kızlar ben çok kötüyüm ne iş yapabiliyorum nede nefes alabiliyorum karnım çok ağrıyor ayaklarıma basamıyorum
HERKESE GÜNAYDINN KIZLARRRRR
DÜN KIZIMIN ARABASINI ALDIK ÇOKK MUTLUYUMMMM
QUINNY BUZZ ALDIK KIRMIZI O KADAR ÇOK İSTİYORDUM Kİ O ARABAYI HEP PAHALI DİYE ALMASAMMI ACABA DİYORDUM AMA ALDIM SONUNDA AĞLICAKTIM NERDEYSE ZATEN HERSEYE AĞLIYORUM YA NEYSE ÇOK SEVDIMM HEMEN KURUP BIRAZ SÜRDÜK ARABAYI ÇOK HEYECANLI MUTLULUK VEREN BİRŞEYDİ BÜTÜN GÜN MORALIM BOZUKTU AMA HERSEYI ALDI GÖTÜRDÜ O ARABA KIZIMDA ÇOK BEĞENCEK EMINIM
İNŞALLAH 2. BEEBĞİM ERKEK OLUR ALLAH IM ONA DA KULLANABILIRIM KIRMIZIYII
Quinny | Buzz 3
kızlar ben çok kötüyüm ne iş yapabiliyorum nede nefes alabiliyorum karnım çok ağrıyor ayaklarıma basamıyorum
önceden millet çok ümitlenme ölür buda diyordu.şimdi o bitti erken doğurcaksın karnın büyük iki aya çıkmazsın diyolar.bazen varya saldırasım geliyor insanlara
aynen canım daha dün alırken ben bunun jantlarını boyarım falan dıyo çıldırtcak benı arabasının modıfıyesı bitti sıra kız9ımın arabasında zaten en çok o ıstedı bu arabayı almamızı şişme lastık falanya delırıyo içinde araba kelımesı gecen herhangı konu üzerıne konussun günlerceeTatlım biz de Graco Signature aldık Quinny ler daha iyi kullanım ve kalite açısından ona da bakmıştım hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini inşallah. Benim eşim benden hevesli bebek arabası konusunda, bayılıyorlarBayılmaları için tekeri olması yeterli zaten
Kırmızı her iki cinse de gider unisex bir renk seçmişsin mutlulukla güzel günlerde kullanın inşallah
Canım bence evde oturma. Bi yakınını al ve bi doktora git.İlla kendi doktorun olmasına gerek yok. Muhtemelen önemli bişi değildir ama tedbiri elden bırakmamak lazım. İlçe de de olsan bir doktor bul. Tansiyonuna şekerine, kanına falan bakıp genel kontrol yaparlar en azından.
doktora ulaştım normal diyor
HERKESE GÜNAYDINN KIZLARRRRR
DÜN KIZIMIN ARABASINI ALDIK ÇOKK MUTLUYUMMMM
QUINNY BUZZ ALDIK KIRMIZI O KADAR ÇOK İSTİYORDUM Kİ O ARABAYI HEP PAHALI DİYE ALMASAMMI ACABA DİYORDUM AMA ALDIM SONUNDA AĞLICAKTIM NERDEYSE ZATEN HERSEYE AĞLIYORUM YA NEYSE ÇOK SEVDIMM HEMEN KURUP BIRAZ SÜRDÜK ARABAYI ÇOK HEYECANLI MUTLULUK VEREN BİRŞEYDİ BÜTÜN GÜN MORALIM BOZUKTU AMA HERSEYI ALDI GÖTÜRDÜ O ARABA KIZIMDA ÇOK BEĞENCEK EMINIM
İNŞALLAH 2. BEEBĞİM ERKEK OLUR ALLAH IM ONA DA KULLANABILIRIM KIRMIZIYII
Quinny | Buzz 3
Olsun ya bazne bende çok daralıyorum ama yerimizde olmak isteyen milyonlarca kadın varken aman diyorum hanzadee şükret kızım başını secdeden kaldırmadan şükret, hem busızıların ağrıların hep mükafatı var :)
şimdi demessen, birikim olur ve bir gün öyle bir patlarsın ki canım.. Biriktirme yinede kendi kendine yaparsın...
rumuz yaa sendemiiiii tırstım bak şimdi en çok bulananlarda baş göstermeye başlamış ki az evvel yemek yedim yine bi döndü miğdem... Neyse iyi düşüncem iyi olcak bulantı yok bulantı yoook :) Kaç kilo oldun en son rumuz ben 10 kilo oldum.. Yani aldım...
Bende aynı fikirdeyim hiç bişi almasın aldım ettimde demesin çöp istemem kimseden... Tek kuzum sağlıkla gelsinde hiç kimseden beklentim yok... :) Herşeyini alır annesi babası onun :)
Hoşgeldin canım hayırlı cumalar :)
Ahestee bende lohusa diye almıcam, coşuyolar büyük beden bakıcam.. Bir kaçtane alıcam ve o gecelikler benide sarmıyor çok kısa zaten uzunum ben sabahlığı mutlaka uzun biş almak lazım illada onlarda olursa, evde en az 10 gün pijama ile kalıcağımı düşünürsem 3 tane bile az ben günlük değiştiririm terlerim sanırım lohusaykende çok terleniyomuş... Kendiminkiler olsa hiç almıcam yeteri kadar var ama malesef.. Dün eski eteklerimden birini deneyeyim dedim popomdan geçiremedim ay biçirkin durdu bi çirkin durdu çok kötü hissettim hemen çıkardım :)))
hanzadecim sanırım 1 aya kalmaz 15 güne oturma eylemine başlarım gibi geliyo sıpacıklar kilo aldıkça sığmıyolar galiba birbirlerinin üstüne düşünce çok sinirleniyolar ya içerde birbirlerini itekliyolar yada beni anlamadım yani
İsme gelince iyi oldu bende sorcaktım size unutuyordum :)
Çizelge takıntılıyım ben :)))) EŞİM GEÇEN GÜN İSİM DÜŞÜNDÜNMÜ DEDİ NİYE SORDUN Bİ FİKRİN VARMI DEDİM ODA VAR DEDİ KİTAP OKURKEN TAKILMIŞ GÖZÜNE, BİR KAÇ ARKADAŞIDA ÖNERMİŞ AYRICA.... SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN DEDİ ZEYNEP YADA GÖKÇE DEDİM İKİSİDE GÜZEL DEDİ :) UZUN SÜREDİR BEKLEDİĞİMİZ Bİ BEBEK OLDUĞU İÇİN EŞİMİ KIRMAMAYI DÜŞÜNÜYORUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÇIKTIĞI İLK CAMİ MİNARESİNİN İSMİ İMİİŞ, FARSÇADA VE ALMANCADA AŞK DEMEKMİŞ...
Benim kızımın adı büyük ihtimalle Mina olucak :) Ben başına Zeynep Yada Gökçe eklemeyi düşünüyorum ama emin de değilim siz ne diyorsunuz ekleyeyim mi yoksa tek isimmi olsun?
önceden millet çok ümitlenme ölür buda diyordu.şimdi o bitti erken doğurcaksın karnın büyük iki aya çıkmazsın diyolar.bazen varya saldırasım geliyor insanlara
günaydın benimde eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var.ik doğumun ardından iğne yapılmıyor mu ben öyle duymuştum?
bize kimse günaydın dimedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?