bence iki isim çok karizmatik oluyo ben çek seviyorum ,Zeynep Mina yı beğendim ben canım ,zaten millete sinir oluyorum ,ne koycan adını diyolar ,ben daha babamız karar vermedi ama ben Yaren Elvin düşünüyorum diyoruumm ..aaa niye 2 isim diyolarr ,bu kadar garip karşılanan bi durum olduğunu yeni yeni görüyorum ,diyolarki zaten 1 ini kullancan niye 2 tane kullanıyosun ,bende seviyorum diyipp geçiştiriyorum ,hatta öss formlarında napcak diyen bile oldu ,bende artık optik formlarda öyle bi bölüm yok diyorumİsme gelince iyi oldu bende sorcaktım size unutuyordum :)
Çizelge takıntılıyım ben :)))) EŞİM GEÇEN GÜN İSİM DÜŞÜNDÜNMÜ DEDİ NİYE SORDUN Bİ FİKRİN VARMI DEDİM ODA VAR DEDİ KİTAP OKURKEN TAKILMIŞ GÖZÜNE, BİR KAÇ ARKADAŞIDA ÖNERMİŞ AYRICA.... SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN DEDİ ZEYNEP YADA GÖKÇE DEDİM İKİSİDE GÜZEL DEDİ :) UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİMİZ Bİ BEBEK OLDUĞU İÇİN EŞİMİ KIRMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÇIKTIĞI İLK CAMİ MİNARESİNİN İSMİ İMİİŞ, FARSÇADA VE ALMANCADA AŞK DEMEKMİŞ...
Benim kızımın adı büyük ihtimalle Mina olucak :) Ben başına Zeynep Yada Gökçe eklemeyi düşünüyorum ama emin de değilim siz ne diyorsunuz ekleyeyim mi yoksa tek isimmi olsun?
hanzadecim benimde kızım olsa babası zeynep olsun diyordu ve yanına bir isim daha koyacaktım.mina da çok güzel zeynep mina bence çok güzel olur tabiki soyadınızlada uyumluysa.
ben kullkandım ogluma ındırımden almıstım aynı odadayken bıle kullandım uyanıcakdıye kısık sesle tv ızleıyodum yada yemek yaparken sesten uyanıyodu ve ben onu duymuyodum ne yapıyodum odasının kapısını ortuyodum mutfagında telsızı alıp rahat rahat yemek yapıyodum mısafırmı geldı kapıyodum kapımı alıyodum telsızı banyo yaparken de aynı sekılde baska evlere gıttıgımdede goturuyodum gıdıp gıdıp bakmıyodum ne yapıyo dıe malum kalabalık olursa cocuklar gıder dıye korkmuyodum sonra odasnı ayırdım kapılarımız acık yatmamıza ragmen kullandım cunku duyulmuyo derın uykuda sımdıde ısıme yarıycak malum olum kıskanıp kasıtlı ses cıkarıcak bende telsızı alıp kapısını kaparım ha sartmı derse deıl ama benım ısıme yaradı lınk eklıyorum kullandıgımın lınkı memnunum bundan sarjlı pılle dısarda evde fıse takılı kullandımkızlar bebek telsizi alan yok mu yada almayı düşünen?
İsme gelince iyi oldu bende sorcaktım size unutuyordum :)
Çizelge takıntılıyım ben :)))) EŞİM GEÇEN GÜN İSİM DÜŞÜNDÜNMÜ DEDİ NİYE SORDUN Bİ FİKRİN VARMI DEDİM ODA VAR DEDİ KİTAP OKURKEN TAKILMIŞ GÖZÜNE, BİR KAÇ ARKADAŞIDA ÖNERMİŞ AYRICA.... SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN DEDİ ZEYNEP YADA GÖKÇE DEDİM İKİSİDE GÜZEL DEDİ :) UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİMİZ Bİ BEBEK OLDUĞU İÇİN EŞİMİ KIRMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÇIKTIĞI İLK CAMİ MİNARESİNİN İSMİ İMİİŞ, FARSÇADA VE ALMANCADA AŞK DEMEKMİŞ...
Benim kızımın adı büyük ihtimalle Mina olucak :) Ben başına Zeynep Yada Gökçe eklemeyi düşünüyorum ama emin de değilim siz ne diyorsunuz ekleyeyim mi yoksa tek isimmi olsun?
bence iki isim çok karizmatik oluyo ben çek seviyorum ,Zeynep Mina yı beğendim ben canım ,zaten millete sinir oluyorum ,ne koycan adını diyolar ,ben daha babamız karar vermedi ama ben Yaren Elvin düşünüyorum diyoruumm ..aaa niye 2 isim diyolarr ,bu kadar garip karşılanan bi durum olduğunu yeni yeni görüyorum ,diyolarki zaten 1 ini kullancan niye 2 tane kullanıyosun ,bende seviyorum diyipp geçiştiriyorum ,hatta öss formlarında napcak diyen bile oldu ,bende artık optik formlarda öyle bi bölüm yok diyorum
Soy adımızla uyumlu nejlacım iki isim söylemek zor olmaz dimi zeynep mina diye çağırmak :)
İsme gelince iyi oldu bende sorcaktım size unutuyordum :)
Canım Zeynep Mina kulağa hoş geliyor fakat Mina isminin anlamını çok iyi araştır kötü bir anlamı var gibi çıkmasın sonra bir de internete fazla güvenme her isme Cennetteki ağaç, nehir, ırmak, börtü, böcek, x,y,z.. şeklinde anlam uydurabiliyorlar, cennet olayı default geliyor yani isimlerdeGüzelce araştırın ki kötü bir şey çağrıştıran bir isim olmasın. Bir de Almanca da mina diye bir kelime ben hiç duymadım aşk anlamına geldiğini zannetmem Farsçayı bilmiyorum ama.
ben kullkandım ogluma ındırımden almıstım aynı odadayken bıle kullandım uyanıcakdıye kısık sesle tv ızleıyodum yada yemek yaparken sesten uyanıyodu ve ben onu duymuyodum ne yapıyodum odasının kapısını ortuyodum mutfagında telsızı alıp rahat rahat yemek yapıyodum mısafırmı geldı kapıyodum kapımı alıyodum telsızı banyo yaparken de aynı sekılde baska evlere gıttıgımdede goturuyodum gıdıp gıdıp bakmıyodum ne yapıyo dıe malum kalabalık olursa cocuklar gıder dıye korkmuyodum sonra odasnı ayırdım kapılarımız acık yatmamıza ragmen kullandım cunku duyulmuyo derın uykuda sımdıde ısıme yarıycak malum olum kıskanıp kasıtlı ses cıkarıcak bende telsızı alıp kapısını kaparım ha sartmı derse deıl ama benım ısıme yaradı lınk eklıyorum kullandıgımın lınkı memnunum bundan sarjlı pılle dısarda evde fıse takılı kullandım
CHICCO KOLAY DİNLEME BEBEK TELSİZİ incelemesi, özellikleri, yorumları. 1/1 benımkı bu resımdekıydı ama sanıyorum tıpı degısmıs sımdı cunku nette zor buldum yerıne su cıkmıs
Bebek Telsizleri - Bebek Telsizleri - |Mini Moda Bebek Market|Oto Koltuğu|Bebek Arabaları|Mama Sandalyesi|www.minimoda.com.tr| ben ucuz almıstım ındırım vardı sımdıde 75 cıvarı nette ındırımlı yer bulursan daha ucuz alaılırsın
saol canım ayrıntılı bilgin için.kararsızım hemen mi alsam doğumdan sonra mı alsam.bakcaz artık.
canım ben de çok yakınım pazara :) dermancan tıp civarındayım çünkü :)
bu arada yatak iyi gibi genişliği iyi bi kaç yıl idare eder gibi duruyo mobilya düşünmeyenler için özellikle iş görür.
kızlar bebek telsizi alan yok mu yada almayı düşünen?
ben şimdilik almayı düşünmüyorum canım. başka topiklerdeki arkadaşlar ev dublex olmadığı sürece gerek olmuyor hemen duyuluyor dediler anne olunca fazla hassas oluyormuş kadınlar en küçük sesi duyabiliyormuşsun.
canım bence zor olmaz ama tabi siz bilirsiniz.aile içinde siz iki ismide kullanırsanır çevrenizdekilerde o şekilde kullanır.
Bence çok güzel Hanzade. Zeynep Mina da çok yakışır.
aaaaa şeyma kız sendemi bendensin... bebişi yan yada ters duranlar beğensin bakeeeemmmm ... eee senin bide 2. bebeğin değil mi bu. diğerinde normal doğum mu yapmıştın canım?
naber kızlaarr.....bugün bebeğimin odasını yerleştircez... çocuklar gibi şenim...bu arada vajinamın içinde sivilce gibi bişi çıktı oturamıyorum bile.....bende yarın doktra gideceğim.....oğluşumu göreceğim.....inşalah sorun yoktur
Selam kızlar,
bugün yine İzmir çok sıcak Allah yardımcımız olsun vallahi. Hamileyken daha çok etkileniyor insan.
Birde ne dicem, inşallah aranızda oruç tutanlarınız yoktur. Çünkü geçen sağlık ocağına hamile bir bayan gelmişti oruç tutuyordu, onu hemen hastaneye sevk ettiler. Bebek susuz kalmış ve tehlikeye girmiş
Birde yengem anlattı, 7 aylık hamile bir gelin oruç tuttuğu için bebeğini kaybetmiş
Kendimizi ve bebeklerimizi riske atmayalım kızlar. Allah bize izin vermiş sonuçta, inşallah borçlarımızı sonradan tutarız.
Kayınvalide konusuna gelince. Demekki herkeste aynı dert varmış, bende sadece benim kayınvalidem cimri sanırdım. Meğer hepsi aynıymış :)
Allahtan kayınvalidem uzakta bana yakın değil, ama yinede varlığı bile yetiyo
Boşverin kızlar takmayın, bizler her zaman gelin olarak kalıcaz. Onlarda anne gibi olamazlar.
evet canım normal yapmıstım..sezeryandan oyle boyle degıl cok tırsıyorum ben.. ıns doner yoksa ben dogurmam ıcımde saklarım bebegı :):):):)
Merhaba
Dogrusu yukaridaki mesajini hem garipsedim hem de afedersin ama biraz ayipladim. Ramazan ayinda insana hamile bile olsa "ivalla bensallah oruclu degilsinizdir" demek bana hic ama hic dogru gelmiyor. Hepimiz yetiskin akilli insanlariz ve oruc tutup tutmamaya herkes kedi karar verebilir. Ben bu konuyu birkac doktora birkac din adamina danismadan icim rahat etmedi mesela. Doktor ya da imam olsan yine anlarim akil vermek istemeni, ama oruc ciddi bir konu ve boyle kulaktan dolma konusman hic dogru degil. Yani din adamlarinin bile hamilelere "oruc tutmayin" demeye dili varmazken sen nasil kulaktan dolma bilgilerle boyle "nasihatler" verebiliyorsun sasiyorum. Buyuk vebal altina giriyorsun bence haberin olsun. Yanlis anlayip kizmani istemem, ben sadeece seni uyarmak icin soyluyorum.
Selamlar
Merhaba
Dogrusu yukaridaki mesajini hem garipsedim hem de afedersin ama biraz ayipladim. Ramazan ayinda insana hamile bile olsa "insallah oruclu degilsinizdir" demek bana hic ama hic dogru gelmiyor. Hepimiz yetiskin akilli insanlariz ve oruc tutup tutmamaya herkes kedi karar verebilir. Ben bu konuyu birkac doktora birkac din adamina danismadan icim rahat etmedi mesela. Doktor ya da imam olsan yine anlarim akil vermek istemeni, ama oruc ciddi bir konu ve boyle kulaktan dolma konusman hic dogru degil. Yani din adamlarinin bile hamilelere "oruc tutmayin" demeye dili varmazken sen nasil kulaktan dolma bilgilerle boyle "nasihatler" verebiliyorsun sasiyorum. Buyuk vebal altina giriyorsun bence haberin olsun. Yanlis anlayip kizmani istemem, ben sadeece seni uyarmak icin soyluyorum.
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?