2011 Ekim Anneleri

bidaha sorayım daha fazla cvp lazım kızlarrr..

Kız yazdım ya ben görmüyomusuuuun :) Süt sağmada medela mini elektrikli leynanın işyerinde kullanan biride var ayrıca emin olarak alabiliceğim bi ürün bu benim :)

Ah bende oturarak kılıyorum hiç bişide anlamıyorum bazen farzlıyorum çünkü eğildikçe karnım sıkışıyor ve kızımda hareketleniyo o zaman :) Bende başlıcam haftasonu başlarım sanırım her gün1 cüz bitirmem lazım, hatta 2 cüz bazı günler çünkü kadir gecesine yetiştirmek istiyorum nasip olursa... Bak iyi fikirmiş o kaprilerden alayım bende ama serin olmaz mı ki ekim hemen peşine kasım!??

kızlar bebek telsizi alan yok mu yada almayı düşünen?

canım ben almayı düşünüyordum vazgeçtim beşiğimiz yatak odasında olacak salonada portatif beşik olacagı için
sadece tuvalete gittigimde yanlız kalacak oglum

bu arada kızlarrrrrrr doktoruma 10 kilo aldım toplamda dedim çok iyi dedi
bundan sonra yavaş al sonuçta çok hareket etmiyorsun

işte benimkide ondan içiyo yaaahayır bırakırım belki diyo ,ama 3 yıl öncede demişti ,5 yıl öncedde,1,5 yıl işsiz kende var geçiremedim ,yüzüne vurdum ben ödemek zorundamıyım diye ,genede çok üstüne gitmedim ,şimdide iş stresi diyo ,ama yetti gari ne stresmiş bu kardeşim ,ben strese girdim sayesinde ,bide bunları söyleyince diyoki ,ben bilgisayarla uğraşınca hep aynı şeyi yapıyosun diyo ,banane kardeşim ,bendede bilgisayar var ,yan yana internet kafe gibi takılırız sorun yok diyorum ,alakası da yok ama ...aman neyse sinir oldum ,akşamda bi fırça kayıyım bakiim ,bu işim peşini bırakmıcam

canım benim kocada normalde 1 dediğimi iki etmez ama işte o 1 i benim söylemem gerekir ,sözlersem en mükemmel şekilde yapar ,ama şuan benim kadar heyecan duymuyo kendisi,heralde hissedemediğinden diyorum

bacılar ben çıkıyorum allaha emanetsiniz öpüldünüz malum kociş evde ama boolberg den başka kanal izlemiyo
azcık gözüne görüneyim de aaaa benim böcegim burdaymış disinnnn

kıyamam ya senin hem sağdan hem soldan taarruz var dimi :) nasıl uyuyorsun, yada uyuyamıyorsun kim bilir ki şimdiden böyel 1 ay sonra sadece oturursun eslem bizde otururuz elbette sana daha zor :)

hanzadecim sanırım 1 aya kalmaz 15 güne oturma eylemine başlarım gibi geliyo sıpacıklar kilo aldıkça sığmıyolar galiba birbirlerinin üstüne düşünce çok sinirleniyolar ya içerde birbirlerini itekliyolar yada beni anlamadım yani

Maşallah canım çık hadi işlerine bak yavaş yavaş anca yaparsın ağır vasıta olduk artık :)

kızlar bebek telsizi alan yok mu yada almayı düşünen?

Medele elektrikli aldı domatesli pilav bir arkadaş daha almıştı adını hatırlayamadım.. Oda medela aldı bende şimdi değil ama medela alıcam alırsam 120/ 125 tl civarında :)

Ayy yerim ben onları yaa birbirlerinin üstüne düşüyolarmış bide :)) senin kız oğlanı eziyodur eslem çok hareketli diyordun onun için yanlış hatırlamıyosam maşallah ikisinede rabbim nazarlardan korusun üçünüzüde :)

ya bende oturarak kılıyorum ,ama pufa oturuyorum ,yere mi oturuyosun sende karnın sıkışıyo acabaa??bide bende mukabeleye başladımhayatımda ilk kez hatim etcem innşş...starda bi hoca okuyo ondan takip ediyorum ,kadir gecesine bitmez ama dimi???

evet hanzade teyzesi zaten kızım daha şişman kesin eziyodur yaaaa bu arada sen adını ne koycan kız doğurcan hala çizelge yapmadınyaaa

canım yaaa benim annemde ikiz doğurmuş ,abimle ,ablamı ,oda son aylarda çok zorlanmış ama yatıp yatamadığını sormadım ,son gün yerleri fırçalıyomuş hatta kuzum benim ,ama bi akrabamız dediğin gibi oturarak uyuyomuş ,Rabbim yardımcın olsun inşallah kuş gibi hafif atlatırsın son haftaları canım.

Son düzenleme:

Sansee hissetmiyor canım o seningibi doğsun doğduğunda herşey değişicek inan o kısıtlamaya başlar o zaman yada içtiğinin markasını düşürür çocuğumun rızkı diye :) Sinirlenip germe kendini boşver sanki bırakçakmı şimdi ancak bebek olunca sokmassın eve o şekilde kokuyosun çocuk hastalanır vs diye diye bıraktırırsın :)

tamam hanzade canım saol ancak gördüm işte.telsiz konusunda çok kararsızım ya.gerekli mi değil mi diye.bakalım.

inşallah cnm banada dua edin Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet hanzade teyzesi zaten kızım daha şişman kesin eziyodur yaaaa bu arada sen adını ne koycan kız doğurcan hala çizelge yapmadınyaaa

İsme gelince iyi oldu bende sorcaktım size unutuyordum :)

Çizelge takıntılıyım ben :)))) EŞİM GEÇEN GÜN İSİM DÜŞÜNDÜNMÜ DEDİ NİYE SORDUN Bİ FİKRİN VARMI DEDİM ODA VAR DEDİ KİTAP OKURKEN TAKILMIŞ GÖZÜNE, BİR KAÇ ARKADAŞIDA ÖNERMİŞ AYRICA.... SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN DEDİ ZEYNEP YADA GÖKÇE DEDİM İKİSİDE GÜZEL DEDİ :) UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİMİZ Bİ BEBEK OLDUĞU İÇİN EŞİMİ KIRMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÇIKTIĞI İLK CAMİ MİNARESİNİN İSMİ İMİİŞ, FARSÇADA VE ALMANCADA AŞK DEMEKMİŞ...

Benim kızımın adı büyük ihtimalle Mina olucak :) Ben başına Zeynep Yada Gökçe eklemeyi düşünüyorum ama emin de değilim siz ne diyorsunuz ekleyeyim mi yoksa tek isimmi olsun?

Son düzenleme:
tamam hanzade canım saol ancak gördüm işte.telsiz konusunda çok kararsızım ya.gerekli mi değil mi diye.bakalım.

Kız 3 tane cevap yazdım anca birinimi gördün neyse bana kalırsa ilk zaman alma, baktın ki gerekiyor alırısn o zaman ben işe başlayınca alıcam annem için ona bırakıcam duymaz filan diye :)

Kız 3 tane cevap yazdım anca birinimi gördün neyse bana kalırsa ilk zaman alma, baktın ki gerekiyor alırısn o zaman ben işe başlayınca alıcam annem için ona bırakıcam duymaz filan diye :)

evet maşallah bana ne güzel takip ediyorum öle :26: haklısın ya bi duruma bakıp öle alayım herşei de alıp doldurmanın anlamı yok.buarada mina ismi çok güzel normalde 2 isim tercih etmem ama gökçe mina da zeynep mina da çok güzel olur.

:) BENDE GÖZÜMÜN ÖNÜNÜ GÖRMÜYORUM BAZEN CANIM, EŞİMDE BANA BIRAKTI MİNA KESİN OLCAKTA ALLAH İZİN VERİRDE SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALIRSAM TABİ :) Sağol canım.. Gökçe ağır basıyor kafamda ama netleşemedim :)

Canım Zeynep Mina kulağa hoş geliyor fakat Mina isminin anlamını çok iyi araştır kötü bir anlamı var gibi çıkmasın sonra bir de internete fazla güvenme her isme Cennetteki ağaç, nehir, ırmak, börtü, böcek, x,y,z.. şeklinde anlam uydurabiliyorlar, cennet olayı default geliyor yani isimlerde Güzelce araştırın ki kötü bir şey çağrıştıran bir isim olmasın. Bir de Almanca da mina diye bir kelime ben hiç duymadım aşk anlamına geldiğini zannetmem Farsçayı bilmiyorum ama.

hanzadecim benimde kızım olsa babası zeynep olsun diyordu ve yanına bir isim daha koyacaktım.mina da çok güzel zeynep mina bence çok güzel olur tabiki soyadınızlada uyumluysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…