uykusuz gecen bir gecenin ardindan hepinize merhaba kizlar.ayaklarim resmen davul gibi oldu kizlar,yurudukce arka bileklerime kadar sis oldugunu gerildiginden anliyorum.cok zorlaniyorum,bugunde boyle olursa doktora gidiyim aksam.gitsem tuzu azlt diyecek ama ben zaten fazla kullanmiyorumki:26:.temizlik yapiyorum biyandan galiba ondan oldu.bugunde mutfagimi yaparsam oturma odam kaliyor sadece,onuda yarin ins hallederimde biter.bende kaygisiz isim bitirdim diye oturuyum en azindan.
ayy evet kasinlikle iş yapmaktan oluyo canım ,bez falan sıkıyosan ondandır ,gerçi benimkilerde bu gün çok şiş,hatta kapatamıyorum parmağımı ,ve serçe parmağımda böyle hırt hırt diye sert bi şekilde kapanıyo anlamadım ,kemiklerimi zorluyo heralde:26::26:çok yorma kendini canım ,1 günde bitirmesende olur günlere yay ,bak ben minicik mutfağı 3 günde yaptımuykusuz gecen bir gecenin ardindan hepinize merhaba kizlar.ayaklarim resmen davul gibi oldu kizlar,yurudukce arka bileklerime kadar sis oldugunu gerildiginden anliyorum.cok zorlaniyorum,bugunde boyle olursa doktora gidiyim aksam.gitsem tuzu azlt diyecek ama ben zaten fazla kullanmiyorumki:26:.temizlik yapiyorum biyandan galiba ondan oldu.bugunde mutfagimi yaparsam oturma odam kaliyor sadece,onuda yarin ins hallederimde biter.bende kaygisiz isim bitirdim diye oturuyum en azindan.
hadi güzel haberlerle gel cnm.....günaydın cancanlarrr
birazdan kontrole gidip bebişimizi görcez bizzsaat 12 ye kadar gelin dedi doktor , bende herife yarım saat daha uyku şansı verdim ,zaten oruç yawruuummm
elifcim 32. haftan hayırlı olsun sorunsuz geçer inş...
miryemcim sakin olmaya çalış ,biz gerildikçe bebekleirmiz daha çok etkileniyo bundan ,kocanada içinde bulunduğun durumu anlatsan ,onlar bizim kadar farkına varamıyolar hamileliğimizin o yüzden konuşmak gerekiyo ,ondan sonra eminim yardımcı olcaktır .kolay gelsin canım .bu arada 37. hafta niye canım yaaa???
uykusuz gecen bir gecenin ardindan hepinize merhaba kizlar.ayaklarim resmen davul gibi oldu kizlar,yurudukce arka bileklerime kadar sis oldugunu gerildiginden anliyorum.cok zorlaniyorum,bugunde boyle olursa doktora gidiyim aksam.gitsem tuzu azlt diyecek ama ben zaten fazla kullanmiyorumki:26:.temizlik yapiyorum biyandan galiba ondan oldu.bugunde mutfagimi yaparsam oturma odam kaliyor sadece,onuda yarin ins hallederimde biter.bende kaygisiz isim bitirdim diye oturuyum en azindan.
hadi güzel haberlerle gel cnm.....
cnm muhtemelen temizlikten olmuştur bugün 3. gün ve bende aynı durumdayım şişi azaldı ama tam geçmedi dinlenirsen gececektir
cnm benim bebişlerimiz büyüdü artık sıkıntılarını tümden hissettirmeye başladılar ama senin birazda sinirlerin bozulmuş ne olursa olsun meleğini kucağına aldığında tüm sıkıntıların sona erecek en azından böyle düşünüp kendini biraz olsun rahatlatmaya çalış olurmu
Bol su içiyomusun,bide oturuken yatarken ayaklarını yükseğe koysan şişliklere iyi gelir diye biliyorum:26:
günaydın cancanlarrr
birazdan kontrole gidip bebişimizi görcez bizzsaat 12 ye kadar gelin dedi doktor , bende herife yarım saat daha uyku şansı verdim ,zaten oruç yawruuummm
elifcim 32. haftan hayırlı olsun sorunsuz geçer inş...
miryemcim sakin olmaya çalış ,biz gerildikçe bebekleirmiz daha çok etkileniyo bundan ,kocanada içinde bulunduğun durumu anlatsan ,onlar bizim kadar farkına varamıyolar hamileliğimizin o yüzden konuşmak gerekiyo ,ondan sonra eminim yardımcı olcaktır .kolay gelsin canım .bu arada 37. hafta niye canım yaaa???
ayy evet kasinlikle iş yapmaktan oluyo canım ,bez falan sıkıyosan ondandır ,gerçi benimkilerde bu gün çok şiş,hatta kapatamıyorum parmağımı ,ve serçe parmağımda böyle hırt hırt diye sert bi şekilde kapanıyo anlamadım ,kemiklerimi zorluyo heralde:26::26:çok yorma kendini canım ,1 günde bitirmesende olur günlere yay ,bak ben minicik mutfağı 3 günde yaptım
Patronumla baştan öyle konuşmuştuk.Hiç rapor almadan 7 ay izin kullanıcam maaşım hesabıma yatıcak.Henüz yerime bakıcak kimseyide bulamadık amaaaan ne olacak böyle endişe denizende boğuluyorum:18:
kızlar ben çok kötüyüm ne iş yapabiliyorum nede nefes alabiliyorum karnım çok ağrıyor ayaklarıma basamıyorum
kızlar ben çok kötüyüm ne iş yapabiliyorum nede nefes alabiliyorum karnım çok ağrıyor ayaklarıma basamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?