eslemcim zaten 600 arabası 300 oto koltuğu tuttu benim pijama çamaşır terlik tuttu 200 ze yakın,75 hastane çıkışı 150 battaniye polor tarzı bikaç şey aldım.emzik biberon tırtan makası vs.... 60larda tuttu dün verdim yine 85 bir zıbın takımı 30 civarı netten bikaçtane ondan aldım.450 oyun parkı yatağı uyku seti tuttu.badilerini pijamalarınada verdim bir miktar.daha şampuanı yağı falan yok onlarıda kendi eczanemizden alcam.sence rakamı abartıp mı söylemişim ki bunları 4. ayımdan beri yavaş yavaş zorla aldım çünkü biranda yapmak bana zor gelirdi
hadi bakalım maşşallh size annesimagezyumu banada ikiye çıkardı dr teyzemiz... demiride.. kız geçen ben baktım küvetin biraz iyisi 25 milyondu, fileside iyisindenmiş 10 liramıydı neydi.. bana göre diğerleriyle bi farkı yoktu, sadece giderliydi bide plastiği kaliteliymiş.. aman zaten yavruyu iki dk da yıkıcaz korkudan:) hem dedim ,içindemi yatırcaz, alalım 10 liralik yeter:)
ha canım bak mini damlanın havlusunu sor gittiğin yerlerde, hem dokusu çok güzel yani güzel kurulanır yavru hemde fiyatıda uygundu yani.. bende almadımda alırsam onu alıcam.. filizde almıştı galiba...
masalalh oglusuna annesın demek sezeryan olucaksınız hayırlısı olsun hakkınızda saglıklı sıhatlıdogsunda
ıyı yapmıssın canım gelsın bende bu sefer gorumcemı cagırdım valla 2 cocukla basedemem en azından yemek ve buuyuk oglula ılglenır yemegı vs bende yardım ederım sanırım 10 gun kalır annem yakın oda ılgılenır ıdare ederız artık
hadi bakalım maşşallh size annesimagezyumu banada ikiye çıkardı dr teyzemiz... demiride.. kız geçen ben baktım küvetin biraz iyisi 25 milyondu, fileside iyisindenmiş 10 liramıydı neydi.. bana göre diğerleriyle bi farkı yoktu, sadece giderliydi bide plastiği kaliteliymiş.. aman zaten yavruyu iki dk da yıkıcaz korkudan:) hem dedim ,içindemi yatırcaz, alalım 10 liralik yeter:)
ha canım bak mini damlanın havlusunu sor gittiğin yerlerde, hem dokusu çok güzel yani güzel kurulanır yavru hemde fiyatıda uygundu yani.. bende almadımda alırsam onu alıcam.. filizde almıştı galiba...
Maşallah canom oğluşuna herşey yolunda çok şükür, sırt üstü yatma diyorlar çünkü bebeğe kan akışı az gidiyor canım.. Tüm ana damarlar sağ tarafta onlar abaskı olmaması açısından he bide sağpa yatmak hemoroidide çok feci azdırıyor haberin ola ondan demişte olabilir. :)
hoşbuldum canım sağol.
canom özgürümüze maaşaallah.sağlıklı olsunda sezeryan olsun canım.
kızlar şu ateşölçer nasıl olmalı illa kulaktanölçer mi olmalıymış?bide odasına da alcak mısınız bebeğin yada yattığı yere derece gibi bişi.? ha telsizler hakkında ne düşünüyosunuz en iyisi hangisi ki:18::18:
yok cnm ben yatak araba hariç sadece ıvır zıvırlardan bahsediyosunuz zannettim o abartılı geldi yoksa herşey içinde normal zaten kastettiğim diğer aparatlar içindi biz bunlarlamı büyüdük derken
canom maaşallah kuzuna büyümüş ya şu sırtüstü yatmayı bende çok seviyorum en çok öyle rahat ediyorum ççünkü sağan soldan taaruza geçiyolar diğer türlü
Olsun ya bazne bende çok daralıyorum ama yerimizde olmak isteyen milyonlarca kadın varken aman diyorum hanzadee şükret kızım başını secdeden kaldırmadan şükret, hem busızıların ağrıların hep mükafatı var :)
Ahestee bende lohusa diye almıcam, coşuyolar büyük beden bakıcam.. Bir kaçtane alıcam ve o gecelikler benide sarmıyor çok kısa zaten uzunum ben sabahlığı mutlaka uzun biş almak lazım illada onlarda olursa, evde en az 10 gün pijama ile kalıcağımı düşünürsem 3 tane bile az ben günlük değiştiririm terlerim sanırım lohusaykende çok terleniyomuş... Kendiminkiler olsa hiç almıcam yeteri kadar var ama malesef.. Dün eski eteklerimden birini deneyeyim dedim popomdan geçiremedim ay biçirkin durdu bi çirkin durdu çok kötü hissettim hemen çıkardım :)))
süppersişn canım ,ya aslında gerek yok bunlarında markasına ,yaa diyorumki acaba gitsemmi havuzlu hana ,yoksa hiiç kendimi yormuyum buralardanda bakabilirim belki ,mesela havuzlu handan alışveriş yapanlar ,civillerle fiyat kıyaslanınca nasıl??hemen hemen aynıysa hiç uğraşmıyım eminönülerde???Hayırlı Cumalar :) cee diyip kaçıcam çok yoğun bir gün malum cuma :)
MARKA FİYAT
ATEŞ ÖLÇER BRAUN 100
GÖĞÜS POMPASI ELEKTRİKL MEDELA 140
SÜT SAKLAMA KABI AVENT 40
BAKIM SETİ SEBAMET 55
BİBERON 240 GENİŞ AĞIZLI DR.BRAWNS 21
BİBERON 120 GENİŞ AĞIZLI DR. BRAWNS 19
EMZİK DR. BRAWNS 10
BBEK TEL. MED. MİNİ ELKT MEDELA 125
Buraya kadar 515 tl tutuyor :) Diğerlerinin markalarını ve fiyatlarınıda araştırıp yazmam lazım sansee, birde hangisinden kaç adet alacağımı :) düzene sokmam lazım sen bak buna içinden ele kendine göre düzenle canım, yanlız hesabıma göre üsttekilerle beraber, beşik araba port bebe hariç 1.000- TL ANCAK KURTARIR GİBİME GELİYOR kızlar toplam alışverişiniz ne tuttu bu arada?
GÖĞÜS İÇİN KREM LANSION
GÖĞÜS PEDİ
GÖĞÜS KALKANI AVENT ?
PİJAMA SABAHLIK TAKIMI
HASTANE ÇIKIŞI
PORTBEBE
BURUN ASPRATÖRÜ
SAÇ FIRÇA VE TARAK
HAVLU SETİ
TIRNAK MAKASI
KÜVET SETİ
BAKIM ÇANTASI
BATTANİYE
TULUM YENİDOĞAN+ 0-3 AYLIK
ALT AYAKLI + AYAKSIZ
UZUN KOLLU ÇITÇITLI
KISA KOLLU ÇITÇITLI
ASKILI ÇITÇITLI
İÇ ÇAMAŞIRI
PED
BEBEK BEZİ
AĞIZ MENDİLİ
ŞAPKA PATİK ÇORAP
BEBEK ŞEKERİ
bidaha sorayımdaha fazla cvp lazım kızlarrr..
hu huuuu biz geldikkhayırlı cumalarrrrrrrr
doktor teyzemize gittik ogluşum 35 cm 1.408 kilo olmuşşşşşvee yarım yamalak dogum pozisyonundaymış
şikayetlerimizi anlattıkk magnezyumu günde 2 ye çıkarttı popiş içinde proctolog ve procto glyvenol verdi
dogumu sordum hiç degişme yok buyuk ihtimalle sezeryan olacak dedi kendimi üzmememi stres yapmamamı yorulmamamı ve fik fik yapmamamı söyledi
içimden zati kocayla kardeş olduk didimneyse 3 hafta sonra tekrar çagırdı kilom hala aynı ortad çıktık ogluşumun havlusunu kuvetini alalım didik
ama istediğimiz havluyu bulamadık eve geldik şimdi kociş uyuyo
bende 10 liraya aldım küveti baya gözelll çok kullanılmıycak zaten baktım diğerlerine gereksiz beyaz renk aldım resmini çekçem inş
sağol canımmCanom maşallah size
manimiiiicanom seni davulcu korkutmuş benide aksine bu gece sevindirdi davulu kapıının önünde çalıp mani söylemese uyuya kalıyormuşum tlfnu kurdum saat 3 ama duymamışım.saat 3:25 te uyandım hızlı hızlı sofra hazırladım eşime ve tabiki kendimede
wuuuuuuhhh geçmişi anca bitirdim yaaaa...amma konuşmuşunuz kızalr yaaherkeşlere hayırlı cumalar kızlaarrr
dün gece sahur kadar uyuyamadım ,çok sinirlerim bozuldu ,benim herif internetten bişiler bakıyo ,bi baktım ,telefonuna androit işlemcisine bilmem neler araştırıyo ,dedimki sen bebeğimiz için bişey araştırmayı düşünmüyomusun ,yada hiç merak etömiyomusun ,varı yoğum telefonun ,bu ne yaa dedim ,hızımı alamadım zaten okadar düşncesiszsinki dedim sigarayı hala bırakamadın ,ya kızlar günde nerdeyse 1 paket bitiriyo ,tabi şuan ramazan ama sinirlenmişken söyledim ,bide o hasta adamın olduğu reklamdan etkilendim ,dedimki günde 7 tl veriyosun ayda 210 tl yapar ,bu ne dedim ya ,hergün ben 7 tl harcıyomuyum ,biyerde 20 tl bişey görünce 15 tl olanı arıyorum ,5 tl için çırpınıyorum sen 7 tlyi hergün havaya üflüyosun dedim ,bide sinirden gözlerim sulanmaya başladımı ,dedim yürü kızımben dedim bu evde yaşamak istemiyorum sen ne yapıyosun benim için yılda 2.500 tl yi havaya üfllüyorsun ,oda cebimizde kalsın dedim ,sonra benim başka ne alışkanlığım var başka dicek gibi oldu bende dedimki benim ne alışkanlığım var ,kuaför yok ,gün aşırı 7 tl harcıycağım hiç bişey yok ,kıyafet alcaksam bile ya daha uygununu arıyorum yada vazgeçiyorum gerek yok diyorum deim ...bizimki üflemeye püflemeye başladı ,dedim noluyo bozuluyomusun sigarana laf edince ...neyse bu gerginlikle uyuyamadımda ,sahurda kayın validem hazırlıyo zaten gidip biraz atıştırdım ,duş alıp yattım ,zar zor uyudum ,,bi baktım sabah olmuş bizimki beni öptü işe gidiyo ,ama numara yaptım uyuyo gibi
süppersişn canım ,ya aslında gerek yok bunlarında markasına ,yaa diyorumki acaba gitsemmi havuzlu hana ,yoksa hiiç kendimi yormuyum buralardanda bakabilirim belki ,mesela havuzlu handan alışveriş yapanlar ,civillerle fiyat kıyaslanınca nasıl??hemen hemen aynıysa hiç uğraşmıyım eminönülerde???
Aslına bakarsan haklısın madem içiyo ucuzunu içsin yazık 7 tl benimkide Malborolayttan aşağı inmiyo ama çok az aindirdi 1 paketi 3-4 günde bitiriyo ses çıkarmıyorum yoksa bende senin gibi cırlarım valla.. Yazık günah.. Bırakıcak inşallah kızımız gelince öptürmem öyle sigara kokulu kokulu.. Listeye gelince fazlalık ve eksikler olabilir mesele ıslak mendil yazmamışım canım.. Şimdi dikkatimi çekti... Bende bulunduğum yerlerden bakıyorum ama eminönünede gidesim var gecelik için filan... Gidebilirsem tabe :)
kızlar şu ateşölçer nasıl olmalı illa kulaktanölçer mi olmalıymış?bide odasına da alcak mısınız bebeğin yada yattığı yere derece gibi bişi.? ha telsizler hakkında ne düşünüyosunuz en iyisi hangisi ki:18::18:
sağol canımm
manimiiiiya bizim davulcuda söylesin bak maniye aşerdim şimdiii
eslemkız alıntı yaptıydım ama becerememişimsağol canım valla ben dün gece solda yatmaktan sol yanım çürüdü
dayanamayıp sağa yattım o kadar rahat gelmiş ki sahurda bi kalktım sağ taraftayım
aheste bende öyle pahalı bişi almıcam dediğin gibi 2 dk duracak cocuk 10 liralık alırız olur biter
ben gülücük markalı bir havlu bulmuştum yumuşacıkkk diğerleri kese gibii kumaşı gülücük ten alacaktım ama kalmamış
haftaya giderim gitmişken küvet eldiven çorap bir iki takımda pijama alayım bebişime toplu iflas
iyi yapmışsın canım güle güle yıkansın murat batudediğin gibi kısa süre için ne gerek var, çok bi atraksiyonuda yok yani altı üstü su kendinden akıyor aşağıdan:) o farka bi tulum alırım yavruya:) ayyy ne tasarruflu bi anneyim ben baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?