evet dün hastaneye gittik ya giderken bir kadın karnıma bakıp gülümsedi çok hoşuma gitti hatt eşime dedim ki ay ben ve oglum çok şiriniz
ama dönerken 2 kadın karnıma bakıp bakıp bişiler söyledi sanki evlilik dışı yapmışım gibi töbe töbe sinirim bozuldu hatta bir tane dede yürürken yolda durdu beni izledikendimi uzaylı gibi hissettim
kızlar az önce doğum yapacağım hastanenin doğum fotoğrafçısıyla görüştüm,ekonomik paket 450 tl ,standart paket 850tl,maxi paket 1000 tl fiyat verdi çok mu pahalı sizce bu konuda araştırma yapan varmı fiyat bilgisi olan varmı bu üçpaketin içerikleri aynı fiyat farkına neden olan şey standart paket te gebelik çekimleri var maxi pakette ise buna ilavetan doğum dan 1 ay sonra evde çekimlerde var sizce fiyatlar nasıl.
selam kızlaaar bizde geldiikk
doktorumuz çok beğendi gidişatımızı ,bebeğm doğum pozisyonu almış bile yani dönmüş vede kaburgalarımın altındaki yükseltilerde ayaklarıymşş1.350 gr. mış bebişim .boyunu sormadım ,ama ödem falan yok çok iyi dedi ,ama tuzu nerdeyse tamamen kesmemi istedi ,bu aylar daha çok şişeceksin dedi ,toplamda 11 kg. almışım ve bunuda beğendi ,çok iyi dei ,ara öğünlerde hurma ye bol bol dedi ,çok iyi gelir hemde doğumu kolaylaştırır dediii..
bu arada doktorcum dedim sizce bende normal doğum yapcak tip varmı dedim ,oda sen bana bırak nidacım dedi ,zamanı gelince ben karar vercem sen hiiiç meraklanma dedii:82::82::82:canım benim çok tatlı yaaaneyse bizden şimdilik haberler bukadar ,bu arada kızım biz doktoru beklerken öyle bitepindiki anlatamam yarım saat oturduk bi dakka durmadı resmen ,hazırlık yaptı heralde içerde ,baktığımızdada eli ağzında öylece bize poz verdi
ağlamaktan yine gözlerim pörtledi.eşim babasının eczanesinden ilaç almış vay neden maddi sıkıntı varmış tirilyonları evlendikten sonra batırmış yok adanadan dükan mı almış kayınvalidem beynimi yedi bide dönmüş sen takma bunları bebeğe bişey olmasın diyor karnım iğce gerildi.yok varya karnımdaki olmasa çekip gitçem ne buluyorum ben bu adamda anlamıyorum saplandım kaldım.boşa kurtul diyor şeytan.kime anlatım ben dedrdimi ya bu memlekette kimsem yok. aileme anlatsam üzülcekler bir arkadaşım yok eskiden sigaraya sarılırdım şimdi karnımdaki var onuda içemiyorum.ben yoruldum ya
ağlamaktan yine gözlerim pörtledi.eşim babasının eczanesinden ilaç almış vay neden maddi sıkıntı varmış tirilyonları evlendikten sonra batırmış yok adanadan dükan mı almış kayınvalidem beynimi yedi bide dönmüş sen takma bunları bebeğe bişey olmasın diyor karnım iğce gerildi.yok varya karnımdaki olmasa çekip gitçem ne buluyorum ben bu adamda anlamıyorum saplandım kaldım.boşa kurtul diyor şeytan.kime anlatım ben dedrdimi ya bu memlekette kimsem yok. aileme anlatsam üzülcekler bir arkadaşım yok eskiden sigaraya sarılırdım şimdi karnımdaki var onuda içemiyorum.ben yoruldum ya
bazen benim de aklıma geliyo sigara, canım sıkıldığında, canım çekmiyo ama, işte evlilikle ilgili problemler hamileyken dahada fazla etkiliyo insanı, sanırım istersem çekip giderim diyemediği için insan. böle durumlarda ben hiç konuşmamayı deniyorum evde. buda karşı tarafı deli ediyo....:)
Zeyepçim baa böyle şeyleri alatma desene canım, nedir senin bunlardan çektiği bu kadar... Terbiyesizler ya insanda biraz merhamet olur...
selam kızlaaar bizde geldiikk
doktorumuz çok beğendi gidişatımızı ,bebeğm doğum pozisyonu almış bile yani dönmüş vede kaburgalarımın altındaki yükseltilerde ayaklarıymşş1.350 gr. mış bebişim .boyunu sormadım ,ama ödem falan yok çok iyi dedi ,ama tuzu nerdeyse tamamen kesmemi istedi ,bu aylar daha çok şişeceksin dedi ,toplamda 11 kg. almışım ve bunuda beğendi ,çok iyi dei ,ara öğünlerde hurma ye bol bol dedi ,çok iyi gelir hemde doğumu kolaylaştırır dediii..
bu arada doktorcum dedim sizce bende normal doğum yapcak tip varmı dedim ,oda sen bana bırak nidacım dedi ,zamanı gelince ben karar vercem sen hiiiç meraklanma dedii:82::82::82:canım benim çok tatlı yaaaneyse bizden şimdilik haberler bukadar ,bu arada kızım biz doktoru beklerken öyle bitepindiki anlatamam yarım saat oturduk bi dakka durmadı resmen ,hazırlık yaptı heralde içerde ,baktığımızdada eli ağzında öylece bize poz verdi
inan hanzade hiç vicdan yok ama dışşarıya karşı görsen herkez istanbul hanımefendisi der.daha nekadar dayanırım bilmiyorum eşim fabrikada şimdi şeytan diye git kuyumcuya sat bişeyler çek git bulamasınlar
Maşallah canım kızçene doğum pozisyonunu almış akıllı kuzu :) Doktorunda süpermiş heme sezeryan olursun dememiş.. Sende potansiyel gördü kesin normal doğurtturcak sansee
Hayatım eşinle ailesi arasında halletsin, sen karışma böyle şeylere ve sana alatmaya kalktığıdada bana söyleme oğlun orda git kendisine söyle de, sende susma artık.. Gerekeni söyle kapat çenelerini.. Bende bıktım sizin derdinizden bende bir gün bırakıp gidicem buraları yeter artık de. Seb sessiz kaldıkça üstüne geliyorlar sende söyle.. Ama ağırdan söyle, seni ezmelerine izin verme canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?