zeynep mina çok güzel cnm eğer asya olursa zeynebi bende eklicem
bu Arada edutun mesajında sadece vajinamda sivilce çıktı kısmını okumuşum sende ne güzel bakıp bakıp seversin yazmışsınya dedim biim kızların başına sıcak vurdu heralde jeton sonradan düştü
edutcumm hayırlı uğurlu olsun Allahodasında huzurlu mutlu geçirmeyi nasip etsin
kızlarrrr prima paketi geldi dün bana kargo istemiştim ama içinden indirim kartları çıkmadı bebek mağazaları için bide yazıda bebek maması kaşığı hatırlıyorum öle bişide çıkmadııııı gelen varmı onlarda mama kaşığı
bu Arada edutun mesajında sadece vajinamda sivilce çıktı kısmını okumuşum sende ne güzel bakıp bakıp seversin yazmışsınya dedim biim kızların başına sıcak vurdu heralde jeton sonradan düştü
sybell3
canım sen izmirde yaşıyorsun değil mi nereye gidiyorsun dr a ben de taşınacağım da izmire...
Merhaba kızlar... Az sonra Ankara'dan misafirlerim gelecek (kayınvalidem-kayınpederim), onlar gelmeden bir bakayım size dedim. Bu aralar pek giremem.
Hanzede Mina çok sevimli bir isim. Eğer kızım olsaydı benimde isim listemdeydi Mina. Ben tek isim taraftarıyım. Geçen gün arkadaşımın kızı oldu onlarda Liva koydular. Anlamı pek emin değilim ama Peygamber Efendimizin sancağının adımıymış neymiş, öyle birşeydi. Değişik bir isim o da. Bir tanıdığım var adı Ayşıla, bu isimde hoşuma gidiyor. Ama benim minik erkek ve hala hiçbir fikrim yok
çok güldrdün beni deniz, teşekkür ederim. isim de çok güzelmiş bu arada göbek adını hakkı kaoyayım bari
yaşasınnnnnnnnnnnnnn :84::84::84: cadı kaynanalar :84::84::84::84:
benimde çeyizden bi takım pijamam var, zaten burası sıcak olur evde ne giysem olur.. su gibi oluyorum çünkü bi de gurbetteyiz çok gelenimiz olmıcağından fazlasına gerek yok. ama gecelik bende almadım daha.. annem normallerden üsten düğmeli al dedi dün, onlar daha uygun.. lohusa adı olunca illa ki uçuruyorlar fiyatları.... zaten baktımda onlar kısa gibi biz ne yapcaz sinem ya. en az bilekten olmalı dimi, gereçi hastalık hali ama yine de tabi... ya kılzar aldıklarınızı koyun dedik ama kimse koymuyor ki bakalım.hele deniz hanım kız çeyizi gibi saklıyor
aahesssteeekısss bak gelip ısırıcam şimdi seni :) niye sakliiim anacım, kısmet olur inşallah üstüne giydirip fotolarını koycam kızımın ama şimdiye kadar cicisi yoktu ki yavrumun :) geçen haftasonu gidip hemen her şeyini tek seferde aldık, yatağının içine doldurduk :) Paketlerini bile açmadık daha
Haftasonu yataktan çıkarayım, fotolarıp gönderirim şekercim yeter ki iste sen. bakın bakalım kızımın çeyizlerini beğenicek misiniz teyzeleri :)
[herkeze merhaba bız geldık.. bu pazar mınık kızımın dogum gunu var hazırlaklılarımız sonsurat devam edıyo... bu arada dun kan uyusmazlıgı nedenı ıle antı-d yapıldı bıze.. anti-d olan var mı???
Doktorumu yeni değiştirdim, daha doğrusu değiştirmek zorunda kaldım maddi sorunlar yüzünden. Yakup Erata'ya gidiyordum, Özel muaynehanesine, prof., çok güvenilir, kesinlikle tavsiye ederim. Doğumu Ege Sağlık'ta yapıyor. Ama hastanenin Emekli Sandığıyla anlaşması yok, doktorumu bırakma nedenim buydu zaten. Doktor+doğum 4500ü buluyor böyle oluncada. Şimdide Karataş Hastanesine gidiyorum Reşat beye, doğum 750 tl orada. Bu doktoruda baya tavsiye ettiler. Özel gibi olmuyor tabi ama yapacak birşey yok. Şimdilik bu doktordanda memnunumm
[herkeze merhaba bız geldık.. bu pazar mınık kızımın dogum gunu var hazırlaklılarımız sonsurat devam edıyo... bu arada dun kan uyusmazlıgı nedenı ıle antı-d yapıldı bıze.. anti-d olan var mı???
minik kızına nice mutlu yaşlara diyelim öyleyse .ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah canım
bu çiçekler benden ona gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?