Kızzlarr ppofff yoruldum. öğleden sonram yoğun geçti, çok bakamadım ama akşam&haftasonu açığı kaparım artık.
Çok yoruldum ama değdi. Ceyar'dan aferim'i kaptımgeeçç bunları hocam, bu aferini nakde dönüştürelim dedim içimden
Toparlanayım ben, az sonra çıkıcam. ancak hazırlanırım. Kendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın. hepinizi çok öpüyorum, iyi akşamlar iyi haftasonları.
aa yarın şeker yüklemesine gidiyoruz. saat 9.30'da endokrin (tiroid) kontrolümüz, saat 10'da da bebişimizi görmeye gidicez. bu gece ben de sahura kalkiim eşimle :) (kayınvalidemlere çıkıyor normalde, onlarla yiyor)
saat 10'a kadar açlıktan bayılırım köşe başlarında kalırım mazallah :) benim minnoş prensip sahibi. yemek saatleri belli, saat 6.30-7'yi geçince sinirleniyor. aç bırakmaya gelmiyor, herhalde bu yüzden çok ağlayacak doğunca.
ben hala ogluma ısım bulmadım saolsun buldugum ısımlerı begenmıyolar ısımde onermıyolar ılk oglumun adınıda ben koymutum ahmet berat sımdı aklıma hısbısey gelmıyo mırac talha ve yusuf var aklımda ama aman aman begendım tamam bu olmalı dedıgım yokbabası sorunca sallıyo valla zekerıya fılan sınır edıyo dogsun koyarız bısver dıyo acaba dıyorum cıdden onemsemıyomu yoksa aklında benım bılmedıgım ve ıstemeyecegım bısey varda onumu kulagına okuycak bılemıyorum :)
ben ilk 3 ayımda yaptırmıştım canım şimdide dr yapmadı daha sanırım doğumdan sonra yapıcak nerden kaça aldınız iğneyi?
tatlım bunu dısarda yaptımadım devlette yapıldı hıc ucret odemedım.. gecen sene kızımdada yapılmısı 175 tl dıyodu bu sene ne kadar hıc bılmıyorum...
benim oğlum olsaydı isim konusunda daha kolay karar vericektik sanırım bi kaç tane söyliyim sana fikir olur mehmet eymen - yusuf eren-ali ....ahmet isminide çok seviyorum ama var zaten sizde:)
benim kızımında henüz bi ismi yok aklımdaki tek isim şimdilik sueda....
bende yasir eren koyucam..
aaaaaa devlet yapıyo muyatıyo görünmen gerekiyomuş diye duymuştum sen öyle mi yaptın canım? ben 200 e almıştım en son:26::26:
evet tatlım dun gıttım yatıs yapıyolar ama ıgnem yaoıldı 1 saat oturdum taburcu ıslemlerını bekledım cıktım.. yatıs dedıgı olay bu kadar..
yasir eren de çok güzel zaten içinde eren varda güzeldir:)
evet bende çok beğeniyorum oğlumun isminierende çok güzel yani
benim kızımada isim bulmamız lazım!!!!!
sueda: Alllahın rızasına erenler demek...
ama daha net bi kararımız yok
Sueda ismini hiç duymamıştım Süveyda ismi var o benim çok hoşuma giderdi bir akrabamızın ismiBak yaa niye aklıma gelmedi ismi seçmeden önce Süveyda Beyza olabilirdi ama Elif Beyza daha uyumlu sanki kulağı tırmalamıyor
En küçük kaynım evlensin, bizde de aynı durum olcak. Hatta eşim bebek olduğunda gelip kalması için baskı yapıyo..Üstelik ben ücretsiz izne çıkıcam düşünün. Kaynımı da yurda vericekmiş ders çalışsın diye. Anası da bizde durcakmış.
Anaları dünyada kendi evinde yalnız yaşayamaz(!) Benim babaannem kendi evinde kaldı, herkes de sık sık ziyaret etti boş koymadı. Ama yook bunlarda olmaz. İlla kadının başında bekçi olcak..
Düşündükçe hafakanlar basıyo beni. Doğum yaptığımda da bu 40gün gitmez. Korkuyorum sinirden sütüm kesilir benim yaEşim de anlamıyo. Kadının her lafı ayrı bi krizzz! Ama bi sütüm kesilsin de ben hepsinin burnundan getirmez miyim
benım kuzumun ismide fatma büşra teyzeleri nasıl:)
kızlar bişey danışacagım size
bugun kontrolden geldim bebegimin BPD si yani baş cevresi capı 2 hafta önden gidiyor yani kafa capı SAT a göre 2 hafta büyük, ancak AC yani karın cevresi uzunlugu 2 hafta geriden gelişiyor kilosu da haftasına göre az... bu şekilde ultrason ölçümlerinde dengesizlik ve tutarsızlık olan varmı... Doktorum gelişim geriliği
var dedi, tıp fakültesine yönlendirdi ayrıntılı doppler için... ama bugun cuma en erken pazartesi gidebilirim o da umarım ileri tarihe randevu falan verilmez hemen cekilebilir.. netten araştırdım gelişim geriliği oldukça problemli bir durum... erken doğum, mecburi sezeryan bunlar neyse benim yaşayacağım problemler ama bebekte nörolojik hastalıkalr ve zeka geriliği falan diyor((
dünyam başıma yıkıldı internet arastırmalarımda, pazartesi nasıl geleck bilmiyorum...
Var mı bu tarz bi olay yaşayıpta dopplerde sorun olmadıgı anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?