2011 Ekim Anneleri

Günaydın Herkese;

Ne uyumuşum gözlerimi açtığımda saat 11.30 tu. Uyumak evde dinlenmek harika birşeymiş. Dün de temizlik vardı evde evim de temizlenmiş oh misler gibi oturayım ev kuşluğu yapayım bugün.

Dün eşim gelirken kayınvalidemin hediyesini getirmiş, çok tatlı bir hamile kıyafeti almış bana (topiğimizin hikmeti) Ben de teşekkür etmek için arayınca eşim illa tutturdu çağır diye ben de mecbur çağırdım. Öldüm ama, işten gelip çorba yap salata yap sofra hazırla akşam artık belim çıkacak gibi ağrıyordu hamlamışım resmen ben.

Buraya yazdıktan sonra kayınvalidem de acayip değişiklikler oldu kızlar hatta ben gizli gizli okuyor mu diye düşünmeye başladım Bebeğin bütün eşyalarına baktı ben de alışverişe çıkıcam iyice büyüsün diye beklemiştim neyi azsa ondan alayım falan dedi. Ben yok gerek yok gördüğün gibi her şeyi var falan dedim. Artık doğsun da sevelimler falan. Bir an kendimi kötü gelin gibi bile hissettim acaba haksızlık mı ettim diye

Yazık yaa eşim de annemin aldığı bebek arabasını gösteriyor şöyle güzel böyle güzel diye heyecanlı heyecanlı Bütün parçalarını çıkardı tek tek gösterdi annesine annemi övecek bir kaç bişiy falan dedi belki de oğlundan utanmıştır benimki

Ne yalan diyim mutlu oldum ama keşke baştan beri böyle ilgili olup beni kırmasaydı bir şey alması etmesi zaten gerekmez gördü her şeyi aldığımızı ama insan yine de bir ilgi bir sahiplenme bekliyormuş

Tatlım biz de Graco Signature aldık Quinny ler daha iyi kullanım ve kalite açısından ona da bakmıştım hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini inşallah. Benim eşim benden hevesli bebek arabası konusunda, bayılıyorlar Bayılmaları için tekeri olması yeterli zaten

Kırmızı her iki cinse de gider unisex bir renk seçmişsin mutlulukla güzel günlerde kullanın inşallah

önceden millet çok ümitlenme ölür buda diyordu.şimdi o bitti erken doğurcaksın karnın büyük iki aya çıkmazsın diyolar.bazen varya saldırasım geliyor insanlara

kızlar ben çok kötüyüm ne iş yapabiliyorum nede nefes alabiliyorum karnım çok ağrıyor ayaklarıma basamıyorum

Canım bence evde oturma. Bi yakınını al ve bi doktora git.İlla kendi doktorun olmasına gerek yok. Muhtemelen önemli bişi değildir ama tedbiri elden bırakmamak lazım. İlçe de de olsan bir doktor bul. Tansiyonuna şekerine, kanına falan bakıp genel kontrol yaparlar en azından.

önceden millet çok ümitlenme ölür buda diyordu.şimdi o bitti erken doğurcaksın karnın büyük iki aya çıkmazsın diyolar.bazen varya saldırasım geliyor insanlara

Kimsenin sözüyle canını sıkma lütfen.stres o kadar çok şeyi etkiliyorki.malesef dengesiz,ne konuştuğunu bilmeyen bi topluluk var böyle insanın boğası geliyor ama duymazdan gelmek en iyisi.Allah bilir herşeyi.

aynen canım daha dün alırken ben bunun jantlarını boyarım falan dıyo çıldırtcak benı arabasının modıfıyesı bitti sıra kız9ımın arabasında zaten en çok o ıstedı bu arabayı almamızı şişme lastık falanya delırıyo içinde araba kelımesı gecen herhangı konu üzerıne konussun günlercee

inşalalh canım hepimiz güle güle hayırla kullanalım inşallahh

kesınlıkle katılıyorumm devlet de olsa bır yere gıt ben gıtmıstım sancım vardıye ısrar yollarında enf varmıs dr ılgısıde çok ıyıydı ben bağırıp çağırcaklar tersler falan dıye korkarak gıttım ama hıc de öle değilmıs

günaydın kızlarrr 3:30 a kadar uyumadım eşime yemek hazırladım yatayım dedim ne mümkünn yaaaaa ayaklarımın agrısından geberdim
desem yeriii allahım yardımcımız olsunnnnn bu arada mide yanması olan arkadaşlar yemekten sonra hemen yatmayın yatacaksanız bile
yastıgınızı yüksek tutun işe yarıyor yani bende yaradı

dün eşim telefonda kimle konuşsa yok biz gelemeyiz burcuya yolculuk yasak yürümek yasak siz gelin diyocanım çıkacak galiba
adam ona yemek hazırlarken yorulmim diye masayı hazırlayıp topluyoo ben bu heldeyken herkese siz gelin diyo allahım yaa sinirden bişide diyemedim
ama lafı açılsın ben yok dicem gecenlerde çok sevdiği bir arkadaşı ankaraya taşınacakmış çolugu çocugu eşi ankaraya gitmiş bana dedi ki kahvaltıya
çagıralım bende o gün kendimi iyi hissetmiyordum agrım da vardı dedim yok gelmesin 4 saat sonra adam arayıp demezmi kendimi kahvaltıya
davet ettirecek birini arıyorum saat olmuş 2 ne kahvaltısı eşimde başladı bak adamcagız bize gelmek istiyomuş ayıp oldu diye beni zan altında bıraktı
ayy ben hamileyim yorulmamam lazım kimseye hizmet edemem hamileliğimin başında çok misafir aldık ve ben köle gibi çalıştım akşamına agrıdan uyuyamadıgım çok yani

güle güle kullanın canımmm

Son düzenleme:

Canım hiç sorma düne kadar 10 kilo almış görünüyordum. Bugün 700 gr birden fark atmışım, 11 kilo almış oldum Ama hakettim ben. Eşime sahur hazırlarken ucundan yemeyecektim. Halt ettim. Üf yaa benim o 1 kiloyu 15ine kadar almamam gerekiyordu.
doğuma kadar 4 kilo alma hakkım kaldı. Eve çıkınca daha düzenli beslenir ayda 2 kilo ile idare ederim diye avutuyorum şimdi kendimi.

Çok hoşsun eslemcim yaaa. Yerim ben onları yaaa Maşallah

Zeynep Gökçe daha güzel benceee.

MİRANDA cım siparişlerin bitti canım birazdan resimletecem buraya eşimin uyanmasını bekliyorum :)ben yükleyemiyorumda

Merhabalar arkadaşlar...
Elif, ben de cumartesileri seviyorum benim de hafta dönümleri cumartesi çünkü... )

Zeynep güzelim, senin etrafındaki densizleri ıssız adaya bırakıp gelesim var sen böyle anlattıkça... Boşver duymazlıktan gel, canını sıkmamaya çalış böyle insanlara...

selam kızlar
umarım herkesler iyidir
biz babişimiz işe gittikden sonra hiç uyuyamadık , sağa dön sola dön sonra kalktık kahvaltımızı yaptık
sonra minnoşumun cicişlerini tek tek ayırdım ters çevirdim attım makineye yıkanıyo,
takribi 3 makine çamaşır çıkacak
çok beyaz olanları atmadım, çok renkli olanlarıda atmadım
sadece orta renkli pijamalar çıtçıtlılar tulumlar 1 tam makine etti :)
yorganı yastığı ve beyaz olan hastane çıkışlarını bi kerette atıcam
bide battaniyeleriyle çok renkli olan elbislelernide 1 makine.

ayy yorulduk biz :))

günaydın benimde eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var.ik doğumun ardından iğne yapılmıyor mu ben öyle duymuştum?

canım gebelıgın 28. haftasında indirect coooms testı yapılıyo kanda bakılıyo o negatıf cıkarsa koruma amaclı antı- d yapılıyo bebek doguncada bebegın kan grubuna gore dıger ıgne yapılıyo..

zeynepciğim şimdi okudum arada kaçmış gözümden bacımmm
takma kafana yaa millet neler neler söylüyor umursama sen bebeğini düşün allah bilir ne zaman dogacagını
benim komsumun arkadaşı sen erken doguracaksın inşallah 7. ayda dogurursun 8. ayda bebek ölür dedi
tek yaptıgım oradan uzaklaşmak insanlar fesat çok bilmişler sakın kendini üzme üzersen bebişinde üzülürrr

herkeze merhaba nasılsınız kızlar.. bızımde donumlerımız cumartesı mınık kızım 1 hafat daha buyudu:) zeynepcım canım hıc canını sıkma konyalılar bıraz oyle oluyolar.. bende bı konyalı olarak cok net soyleyebılırım:) konyanın hangı ılcesındesın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…