kızlar bi kaç gündür bebek ters duruyor muhabbeti var bende 29+5te gitmiştim doktora doğum pozisyonunu almış dedim doktora doktorumda daha çoook döner şimdi çok erken dedi o yüzden daha şimdiden panik yapmayın bence güzel anneler
Merhaba
Dogrusu yukaridaki mesajini hem garipsedim hem de afedersin ama biraz ayipladim. Ramazan ayinda insana hamile bile olsa "insallah oruclu degilsinizdir" demek bana hic ama hic dogru gelmiyor. Hepimiz yetiskin akilli insanlariz ve oruc tutup tutmamaya herkes kedi karar verebilir. Ben bu konuyu birkac doktora birkac din adamina danismadan icim rahat etmedi mesela. Doktor ya da imam olsan yine anlarim akil vermek istemeni, ama oruc ciddi bir konu ve boyle kulaktan dolma konusman hic dogru degil. Yani din adamlarinin bile hamilelere "oruc tutmayin" demeye dili varmazken sen nasil kulaktan dolma bilgilerle boyle "nasihatler" verebiliyorsun sasiyorum. Buyuk vebal altina giriyorsun bence haberin olsun. Yanlis anlayip kizmani istemem, ben sadeece seni uyarmak icin soyluyorum.
Selamlar
ben şimdilik almayı düşünmüyorum canım. başka topiklerdeki arkadaşlar ev dublex olmadığı sürece gerek olmuyor hemen duyuluyor dediler anne olunca fazla hassas oluyormuş kadınlar en küçük sesi duyabiliyormuşsun.
evet bebısler 33 uncu hafata kadar raat donebılıyolar.. bellı olmaz sımdıden.. ılk kızım 6 ayda dogum pozısyonunu almıstı bunu boyle gorunce bı garıp oldum kafası sag tarafımda ayakları asagıda benıde rahatsız edıyo ayaklarıyla vurunca canım acıyo,:)
bence arkadas yanlıs bırsey soylememıs ınan oruc tutmayı bır gun olsun tutmayı cokıstedım ama zeka gerılıgınden bebek olumlerıne kadar cok sey olabılıyor. bu bıle bıle lades olmaya benzer rabbımız bunun ıcın ızın vermıs bıze doktorların soyledıklerı ortada bebegıne bıle bıle zararvermekte bı gunahtır . ben hem doktorlara sordum hem dın adamlarına esımde hem doktor hem ımamhatıpmezunu hem hafız yanı ımam sayılır ıstese ımamlık yapabılır manasında oda aynı sekılde soyledı seker dusmesı aclıktan zeka gerılıgıne sebep olur 1 gun bıle olmaz dıye sonucta bebegın ıcın deıl bunu kendın ıcın yapıcaksın bencıllık etme dedı senınde soyledıgın dogru bı yandan hanı oyle bılsenızde soyleyıp etkılemeyın dıyosun ama bu bı gercek keske zararı olmasada bu ayın zevkını alsak 1 ay borclamasak cokısterdım bı gun bıle oruc tutup ıftar hazzını o huzuru yasamayı
yemeğimizi yaptık ve geldik akşamki menüler çok işime yaradı seçtim içinden birini aynı performansı bu akşamada bekliyorum sizlerden
naber kızlaarr.....bugün bebeğimin odasını yerleştircez... çocuklar gibi şenim...bu arada vajinamın içinde sivilce gibi bişi çıktı oturamıyorum bile.....bende yarın doktra gideceğim.....oğluşumu göreceğim.....inşalah sorun yoktur
İsme gelince iyi oldu bende sorcaktım size unutuyordum :)
Çizelge takıntılıyım ben :)))) EŞİM GEÇEN GÜN İSİM DÜŞÜNDÜNMÜ DEDİ NİYE SORDUN Bİ FİKRİN VARMI DEDİM ODA VAR DEDİ KİTAP OKURKEN TAKILMIŞ GÖZÜNE, BİR KAÇ ARKADAŞIDA ÖNERMİŞ AYRICA.... SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN DEDİ ZEYNEP YADA GÖKÇE DEDİM İKİSİDE GÜZEL DEDİ :) UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİMİZ Bİ BEBEK OLDUĞU İÇİN EŞİMİ KIRMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÇIKTIĞI İLK CAMİ MİNARESİNİN İSMİ İMİİŞ, FARSÇADA VE ALMANCADA AŞK DEMEKMİŞ...
Benim kızımın adı büyük ihtimalle Mina olucak :) Ben başına Zeynep Yada Gökçe eklemeyi düşünüyorum ama emin de değilim siz ne diyorsunuz ekleyeyim mi yoksa tek isimmi olsun?
Hımm bende bir sürü laf yemişizdir diye beklemiştim sabah ama neyseki fikir olmuş, Sevindim.. :)
Ben napsam eve gidincee yaa iftar hazırlayacak hiç halim yok bugün ekstra yorgunum ve midem bulanıyor. Eşim de acıkmış yazık akşama ne yapacaksın diye arıyor evdeki sebzeleri çöpe atıcam bu gidişle. Her gün akşam yapıcam diyorum yemekten sonra sofrayı toplamaya mecalim kalmıyor, yatıp kalıyorum öyle. Yarın 11 e kadar uyumak istiyorum ben yaaaa
Şu P.tesi de geçse ve izne ayrılsam artıkBeyza da içeride tekme atıp duruyor
Bu arada Mavipatikler canım yazını okurken bu kadar mı olur dedim benim babam da çocuk uzmanı aynı zamanda da imam hatip mezunu imamlık da yapmış o da bana tutma dedi 8.ayın içindesin tehlikeli dedi, başkası dese çok takmazdım da babam diyince kaide kabul ediyorum
Mina Peygamber efendimizin çıktığı ilk cami minaresi canım. bundan eminim.. Farsça ve Almancada Aşk anlamıan geldiğine netten bakmadım ben eşim söyledi kitapta okumuş :) Tabi iyi araştırmak lazım isimler konusunda haklısın...
bidaha sorayımdaha fazla cvp lazım kızlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?