2011 Ekim Anneleri

benım kızkardesım verdı bır lohusa pijama takımı taş gibi hastanede gıydı bır-2 kez onu aldım yıkadım ütülendı mıs gıbı pembe hemde bende bır tane kırmızılı pijama takımı alim diyorum sabahlıklı falan birde beyaz ya da krem gecelık istiyorum kuması hafıf kalın olsun iç göstermesın onunda sabahlığı olsun benim çok gelenım olur eve de hastaneyede düşünüyorum çalıştığımdan kimseyi çağıramadım herkes gelır ben evde olunca arkadaşlarım kayınvalıdem tarafı benım akrabalar belkı pek kımseyle görüşmüyorum ama yınede gelen olabılır

kızlar şu ateşölçer nasıl olmalı illa kulaktanölçer mi olmalıymış?bide odasına da alcak mısınız bebeğin yada yattığı yere derece gibi bişi.? ha telsizler hakkında ne düşünüyosunuz en iyisi hangisi ki:18::18:

hu huuuu biz geldikk hayırlı cumalarrrrrrrr

doktor teyzemize gittik ogluşum 35 cm 1.408 kilo olmuşşşşş vee yarım yamalak dogum pozisyonundaymış

şikayetlerimizi anlattıkk magnezyumu günde 2 ye çıkarttı popiş içinde proctolog ve procto glyvenol verdi

dogumu sordum hiç degişme yok buyuk ihtimalle sezeryan olacak dedi kendimi üzmememi stres yapmamamı yorulmamamı ve fik fik yapmamamı söyledi

içimden zati kocayla kardeş olduk didimneyse 3 hafta sonra tekrar çagırdı kilom hala aynı ortad çıktık ogluşumun havlusunu kuvetini alalım didik

ama istediğimiz havluyu bulamadık eve geldik şimdi kociş uyuyo

[

tabı bakamaya gelıcek varsa yat dınlen tabı ben yatamam huyum kurusun herseyı yapmalıyım kendım bebgımın ılk banyosunuda ben yaptırmalıyım suan gıydıklerım ozamanda olur zaten ev sıcak kaprı pıjama takımı mıs gıbı rahatından :) benım ekım sonu ama ev sıcak kalın bırsey almam yanı

kılotlu corap cok gıydırdım ogluma ozellıkle gezmelerde cunku acılıyo pantolun sıcak olsun dıye evde cok gıydırmemıstım ben sıcaı sevmem oglumuda alıstırmadım sıcaga deterjanda normal deterjanımı kullandım sonra oglum alrjı olunca sadece yumusatıcımı bebekelr ıcın olandan aldım fıyat aynı hermarkada var bebekeler ıcın olan ama ılk aldıgım cıcılerı elımde yıkamıstım sabunla sımdıde oyle sıvı deterjan kullanıyorum zaten dıgerlerı ıcındekı mavı topları camasıra bırakıyo ıyı durulanmıyo sıvı daha uzun sure gıdıyo daha ıyı durulanıyo sımdı elımde yıkamak ıstemedıgımden toz sabun aldım ılkkez onunla yıkıycam ılk sonra ayene devam az deterjan koyulmalı ve ıyı durulanmalı

maşallahhh özgürüne Allah sağlık versin sana ve bebişinee.

Canım ben kulaktan ölçer aldım. Çocuk hareketli olduğundan koltuk altından ölçülende zor oluyormuş.

iyi işte bak ne güzel:) aslında bende senin gibi olsam alırım bi iki takım ,heves bide yani:) ama burda iki teyzemiz var gelirse eşimin bi amcası.. bi iki komşuımvar, çok çevre yapmadık gitme durmuz var diye..

aslında kayınvalidemler d.bakırda doğum yapmam için baya ısrar ettiler görümcemler filan biz sana bakarız diye de yeri geliyor insan kendi evinde rahat edemiyor.. kendi dr olmadan zaten düşünmemde yine söylemeleride güzel... orda yada ankarada olsaydım eminim banda baya bi gelen giden olurdu.. neyse burda ilk günler yavruyla başbaşa oluruz bizde

Olsun ya bazne bende çok daralıyorum ama yerimizde olmak isteyen milyonlarca kadın varken aman diyorum hanzadee şükret kızım başını secdeden kaldırmadan şükret, hem busızıların ağrıların hep mükafatı var :)

canım doğru sölüosun ama ben öle bişey diyemem valla diyemem ancak kendi kendime sinir oluorum o kadar ama doğru diosun insnalara göre ii kayınvalide

şimdi demessen, birikim olur ve bir gün öyle bir patlarsın ki canım.. Biriktirme yinede kendi kendine yaparsın...

rumuz yaa sendemiiiii tırstım bak şimdi en çok bulananlarda baş göstermeye başlamış ki az evvel yemek yedim yine bi döndü miğdem... Neyse iyi düşüncem iyi olcak bulantı yok bulantı yoook :) Kaç kilo oldun en son rumuz ben 10 kilo oldum.. Yani aldım...

Bende aynı fikirdeyim hiç bişi almasın aldım ettimde demesin çöp istemem kimseden... Tek kuzum sağlıkla gelsinde hiç kimseden beklentim yok... :) Herşeyini alır annesi babası onun :)

selam biz geldikkk.hayırlı cumalar.

Hoşgeldin canım hayırlı cumalar :)

Ahestee bende lohusa diye almıcam, coşuyolar büyük beden bakıcam.. Bir kaçtane alıcam ve o gecelikler benide sarmıyor çok kısa zaten uzunum ben sabahlığı mutlaka uzun biş almak lazım illada onlarda olursa, evde en az 10 gün pijama ile kalıcağımı düşünürsem 3 tane bile az ben günlük değiştiririm terlerim sanırım lohusaykende çok terleniyomuş... Kendiminkiler olsa hiç almıcam yeteri kadar var ama malesef.. Dün eski eteklerimden birini deneyeyim dedim popomdan geçiremedim ay biçirkin durdu bi çirkin durdu çok kötü hissettim hemen çıkardım :)))

ayrıca kesinlikle sırt üstü yatma dedi ama neden diye soramadım gene heyecandan gögüs kremini sordum suanda gerek yok ama istersen kullan dedi 3 hafta sonra yazacakmış bende o zaman alırım diye istemedim

gece sahur için saatimi kurdum yattım gece tam 3 te davulcunun sesine resmen yataktan fırladımaklım çıktı ayollll

mini etek, prima setinin içinden bebek bakımı ile ilgili bir kitapçık çıkıyor ya , işte indirim kuponları onun sayfalarında var. onları kesip kullanıyorsun canım.

Hoşgeldin, sanada hayırlı cumalar:)

hoşbuldum canım sağol.

canom özgürümüze maaşaallah.sağlıklı olsunda sezeryan olsun canım.

sağol canım aminnnnn

ya kızlar bulantıları konuşuyosunuz bendede başladı içim kalkıyo resmenn kusmak istemiyorummmm

tam kurtulduk diye sevinirken geri hortladı namıssızzzzzzzzz

ben dün gece yerde süründüm resmen miğde bulantısı yanma ayyy çok kötüydü.birde benim kuzu sırt üstü yatırmıyor nefes alamıyorum

gelecek kimse yoksa gelirim dedi bakalım babannemiz.. bende kalkarım ilk banyomuza filan, bebişle ilgilenirimde azcık naz babından yatarım belkim...
hımm anladım canım sağolasın..

Maşallah canom oğluşuna herşey yolunda çok şükür, sırt üstü yatma diyorlar çünkü bebeğe kan akışı az gidiyor canım.. Tüm ana damarlar sağ tarafta onlar abaskı olmaması açısından he bide sağpa yatmak hemoroidide çok feci azdırıyor haberin ola ondan demişte olabilir. :)

hadi bakalım maşşallh size annesimagezyumu banada ikiye çıkardı dr teyzemiz... demiride.. kız geçen ben baktım küvetin biraz iyisi 25 milyondu, fileside iyisindenmiş 10 liramıydı neydi.. bana göre diğerleriyle bi farkı yoktu, sadece giderliydi bide plastiği kaliteliymiş.. aman zaten yavruyu iki dk da yıkıcaz korkudan:) hem dedim ,içindemi yatırcaz, alalım 10 liralik yeter:)

ha canım bak mini damlanın havlusunu sor gittiğin yerlerde, hem dokusu çok güzel yani güzel kurulanır yavru hemde fiyatıda uygundu yani.. bende almadımda alırsam onu alıcam.. filizde almıştı galiba...

Son düzenleme:
masalalh oglusuna annesın demek sezeryan olucaksınız hayırlısı olsun hakkınızda saglıklı sıhatlıdogsunda
gelecek kimse yoksa gelirim dedi bakalım babannemiz.. bende kalkarım ilk banyomuza filan, bebişle ilgilenirimde azcık naz babından yatarım belkim...
hımm anladım canım sağolasın..

ıyı yapmıssın canım gelsın bende bu sefer gorumcemı cagırdım valla 2 cocukla basedemem en azından yemek ve buuyuk oglula ılglenır yemegı vs bende yardım ederım sanırım 10 gun kalır annem yakın oda ılgılenır ıdare ederız artık

canom seni davulcu korkutmuş benide aksine bu gece sevindirdi davulu kapıının önünde çalıp mani söylemese uyuya kalıyormuşum tlfnu kurdum saat 3 ama duymamışım.saat 3:25 te uyandım hızlı hızlı sofra hazırladım eşime ve tabiki kendimede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…