2011 Ekim Anneleri

bence iki isim çok karizmatik oluyo ben çek seviyorum ,Zeynep Mina yı beğendim ben canım ,zaten millete sinir oluyorum ,ne koycan adını diyolar ,ben daha babamız karar vermedi ama ben Yaren Elvin düşünüyorum diyoruumm ..aaa niye 2 isim diyolarr ,bu kadar garip karşılanan bi durum olduğunu yeni yeni görüyorum ,diyolarki zaten 1 ini kullancan niye 2 tane kullanıyosun ,bende seviyorum diyipp geçiştiriyorum ,hatta öss formlarında napcak diyen bile oldu ,bende artık optik formlarda öyle bi bölüm yok diyorum

kızlar bebek telsizi alan yok mu yada almayı düşünen?
ben kullkandım ogluma ındırımden almıstım aynı odadayken bıle kullandım uyanıcakdıye kısık sesle tv ızleıyodum yada yemek yaparken sesten uyanıyodu ve ben onu duymuyodum ne yapıyodum odasının kapısını ortuyodum mutfagında telsızı alıp rahat rahat yemek yapıyodum mısafırmı geldı kapıyodum kapımı alıyodum telsızı banyo yaparken de aynı sekılde baska evlere gıttıgımdede goturuyodum gıdıp gıdıp bakmıyodum ne yapıyo dıe malum kalabalık olursa cocuklar gıder dıye korkmuyodum sonra odasnı ayırdım kapılarımız acık yatmamıza ragmen kullandım cunku duyulmuyo derın uykuda sımdıde ısıme yarıycak malum olum kıskanıp kasıtlı ses cıkarıcak bende telsızı alıp kapısını kaparım ha sartmı derse deıl ama benım ısıme yaradı lınk eklıyorum kullandıgımın lınkı memnunum bundan sarjlı pılle dısarda evde fıse takılı kullandım
CHICCO KOLAY DİNLEME BEBEK TELSİZİ incelemesi, özellikleri, yorumları. 1/1 benımkı bu resımdekıydı ama sanıyorum tıpı degısmıs sımdı cunku nette zor buldum yerıne su cıkmıs
Bebek Telsizleri - Bebek Telsizleri - |Mini Moda Bebek Market|Oto Koltuğu|Bebek Arabaları|Mama Sandalyesi|www.minimoda.com.tr| ben ucuz almıstım ındırım vardı sımdıde 75 cıvarı nette ındırımlı yer bulursan daha ucuz alaılırsın

zeynep mina olabılır benım kızım olsa 1 ısmı kesın zeynep olurdu ama nasıp 3 . de sanırım kızı bulucam :)

ÖSS FORMLARINDA NAPÇAK DİYENMİ OLDU yuh yaaa neler dşünüyor millet bende ikiisim düşünüyodum da uyumlumu uyumsuzmu anlayamadım :)))

Son düzenleme:

Bence çok güzel hanzade.Zeynep Mina da çok yakışır.

Mina Peygamber efendimizin çıktığı ilk cami minaresi canım. bundan eminim.. Farsça ve Almancada Aşk anlamıan geldiğine netten bakmadım ben eşim söyledi kitapta okumuş :) Tabi iyi araştırmak lazım isimler konusunda haklısın...

Biz komşu sayılırız desene, ben de biraz yukarıda demirel tarafına doğru, carrefour express i falan geçince o civarda oturuyorum...

Yatağa kesin karar verdim, salih & servet bebe mağazalından peşin fiyat alacağım, dün e-bebek'e gittik orada 299 du, kraft duo travel sistem araba indirim vardı 439 liraydı ama tek rengi kalmıştı gri-mavi ben kırmızı & gri rengini almak istiyorum... Onu da sorayım mağazalara... Yatağa daha uygun fiyat vermezlerse senin gibi bebefix den alacağım ben de...

Canom; maşallah Özgür bey büyümüş bayağı...

Ben de pompa konusunda, yaklaşık bir yıl ben bakmayı planlıyorum gerek olup olmayacağından emin değilim doğrusu...

Mavipatikler, arkadaşım tecrübelerinden faydalanalım topikcek... )) Ben elimdeki giysileri listelesem daha başka neler almalıyım bana da yardımcı olur musun?

Eşimin kız kardeşi bizdeydi birkaç gündür, çarşamba günü de arkadaşım gelmişti 1 gün kaldı topiği okudum ama pek yanıt yazamadım...

kızlarrrr prima paketi geldi dün bana kargo istemiştim ama içinden indirim kartları çıkmadı bebek mağazaları için bide yazıda bebek maması kaşığı hatırlıyorum öle bişide çıkmadııııı gelen varmı onlarda mama kaşığı

naber kızlaarr.....bugün bebeğimin odasını yerleştircez... çocuklar gibi şenim...bu arada vajinamın içinde sivilce gibi bişi çıktı oturamıyorum bile.....bende yarın doktra gideceğim.....oğluşumu göreceğim.....inşalah sorun yoktur

ev dubleks değil ama biraz büyük. ama çok değil. genede korkuyorum duyamam diye.ama doğduktan sonra bakayım diye düşünmeye başladım.şimdi ne nolcak bilemiyoruz ki.

Mavi patikler

zeynep mina olabılır benım kızım olsa 1 ısmı kesın zeynep olurdu ama nasıp 3 . de sanırım kızı bulucam :)[/QUOTE]

İnşallah 3. de kız olur canım :) Teşekkür ederim.

canım bence zor olmaz ama tabi siz bilirsiniz.aile içinde siz iki ismide kullanırsanır çevrenizdekilerde o şekilde kullanır.

Evet haklısın iki ismi kullanırsak herkes öyle kullanır :)

Bence çok güzel Hanzade. Zeynep Mina da çok yakışır.

Teşekkür ederim canım, :)

aaaaa şeyma kız sendemi bendensin... bebişi yan yada ters duranlar beğensin bakeeeemmmm ... eee senin bide 2. bebeğin değil mi bu. diğerinde normal doğum mu yapmıştın canım?

evet canım normal yapmıstım..sezeryandan oyle boyle degıl cok tırsıyorum ben.. ıns doner yoksa ben dogurmam ıcımde saklarım bebegı :):):):)

Ne güzel canım ne mutlu size bakıp bakıp seversin artık :)

Merhaba
Dogrusu yukaridaki mesajini hem garipsedim hem de afedersin ama biraz ayipladim. Ramazan ayinda insana hamile bile olsa "insallah oruclu degilsinizdir" demek bana hic ama hic dogru gelmiyor. Hepimiz yetiskin akilli insanlariz ve oruc tutup tutmamaya herkes kedi karar verebilir. Ben bu konuyu birkac doktora birkac din adamina danismadan icim rahat etmedi mesela. Doktor ya da imam olsan yine anlarim akil vermek istemeni, ama oruc ciddi bir konu ve boyle kulaktan dolma konusman hic dogru degil. Yani din adamlarinin bile hamilelere "oruc tutmayin" demeye dili varmazken sen nasil kulaktan dolma bilgilerle boyle "nasihatler" verebiliyorsun sasiyorum. Buyuk vebal altina giriyorsun bence haberin olsun. Yanlis anlayip kizmani istemem, ben sadeece seni uyarmak icin soyluyorum.
Selamlar

evet canım normal yapmıstım..sezeryandan oyle boyle degıl cok tırsıyorum ben.. ıns doner yoksa ben dogurmam ıcımde saklarım bebegı :):):):)

kızlar bi kaç gündür bebek ters duruyor muhabbeti var bende 29+5te gitmiştim doktora doğum pozisyonunu almış dedim doktora doktorumda daha çoook döner şimdi çok erken dedi o yüzden daha şimdiden panik yapmayın bence güzel anneler

kusura bakmayın dalıyorum ama ben o yazıyı hiçte sizin düşündüğünüz gibi yorumlamadım.....çok iyi niyetli ve arkadaşları için endişelenen bir anne adayının yazısı gibi geldi....ön yargılı okuyup ayıplamak bence çok daha ayıp bişi....artı bence nasihat felan da değil ki..siz diye hitap etseniz daha hoş gibi....naçizane fikrim

arkadaşım asıl sen yanlış konuşuosun bence bende bi çok hocadan dinledim anne evladına ii bakmakla hükümlüdür ve gelişimine engel olacak olan şeyleri yapmaları günahtır. şuan bizim oruç tutmamız bebeklerimizi susuz bırakacak 16 saat açlık nedemek ki tam 8. ayımızdayız böle bişeyi paylaşmış olabilir arkadaş ama herkesin kendi görüşü ister tutar ister tutmaz ''nasihatte'' değil bence herkes duyduğu şeyleri paylaşıyor yapıp yapmamak kendimize kalmış asıl sen ayıp ettin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…