2011 Ekim Anneleri

evet bebısler 33 uncu hafata kadar raat donebılıyolar.. bellı olmaz sımdıden.. ılk kızım 6 ayda dogum pozısyonunu almıstı bunu boyle gorunce bı garıp oldum kafası sag tarafımda ayakları asagıda benıde rahatsız edıyo ayaklarıyla vurunca canım acıyo,:)

bence arkadas yanlıs bırsey soylememıs ınan oruc tutmayı bır gun olsun tutmayı cokıstedım ama zeka gerılıgınden bebek olumlerıne kadar cok sey olabılıyor. bu bıle bıle lades olmaya benzer rabbımız bunun ıcın ızın vermıs bıze doktorların soyledıklerı ortada bebegıne bıle bıle zararvermekte bı gunahtır . ben hem doktorlara sordum hem dın adamlarına esımde hem doktor hem ımamhatıpmezunu hem hafız yanı ımam sayılır ıstese ımamlık yapabılır manasında oda aynı sekılde soyledı seker dusmesı aclıktan zeka gerılıgıne sebep olur 1 gun bıle olmaz dıye sonucta bebegın ıcın deıl bunu kendın ıcın yapıcaksın bencıllık etme dedı senınde soyledıgın dogru bı yandan hanı oyle bılsenızde soyleyıp etkılemeyın dıyosun ama bu bı gercek keske zararı olmasada bu ayın zevkını alsak 1 ay borclamasak cokısterdım bı gun bıle oruc tutup ıftar hazzını o huzuru yasamayı

Biz aldik. Bana kalsa almazdim, ama esim israr etti. Oyle kamerali falan olanlar bence gereksiz, normal ses ileten birsey olmasi yeter artar bence.
Aslinda hala gerekli mi degil mi cok da emin degilim. Seneye daha buyuk bir eve tasiniyoruz insallah(3 katli bahceli) ve ona ragmen ben gereksiz oldugunu dusunuyorum cunku cok kucuk bir bebegi gozumun onunden ayirmam nasilsa. Bana biraz para tuzagi gibi geliyor. Kiz kardesim de gorumcem de cocuklarini o telsizlerden olmadan buyuttuler.

yok yok canım bişi olmaz döner o annesini üzmez eminim ii düşünelim güzel olsun herşey inşşalahh

sinem çok doğru diyorsun canım.geçen yılbenim teyzemde hamileydi ve daha 6 aylıktı ramazanda oruç tuttu hamileliğide riskliydi 4.çocuğuydu ama maalesefki bebeğini kaybetti.yani hiç bir şekilde riske atmamalıyız.

ben 26 +5 de gıtmıstım sanırım doktora normal dogum pozısyonu almıs bak bası asagıda dedı o gun 50gr seker yuklemem vardı yuksek cıkınca 2 gun sonra baska doktora gıttık 100 gr seker ıcın bu sefer makat duruyordu yanı popo asagıda kafada ayaklarda yukarıda dedım nezaman normal dogum seklı alır doktorda 32. haftaya kadar alır dedı ama ben son ayda ogluma hamıleyken cok hareket hıssedıyordum hatta son ayda dısarıdan cok daha net gozukuyo yukarıda hep yuvalak gorurdum kafa sanardım artık o popomuydu yoksa son ayda bıle donuyolarmı bılmem :) ınsallah doner oglumda bunuda norlam dogururum

canım indirim kuponları bebek bakım kitabının içinde mama kaşığı yok sen yanlış hatırlıyosun sanırım banada gelmedi

Son düzenleme:
be bugun yemekten yırttım aslında corbam hosafım vardı ama olsun gorumceme gıdıcez babamız bızı ıs cıkısı alıcak alısverısde yapıcaz barbunya sevıpte onceden haslamaya benım gıbı usenenler taze barbunyalar bıttı bıtıcek alın buzluga koyun etlı yada zeytın yaglı yaparsını hemen ıslat duduklude hasla vs ugrasmazsınız

Son düzenleme:

aynı sorun bende de var.. dünden beri sivilce gibi bişi her tuvaletimi yapıştada yakıyor canımı..

bende yarın doktora gidiyorum. minik kurabiyemi göreceğim inşallah. 2 seferdir uyuyor, doğru dürüst poz vermemişti bize. bu sefer çikolata ile gidicem. umarım herşey yolundadır ve kımıl kımıl olur:)..

Ben napsam eve gidincee yaa iftar hazırlayacak hiç halim yok bugün ekstra yorgunum ve midem bulanıyor. Eşim de acıkmış yazık akşama ne yapacaksın diye arıyor evdeki sebzeleri çöpe atıcam bu gidişle. Her gün akşam yapıcam diyorum yemekten sonra sofrayı toplamaya mecalim kalmıyor, yatıp kalıyorum öyle. Yarın 11 e kadar uyumak istiyorum ben yaaaa

Şu P.tesi de geçse ve izne ayrılsam artık Beyza da içeride tekme atıp duruyor

Bu arada Mavipatikler canım yazını okurken bu kadar mı olur dedim benim babam da çocuk uzmanı aynı zamanda da imam hatip mezunu imamlık da yapmış o da bana tutma dedi 8.ayın içindesin tehlikeli dedi, başkası dese çok takmazdım da babam diyince kaide kabul ediyorum

zeynep mina çok güzel cnm eğer asya olursa zeynebi bende eklicem

bu Arada edutun mesajında sadece vajinamda sivilce çıktı kısmını okumuşum sende ne güzel bakıp bakıp seversin yazmışsınya dedim biim kızların başına sıcak vurdu heralde jeton sonradan düştü

edutcumm hayırlı uğurlu olsun Allah odasında huzurlu mutlu geçirmeyi nasip etsin

Hımm bende bir sürü laf yemişizdir diye beklemiştim sabah ama neyseki fikir olmuş, Sevindim.. :)

benim için problem yok cnm işime bile geliyo doğrusu bazı arkadaslar kızıyo yazıyoruz diye ama ben topikçe dikkat ettiğimizi düşünüyorum kimse öyle ahım şahım zor bulunmayacak bişey yazmıyo bazen uğraştırıcı bişey oluyo onuda dile getiren görmedim uğraştırıcı bişey yaptım yoruldum deyip geçiyoruz

hem calısıp hem eve gıt yemek yap bana cok zor gelıyo ya erkenden yapmaya alıstıgım ıcın belkıde .
demek hem cocukcu hem ımam ha cıdden baya benzıyor fazlasıyla :) benım esım ımamlık yapmamıs ama 2 sene hafızlık yapmıs ama oda cocukcu sımdıde yenıdogan yandalı yapıo bıtırmek uzere tanıssalar baya anlasıtlar heralde :)
ılk hamılelıgımde tutmustum ama daha 1 aylıktı eylule gelmıstı ozaman sımdı carpıntım coktu mesela doktor 2 saate bır yemedıgımden oldugunu soyledı sıklastırdım yemeyı azaldı bıde dusun aksama kadar olsa carpıntıda gecmez ınsallah dogsunlarda tutarız ama 1 gun tut bısey olmaz desınler dıye coook sordum sorusturdum ızın yok yapcak bırsey yok

Son düzenleme:

hanzade benim bildiğim mina mekkede bir dağ adı yanılmıyorsam.

ben hala ogluma ısım bulmadım saolsun buldugum ısımlerı begenmıyolar ısımde onermıyolar ılk oglumun adınıda ben koymutum ahmet berat sımdı aklıma hısbısey gelmıyo mırac talha ve yusuf var aklımda ama aman aman begendım tamam bu olmalı dedıgım yok babası sorunca sallıyo valla zekerıya fılan sınır edıyo dogsun koyarız bısver dıyo acaba dıyorum cıdden onemsemıyomu yoksa aklında benım bılmedıgım ve ıstemeyecegım bısey varda onumu kulagına okuycak bılemıyorum :)

bidaha sorayım daha fazla cvp lazım kızlarrr..

canım popodan en iyisi imiş ben almadım daha bu arada bir ark geldi geçen bebeeği 4 aylık sen ateş ölçer nasıl kullanıyorsun dedim CEVAP KULLANMIYORUM Kİ YOK DEDİ ben şok tabi nasıl yani dedim allah allah sende hasta olunca giderim dr a dedi, ve bu ark bir mühendis, ve normal doğum yaptı 3 saatte çok rahat... allahım nasıl rahat yave turp gibi kızı ya imrendim aslında,,, rahat olmak gerek bazen,,,
ama eskilerden birtane var civalı baktım kullanamazsam braun kulaktan ölçer alırım , telsizi de kullandım diyen çok az, aldım ama hiç kullanmadım diyor herkes yani sevgili arkadaşım nilgünden sonra rahat olmaya karar verdim bakalım nasıl dayanıcanm benim gi burcu aslan yükseleni oğlak önümüzdeki 10 yıllık planı programı hazır bir hatun nasıl yapar bilmiyorum ama... hihihihihihih

Merhaba kızlar... Az sonra Ankara'dan misafirlerim gelecek (kayınvalidem-kayınpederim), onlar gelmeden bir bakayım size dedim. Bu aralar pek giremem.
Hanzede Mina çok sevimli bir isim. Eğer kızım olsaydı benimde isim listemdeydi Mina. Ben tek isim taraftarıyım. Geçen gün arkadaşımın kızı oldu onlarda Liva koydular. Anlamı pek emin değilim ama Peygamber Efendimizin sancağının adımıymış neymiş, öyle birşeydi. Değişik bir isim o da. Bir tanıdığım var adı Ayşıla, bu isimde hoşuma gidiyor. Ama benim minik erkek ve hala hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…