2011 Ekim Anneleri

canım kesinlikle önce başka bi dr ye daha gitmelisin ondan sonra gerekli işlemleri yaptırırsın....inş sorun çıkmaz içini ferah tutmaya çalış

hatta gecen sene 28 haftalıkken ılk kızımda devlet hastanesıne gıtmıstım orda doktor kılosunu 960-970 bısey demıstı bebegın cok zayıf falan demıstı hatta kayınvalıdem yanımdaydı ıyı bakamamıssın gbı demıstı.. nasıl uzuldum.. hemen ozel bı hastaneye baska bı doktora gıttım orda bebısım 1250 gr cıktı al aradakı farka bak tatlım..

canım en sağlıklıölçümü bpd ve fl verir kii bunlarda da +7 -7 yanılma payı vardır ac ölçümü hata payı bunlara göre daha yüksektir..ayrıca usg cihazının markasına kalitesine göre ölçüm farklılıkları çıkarır..eğer ac haftanla uyumluysa zaten hiç sorun yapma..inş bişey yoktur..ama yaptırcağın dopplerinde zararı yok..bebeğe giden kan akımına bakılcak..eğer sorun varsa ona göre yol izlenir..öyle korkucağın gibi bişeler yok o çok ileri safhada farkedilmemiş durumlarda geçerli..sakın sıkma kendini..

Son düzenleme:

merhaba canım..benimde seninkine benzer bir sorunum var kızımın bdp 10 gün küçük çıkıyor bu yüzden hc önemseniyor onda da bir hafta küçük çıkıyor yani bu büyüklük veya küçüklük fl ye oranla hesaplanıyor bu yüzden çok takma buna 2 kere ayrıntılı ultrasona girdim bu yüzden 2 de ayrı doktora göründüm en son radyalog şöyle birşey dedi bana sokakta insanları dikkatli incele kimsenin kafa ölçüleri tutmaz birbirini genelde kafa şekli genetiktir dedi..seni çok iyi anlıyorum kim ne derse içim içimi yiyor ama Rabbim en doğrusunu bilir bebişlerimizin herşeyi yolunda inşallah..

canım eşimin halasının gelininede bu tarz bir şey söylemişlerdi hatta doktoru bebekte kesin zeka geriliği var demişti. Ama doğumdan sonra sorun olmadığı anlaşıldı şuan çocuğun zekası 3 yaş önde gidiyor. bırak geri zekalığı ileri zekalı resmen :) malesef bu tarz hatalar yapabiliyorlar. ac ile diğer değerler arasında 3-5 günlük farklılıklara doktorlar zaten normal diyor. belki küçük bir sapma olduysa bu şekilde çıkmıştır. hemen üzülme veım yanılmıştır canım...

biz geldikk ay çok yedim bennnnnn:17 tatlıydı meyveydi derken şiştimm inanılmaz gazım varr
ve oglum sürekli hareketlii kacacak diye aklım çıkıyooooçok kötü sıkıştırıyoo halimi görseniz
sekilden sekle girdimm

herkes beni dert ortagı yapmak için özel bir caba sarfediyor bugun mutluyum oglumu görmüşüm keyfim yerinde
meyvemi tıkınıyorum dogum yapan komşum cama cagırdı beni basladı anlatmaya bıktım artık eşim sürekli çok konuşuyosun
diye üzerime geliyo evi terkedicem bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şimdi dinlesem bişi desem ilerde kötü olurum
kıza diyorum ki al eşini karşına konuş yok anlamıyo bu arada karşı apartmanımda oturuyo allahtan sokaga bakmıyo camlarımız oradan bana derdini anlatmaya çalışıyo cama duvarmı ördürsem dogurana kadar

canım zeynep mina çok güzel isimmm
Benim miniğim de abileri ve ablaları gibi annesinin karnına pıt pıtlar atmaya başladı teyzeleri
oyy oyy maşallahh kuzuyaaaaa anasını tepiklermişşşşş

canım moralini bozma bebişini de kendini de üzme baska doktora git inşallah yanılmıştır doktorr

Günaydın.Geceler sabah olmak bilmiyor tuvalet ve yatak odası arasında mekik dokuyorum artık sıkılmaya başladım hamilelikten bebeğimi kucağıma almak istiyorum

günaydın kızlar herkese iyi haftasonları;

meryem bende öyleyim bazen klozette gözlerim kapanıyo ama ben çok sevdim hamileliği bütün zorluklarına rağmen

günaydın benimde eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var.ik doğumun ardından iğne yapılmıyor mu ben öyle duymuştum?

günaydın kızlar herkese iyi haftasonları;

meryem bende öyleyim bazen klozette gözlerim kapanıyo ama ben çok sevdim hamileliği bütün zorluklarına rağmen

Bu günlerde pek bir alıngan hırçın oldum kime gücüm yeterse hırsımı ondan almaya çalışıyorum.Evin bütün sorumluluğu üzerimde eşim bir bardağı alıp mutfağa bırakmaz,işler çok yoğun nefes alamıyorum 37.haftaya kadar çalışmak zorundayım.
Gece tam uykuya dalıyorum kasık ağrısıyla uyanıyorum tuvalete zor yetişiyorum tekrar uykumakta güçlük çekiyorum bazende bebek öyle bir tekmeliyor ki nasıl zıplıyorum yataktan anlatamam.

herkese günaydın cumartesilerin en çok bu tarafını seviyorum çünkü kızım 1 hafta daha büyümüş oluyo...
32. haftamıza başlıyoruz biz

çok sevinirim :)

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

cnm benim bebişlerimiz büyüdü artık sıkıntılarını tümden hissettirmeye başladılar ama senin birazda sinirlerin bozulmuş ne olursa olsun meleğini kucağına aldığında tüm sıkıntıların sona erecek en azından böyle düşünüp kendini biraz olsun rahatlatmaya çalış olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…