benimde çeyizden bi takım pijamam var, zaten burası sıcak olur evde ne giysem olur.. su gibi oluyorum çünkü bi de gurbetteyiz çok gelenimiz olmıcağından fazlasına gerek yok. ama gecelik bende almadım daha.. annem normallerden üsten düğmeli al dedi dün, onlar daha uygun.. lohusa adı olunca illa ki uçuruyorlar fiyatları.... zaten baktımda onlar kısa gibi biz ne yapcaz sinem ya. en az bilekten olmalı dimi, gereçi hastalık hali ama yine de tabi... ya kılzar aldıklarınızı koyun dedik ama kimse koymuyor ki bakalım.hele deniz hanım kız çeyizi gibi saklıyor
tabı bakamaya gelıcek varsa yat dınlen tabı ben yatamam huyum kurusun herseyı yapmalıyım kendım bebgımın ılk banyosunuda ben yaptırmalıyım suan gıydıklerım ozamanda olur zaten ev sıcak kaprı pıjama takımı mıs gıbı rahatından :) benım ekım sonu ama ev sıcak kalın bırsey almam yanıhımm anne geceliği haa:) öyle bakıyım o zaman bide kilo dururmuza göre normal mi sezeryan mı belli değil.. bakıyım ben yinede..
bende rahat seviyorum zaten burda hava yapış yapış ekim de olsa sürekli değiştiriyorsun, belki ekimden de önce gelir eylül sonu gibi bu ihtimalde var bizde:) ben yine bol tişörtlerimi büyk mbeden alt pijamalarımı çekerimama kayınvalidem gelicek gibi o gelirse yatarım ben kalkmam:)
iyi bak aynı düşünüyoruz seninle:) doğru kilotlu çorapda alıcaktım ben.. bizim ev kaloriferli ama gündüz yakmıyorlar adana sıcak diye yine ufayı kullanırımda ben kilotlu çorap sıkı tutar sıcacık ohh
dalinde hemfikiriz o zaman:) peki temizlik malzemesi olarak, yani yumuşatıcısı deterjanı ne düşünüyorsun?
hu huuuu biz geldikkhayırlı cumalarrrrrrrr
doktor teyzemize gittik ogluşum 35 cm 1.408 kilo olmuşşşşşvee yarım yamalak dogum pozisyonundaymış
şikayetlerimizi anlattıkk magnezyumu günde 2 ye çıkarttı popiş içinde proctolog ve procto glyvenol verdi
dogumu sordum hiç degişme yok buyuk ihtimalle sezeryan olacak dedi kendimi üzmememi stres yapmamamı yorulmamamı ve fik fik yapmamamı söyledi
içimden zati kocayla kardeş olduk didimneyse 3 hafta sonra tekrar çagırdı kilom hala aynı ortad çıktık ogluşumun havlusunu kuvetini alalım didik
ama istediğimiz havluyu bulamadık eve geldik şimdi kociş uyuyo
kızlar şu ateşölçer nasıl olmalı illa kulaktanölçer mi olmalıymış?bide odasına da alcak mısınız bebeğin yada yattığı yere derece gibi bişi.? ha telsizler hakkında ne düşünüyosunuz en iyisi hangisi ki:18::18:
benım kızkardesım verdı bır lohusa pijama takımı taş gibi hastanede gıydı bır-2 kez onu aldım yıkadım ütülendı mıs gıbı pembe hemde bende bır tane kırmızılı pijama takımı alim diyorum sabahlıklı falan birde beyaz ya da krem gecelık istiyorum kuması hafıf kalın olsun iç göstermesın onunda sabahlığı olsun benim çok gelenım olur eve de hastaneyede düşünüyorum çalıştığımdan kimseyi çağıramadım herkes gelır ben evde olunca arkadaşlarım kayınvalıdem tarafı benım akrabalar belkı pek kımseyle görüşmüyorum ama yınede gelen olabılır
canım şafakta uyunca ondan sebep bu saati buldu karnımızı doyurmamız, aslında öğle yemeği saatimizdi bu saat biz kahvaltıyı 8-9 olarak ayarlamıştık diyetisyen ablamızla
kızlar şikayetlerimiz var ama inş geçicek az daha sabreddelim.. bende güya sahurdan önce duş alıyımda rahatça uyurum dediydim ama zar zor uyandım eşime bişeyler hazırlamak için. ayaklarım zonkluyordu, üstünde duramadım ezana yakın atıştırdı garibim yazık, bi yumurta kırdım kahvaltılık filan işte
sonra tabi yatmak uyumak ne mümkün, güya bi saat uyuyup uyandım, ama mide yanması dert bile değilmiş ayaklarım öldürüyor beni. cayır cayır yanıyordu, ne etttiysem olmadı. buzluktan küçük su şişesine bastım en sonunda o biraz hafifletti. ama mide yanıyor bi yandan belim bi yandan.. Rabbim bu sıkıntıların mükafatını yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasib ederek verir inş
canım doğru sölüosun ama ben öle bişey diyemem valla diyemem ancak kendi kendime sinir oluorum o kadar ama doğru diosun insnalara göre ii kayınvalide
Ya kızlar dün konuşulmuş benim de bulantılar başladı sabahları. Ama çok şükür kahvaltımı yapınca geçiveriyor.
Ayy o neydi öyle o bulantılar kusmalar yaa. Umarım sadece sabah bulantısı kalır: O günlere tekrar dönmek istemiyorum:18:
Ya Sanırım topikte en fazla deniz, hanzade ve ben çektim .16. haftada azalıp, 20. haftadan sonra kesildiBi de ona rağmen kilo aldım ya huzurunuzda kendime kupa vericiiim
Ya bir de kaynanalara fena takmışınız. Boşverin kuzular yaaa. Benim annem babam sağolsun bileziğime kadar aldılar. Giysilerini de aldılar, örgülerini de annem yaptı. Öyle çok çok değil ama yeterince yaptı sağolsun. Bir beşiği kaldı. Allah yokluklarını göstermesin.
Gelelim kayınvalidemleree. Onlar daha bir çorap bile almadı. Ama kusura kalmak aklımdan bile geçmedi. Bana zararları yok ya ben ona şükrediyorum. Benim annemin babannemden neler çektiğini bildiğim için, kaynanam yanında melek kalıyor. Ha çok ince fikirli değildir kendisi ama bildiğini yapmaya çalışır. Kötülüğünden değil yoksa.
Hem Yaparlarsa oğlunun göğsü kabarır yapmazlarsa da oğlu ezilir karşımda. Hatta eşim ezildi bile. Beşiği almasın annenler, bizimkiler hiçbişey yapmaz dedi. Ben de içinden gelen yapsın hayatım ne alma dicem dedim. Bu yapılanlar maddiyatla ilgili de değil. Benim kayınbabam bizimkilerin karesini alır, 10la çarpar. O kadar zengindir kendisi ama yapmayı bilmez. Ben de asla bişey istemem onlardan. Ne kadar yaparlarsa o kdar karşılık bekler insanlar diye düşünürüm hep. ne yapsınlar ne karşılık beklesinler. Allah kocalarımıza bizlere çok versin, gücümüz olsun çalışıp kazanalım da kimse bişey getirmesin gerekirse.
selam biz geldikkk.hayırlı cumalar.
benimde çeyizden bi takım pijamam var, zaten burası sıcak olur evde ne giysem olur.. su gibi oluyorum çünkü bi de gurbetteyiz çok gelenimiz olmıcağından fazlasına gerek yok. ama gecelik bende almadım daha.. annem normallerden üsten düğmeli al dedi dün, onlar daha uygun.. lohusa adı olunca illa ki uçuruyorlar fiyatları.... zaten baktımda onlar kısa gibi biz ne yapcaz sinem ya. en az bilekten olmalı dimi, gereçi hastalık hali ama yine de tabi... ya kılzar aldıklarınızı koyun dedik ama kimse koymuyor ki bakalım.hele deniz hanım kız çeyizi gibi saklıyor
maşallahhh özgürüneAllah sağlık versin sana ve bebişinee.
BEN ALDIM AMA İÇİNDE İNDİRİM KUPONU FALAN ÇIKMADI AMA TUPPERWARE LERE ÇOK SEVINDIM
BENIM SIRADAKİ ALACAĞIM BRAUN KULAKTAN ÖLÇER BIR ELECTRO WORL LERE BAKICAM ORDA DAHA UYGUN DİYORLAR
BAKALIM İNŞALLAH UZUN SÜRE İHTİYACIM OLMAZ UZUN SÜRE KULLANIRIM
KIZLAR SAKIN SEBAMEDLERI ECZANEDLERDEN ALİM DEMEYİN İNTERNETTE İNDİRİMLERİ KAÇIRDIYSANIZ T SHOPLAR VAR BİLİRSİNİZ EMINÖNUNDEDE VAR ORDAN ALIN NAKITTE INDIRIM YAOIYORLAR KREDI AKRTINA TAKSITTE YAPIYORLAR
VALLA KENDIME CEYIZI ABARTARAK BILE ALABILDIM AMA EVLIYKEN OLMUYO EV KREDISI FALAN MASRAFLARDAN istediğim gibi alışverısımı yapamıyorum
bana ındırım kuponu falan vermedıler bi de ordan penye bol bır kapri aldımm çok rahat ama pahalıydı ben olsam yalnız 38 lıra vermezdım ona ama esım ben alcam karısma dedı bende al madem dedim :))
bende ilk ay pamuk ve su kullanmaya çalışcam canım 3 lüsünü görmedım e bebek te almış olduk tek problem son kullanma tarıhıne bakmadım inş uzundur
kızlar bu arada bız esımle iş bankası kumbarasın da 1 tl lık bırıktırıyoruz gunduzden cebimizde kalanları falan toplayıp akşam kumabaraya attık 3 ay belkı olmustur 1. cı doldu 150 tl alıyor 2. sıde dolmak üzere 150de o olcak iyi para birikiyo kızlar böle haberiniz olsun
Hoşgeldin, sanada hayırlı cumalar:)
doktor teyzemize gittik ogluşum 35 cm 1.408 kilo olmuşşşşşvee yarım yamalak dogum pozisyonundaymış
şikayetlerimizi anlattıkk magnezyumu günde 2 ye çıkarttı popiş içinde proctolog ve procto glyvenol verdi
dogumu sordum hiç degişme yok buyuk ihtimalle sezeryan olacak dedi kendimi üzmememi stres yapmamamı yorulmamamı ve fik fik yapmamamı söyledi
içimden zati kocayla kardeş olduk didimneyse 3 hafta sonra tekrar çagırdı kilom hala aynı ortad çıktık ogluşumun havlusunu kuvetini alalım didik
sağol canım aminnnnn
ya kızlar bulantıları konuşuyosunuz bendede başladıiçim kalkıyo resmenn kusmak istemiyorummmm
tam kurtulduk diye sevinirken geri hortladı namıssızzzzzzzzz
[
tabı bakamaya gelıcek varsa yat dınlen tabı ben yatamam huyum kurusun herseyı yapmalıyım kendım bebgımın ılk banyosunuda ben yaptırmalıyım suan gıydıklerım ozamanda olur zaten ev sıcak kaprı pıjama takımı mıs gıbı rahatından :) benım ekım sonu ama ev sıcak kalın bırsey almam yanı
kılotlu corap cok gıydırdım ogluma ozellıkle gezmelerde cunku acılıyo pantolun sıcak olsun dıye evde cok gıydırmemıstım ben sıcaı sevmem oglumuda alıstırmadım sıcaga deterjanda normal deterjanımı kullandım sonra oglum alrjı olunca sadece yumusatıcımı bebekelr ıcın olandan aldım fıyat aynı hermarkada var bebekeler ıcın olan ama ılk aldıgım cıcılerı elımde yıkamıstım sabunla sımdıde oyle sıvı deterjan kullanıyorum zaten dıgerlerı ıcındekı mavı topları camasıra bırakıyo ıyı durulanmıyo sıvı daha uzun sure gıdıyo daha ıyı durulanıyo sımdı elımde yıkamak ıstemedıgımden toz sabun aldım ılkkez onunla yıkıycam ılk sonra ayene devam az deterjan koyulmalı ve ıyı durulanmalı
masalalh oglusuna annesın demek sezeryan olucaksınız hayırlısı olsun hakkınızda saglıklı sıhatlıdogsundahu huuuu biz geldikkhayırlı cumalarrrrrrrr
gelecek kimse yoksa gelirim dedi bakalım babannemiz.. bende kalkarım ilk banyomuza filan, bebişle ilgilenirimde azcık naz babından yatarım belkim...
hımm anladım canım sağolasın..
ayrıca kesinlikle sırt üstü yatma dedi ama neden diye soramadım gene heyecandan gögüs kremini sordum suanda gerek yok ama istersen kullan dedi 3 hafta sonra yazacakmış bende o zaman alırım diye istemedim
gece sahur için saatimi kurdum yattım gece tam 3 te davulcunun sesine resmen yataktan fırladımaklım çıktı ayollll
ben dün gece yerde süründüm resmen miğde bulantısı yanma ayyy çok kötüydü.birde benim kuzu sırt üstü yatırmıyor nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?