günaydın kızlarrr 3:30 a kadar uyumadım eşime yemek hazırladım yatayım dedim ne mümkünn yaaaaa ayaklarımın agrısından geberdim
desem yeriii allahım yardımcımız olsunnnnn bu arada mide yanması olan arkadaşlar yemekten sonra hemen yatmayın yatacaksanız bile
yastıgınızı yüksek tutun işe yarıyor yani bende yaradı
dün eşim telefonda kimle konuşsa yok biz gelemeyiz burcuya yolculuk yasak yürümek yasak siz gelin diyocanım çıkacak galiba
adam ona yemek hazırlarken yorulmim diye masayı hazırlayıp topluyoo ben bu heldeyken herkese siz gelin diyo allahım yaa sinirden bişide diyemedim
ama lafı açılsın ben yok dicem gecenlerde çok sevdiği bir arkadaşı ankaraya taşınacakmış çolugu çocugu eşi ankaraya gitmiş bana dedi ki kahvaltıya
çagıralım bende o gün kendimi iyi hissetmiyordum agrım da vardı dedim yok gelmesin 4 saat sonra adam arayıp demezmi kendimi kahvaltıya
davet ettirecek birini arıyorum saat olmuş 2 ne kahvaltısı eşimde başladı bak adamcagız bize gelmek istiyomuş ayıp oldu diye beni zan altında bıraktı
ayy ben hamileyim yorulmamam lazım kimseye hizmet edemem hamileliğimin başında çok misafir aldık ve ben köle gibi çalıştım akşamına agrıdan uyuyamadıgım çok yani
güle güle kullanın canımmm
BİZİMDE HERŞEYLERIMIZ YIKANICAKK ÜTÜLENCEK ÇOK İŞ VAR ÇOKKselam kızlar
umarım herkesler iyidir
biz babişimiz işe gittikden sonra hiç uyuyamadık , sağa dön sola dön sonra kalktık kahvaltımızı yaptık
sonra minnoşumun cicişlerini tek tek ayırdım ters çevirdim attım makineye yıkanıyo,
takribi 3 makine çamaşır çıkacak
çok beyaz olanları atmadım, çok renkli olanlarıda atmadım
sadece orta renkli pijamalar çıtçıtlılar tulumlar 1 tam makine etti :)
yorganı yastığı ve beyaz olan hastane çıkışlarını bi kerette atıcam
bide battaniyeleriyle çok renkli olan elbislelernide 1 makine.
ayy yorulduk biz :))
bize kimse günaydın dimedi
zeynepciğim şimdi okudum arada kaçmış gözümden bacımmm
takma kafana yaa millet neler neler söylüyor umursama sen bebeğini düşün allah bilir ne zaman dogacagını
benim komsumun arkadaşı sen erken doguracaksın inşallah 7. ayda dogurursun 8. ayda bebek ölür dedi
tek yaptıgım oradan uzaklaşmak insanlar fesat çok bilmişler sakın kendini üzme üzersen bebişinde üzülürrr
sen doktormusun deseydin gerizakalılar göbeğin büyük göbeğin küçük göbeüin aşağıda göbeğin yukarda ben bazen düşünüyorumda galiba kadının en büyük düşmanı yine kadın ben sürekli yorum yapanlara doktorum herşeyimin normal olduğunu söylüyo siz hiç kafanızı yormayın diyorum bidahada mümkün olduğu kadar görüşmüyorum
herkeze merhaba nasılsınız kızlar.. bızımde donumlerımız cumartesı mınık kızım 1 hafat daha buyudu:) zeynepcım canım hıc canını sıkma konyalılar bıraz oyle oluyolar.. bende bı konyalı olarak cok net soyleyebılırım:) konyanın hangı ılcesındesın canım?
evet bu konuda haklısın kadının düşmanı kadın neyi çekemiyolar ki anlamadım ben yazık insanı strese sokup üzüyolar günah bizler can taşıyoruz 2 kilo domates değil insanlar eskiden çok vicdanlıymış şimdi kimi ezsek kimi üzsekte içimiz rahatlar diye bakıyolar
yolda giderken bazı kadınlar o kadar iğrenç bi bakış atıyoki sanki düşmanmışız gibi bazıları gülücükler saçıyo ama anlamadım ben bugüne kadar hamilelere hep özenerek ve severek bakardım hep yardım etmeye çalışırdım ama gerçekten çok fitne insanlar var
yolda giderken bazı kadınlar o kadar iğrenç bi bakış atıyoki sanki düşmanmışız gibi bazıları gülücükler saçıyo ama anlamadım ben bugüne kadar hamilelere hep özenerek ve severek bakardım hep yardım etmeye çalışırdım ama gerçekten çok fitne insanlar var
beyşehir canım ya çok duygusallaştım ondan
kızlar bişey danışacagım size
bugun kontrolden geldim bebegimin BPD si yani baş cevresi capı 2 hafta önden gidiyor yani kafa capı SAT a göre 2 hafta büyük, ancak AC yani karın cevresi uzunlugu 2 hafta geriden gelişiyor kilosu da haftasına göre az... bu şekilde ultrason ölçümlerinde dengesizlik ve tutarsızlık olan varmı... Doktorum gelişim geriliği
var dedi, tıp fakültesine yönlendirdi ayrıntılı doppler için... ama bugun cuma en erken pazartesi gidebilirim o da umarım ileri tarihe randevu falan verilmez hemen cekilebilir.. netten araştırdım gelişim geriliği oldukça problemli bir durum... erken doğum, mecburi sezeryan bunlar neyse benim yaşayacağım problemler ama bebekte nörolojik hastalıkalr ve zeka geriliği falan diyor((
dünyam başıma yıkıldı internet arastırmalarımda, pazartesi nasıl geleck bilmiyorum...
Var mı bu tarz bi olay yaşayıpta dopplerde sorun olmadıgı anlaşılan...
çokk sağol canımmmherkese iyi haftasonları.
Minietek cim arabanız hayırlı olsun.iyi günlrde kullanın.
Zeynepcim elin ağzı torba değilki büzesin boşver kimseyi takma canım.
Zehra kayınvalidenin kafasına saksı düşmüş sanırım.o saksıdan bizimkilerde lazım.
Bende bugün evimi süpürüp sileyim.pc açık kızlar arada bakarım.
kızlar bide bazen dua kapısı açık olur ben çok korkarım mubarek günlersöyledikleri dua yerine geçer ayyy allah korusun biliyosunuz hastane köşelerinde çok süründüm kuzum için.canom komşunu yolmak lazım sinir oldum.buarada mini etek araba harika çok iyi yapmışsın
çokk sağol canımmm
çok sağol canımmm inşş pişman olmayız zor gelmez kullanmak
eslem ben bir heveslenirdim mağzada gider kıyafetlerine dokunurdum.bebeğim ölmüştü eltimde hamileydi gözümün önüne koyarlıdı bebek arabasını yardımcım merdiven silerken gider üstünü örterdim zarar görmesin diye insanlar nasıl kötü düşünüyor anlamıyorum
kızlar bişey danışacagım size
bugun kontrolden geldim bebegimin BPD si yani baş cevresi capı 2 hafta önden gidiyor yani kafa capı SAT a göre 2 hafta büyük, ancak AC yani karın cevresi uzunlugu 2 hafta geriden gelişiyor kilosu da haftasına göre az... bu şekilde ultrason ölçümlerinde dengesizlik ve tutarsızlık olan varmı... Doktorum gelişim geriliği
var dedi, tıp fakültesine yönlendirdi ayrıntılı doppler için... ama bugun cuma en erken pazartesi gidebilirim o da umarım ileri tarihe randevu falan verilmez hemen cekilebilir.. netten araştırdım gelişim geriliği oldukça problemli bir durum... erken doğum, mecburi sezeryan bunlar neyse benim yaşayacağım problemler ama bebekte nörolojik hastalıkalr ve zeka geriliği falan diyor((
dünyam başıma yıkıldı internet arastırmalarımda, pazartesi nasıl geleck bilmiyorum...
Var mı bu tarz bi olay yaşayıpta dopplerde sorun olmadıgı anlaşılan...
kızlar az önce doğum yapacağım hastanenin doğum fotoğrafçısıyla görüştüm,ekonomik paket 450 tl ,standart paket 850tl,maxi paket 1000 tl fiyat verdi çok mu pahalı sizce bu konuda araştırma yapan varmı fiyat bilgisi olan varmı bu üçpaketin içerikleri aynı fiyat farkına neden olan şey standart paket te gebelik çekimleri var maxi pakette ise buna ilavetan doğum dan 1 ay sonra evde çekimlerde var sizce fiyatlar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?