2011 Ekim Anneleri

yok cnm ben yatak araba hariç sadece ıvır zıvırlardan bahsediyosunuz zannettim o abartılı geldi yoksa herşey içinde normal zaten kastettiğim diğer aparatlar içindi biz bunlarlamı büyüdük derken

canom maaşallah kuzuna büyümüş ya şu sırtüstü yatmayı bende çok seviyorum en çok öyle rahat ediyorum ççünkü sağan soldan taaruza geçiyolar diğer türlü

bende 10 liraya aldım küveti baya gözelll çok kullanılmıycak zaten baktım diğerlerine gereksiz beyaz renk aldım resmini çekçem inş

hoşbuldum canım sağol.

canom özgürümüze maaşaallah.sağlıklı olsunda sezeryan olsun canım.

sağolun kızlar anneme söyledim değişmemiş herşey aynı sezeryan olacakmışım dedim başladı hee paraları hazırlayın demek istemiş

sen takma kafanı bunlara inşallah normal doguracaksın diyor beni sinir ediyor sanki elimde olan bişeymiş gibi tübe tübee

insan derki sağlıklı olsunda sezeryan olsun bi daha söylemicem bişii insan teselli destekçi arıyor her sezeryan olursam söyle yaparız diyorum

başlıyo hemen sezeryana odaklama kendini yaa dr dan iyimi bileceksin sen alla allaaa yaşlı cahil desem annem çok zeki maşallah ama niye

beni sinir eder anlamıyorum acaba sezeryan olursam yanımda uzun süre kalmak mı istemiyor53:

bidaha sorayım daha fazla cvp lazım kızlarrr..

kıyamam ya senin hem sağdan hem soldan taarruz var dimi :) nasıl uyuyorsun, yada uyuyamıyorsun kim bilir ki şimdiden böyel 1 ay sonra sadece oturursun eslem bizde otururuz elbette sana daha zor :)

kız hanzadem, ben gardrobun kendi bölümüm açmayalı epey oldu, tozlanmasın diye (ki burda kapalı yerlerde tozlandığından) üstüne de temiz bişey örtttüm hem açmıyorum hem açsamda gözüm görmüyor:) denemeyide hiç düşünmedim doğal olarak... bende şöyle normallerden kaprili iki takım alırım burda uygun onlar, dediğin gibi bencede terlenir zaten yıkanmadan giyilmez bi kaç tane olması lazım... benim pijamada büyktü zaten o zaman bedenine bakmamışım:) şimdi iyi oldu modelide güzel, penyeside kaliteli...

inş şu mübarek zamanda bol bol şükredip dua edelimde kazancımız olsun... ben namazlarımı oturarak kılıyorum hiç durmuyor yusuf, Kuran okurkende öyle çok seviniyorum :) ama hatme başlamadım daha en kısa başlasamda bitirsem bayrama kadar...

wuuuuuuhhh geçmişi anca bitirdim yaaaa...amma konuşmuşunuz kızalr yaa herkeşlere hayırlı cumalar kızlaarrr
dün gece sahur kadar uyuyamadım ,çok sinirlerim bozuldu ,benim herif internetten bişiler bakıyo ,bi baktım ,telefonuna androit işlemcisine bilmem neler araştırıyo ,dedimki sen bebeğimiz için bişey araştırmayı düşünmüyomusun ,yada hiç merak etömiyomusun ,varı yoğum telefonun ,bu ne yaa dedim ,hızımı alamadım zaten okadar düşncesiszsinki dedim sigarayı hala bırakamadın ,ya kızlar günde nerdeyse 1 paket bitiriyo ,tabi şuan ramazan ama sinirlenmişken söyledim ,bide o hasta adamın olduğu reklamdan etkilendim ,dedimki günde 7 tl veriyosun ayda 210 tl yapar ,bu ne dedim ya ,hergün ben 7 tl harcıyomuyum ,biyerde 20 tl bişey görünce 15 tl olanı arıyorum ,5 tl için çırpınıyorum sen 7 tlyi hergün havaya üflüyosun dedim ,bide sinirden gözlerim sulanmaya başladımı ,dedim yürü kızım ben dedim bu evde yaşamak istemiyorum sen ne yapıyosun benim için yılda 2.500 tl yi havaya üfllüyorsun ,oda cebimizde kalsın dedim ,sonra benim başka ne alışkanlığım var başka dicek gibi oldu bende dedimki benim ne alışkanlığım var ,kuaför yok ,gün aşırı 7 tl harcıycağım hiç bişey yok ,kıyafet alcaksam bile ya daha uygununu arıyorum yada vazgeçiyorum gerek yok diyorum deim ...bizimki üflemeye püflemeye başladı ,dedim noluyo bozuluyomusun sigarana laf edince ...neyse bu gerginlikle uyuyamadımda ,sahurda kayın validem hazırlıyo zaten gidip biraz atıştırdım ,duş alıp yattım ,zar zor uyudum ,,bi baktım sabah olmuş bizimki beni öptü işe gidiyo ,ama numara yaptım uyuyo gibi
süppersişn canım ,ya aslında gerek yok bunlarında markasına ,yaa diyorumki acaba gitsemmi havuzlu hana ,yoksa hiiç kendimi yormuyum buralardanda bakabilirim belki ,mesela havuzlu handan alışveriş yapanlar ,civillerle fiyat kıyaslanınca nasıl??hemen hemen aynıysa hiç uğraşmıyım eminönülerde???

canomcum hoş geldin canım ,maşşallah oğluşuna ,yarın bu saatler bende güzel haberlerle gelirim innnşş

bidaha sorayım daha fazla cvp lazım kızlarrr..

Canım ben kulaktan ölçer almayı düşünüyorum bebek hareketli olursa net cevap alamam diye ama en iyi bebeğin poposundan ölçülüyor bilginize.. Ablam hep öyle yapardı doktoru söylemişti, onun (popoş) içinde evdekilerden birisini kullanıcam. Hem popoştan hem kulaktan ölçüçem...

Allah nazarlardan korusun. hayırlısı ile sağlıcakla al oğlunu kucağına,sezeryan , normal doğum farketmez canım

bende 10 liraya aldım küveti baya gözelll çok kullanılmıycak zaten baktım diğerlerine gereksiz beyaz renk aldım resmini çekçem inş

iyi yapmışsın canım güle güle yıkansın murat batu dediğin gibi kısa süre için ne gerek var, çok bi atraksiyonuda yok yani altı üstü su kendinden akıyor aşağıdan:) o farka bi tulum alırım yavruya:) ayyy ne tasarruflu bi anneyim ben baksana

Canom maşallah size
sağol canımm
manimiiii ya bizim davulcuda söylesin bak maniye aşerdim şimdiii

eslemkız alıntı yaptıydım ama becerememişim sağol canım valla ben dün gece solda yatmaktan sol yanım çürüdü
dayanamayıp sağa yattım o kadar rahat gelmiş ki sahurda bi kalktım sağ taraftayım

aheste bende öyle pahalı bişi almıcam dediğin gibi 2 dk duracak cocuk 10 liralık alırız olur biter
ben gülücük markalı bir havlu bulmuştum yumuşacıkkk diğerleri kese gibii kumaşı gülücük ten alacaktım ama kalmamış
haftaya giderim gitmişken küvet eldiven çorap bir iki takımda pijama alayım bebişime toplu iflas

kızlar benim kocayı gelince bi öpiyim ben.. sigarası yokk, bide araştırması iyi yani.. düşüncelidir sağolsun ay mersine üniversteye gitti bugün, özledik mi ne mesela beşik konusunda ben ila mobilya isteyip gördüklerimi beğenmeyince yaptıralım o zaman dedi kaliteli bişey.. ama tabi park alıcaz artık...

bende chicconun kulaktan ölçerini aldım havuzlu handan. fiyatıda heryere göre çok uygundu 60 tl ye falan gelmişti herhalde.

yaa birde mani söylüyor davulcumuz.gel bizim burayada dinle canım aşermen geçsin
ama tek kötü tarafı bazı sokaklara geç gidiyor yani millet o gittiğinde belki yemeğini bitirmiş oluyordur.bizim sokağa 3:25 te geldi ben zor yetiştirdim sofrayı düşün artık.

hanımlar ben çıkıyım çok oturdum bugün, zaten malum toto çok fena oluyor artık hareket etmeyince...

hem mutfağım kalk gidelim diyor, azcık toplayım iftara güzel bi yemek yapalım babamıza bide salonum içler acızı bi halde, bi süpürüp sileyim... dün yatak odasını temizledim sırayla artık.. hareket ediyim azcık, şekerede faydası var hem, ayy hasta gibi hissediyorum kendimi şeker diye diye:)

hadi öptük siziiii görüşürüz inş....

Son düzenleme:

vallahi aynısını söyledim bende gittim o paraya 33 ten 15 bir hırka düşmüştü onu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…