2011 Ekim Anneleri

çok sağol canımmm HAMİLEYKEN MİSAFİR AĞIRLANMIYOR VALLA ÇOK ÇABUK YORULUYORUM BEN

BİZİMDE HERŞEYLERIMIZ YIKANICAKK ÜTÜLENCEK ÇOK İŞ VAR ÇOKK
bize kimse günaydın dimedi

GÜNAYDDINNNNNN

sen doktormusun deseydin gerizakalılar göbeğin büyük göbeğin küçük göbeüin aşağıda göbeğin yukarda ben bazen düşünüyorumda galiba kadının en büyük düşmanı yine kadın ben sürekli yorum yapanlara doktorum herşeyimin normal olduğunu söylüyo siz hiç kafanızı yormayın diyorum bidahada mümkün olduğu kadar görüşmüyorum

herkese iyi haftasonları.
MİNİETEK CİM ARABANIZ HAYIRLI OLSUN.İYİ GÜNLRDE KULLANIN.
ZEYNEPCİM ELİN AĞZI TORBA DEĞİLKİ BÜZESİN BOŞVER KİMSEYİ TAKMA CANIM.
ZEHRA KAYINVALİDENİN KAFASINA SAKSI DÜŞMÜŞ SANIRIM.O SAKSIDAN BİZİMKİLERDE LAZIM.

bende bugün evimi süpürüp sileyim.pc açık kızlar arada bakarım.

evet bu konuda haklısın kadının düşmanı kadın neyi çekemiyolar ki anlamadım ben yazık insanı strese sokup üzüyolar günah bizler can taşıyoruz 2 kilo domates değil insanlar eskiden çok vicdanlıymış şimdi kimi ezsek kimi üzsekte içimiz rahatlar diye bakıyolar

beyşehir canım ya çok duygusallaştım ondan

yolda giderken bazı kadınlar o kadar iğrenç bi bakış atıyoki sanki düşmanmışız gibi bazıları gülücükler saçıyo ama anlamadım ben bugüne kadar hamilelere hep özenerek ve severek bakardım hep yardım etmeye çalışırdım ama gerçekten çok fitne insanlar var

kızlar bide bazen dua kapısı açık olur ben çok korkarım mubarek günlersöyledikleri dua yerine geçer ayyy allah korusun biliyosunuz hastane köşelerinde çok süründüm kuzum için.canom komşunu yolmak lazım sinir oldum.buarada mini etek araba harika çok iyi yapmışsın

evet dün hastaneye gittik ya giderken bir kadın karnıma bakıp gülümsedi çok hoşuma gitti hatt eşime dedim ki ay ben ve oglum çok şiriniz
ama dönerken 2 kadın karnıma bakıp bakıp bişiler söyledi sanki evlilik dışı yapmışım gibi töbe töbe sinirim bozuldu hatta bir tane dede yürürken yolda durdu beni izledi kendimi uzaylı gibi hissettim

eslem ben bir heveslenirdim mağzada gider kıyafetlerine dokunurdum.bebeğim ölmüştü eltimde hamileydi gözümün önüne koyarlıdı bebek arabasını yardımcım merdiven silerken gider üstünü örterdim zarar görmesin diye insanlar nasıl kötü düşünüyor anlamıyorum

beyşehir canım ya çok duygusallaştım ondan

canım sımdı herkez kendıne gore bıseyler yasıyo herkezın dogumu gobegı coulugu cocugu aynı degıl kı ıste herseyı kendı ıle kıyaslıyolar... 40 haftamı doldurmama 1 hafta kalmıstı benım neymıs karnımın assagıya ınmesı gerekıyomus normal dogum ıcın... bana sen daha dogurmazsın sen dahadoguramazsın karnın yukarda falan dedıler..ama nasıl uzuluyorum agustosun sıcakları malum.. valla ben karnım kocaman vede yukarıdayken dogum yaptım hemde normal dogum.. hıc canınızı sıkmayın soylesın soylesın sussunlar

canım öncelikle geçmiş olsun.
benimde bpd 1 hafta geriden ac ise 1 hafta önde ama doktorum normal dedi.özellikle bebekler 26 haftadan sonra anne babasının genetik özelliklerine göre büyürler.ayrıca bu haftalardan sonra usg ölçüleri tam tutmaz içini ferah tut bende sen gibi nette araştırdım, araştırdıkça değişik şeyler karşına çıkıyo kafanı daha çok karıştırıyor. kafanı çok karıştırma. bu tarz farklar normal.ne bebeği üz nede kendini .ayrıca nörolojik ve zeke geriliğinin tespiti sadece usg ölçümleri değil,bunun yanında bir sürü parametre varmesela bir tanesi dört boyutlu usg de bebeğin alın çıkntısı.normal bi bebekteazda olsa bi alın tümseği olur bu sadece bir tanesi. burun kemiği önemli kıssas.sadece bir tanesini ele alnmaz.(bu arda ben tıbbi sekreterim usg doktorun yanında ,bütün günüm geçti bizler gibi hamilelerin usg lerini yazdım sorunlu diye gelen hamilelerin 100/98 normal bebek dünyaya getiriyor.)

çokk sağol canımmm

çok sağol canımmm inşş pişman olmayız zor gelmez kullanmak

merhaba herkese.buraya arada göz atıyoırum ama yazamıyorum.herkesin iyi olmasını temenni ediyorum.az kaldı doğumlarımıza.bakalım en aceleci bebiş kimin olacak.topik çok kalabalık ve takibi benim için zor.çünkü ufak ama yramaz bi oğlum var.beni hatırlayan vardır umarım

düşünüyolar cnm hemde sadece düşünmekle kalmıyolar düşünceerini harekete döküyolar mesela şu anda tedavi gören arkadaşlarım var telefonda konuşuyoruz onlar sormadığı sürece bebeklerden hiç bahsetmiyorum hiç ayrıntıya girmiyorum üzülebilirler diye ama malesef herkeste Allah korkusu yok

canım ya kafana çok takma desemde takmaman mümkün deil.ama ultrason ölçümlrine çokta güvenmemek lazım.başka dr lara git.ufak bi ölçüm hatası bile farklı sonuçlar çıkartabiliyor.belkide kilosu az olduğu için kafa çevres büyük kalmıştır.sen ne kendini ne bebeğini üzmemeye çalış.stres bizim için çok uzak olmalı.allah hepimizin evladını korusun ve sağlıklı şekilde doğurmaı nasip etsin.şıunuda untma salıklı denilen bebeklerde hasta doğabiliyor,hasta denilen bebeklerde sağlıkl doğabiliyor.inş herşey yolunda çıkacak araştırmalarda.mübarek günlerde birbirimizin duacısıyız.

kızlar az önce doğum yapacağım hastanenin doğum fotoğrafçısıyla görüştüm,ekonomik paket 450 tl ,standart paket 850tl,maxi paket 1000 tl fiyat verdi çok mu pahalı sizce bu konuda araştırma yapan varmı fiyat bilgisi olan varmı bu üçpaketin içerikleri aynı fiyat farkına neden olan şey standart paket te gebelik çekimleri var maxi pakette ise buna ilavetan doğum dan 1 ay sonra evde çekimlerde var sizce fiyatlar nasıl.

Kızlar evinde sardunyası olan var mı? Sardunyamın çiçekleri kurumuş ve yeni tomurcuk hiç yok nasıl canlandırabilirim onları?

ben doğum fotoğrafçısı tutmadım.oğlumda eşim doğar doğmaz bütün fotolarını çekmişti.zaten sezeryan oldum.doğum gerçekleşince 5 dk sonra ailem gördü oğlumu.bir sürü fotosu var.bence bu kadar para vermeye gerek yok.tabi tercih meselesi.hem dışarıdan anlaşağın doğum fotoğrafçıları daha uygun bi fiyat verecektir eminim.

Son düzenleme:
MİRANDA siparişlerin tamamdır canım ,oğluşun iyi günlerde güle güle kullansınn annesi... işte fotolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…