rica ederimevet canım dediğin gibi midem yandığında soğuk yarım bardak süt içiyorum hemen geçiyor ama hamileliğim boyunca süt içememiş tiksinmiştim şimdi içebildiğimi görünce midem yanmasada arada bir bardak içiyorum bebişim için :)) çook sağol benim en büyük derdim mide yanmamdı artık rennie bile geçirmez olmuştu eşim çok üzülüyordu oysa şimdi soğuk sütü içer içmez rahatlıyorumm tekrar çok teşekkür ederim tavsiyen için...
Allam yarabbim, kız sende misafirlikte kalkma yapma dediğinde niyeki de senin evinde yapıyorum herşeyi dur demiyosun :) ne fark ediyor başkasının evi diyip boz oracıkta yemediğini anlasın :) Valla deveyi diken adamı öpen yaranır canım.. Güya herkes kendisine çok iyi kayınvalide diyecek, yarın bişi olsa kesin gelinde vardır kadıncağız ayağına çantasını taşıyordu diyecekler, o yüzden birdaha yaparsa sende rengini ortaya çıkar canım..
BEN ALDIM AMA İÇİNDE İNDİRİM KUPONU FALAN ÇIKMADI AMA TUPPERWARE LERE ÇOK SEVINDIMprimadan paketlerinizi aldınızmı
BENIM SIRADAKİ ALACAĞIM BRAUN KULAKTAN ÖLÇER BIR ELECTRO WORL LERE BAKICAM ORDA DAHA UYGUN DİYORLARHayırlı Cumalar :) cee diyip kaçıcam çok yoğun bir gün malum cuma :)
MARKA FİYAT
ATEŞ ÖLÇER BRAUN 100
GÖĞÜS POMPASI ELEKTRİKL MEDELA 140
SÜT SAKLAMA KABI AVENT 40
BAKIM SETİ SEBAMET 55
BİBERON 240 GENİŞ AĞIZLI DR.BRAWNS 21
BİBERON 120 GENİŞ AĞIZLI DR. BRAWNS 19
EMZİK DR. BRAWNS 10
BBEK TEL. MED. MİNİ ELKT MEDELA 125
Buraya kadar 515 tl tutuyor :) Diğerlerinin markalarını ve fiyatlarınıda araştırıp yazmam lazım sansee, birde hangisinden kaç adet alacağımı :) düzene sokmam lazım sen bak buna içinden ele kendine göre düzenle canım, yanlız hesabıma göre üsttekilerle beraber, beşik araba port bebe hariç 1.000- TL ANCAK KURTARIR GİBİME GELİYOR kızlar toplam alışverişiniz ne tuttu bu arada?
GÖĞÜS İÇİN KREM LANSION
GÖĞÜS PEDİ
GÖĞÜS KALKANI AVENT ?
PİJAMA SABAHLIK TAKIMI
HASTANE ÇIKIŞI
PORTBEBE
BURUN ASPRATÖRÜ
SAÇ FIRÇA VE TARAK
HAVLU SETİ
TIRNAK MAKASI
KÜVET SETİ
BAKIM ÇANTASI
BATTANİYE
TULUM YENİDOĞAN+ 0-3 AYLIK
ALT AYAKLI + AYAKSIZ
UZUN KOLLU ÇITÇITLI
KISA KOLLU ÇITÇITLI
ASKILI ÇITÇITLI
İÇ ÇAMAŞIRI
PED
BEBEK BEZİ
AĞIZ MENDİLİ
ŞAPKA PATİK ÇORAP
BEBEK ŞEKERİ
BAKALIM İNŞALLAH UZUN SÜRE İHTİYACIM OLMAZ UZUN SÜRE KULLANIRIMbence çok iyi almışsın çünkü 12 li diosun.ben az aldım ya çok kullanıyomuş çünkü daha da almam lazım.
KIZLAR SAKIN SEBAMEDLERI ECZANEDLERDEN ALİM DEMEYİN İNTERNETTE İNDİRİMLERİ KAÇIRDIYSANIZ T SHOPLAR VAR BİLİRSİNİZ EMINÖNUNDEDE VAR ORDAN ALIN NAKITTE INDIRIM YAOIYORLAR KREDI AKRTINA TAKSITTE YAPIYORLAReslemcim zaten 600 arabası 300 oto koltuğu tuttu benim pijama çamaşır terlik tuttu 200 ze yakın,75 hastane çıkışı 150 battaniye polor tarzı bikaç şey aldım.emzik biberon tırtan makası vs.... 60larda tuttu dün verdim yine 85 bir zıbın takımı 30 civarı netten bikaçtane ondan aldım.450 oyun parkı yatağı uyku seti tuttu.badilerini pijamalarınada verdim bir miktar.daha şampuanı yağı falan yok onlarıda kendi eczanemizden alcam.sence rakamı abartıp mı söylemişim ki bunları 4. ayımdan beri yavaş yavaş zorla aldım çünkü biranda yapmak bana zor gelirdi
VALLA KENDIME CEYIZI ABARTARAK BILE ALABILDIM AMA EVLIYKEN OLMUYO EV KREDISI FALAN MASRAFLARDAN istediğim gibi alışverısımı yapamıyorumBak onu yazmamışım ben listeme poffff bide bebk deterjanı.. Kız çeyizi gibi yahu al al bişi çıkıyo demek :) GeGerçi daha başlamadım Bayramdan sonra alıcam herşeyini nasip olursa...
bana ındırım kuponu falan vermedıler bi de ordan penye bol bır kapri aldımm çok rahat ama pahalıydı ben olsam yalnız 38 lıra vermezdım ona ama esım ben alcam karısma dedı bende al madem dedim :))sumeyye canım e bebek nasıl indirim kuponu vermiş mesela mama sandalyesi alsak kaç lira düşcekmiş
canım e bebekte 3 lüsüde 12,50 TL birden okadar para bağlamak istemezsen onlardanda alabilirsin.yani toplu alımda hiçbir indirimi yok. zaten ben havuzlu handan 11,50 almıştım galiba. carrefourlardada fiyatı uygun haberin olsun.
bu arada bana doktorum en iyisi su ve pamuk dedi. hatta öneride de bulundu nasılsa ekim bebeği olacak kaloriferler yanacak bir yoğurt kabına suyu koy kaloriferin üzerinde ılısın pamukla ve bu su ile temizliği yaparsın dedi. dışarıya çıktığında da unibaby i kullan diye bir öeneride bulundu. pratik ve hesaplı doktorum benim.
Canım aslında bende duydum o cam olan civalı olanlar en iyisiymiş diye ama bende göremiyorum, aslında evde şu anda kulandığım ikitane var, eşimde bademcik var ateşlendiğinde kullanıyorum onlara benzer bir şey alsam ne olur ki diyede düşündüm ama herkes brawn çokiyi demiş işte.. Hatalık oluncada çok önemli diye dikkat ediyor insan.. Kıyafet konusunda aynı fikirdeyim. Az öz abartmadan uygun olmalı diyorum..Gecelik sabahlık biraz bakındım 80 den aşağı yok kuzum buralarda istanbuldayım ben, çokta gezemiyorum bel ağrımdan dolayı, eminönüne bakıcam bir de, lohusa şart değil günlük büyük bedenlerdende alabilirim, yazık günah her zaman kullanmayacağım bir takıma onca para dökmek istemiyorum ki 1 takımda yetmez, kan olur akıntı olur ter olur illaki 2+3 tane lazım.. En uygun ne şekilde alabilrisem o şekilde yapıcam, acilleri alıp olmayanları doğum sonrasına bırakıcam :) Keşke valla çok güzel olurdu beraber gezer bakardık :)
Ya kızlar dün konuşulmuş benim de bulantılar başladı sabahları. Ama çok şükür kahvaltımı yapınca geçiveriyor.
Ayy o neydi öyle o bulantılar kusmalar yaa. Umarım sadece sabah bulantısı kalır: O günlere tekrar dönmek istemiyorum:18:
Ya Sanırım topikte en fazla deniz, hanzade ve ben çektim .16. haftada azalıp, 20. haftadan sonra kesildiBi de ona rağmen kilo aldım ya huzurunuzda kendime kupa vericiiim
selam biz geldikkk.hayırlı cumalar.
ayy kızlar sizin bu alacakların tuttuğu miktarı akşam eşime okutuyum, sonra iremin eşi gibi gözleri pörtlesin.. adamcağız wenisden bi kere toplu bi şeyler aldık diye bitti sanıyor, yeter deyip duruyor bana çok canımı sıkıyo... zaten bende fazla kıyafet tarzı bişi almadım almayıda düşünmüyorum zira bizim tosunun ne kadar doğacağı belli değil... kilolu doğabilir yani hatta aldığım hastane çıkışını sinemin dediği gibi belki bi kaç kez anca giyer gibi.. bende çıtçıtlıları alıcam onlar kaldı işte, bide alt üst bi kaç takım... ayaklıları almıştım onların üstüne alıyım, uzun kollu çıtlılara alt alıyım.. penye yelek alıyım burda ilk zamanlar onlar daha rahat olur, mevsimsel düşünüyoruz:) bebek arabasınıda şimdilik almayı düşünmüyorum modele karar veririz belkide lazım olunca denisin dediği gibi eşim alır gelir. port bebe alsam yeter ana kucağı almıştım zaten. zaten şuanda arabamız olmadığından oto koltuğu gibi şeylere de ihtiyacımız yok... park beşiğimiz, yatağı vs, sonra bakım ürünleri, küvet işte bi kaç ıvır zıvır kaldı heralde...
aman Rabbim yardım eder inş.. biz de daha taksit ödüyoruz, düğün bitmeden yavrununkiler başlar artık:) bi de memlekete gidip geldik, malum düğün vardı onunda masrafı oldu ama çok şükür diyelim yinede.. Rabbim onları rızıklarıyla gönderiyor bize..
ıstanbul pahalı tabı buralardan rabbım gonlune gore versın umarım gonlunce uygun seyelr bulursun.esımden bende ıstemıstım cok methı olunca kulaktan olcer ama almadı cıvalı kullanıyo bende dıjıtal aynı cıkıyo sonuclar genelde bıde nasıl goremezsın dıye sasıyo cıvalıyı ama goremıyorum :) boyle ıdare edıyoruz dedıgım dedıkdır beyefendı doktorya o bılır napalım :) baskasına guvenmıyo konu glu olunca
bencede buyuk gecelık alabılırsın usten dugmelı ben oglumda almamıstım annemın ceyızım ıcın aldıgı kısa kollu uzun bı gecelık gıymıstım bant almıstım saten gıbıydı kırmızı bandımda kırmızıydı ama okadar sısmıstımkı dogumda ıyı kı almamısım o koca gecelık tam gelmıstı evdede pıjama gıymıstım cogunlukla ama busefer bı tane alıcam cok hosuma gıttı cunku fıyatta uygun geldı normaldede gıyılebılcek bırsey
rızkıyla gelır tabı annesıhastane cıkısı 0_3 ay kıyafetlere ozellıkle tulumlara nısbeten daha uzun kullanılıyo cıtcıtlı badı ve pıjama alsan yetet bırde ayaklı pantolonlara guvenmeyın hep cıkar ayaklarından ısıtmaz mınık corap ve eldıvenlerı unutmayın :) az kaldı az burda bırlıkte buyutcez ınsallah mınnaklarımızı bakım urunu ben bıtane yag bıtırmıstım 40 cıkanakadar banyo sonrası okadar pısıklerınde bepanten plus en ıyısı sampuanda dalın baska bısey almamıstık yıne oyle usten sıkmalı alın sampuanınızı yag bıtane yeter spreylı olanlar daha kullanıslı bepantende sadece pısıge deıl ısılıge yuzune heryerıne ıyı yanı esım hem cocuk hem yenıdagan doktoru ıkısı ayrı brans oluyo bende sonradan ogrendım onun tavsıyesı
benimde çeyizden bi takım pijamam var, zaten burası sıcak olur evde ne giysem olur.. su gibi oluyorum çünkü bi de gurbetteyiz çok gelenimiz olmıcağından fazlasına gerek yok. ama gecelik bende almadım daha.. annem normallerden üsten düğmeli al dedi dün, onlar daha uygun.. lohusa adı olunca illa ki uçuruyorlar fiyatları.... zaten baktımda onlar kısa gibi biz ne yapcaz sinem ya. en az bilekten olmalı dimi, gereçi hastalık hali ama yine de tabi... ya kılzar aldıklarınızı koyun dedik ama kimse koymuyor ki bakalım.hele deniz hanım kız çeyizi gibi saklıyor
benimde çeyizden bi takım pijamam var, zaten burası sıcak olur evde ne giysem olur.. su gibi oluyorum çünkü bi de gurbetteyiz çok gelenimiz olmıcağından fazlasına gerek yok. ama gecelik bende almadım daha.. annem normallerden üsten düğmeli al dedi dün, onlar daha uygun.. lohusa adı olunca illa ki uçuruyorlar fiyatları.... zaten baktımda onlar kısa gibi biz ne yapcaz sinem ya. en az bilekten olmalı dimi, gereçi hastalık hali ama yine de tabi... ya kılzar aldıklarınızı koyun dedik ama kimse koymuyor ki bakalım.hele deniz hanım kız çeyizi gibi saklıyor
Ya bir de kaynanalara fena takmışınız. Boşverin kuzular yaaa. Benim annem babam sağolsun bileziğime kadar aldılar. Giysilerini de aldılar, örgülerini de annem yaptı. Öyle çok çok değil ama yeterince yaptı sağolsun. Bir beşiği kaldı. Allah yokluklarını göstermesin.
Gelelim kayınvalidemleree. Onlar daha bir çorap bile almadı. Ama kusura kalmak aklımdan bile geçmedi. Bana zararları yok ya ben ona şükrediyorum. Benim annemin babannemden neler çektiğini bildiğim için, kaynanam yanında melek kalıyor. Ha çok ince fikirli değildir kendisi ama bildiğini yapmaya çalışır. Kötülüğünden değil yoksa.
Hem Yaparlarsa oğlunun göğsü kabarır yapmazlarsa da oğlu ezilir karşımda. Hatta eşim ezildi bile. Beşiği almasın annenler, bizimkiler hiçbişey yapmaz dedi. Ben de içinden gelen yapsın hayatım ne alma dicem dedim. Bu yapılanlar maddiyatla ilgili de değil. Benim kayınbabam bizimkilerin karesini alır, 10la çarpar. O kadar zengindir kendisi ama yapmayı bilmez. Ben de asla bişey istemem onlardan. Ne kadar yaparlarsa o kdar karşılık bekler insanlar diye düşünürüm hep. ne yapsınlar ne karşılık beklesinler. Allah kocalarımıza bizlere çok versin, gücümüz olsun çalışıp kazanalım da kimse bişey getirmesin gerekirse.
şey bide annem boıyu uzayınca ayaklılarda rahat olmaz diyor, o yüzden onuda fazla almadım aldığım tulumlar ayaksız benim.. çorabın içine koyarız paçasınıbende aynı fikirdeyim canım, bepanten herşeye iyi geliyor...kardeşlerim doğduğunda ergendim ben, anneme yardımım oldu:) bepanten iyi gelmişti ğişiklere hiç pudra filan kullanmadık.. şampuan ve yağ olarakda bende dalin alcam, bizde onlarla büyüdük... her zaman sebamed vs alırsak çocukların bağışıklığı gelişmez ayol büyüyünce ne etcekler...
senin tatil filan heralde, anca döndün aramıza, hiç olmazsa aktif ol böylede faydalanalım tecrübenden:)
yok hayatım uzun kollu uzun gecelık üsten dugmelı cok oluyo gecelık anne gecelıgı dıyolar sanırım ona :) beden buyuk ya dogumdan sonra karın aynen kalıyo :) normal dogum yaparsan bıtane ondan yeter zaten dogumdan sonra yataktan kalkmıyorsun pek kanda olmuyo cunku gecelıgı belıne kadar sıvayıp ustunu ortuyolar refakatcı bebegını verıyo bı wc ye kalkıyorsun evdede gelınce zaten ykanır bebegı yıkar pıjamanı gıyer yatarsın ınsan rahat kıyafet ıstıyo mısafır gelınce ben normal gıyınıyodum cunku normaldı dogumum yatmadım sezeryan olursa pıjama gerekıyo dıkıslere bakılıyo cunku bu arada hastaneye gıdınce gecelık gıymıyosunuz dogumdan sonra gıyıyosunuz dogguma kadar amelyat kıyafetı gıbı bı hastane kıyafetı gıyılıyo bı gecelık bıde aynı renk flar esarp ha ozelde yapıcaksan odana erkek gırmez soylersın yada ozel oda tutarsan ozaman bantta takabılırsın gelse bı ogunler
gelıyorumda genelde okuyup cıkıyorum oglum saolsun pek gıremıyorum nete ayaksız olanlar daha uzun kullanılıyo tabı corap patık vs daha ıyı olur gezmeler ıcınde ıcten gıydırmeye0 numara kılotlu corap alabılırsın kısın sıcak olur ogluma gıydırmıstım ben esnekya onlar rahat oluyo yagıda 40 cıkana kadar kullanasan yeter kucuklerınden alabılırsın en buyuk boya gerek yok .bencedde dalın esıme hedıye gelmıstı ozel yenıdogan sampuanı bıtsın dıye ugrasıyorum daln gıbısı yok onun kokusu bebele ozdeslesmıs sankı bebek kokuyo oglumu onla yıkayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?