Zeynep parasını onlarmı veriyor niye saklıyosun canım? Desin dursunlar, ağlama canım sen şükret ki rabbim bizlere bu zamanları nasip etti, nasıldık başlarda hatılıyormusun? Her an panik korku tedirginlik, bak şimdi hareketlerini hissediyoruz hamdolsun yüzlerce binlerce kez şükürler olsun ne desek ne etsek az... Dileyenlerede nasip olsun inşallah bu mübarek günlerde... İnşallah kucağımızdada görelim koklayalım sevelim :) Çok şükür yaradan rabbime :) Sende sadece bunu düşün ağlama oğlunda üzülür, o gelince kimseyi takmayacaksın zaten... Ya herşey bambaşka olucak zeynep çok güzel çok daha anlamlı olucak inan ki, dünyamızın merkezi olucaklar ve kimse umrumuzda olmayacak :)
muhakkak parasını ben veriyorum ama aynı apartmandasın hep üstünde psikolojik baskı laf sokuşturan insanlar ne alsam dada erken yaşıycakmı deniyodu saklamıyimde ne yapim.zaten psikoloji çökmüş biyandan kanamam oldu bir yandan iğneler eşimin iş sorunları amannnn çok zor bir kış geçirdim.eşime diyorum sünnet olsun pipisinin ucunu götürüp kapılarının önüne koycam
İşe yaradığına çok sevindim arkadaşım :81:.mide asidini dengelediği için iyi geliyomuş galiba.ama fazla içince değil iki yudum.afiyet olsssuuun.
tunaydın kızlar
hesap kıtap almıs basını gıdıyo ne yapıyosunuz cok ucmussunuz bu aldıklarınızı bebek arabası yatak pompa vs dısında az kullanıcaksınız bazı tulumlar gıydırmede kuculcek daha uygun alın derım ben o oto koltuguda oyle en fazla 8 ay sonra bacaklar cıkıyo yenısı gerekıyo arabaya sakın sakın :) daha bunlar bısey deıl buyudukce baslıycak masraf sımdıden cok acılmayın bebek arabası ozamanda bu zamana kullandıgımız teksey dıgerlerı 1 yasına gırmeden kaldırıldı besıkte 1,5 yasına kadar oda zor akı yanı yataga korkulugu anca yaptırdık bol bol cıtcıtlı badı patıklı tek alt lazım bırde alırken 0_3 ay cok az alın benım hıc gıydıremedıgım seyelr var 0_3 ay uyku tulumu ve ayaklı tulum almıstım chıccodan ılk hafta gıydırıyım dedım olmadı kı oglum 3.310 51cm dogmustu 2 haftalıkken 3.800 54 cm 1 aylıkken 58cm 5.200gr oldu yanı cok cabuk uzadıklarından 0_3 ay az kullanılıyo daha cok 6_9 ay alın derım ben dıgerlerınden az alın suan 3 yasında oglum ve yemıyo zayıf ama 4 yas oluyo neyse tercıh meselesı ben uyarıyımda :) yenıdogan mendılı kullanmamıstım oglumda hugguıes kullandım cokta memnundum sımdı uygun geldı dıye bı unıının bıde hugguıes ın 3 lu paketlerınden aldım sonra normale donerız 1 numara bez 1 taneden fazla almayın bıtmıyo bıle bıtane 2 numarada az kullanılıyo en cok 3 kullanıcaksınız cunku 1 numara 5 kıloya kadar 2 numara 6 kıloya kadar 2. ayda 6.200 du oglum 62 cm yanı hesap edın erkek annelerı sız kız annelerıne gore bezde onden gıdıceksınız daha cabuk kuculcek bezler oglum tombıs gelmesın yazdıgım kılolardan sadece anne sutu aldı kızlar daha gerıden gelır kıloda unutmayın sutunuz bol olsun ıstıyosanız hersey yalan bol bol su ıcın sutun buyuk bı kısmı su vucudunuzun ıhtıyac karsılanıcak artı sut uretılcek bol su :)
Herkese hayırlı cumalar kızlaaaar.
Geçmişi bile daha bitiremedim. Yerime alınan arkadaş hastalanmış, gelemiyor. İşler yeniden başıma kaldı. Bugün fazla muhabbet edemiciim siznle.
Benim kociş evde değil dışarıda yiyecek bu akşam, bende tekim ve bir şeyler atıştırdım şimdi... Kuaföre uğradım kaş bıyık operasyonu yaptırdım. Sir ağdadan üst dudağımın kenarı yandı.. Kız dudağımada yapıştırmış yanlışlıkla.. Neysa sağlık olsun oda üzüldü napalım olucağı varmış :)
Şimdi yarın akşam için yemek hazırlayacğaım eve gelincede hemencecik pişiriveririm. Taze taze olur :) Ben daha hatime başlayacağım hala, işyerindede fırsat buldukça netten okuyayım bari yoksa kadir gecesine yetiştiremem.. Rabbim kabul eder inşallah..
ya gene sizler sebze falan pişirince kocalarınız burun kıvırmıyor benim eşim maalesef etçilll
hergün kara kara düşünüyorum yazık banada yaw arada sebze olsun istiyorummesela geçen kıs evime 2 kere ıspanak
1 kerede semiz otu girdi yemiyor ona ayrı bana ayrı yemek te beni yoruyoo ay çok acındırdım kendimiiiii
tavukta sevmezzzzz ama akşam tavuk yaptımohhhhh
içiyorum cnm sütü seviyorum günde yarım litre içerim ama oda yakıyo umarım geçicidir bizim bakkala şişe süt gelirse ondan alıyorum dolaba gidip geldikçe dikiyorum kafama soğuk soğuk hem sütü kızımda seviyo :))günaydın kızlarrrr...
mide bulantısı konuşulmuş, son haftalarda bendede acıktığımda bulantı ve öğürme başlıyor, demekki normall bir durum...
elifcim mide yanmasından hamileliğimin başından beri şikayet ediyor ve rennie şurup olmadan yapamıyordum.. Ama son haftalarda çok artmıştı geçenlerde sağolsun titiz2010 rumuzlu arkadaş soğuk süt tavsiye etmişti üç gündür çokkkk rahatım. hepinize tavsiye ederim. özellikle sütü dondurucuya koyup 15-20 dk bekletip yarım su bardağı içiyorum anında yanmam geçiyor ve çok rahatlatıyor. aslında sütü içemiyordum onuda sütaş içmeye başlayınca çözdüm çünkü süt kokusu olmuyor birde soğuk olunca kolayca içiliyor. birde nette okudum bebekler kalsiyuma en çok 30-31. haftalarda ihtiyaç duyarlarmış ve kemikleri bu haftalarda güçlenirlermiş. bir taşla iki kuş vurmuş gibi hissettim kendimi çünkü artık günde 1 lt süt içiyorum midemde yanmıyor :))))
7. aylar bitiyo son iki ay dötümüzü kaldıramıcaz kanımca, olsun güzelşeyler bunlar geçicek hepsi sonundada çoook güzel bir mükafatımız olcak böyel düşün yoksa insan bunalıma giriyor orası burası ağrıyıp sızladıkça elifçim :)
öyle valla cnm 2 ay kaldı sık dişini kızım diyorum kendime kızımı çok seviyorum bunun onunla hiç alakası yok ama galiba ben hamilelikten sıkılmaya başladım
Sinemcim haklısın valla bende düşünüp duruyorum ne ivedi ne değil hangisi öncelikli diye, ama sadece gecelik sabahlık pijama takımları 150-200 tl kıyafette çok almıcam bende bir kaç parça ama atş ölçer süt sağma makinası şart saklama kabı filan işe dönücem mecburen :)
Ay bu yerlerinize alınan kızlar ne kadan marazlı çıktı edanınkide öyleydi :) Neyse geçmiş olsun sen varken baksın keyfine sen gidince zor izin alır gibime geliyro senin patronundan :) Bu arada hiç bi iş yapamdım yahu daha ben tembelleştim iycene bugün dün randıman iyiydi.. Neyse pazartesi yamulurum yine :)
Hanzade kadir gecesine hatimi nasıl yetiştiricen?O kadar hızlı mı okuyon sen? Maşallahhh. Ben akşam 2 sayfa okusam gözüm kayıyo, hemen uykum geliyor ki 1 sayfayı 10-15 dk da okuyabiliyom 8. haftada hatim niyetiyle başladım daha 2. cüz yeni bitti. Bu aralar da sıcaktan üzerimdekileri hemen çıkarıyorum namazdan sonra epeydr okuyamadım o yüzden yaa.
Çok şükür canım bir kaç dakikada 1 sayfayı okurum sanırım :) Ama işin kötüsü başlamadım bi başlasam çok iyi olcak rumuzcum yaa..
Anacım erkeklerin çoğu etçil demekki. Ama sizi okuyunca kendimi pek bi arsız hissettim. Ben de egeli gibi et, hamur işi yerine sebzeyi severim. Eti haftada en fazla 2 yaparım. Bizim herifde etçilin önde gideniydi. İlk başlarda yemeklerimden az yiyip kalktı. Baktı ben sallamıyom yine haftada 2 et, geri kalan günler sebze yapıyom mecbur yemeye başladı. Doymuyom diye zırladı. Ben de alışırsın cınımmm diye diye alıştırdım. Şimdi gıkı çıkmıyor, ne koysam önüne yiyor
Ama görseniz bi mangal yediğinde veya kurban bayramlarında balık yemiş garfield gibi yüzü gülüyor. Hele bir de yemek sonrası yayılması var ki, dünyanın en mutlu adamı o gibi..
hayırlı cumalar kızlarrrr:87:
yusuf tosunumla kahvaltımızı yapıp gelcezzzz:82:
Sinemcim haklısın valla bende düşünüp duruyorum ne ivedi ne değil hanigi öncelikli diye, ama sadece gecelik sabhlık pijama takımları 150-200 tl kıyafette çok almıcam bende bir kaç parça ama atş ölçer süt sağma makinası şart saklama kabı filan işe dönücem mecburen :)
Sorma Hanzade yaa. Kız çok zayıf, kırılıyor neredeyse. Oruca dayanamıyor. Açımmm diye ağlıyordu 2 gündür. Bugün başı dönmüş, anası da göndermemiş. Bu arada bizim ctesi çıkışımız bu hafta itibariyle 1 e alınmış. Sevinsem mi üzülsem mi çözemedim. Gitmeye 4 ctesi kala değişiklik yapıldıAman neyse 4 haftanın paşalığı paşalık. Sveineyim ben en iyisi
ya ben biraz tecrübesizim ondan soruyorum tamam alim bugün.ama evde olcam ya basit bişey alim söylediğin gibi hangi markadan alim
günaydın kızlarrrr...
mide bulantısı konuşulmuş, son haftalarda bendede acıktığımda bulantı ve öğürme başlıyor, demekki normall bir durum...
elifcim mide yanmasından hamileliğimin başından beri şikayet ediyor ve rennie şurup olmadan yapamıyordum.. Ama son haftalarda çok artmıştı geçenlerde sağolsun titiz2010 rumuzlu arkadaş soğuk süt tavsiye etmişti üç gündür çokkkk rahatım. hepinize tavsiye ederim. özellikle sütü dondurucuya koyup 15-20 dk bekletip yarım su bardağı içiyorum anında yanmam geçiyor ve çok rahatlatıyor. aslında sütü içemiyordum onuda sütaş içmeye başlayınca çözdüm çünkü süt kokusu olmuyor birde soğuk olunca kolayca içiliyor. birde nette okudum bebekler kalsiyuma en çok 30-31. haftalarda ihtiyaç duyarlarmış ve kemikleri bu haftalarda güçlenirlermiş. bir taşla iki kuş vurmuş gibi hissettim kendimi çünkü artık günde 1 lt süt içiyorum midemde yanmıyor :))))
ate olcer ben su dıjıtal ucuz olanlardan kullandım eczanelerde satılanlardan esım cam olanı kullanıyo ben goremıyorum ıcındekı onun ıcın anlamadım ondan en ıyı o dıyo lohusa gecelıgı 50 lıraya gordum ben mavı uzun kollu uzun cokta seker bıraz arastırmak lazım aslında pompa sart sana tabı saklama posetlerı de onlarda pahalı ama kıyafet dedıgım gıbı cabuk buyuyo pıjama takımı al daha cok dısarı kıyafet cok lazım olmuyo 0_3 ay bı 2 tane bıle yeter yanı kuculcek uygun seyler al derım ben cok cabuk buyuyo yepyenı kalıyo hersey daha cokcıtcıtlı badı ıcten gıydırmek ıcın ayaklı pantolon ustune pıjama kullanılıyo ben ogluma uygun almıstım hep ama hala yep yenı duruyo bunada 1 2 yenı bırsey aldım ucuza mesela gecen ankamall var burda ordan bı pıjama takımı aldım sapkası eldıvenıde var 15 lıra sonra demetten 2 tane pıjama aldım patıklı yıne tanesı 5 lıra :) burda olsan gezerdık bırlıkte bılmek lazım cunku ne nerde ucuz neye nekadar verılır penye yelekde alın bu arada benım oglum bebekken yun alerjısı vardı penye gıydı hep
dün sabrettim anlatmıyayım dedim ama muhabbet kapanmamış(kaynanalar) bende anlatcam. benimkide biyerlere gittikmi beni ayağa kaldırmaz çanta diyeyim ayağıma getirir sen otur bilmem ne tabakları önüme taşır ama evine gittimmi kimse olmadımı yapıorum yardım ediorum kadında tık yok geçen hele sinir oldum eşime demiş iftara gelin ama erken gelmesin geç vakitte gelsin sıcakta çıkmasın demiş bende 17.30gibi çıktım lohusa pijaması bakcam tatlı yapmıştım onu bırakayım dedim kapıyı açtı bi halini görseniz çok yorgunum şunu yaptım bunu yaptım dior tamam dedim bende gitmicem bakmaya yemekleri yaptım hazırladım bulaşıkları toparladım üstüne belim koptu sinirlerimde zıpladı resmen...bunların hepsi aynı yalandan herşeyleri... kayınoederim ama melektir melek adam otur kızım yapma demekten yoruldu canım benim
Canım aslında bende duydum o cam olan civalı olanlar en iyisiymiş diye ama bende göremiyorum, aslında evde şu anda kulandığım ikitane var, eşimde bademcik var ateşlendiğinde kullanıyorum onlara benzer bir şey alsam ne olur ki diyede düşündüm ama herkes brawn çokiyi demiş işte.. Hatalık oluncada çok önemli diye dikkat ediyor insan.. Kıyafet konusunda aynı fikirdeyim. Az öz abartmadan uygun olmalı diyorum..Gecelik sabahlık biraz bakındım 80 den aşağı yok kuzum buralarda istanbuldayım ben, çokta gezemiyorum bel ağrımdan dolayı, eminönüne bakıcam bir de, lohusa şart değil günlük büyük bedenlerdende alabilirim, yazık günah her zaman kullanmayacağım bir takıma onca para dökmek istemiyorum ki 1 takımda yetmez, kan olur akıntı olur ter olur illaki 2+3 tane lazım.. En uygun ne şekilde alabilrisem o şekilde yapıcam, acilleri alıp olmayanları doğum sonrasına bırakıcam :) Keşke valla çok güzel olurdu beraber gezer bakardık :)
Hayırlı cumalarda bu saatte ne kahvaltısı daha açmısınız siz bunca saattir hımm aç bırakma yusufumuzu bu kadar çok annesiii :)
fatoşcuğum 1 lt biraz fazla değilmi canım. geçen haftaya kadar bana doktorum süt olarak 1 bardak içsen kafi demişti. geçen hafatadan beride 2 bardağa çıkart artık dedi. ayrıca ben 1 kutu ayran içiyorum ve günde 4 kaşık kadar yoğurt yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?