2011 Ekim Anneleri

Hahahahaha:)) eslem koptum allah canını almasınya bu benim yeni uyanıpta minibüsçüyle fatoş hakkında düşündüklerime benzedi :)))

İndirim kuponları bebek bakım kitapcığının içerisinde,mama kaşıklarını mama tabakları ile karıştırıyor olmayasın bana gelen paket içerisinde kaşık yok

Zeynep güzel isim de suyu çıktı artık ya..Her iki kişiden biri Zeynep koyuyo. Koyma bencee

Zeynep güzel isim de suyu çıktı artık ya..Her iki kişiden biri Zeynep koyuyo. Koyma bencee

sybell3
canım sen izmirde yaşıyorsun değil mi nereye gidiyorsun dr a ben de taşınacağım da izmire...

Doktorumu yeni değiştirdim, daha doğrusu değiştirmek zorunda kaldım maddi sorunlar yüzünden. Yakup Erata'ya gidiyordum, Özel muaynehanesine, prof., çok güvenilir, kesinlikle tavsiye ederim. Doğumu Ege Sağlık'ta yapıyor. Ama hastanenin Emekli Sandığıyla anlaşması yok, doktorumu bırakma nedenim buydu zaten. Doktor+doğum 4500ü buluyor böyle oluncada. Şimdide Karataş Hastanesine gidiyorum Reşat beye, doğum 750 tl orada. Bu doktoruda baya tavsiye ettiler. Özel gibi olmuyor tabi ama yapacak birşey yok. Şimdilik bu doktordanda memnunumm

Dimi sanırım tekte kalcaz emin değilim ama bakalım artık biraz daha düşünelim, Ayşıla da değişikmiş :)

kızlar ben cıkıyorum malum ıftara davetlıyız opuyorum hepınızı

aahesssteee kısss bak gelip ısırıcam şimdi seni :) niye sakliiim anacım, kısmet olur inşallah üstüne giydirip fotolarını koycam kızımın ama şimdiye kadar cicisi yoktu ki yavrumun :) geçen haftasonu gidip hemen her şeyini tek seferde aldık, yatağının içine doldurduk :) Paketlerini bile açmadık daha
Haftasonu yataktan çıkarayım, fotolarıp gönderirim şekercim yeter ki iste sen. bakın bakalım kızımın çeyizlerini beğenicek misiniz teyzeleri :)

merakla bekliyoruz denizciğim. biz senin kızına talip olmuştuk ama sen bu cadı kaynanalık ve hakkı olayından sonra bize kızıda vermezsin artık

Son düzenleme:
kızlar ben geldim yemeklerimi yaptım ütülerimi yaptım geldim çok yoruldum..sabah kalktım karnıma bir baktım sağda kocaman kafa gibi bişey şişlik bebek sağda toplandı herhalde çok güldüm ama karnım yamuk oldu

[herkeze merhaba bız geldık.. bu pazar mınık kızımın dogum gunu var hazırlaklılarımız sonsurat devam edıyo... bu arada dun kan uyusmazlıgı nedenı ıle antı-d yapıldı bıze.. anti-d olan var mı???

hanzade sende vermiyecekmişsin zaten kızı, bizim oğlan şimdiden evde kaldı. oh rahatladım bende gelin derdi olmayacak oğlan bana kalacak.

minik kızına nice mutlu yaşlara diyelim öyleyse .ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah canım

bu çiçekler benden ona gelsin

Kızzlarr ppofff yoruldum. öğleden sonram yoğun geçti, çok bakamadım ama akşam&haftasonu açığı kaparım artık.

Çok yoruldum ama değdi. Ceyar'dan aferim'i kaptım geeçç bunları hocam, bu aferini nakde dönüştürelim dedim içimden

Toparlanayım ben, az sonra çıkıcam. ancak hazırlanırım. Kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın. hepinizi çok öpüyorum, iyi akşamlar iyi haftasonları.

aa yarın şeker yüklemesine gidiyoruz. saat 9.30'da endokrin (tiroid) kontrolümüz, saat 10'da da bebişimizi görmeye gidicez. bu gece ben de sahura kalkiim eşimle :) (kayınvalidemlere çıkıyor normalde, onlarla yiyor)
saat 10'a kadar açlıktan bayılırım köşe başlarında kalırım mazallah :) benim minnoş prensip sahibi. yemek saatleri belli, saat 6.30-7'yi geçince sinirleniyor. aç bırakmaya gelmiyor, herhalde bu yüzden çok ağlayacak doğunca.

saol canım off bakalım benim özel sağlık sigortam var, ama şundan çekiniyorum ben yeni dr a başladığımda 32.haftada falan olacağım, ilgilenmez diye, bakalım,,, benim babam da emekli kadın doğumcu ama arkidişleri hep 65-70 lik:))) abim geyik yapıo göremez kızım onlar diye... artık neyse içimi rahatllattın demekki benim gibi son anda dr değiştiren var, gerçi babam da takma diyor son an operasyon anıdır, süreç önemli diyor öngörebilmek açısından,,

ben ilk 3 ayımda yaptırmıştım canım şimdide dr yapmadı daha sanırım doğumdan sonra yapıcak nerden kaça aldınız iğneyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…