2011 Ekim Anneleri

biraz sey olcak ama tuhaf tuhaf bakanlara sizin karninizi sisiren olmadi mi annam diyeceksin

hangi hastane canım bu, ben daha konuşmadım da merka ettim

ağlamaktan yine gözlerim pörtledi.eşim babasının eczanesinden ilaç almış vay neden maddi sıkıntı varmış tirilyonları evlendikten sonra batırmış yok adanadan dükan mı almış kayınvalidem beynimi yedi bide dönmüş sen takma bunları bebeğe bişey olmasın diyor karnım iğce gerildi.yok varya karnımdaki olmasa çekip gitçem ne buluyorum ben bu adamda anlamıyorum saplandım kaldım.boşa kurtul diyor şeytan.kime anlatım ben dedrdimi ya bu memlekette kimsem yok. aileme anlatsam üzülcekler bir arkadaşım yok eskiden sigaraya sarılırdım şimdi karnımdaki var onuda içemiyorum.ben yoruldum ya

huuu selaaam herkes nasıl yine geçmiş gözümü korkuttu 47 sayfa iki gün önce 10 sayfa okuyup alıntıladıklarım vardı ama istikrarımı sürdüremedim çıktım şimdide baştan alamıcam affedin ...
inşallah herkes iyidir çok dua ediyorum hem kendim
m hem sizler hemde bebek isteyenler için inşallah hepimiz sağlıklı sorunsuz bi şekilde kucaklar analı babalı büyütürüz huzur bereket içinde...allah isteyen herkese bu günleri göstersin..

gelelimmi banaa benim annem anneannem hatta beni doğurtan ebem ağladı halada ağlıyoo fena yorgunum artık ayaklarımın üzerine zor basıyorum ellerimi yumruk yapamıyorum hem şiş hem çalışmaktan yorulmuş bitap bi gebeyim been şansımıza yeni evimiz boyanmış ve temiz kullanılmış cam kapı dolaplar banyo tuvalet vs.gibi basit işler vardı onlar halloldu pazartesi gidiyorum yeni evime ama yerleştirmesi çok zor olucak gibi meğer evimde ne kadar kalabalık ıvır zıvır varmış yarısını çöpe yolculadığım halde şuan oturduğum ev kadar büyük ve geniş değil gideceğim yer dolayısıyla biraz zorlıcak yerleşme aşaması ama bunuda atlatıcaz kızçemle onu o evde büyütmeyi hayal ettikçe enerjim artıyor genel olarak iyiyim şükür işlerim hafifledi bayağı yalnız olmanın verdiği sıkıntı ve zorluk var e o kadarda olsun ne yapak...

herkesleri çok öpüyorum dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle miniklerle sizleri allaha en güvenilir yere emanet ediyorum hoşçakalııın

selam kızlaaar bizde geldiikk
doktorumuz çok beğendi gidişatımızı ,bebeğm doğum pozisyonu almış bile yani dönmüş vede kaburgalarımın altındaki yükseltilerde ayaklarıymşş1.350 gr. mış bebişim .boyunu sormadım ,ama ödem falan yok çok iyi dedi ,ama tuzu nerdeyse tamamen kesmemi istedi ,bu aylar daha çok şişeceksin dedi ,toplamda 11 kg. almışım ve bunuda beğendi ,çok iyi dei ,ara öğünlerde hurma ye bol bol dedi ,çok iyi gelir hemde doğumu kolaylaştırır dediii..
bu arada doktorcum dedim sizce bende normal doğum yapcak tip varmı dedim ,oda sen bana bırak nidacım dedi ,zamanı gelince ben karar vercem sen hiiiç meraklanma dedii:82::82::82:canım benim çok tatlı yaaa neyse bizden şimdilik haberler bukadar ,bu arada kızım biz doktoru beklerken öyle bitepindiki anlatamam yarım saat oturduk bi dakka durmadı resmen ,hazırlık yaptı heralde içerde ,baktığımızdada eli ağzında öylece bize poz verdi

hoş geldiniz.maaşaallah nidacım kızçene.iyi haberlerle gelmişsiniz.
sanada

bazen benim de aklıma geliyo sigara, canım sıkıldığında, canım çekmiyo ama, işte evlilikle ilgili problemler hamileyken dahada fazla etkiliyo insanı, sanırım istersem çekip giderim diyemediği için insan. böle durumlarda ben hiç konuşmamayı deniyorum evde. buda karşı tarafı deli ediyo....:)

Zeyepçim baa böyle şeyleri alatma desene canım, nedir senin bunlardan çektiği bu kadar... Terbiyesizler ya insanda biraz merhamet olur...

Doğumdan sonra inşallah başlamayız kızlar...

Zeyepçim baa böyle şeyleri alatma desene canım, nedir senin bunlardan çektiği bu kadar... Terbiyesizler ya insanda biraz merhamet olur...

inan hanzade hiç vicdan yok ama dışşarıya karşı görsen herkez istanbul hanımefendisi der.daha nekadar dayanırım bilmiyorum eşim fabrikada şimdi şeytan diye git kuyumcuya sat bişeyler çek git bulamasınlar

Maşallah canım kızçene doğum pozisyonunu almış akıllı kuzu :) Doktorunda süpermiş heme sezeryan olursun dememiş.. Sende potansiyel gördü kesin normal doğurtturcak sansee

Hayatım eşinle ailesi arasında halletsin, sen karışma böyle şeylere ve sana alatmaya kalktığıdada bana söyleme oğlun orda git kendisine söyle de, sende susma artık.. Gerekeni söyle kapat çenelerini.. Bende bıktım sizin derdinizden bende bir gün bırakıp gidicem buraları yeter artık de. Seb sessiz kaldıkça üstüne geliyorlar sende söyle.. Ama ağırdan söyle, seni ezmelerine izin verme canım..

Hepinize iyi haftasonları kızlar geçmiş okudum geldim :) Herkes iyi çok şükür...

Bende saat 10 da kalktım kahvaltı yaptım hemen ev temizliğine giriştim Allah razı olsun eşimde yardım etti.. Tabi daha bitmedi çünkü belim koptu ağrıdan mutfağımın yerini silicem en sonda banyoyu yıkıyıp duş alıp çıkıcam.. Sonra markete gideriz belki.. Ama iş yapamıyorum eskisi gibi belim, kukum, kasıklaırm çok ağrıyor en fazla yarım saat ayakta kalıyorum sonra iptalim... Bunada şükür... Sayılı günler geçicek elbet sonra minik mucizelerimiz gelicek rabbimin izniyle:)

hanzade ben tekim onlar çok kalabalık bişey desem sığdırmıyolar yapmadıklarını birakmıyolar.inan yaşamak lazım anlatmak çok zor.çekip gitmek tek çare gibi gözüküyor bende eşim bir saplantı onsuz duramıyorum bu durumu aşmam lazım iyi bir eğitim aldım ayaklarımın üzerinde durmalıyım.gelsin konuşcam söyliycem gitmek istiyorum.artık yoruldum dert küpü yaptı beni.haketmiyorum bunları

Ben çıkayım işlerimi bitirip bıcı bıcı yapayım çok yoruldum ama az kaldı yatçam sonrada biraz hadi öptüm kendinize çook iyi bakın önemde ilk olan bebişler üzmeyin kendinizi :)

ARKADAŞLAR AZSONRA PAYLAŞACAĞIM MESAJ 38 YAŞ ÜZERİ EVLATLIK ALMIŞ KIZINI EVİNE GETİRECEĞİ GÜNÜ HEYECANLA BEKLEYEN Bİ ARKADAŞIMIZIN YAZDIKLARI TESADÜFEN GÖRDÜM VE HER MESAJINI GÖZ YAŞLARI İÇİNDE OKUDUM KENDİSİNİDE ÇOK TAKDİR ETTİM AMACIM BURADAKİ KİMSEYİ ÜZMEK DEĞİL YALNIZCA PAYLAŞMAK GELDİ İÇİMDEN VE ŞUAN BİNLERCE KEZ DAHA ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUM İÇİMDEKİ MUCİZEYE NE YAPSAM NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR HAMD Ü SENALAR OLSUN ALLAHIMMM....

güllerim herkese çokkk selammm....çokkk mutluluk.....çok umuttttt...hain ikon çıkmadı yine....öpücük öpücük öpücükkkk cük cük cük......

geldim geldimm.
dün eşimle gittik kuruma...önce sıkı bir eleme...sonra görmeye gittik deniz kızımı....bir ön adı var...bende kalsın..önce eşime verdiler.sonra bana.uykudan uyandırmışlar...şaşkın şaşkın bir kocime bir bana baktı..tekrar tekrar.eşim sevdi önce çok az güldü.sonra ben onun kollarını öptüm. çıpla bacaklarını öptüm..hoşuna gitti.çok güldü.sesle..

10 dk kadar gördük dün.....
beni 1 haftalık bağlanma programına aldılar.. sabahtan gidiyorum.çok steril ve de gizli bir yer..bu çok iyi...
bugün çorba içirdim ona...bana geliyor..kollarımda uyuttum..bir hafta sonra inşallah prosüdür bitecek yanımda olacak...
1 yaş 11 günlük...ama ben evimize geleceği günü sayacağım doğum gününü..

herkese çok teşekkür ediyorum...çok optüm sizi ...paylaştığınız için..

deniz.......aramışsın canım.telefonum sessizdeydi....öyle bir koşturma içerisindeyim ki teyzemin kızı ile bile konuşmam yarım kaldı...sağolasınn.

selvicim..viabam affet...telefonu kapatmak zorunda kaldım.tül perde için ölçü almaya geldiler...sonra halı yıkama..sonra o sonra bu...ancak yazabiliyorum.
yarın biberon ,çocuk kilidi bir de hani köşelere çarpmasın diye yumuşak bişeyler varmış onları alacağım...bir de yatak bakacağım..
bir yandan evi boşaltyorum bir yandan doldurmanın telaşındayım..çok tatlı yorgunluklar...az sonra sızıp uyuyacağım...ama uyumadan benim için çok önemli bir kaç birşey yazmak istiyorum..

BUDA DUYGULARI

bugün girdim çiçek böcek bahçesine...biri orda diğerleri başka başka köşelerde..yazarken haalaa yaşıyorum kendi kızım yanıbaşımda.onu seveceğim.. ne çare...küçük bir şopar ...tam bir karaböcek..tam bir çitlembik..zilli mi zilli..yapıştı bana...sarılıyor.yüzüme yüzüme bakıyor.bırakmıyor beni..yaslıyor başını omuzuma..bir de sırtımı pışpışlıyor kendince karaböcek.bir yandan da nasıl gülüyor nasıl gülümsüyor..diğeri de paçama asılmış..etrafımda bir sürü çiçek böcek..kahroldum..ben nasıl ağlıyorum.beni gören bakıcı anneler de döküldü.benimkini sevemiyorum..izin vermiyorlar....nasıl açlar sevmeye sevilmeyebir dokunuşa.nasıl açlar sevgiye.. bir gülümsemeye nasıl bir pişmanlık duydum...yıllarca ille benim illede benim olsun diye çektiklerim......yaşadıklarım...yaşayamadıklarım.. .ille de sevdiğimle benim olsun diye diye içimde kalmış sevgilerim..sen vermeye açsın...onlar almaya aç..19 yıl çiçeğinden gömmüşüm içime sevgimi..büyür mü...büyümedi tabiii...bugün söküp attım ters çiçeği içimden...yenisini ektim.

sansecim maşlahh yazdıklarını okudum bol bol hurma ye demiş dr un çok abartma canım hurma Allah korusun erken doğum a sebep olabilir günlk ben 2-3 tane yiyordum bilgin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…