2011 Ekim Anneleri

denis cim şeker yüklemesi yaptıracaksan akşam 8 den sonra yemek yeme,, yoksa uğraşırsın biizm gibi 100 lük yükleme ile

benim oğlum olsaydı isim konusunda daha kolay karar vericektik sanırım bi kaç tane söyliyim sana fikir olur mehmet eymen - yusuf eren-ali ....ahmet isminide çok seviyorum ama var zaten sizde:)
benim kızımında henüz bi ismi yok aklımdaki tek isim şimdilik sueda....

ben ilk 3 ayımda yaptırmıştım canım şimdide dr yapmadı daha sanırım doğumdan sonra yapıcak nerden kaça aldınız iğneyi?

tatlım bunu dısarda yaptımadım devlette yapıldı hıc ucret odemedım.. gecen sene kızımdada yapılmısı 175 tl dıyodu bu sene ne kadar hıc bılmıyorum...

tatlım bunu dısarda yaptımadım devlette yapıldı hıc ucret odemedım.. gecen sene kızımdada yapılmısı 175 tl dıyodu bu sene ne kadar hıc bılmıyorum...

aaaaaa devlet yapıyo mu yatıyo görünmen gerekiyomuş diye duymuştum sen öyle mi yaptın canım? ben 200 e almıştım en son:26::26:

bende yasir eren koyucam..

aaaaaa devlet yapıyo mu yatıyo görünmen gerekiyomuş diye duymuştum sen öyle mi yaptın canım? ben 200 e almıştım en son:26::26:

evet tatlım dun gıttım yatıs yapıyolar ama ıgnem yaoıldı 1 saat oturdum taburcu ıslemlerını bekledım cıktım.. yatıs dedıgı olay bu kadar..

Çok yoruldum ama nihayet gün sona eriyor akşam eve gidip bir de iftar telaşesine başlıcam ama olsun. İnşallah trafik yoktur bir yarım saat uzanma fırsatım olur 1:

P.tesi de inşallaaaah son iş günüm olacak biraz fazla yoğun geçecek ama son olsun da ben yoğunluğuna razıyım

benim kızımada isim bulmamız lazım!!!!!
sueda: Alllahın rızasına erenler demek...
ama daha net bi kararımız yok

Sueda ismini hiç duymamıştım Süveyda ismi var o benim çok hoşuma giderdi bir akrabamızın ismi Bak yaa niye aklıma gelmedi ismi seçmeden önce Süveyda Beyza olabilirdi ama Elif Beyza daha uyumlu sanki kulağı tırmalamıyor

kesinlikle elif beyza daha uyumlu. banada halam söyledi ismi çok benimsemiştim ama bakallım biraz daha vaktimiz var nasıl olsa

canim bizimkide ayni valla yalniz evde durmuyor.diyorumki evini cikart senin icinde bizim icinde daha iyi..4 senedir evi cikacak sozde...esimle dogustum gecen evi supuruyordum dedimki biraz yardim etsen yoruldum dedim,yorgunum dedi,bende ohh iyi dedim ben hamile halimle yorulmuyorum sen yoruluyorsun.kalk biraz kilo almazsin hem dedim.bizimki oyle dedim diye hic yapmiyorum dedi.mecbur degilim yapmaya falan derken ben costum tabi.madem oyle annenle durmayada ben mecbur degilim dedim.gelmiyecek bu eve geldigi an ben cocugumu alir giderim dedim ama elim ayagim titredi.korktum bisey olacak diye,bayaga soylendim.ben hakliydim geri kendisi pesimde dolandi barismak icin.ne dersem deyim bosua kizlar yinede bende bu sene yatagi falan yapildi bile herseyi geldi yandim bentam cocugumu rahat buyuturum kimse karismadan dedim o gelecek yine allahtan hayirlisi.ama bu sefer birsey desin agzinin payini vericem :76:

kızlar bişey danışacagım size

bugun kontrolden geldim bebegimin BPD si yani baş cevresi capı 2 hafta önden gidiyor yani kafa capı SAT a göre 2 hafta büyük, ancak AC yani karın cevresi uzunlugu 2 hafta geriden gelişiyor kilosu da haftasına göre az... bu şekilde ultrason ölçümlerinde dengesizlik ve tutarsızlık olan varmı... Doktorum gelişim geriliği
var dedi, tıp fakültesine yönlendirdi ayrıntılı doppler için... ama bugun cuma en erken pazartesi gidebilirim o da umarım ileri tarihe randevu falan verilmez hemen cekilebilir.. netten araştırdım gelişim geriliği oldukça problemli bir durum... erken doğum, mecburi sezeryan bunlar neyse benim yaşayacağım problemler ama bebekte nörolojik hastalıkalr ve zeka geriliği falan diyor ((

dünyam başıma yıkıldı internet arastırmalarımda, pazartesi nasıl geleck bilmiyorum...

Var mı bu tarz bi olay yaşayıpta dopplerde sorun olmadıgı anlaşılan...

Son düzenleme:
slm kızlar dünden beri girip okuyup çıkıyorum. sayfalar çok hızlı ilerliyor anacım. ne çene var bizde :))
denizanası. inş. dediğin gibi ciddi sıkıntılar yaşamazsın canım. hem ayrıntılı baktırmadan yıpratma kendini. benim görümceme de doğana kadar kızı hep öyle demişler başı küçük falan demişler ama görsen dünyalar güzeli bi kız. başı da gayet normal ve zehir gibi. inş. seninki de öyle olur canım.

zehracım noldu bizim kayganaların başına bi şey mi düştü acaba:))) ya da rüyalarına falan girdik de korktular mı acep birden bire töbe töbeee

dün geceki yemek tariflerinden bugün de istiyorum kızlar valla oğluşumla bi güzel yaptk yedik ali naziğimizi tereyağlı ekmeğimizi
ben de burda yemek konusunda kimsenin zor durumda kaldığını düşünmüyorum. hepimizin evinde az çok yapabileceğimiz malzemelerin olduğu yemeklerin aldı geçiyo genelde burda. o yüzden özellikle bu ramazan ayında iftar yemekleri için fikir olur bu paylaşımlar. inş. kimsenin hakkına girmiyoruzdur ama:26::26:

zeytinlimon arkidiş sen bebefixten almıştın de mi park yatağını? kaç günde geldi canım?ben de sipariş verdim de....

Denizcim ahseteye katılıyorum. çeyizlerinizi görmek istiyoruz :))

bi de kızlar sordum soruşturdum. bi kaç kişi göğüs pompasını tavsiye etmiyo süt kanallarını genişletiyomuş ve sonraki bebeklerde süt çok hızlı akıyomuş bebeğe zarar veriyomuş diyenler var. ben almıycam herhalde. zaten okulun ilk dönemini ücretli izin +raporla kapatıp ikinci dönem ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. bi dahaki döneme kadar da Allahın izniyle oğluşum bir yaşına basmış olur. gerçi ihtiyaç duyarsam alırım da şu an fikrim bu yönde.

ondan sonracımaa Hanzade Mina çok güzel bi isim hatta ben bi ara kızım olursa Ahter Mina koymayı düşünüyodum gençlik yıllarımda:))
Mina hem mekkede bi dağın adı hem Farsçada gibi edatının karşılığı hem de dediğin gibi aşk manasına geliyor.
ah mine'l aşk!!!!! :)))
Denizcim unutmayıp lansinohun fiyatına baktığın içn sonsuz teşekkürler canım. çok incesin ama ben dün sipariş vermiş bulunmaktayım :)))

canım ben usg olcumlerıne cok cok guvenen bırı degılım.. bence once renklı dopplerden once baska bı doktorla daha gorus ısterden.. ınan usg cıhazından cıhazına cok farkedıyo.. 1 anlık kaymalar bıle cok farkedıyo.. 4 kılo kusur dogcak denılen bebeklerın 3200 3400 dogdugunu bılıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…