun titiz2010 rumuzlu arkadaş soğuk süt tavsiye etmişti üç gündür çokkkk rahatım. hepinize tavsiye ederim. özellikle sütü dondurucuya koyup 15-20 dk bekletip yarım su bardağı içiyorum anında yanmam geçiyor ve çok rahatlatıyor. aslında sütü içemiyordum onuda sütaş içmeye başlayınca çözdüm çünkü süt kokusu olmuyor birde soğuk olunca kolayca içiliyor. birde nette okudum bebekler kalsiyuma en çok 30-31. haftalarda ihtiyaç duyarlarmış ve kemikleri bu haftalarda güçlenirlermiş. bir taşla iki kuş vurmuş gibi hissettim kendimi çünkü artık günde 1 lt süt içiyorum midemde yanmıyor :))))
günaydın kızlarrrr...
mide bulantısı konuşulmuş, son haftalarda bendede acıktığımda bulantı ve öğürme başlıyor, demekki normall bir durum...
elifcim mide yanmasından hamileliğimin başından beri şikayet ediyor ve rennie şurup olmadan yapamıyordum.. Ama son haftalarda çok artmıştı geçenlerde sağolsun titiz2010 rumuzlu arkadaş soğuk süt tavsiye etmişti üç gündür çokkkk rahatım. hepinize tavsiye ederim. özellikle sütü dondurucuya koyup 15-20 dk bekletip yarım su bardağı içiyorum anında yanmam geçiyor ve çok rahatlatıyor. aslında sütü içemiyordum onuda sütaş içmeye başlayınca çözdüm çünkü süt kokusu olmuyor birde soğuk olunca kolayca içiliyor. birde nette okudum bebekler kalsiyuma en çok 30-31. haftalarda ihtiyaç duyarlarmış ve kemikleri bu haftalarda güçlenirlermiş. bir taşla iki kuş vurmuş gibi hissettim kendimi çünkü artık günde 1 lt süt içiyorum midemde yanmıyor :))))
inan varya gizli gizli yaptım hep dur bakalım yaşayabilcek mi dediler.geçenlerde uyun halısı geldi teyzesi almış kargodan içine bakmış fiyatına bakmış bir yığın laf soktular benim burası cehennem gibi.neyse benim musluklar yine açıldı yaptıkları aklıma geldi bir elimi yüzümü yıkayıp gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?