2011 Ekim Anneleri

uykusuz gecen bir gecenin ardindan hepinize merhaba kizlar.ayaklarim resmen davul gibi oldu kizlar,yurudukce arka bileklerime kadar sis oldugunu gerildiginden anliyorum.cok zorlaniyorum,bugunde boyle olursa doktora gidiyim aksam.gitsem tuzu azlt diyecek ama ben zaten fazla kullanmiyorumki:26:.temizlik yapiyorum biyandan galiba ondan oldu.bugunde mutfagimi yaparsam oturma odam kaliyor sadece,onuda yarin ins hallederimde biter.bende kaygisiz isim bitirdim diye oturuyum en azindan.

günaydın cancanlarrr
birazdan kontrole gidip bebişimizi görcez bizz saat 12 ye kadar gelin dedi doktor , bende herife yarım saat daha uyku şansı verdim ,zaten oruç yawruuummm
elifcim 32. haftan hayırlı olsun sorunsuz geçer inş...
miryemcim sakin olmaya çalış ,biz gerildikçe bebekleirmiz daha çok etkileniyo bundan ,kocanada içinde bulunduğun durumu anlatsan ,onlar bizim kadar farkına varamıyolar hamileliğimizin o yüzden konuşmak gerekiyo ,ondan sonra eminim yardımcı olcaktır .kolay gelsin canım .bu arada 37. hafta niye canım yaaa???

Bol su içiyomusun,bide oturuken yatarken ayaklarını yükseğe koysan şişliklere iyi gelir diye biliyorum:26:

ayy evet kasinlikle iş yapmaktan oluyo canım ,bez falan sıkıyosan ondandır ,gerçi benimkilerde bu gün çok şiş,hatta kapatamıyorum parmağımı ,ve serçe parmağımda böyle hırt hırt diye sert bi şekilde kapanıyo anlamadım ,kemiklerimi zorluyo heralde:26::26:çok yorma kendini canım ,1 günde bitirmesende olur günlere yay ,bak ben minicik mutfağı 3 günde yaptım

hadi güzel haberlerle gel cnm.....

cnm muhtemelen temizlikten olmuştur bugün 3. gün ve bende aynı durumdayım şişi azaldı ama tam geçmedi dinlenirsen gececektir

benimde isyerim izinde 4 hafta olacak ayin 15 inde tekrar gidecem 8 gun,ondan sonra izinim basliyor ocaga kadar.8 gun bile gozumde buyuyor valla hastayim diyecem gercektende oyle bu ayakla nasil calisiyim.burda 34 haftadan sonra basliyor dogum izni yani 6 hafta once 10 hafta sonra.10 haftada ccuk iki bucuk aylik oluyor cok kucuk bende psikolojim bozuldu diye evde yaticam galiba.cunki esim kucagina alamaz korkusundan birsey olur diye kaynanamada demem zaten bana muhtac oldun diyecek.en iyisi hasta bildirmem lazim kismet bakalim ne olacak:26:

hadi güzel haberlerle gel cnm.....

cnm muhtemelen temizlikten olmuştur bugün 3. gün ve bende aynı durumdayım şişi azaldı ama tam geçmedi dinlenirsen gececektir

evet benimkide gecmedi soguk suya koydum yarim saat ondan sonra iki minderin ustune koyup uzattim ama nafile,su bilekten yukakari dogru siserya bazi kadinlarimizin onun gibi olmaya az kaldi.adini getiremedim o hastaligin ya.canim ilk oglumda sonuna dogru sismistim ben,bir hafta sonrada dogurmustum.acaba diyorum oylemi olacak 32 haftayi bitirseydim keske diye soyleniyorum iste bakalim hayirlisi.

Regl olmaya yakın böyle agresif olurdum acaba yedi ayın birikintisimi bu hallerim acilen toparlanmalıyım

haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Bol su içiyomusun,bide oturuken yatarken ayaklarını yükseğe koysan şişliklere iyi gelir diye biliyorum:26:

canim suyla fazla aram yok ama zorlada olsa iciyorum aslinda.su icemiyorum fazla diye sulu seyler salatalik karpuz gibi seyler aldim ama iki gundur sisti iyice.esimde dalga geciyor mafoldun sen su bacaklarina bak diyor sinirimi hoplatiyor iyice.dunde kendi belini olcuyor benimki boyle gel seninkini olcuyum dedi olcturdum onunki benimkinden buyuk cikti demekki bir ay sonra doguracam ben diyor.

Patronumla baştan öyle konuşmuştuk.Hiç rapor almadan 7 ay izin kullanıcam maaşım hesabıma yatıcak.Henüz yerime bakıcak kimseyide bulamadık amaaaan ne olacak böyle endişe denizende boğuluyorum:18:

canim iki haftadir ugrasiyorum valla bitmedi bir delircem artik birde boya falan derken ugrastik baya dahada boya yapmiyacaz esimde diyor ne kadar zorlandiysak bu evden cikana kadar

Patronumla baştan öyle konuşmuştuk.Hiç rapor almadan 7 ay izin kullanıcam maaşım hesabıma yatıcak.Henüz yerime bakıcak kimseyide bulamadık amaaaan ne olacak böyle endişe denizende boğuluyorum:18:

Allah yardımcın olsun canım.şu güzel günlerde sıkıntılarını gidersin inşallah...

HERKESE GÜNAYDINN KIZLARRRRR

DÜN KIZIMIN ARABASINI ALDIK ÇOKK MUTLUYUMMMM

QUINNY BUZZ ALDIK KIRMIZI O KADAR ÇOK İSTİYORDUM Kİ O ARABAYI HEP PAHALI DİYE ALMASAMMI ACABA DİYORDUM AMA ALDIM SONUNDA AĞLICAKTIM NERDEYSE ZATEN HERSEYE AĞLIYORUM YA NEYSE ÇOK SEVDIMM HEMEN KURUP BIRAZ SÜRDÜK ARABAYI ÇOK HEYECANLI MUTLULUK VEREN BİRŞEYDİ BÜTÜN GÜN MORALIM BOZUKTU AMA HERSEYI ALDI GÖTÜRDÜ O ARABA KIZIMDA ÇOK BEĞENCEK EMINIM

İNŞALLAH 2. BEEBĞİM ERKEK OLUR ALLAH IM ONA DA KULLANABILIRIM KIRMIZIYII

Quinny | Buzz 3

Selam Hanımlar.
Bugün erken çıkacağımız için işleri bitirmeye çalışıyorum.
Sabah hemencecik uyandım. Nasıl olsa 4,5 saat sonra evdeyim diye sevine sevine geldim. Ctesi 1 e kadar çalışmak bile ne büyük nimet. Ctesi çalışmayanlaaaar kıymetini bilin vallahi.

kızlar ben çok kötüyüm ne iş yapabiliyorum nede nefes alabiliyorum karnım çok ağrıyor ayaklarıma basamıyorum

zeynepcim bol su iç ağrıların en büyük düşmanı su ben günde 3 lt bazen geçiyo su tüketiyorum yada yanında biri vara ufak yürüyüşlerde iyi geliyo nefesinin açılmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…