2011 Ekim Anneleri

CANIMM ALLAH YARDIMCIN OLSUN çok zor aile hu<ursuzlukları heleki şu halinde daha bi ağır geliyodur herşey ne desem boş ne kadar anlıyorum desem yalan olur yaşayan bilir içindeki birikimi onun patlamasını.. şuan ezan okunuyo duacınım allah kalbinin istedikleriyle ödüllendirsin seni bu gibi durumlarda sölenicek bi ton laf var fikir var ama söz konusu aile olunca ben sadece dua edip sabır dileyip seyirci kalmayı tercih edenlerdenim keşke bişeyler yapabilsek sen ve senin gibi mutsuz olanlar için ama dedimya öyle hassas bi konuki zaten senin içinde bulunduğun ruh hali farkında olmadan yönlendirilmeye müsait onun için yanlış bişey söylememk adına sadece sabır sabır sabır diliyorum hi,ç bir zaman gitmek çare değildir neyse yazdıkça yazarım iyisimi susuyorum üzülmemeye çalış lütfen

aaay ben bugün duygusal patlama yaşıyorum hüngür hüngürüm ne oliyyyyyyyy baa

herkesleri öperek kaçarım kocaaa yolda allahın izniyle 22 ,23 sularında kollarıma alıp prosedürü bozdum galiba pardon kollarına atlayıp bidaha gitme herifimmmm beni tozlu eşyalarla başbaa bırakma diye şirinlik yapceemm heehoooyyyttttt allahım onun acısını yokluğunu göstermesin nasıl özledim tosunumu yaa dün çıkardığı gömleğine sarılayımda kokusunu duyayım dedim malum yaz sıcakları öööğ geldi bana yok anam ben almayım dedim neyse tubi gelmez gelmez gelincede toplayamaz çenesini dimi de haydi allaha emanet olun byeee

• aaaay nasıl gülüyorum kendime tam çıkacakken topicte kimler var diye bakayım deidm bu iki arkadaşı gördüm yazmadan edemedim ben uzun zamandır bu iki ismi karıştırıyodum yani i,kiside tek kişi, sanıyodum mesajlarına dikkat edince ikiside farklı şeyler yazıyo bend eçözemedim bu işi deyip kaş kaldırıp çıkıyodum gülmeliyim kendi halime katıla katıla hemdee helal edin hakkınızı kızlar göz yanılması kafa karışması deyin lütfen

• aaaay nasıl gülüyorum kendime tam çıkacakken topicte kimler var diye bakayım deidm bu iki arkadaşı gördüm yazmadan edemedim ben uzun zamandır bu iki ismi karıştırıyodum yani i,kiside tek kişi, sanıyodum mesajlarına dikkat edince ikiside farklı şeyler yazıyo bend eçözemedim bu işi deyip kaş kaldırıp çıkıyodum gülmeliyim kendi halime katıla katıla hemdee helal edin hakkınızı kızlar göz yanılması kafa karışması deyin lütfen

benıde ağlattın canım hemde daha dün kalp rahatsızlıgı yüzünden gebe kalmasına izin verılemeyen bır arkadaşı duyduktan sonra daha da canım yandı rabbim kımseyı evlatsız koymasın inşallah herkesın kucaklarını doldursunn inşallah

ben ne yemek yapcam kızlar ya çok basit olması lazım hiç halim yok çorbayla pilav var ayy hergün çeşit çeşit yemek düşünüyom kocacık kendini yorma dşyo ama biliyorum hergün değişik çeşitler istiyo

ayıbettin beni kaybettin!:76::76::76::76:

amiin canım yürekten amin hemde
kızıma maşallahhdiycek başka teyzesi yokmu bu topikteeeee:26::26:bak başka topiklere yazcam şimdi heee
dur dur yazma biyere al sana en torpillisindne bi maşallahh

ayıbettin beni kaybettin!:76::76::76::76:
ağlarım ama

aaaaay biri beni kovsun içim kıyılıyo açlıktan de hayde hoşçakalıın

çıkmadan bi sorum var gelince okurum yazan olursa cevap şimdi bu çizelgeye göre ben 28+2 görnüyorum ya yani 29 haftalık mı demelliyim yoksa 29dan günmü aldık demeliyim ve net olarak kaç aylık oldum demeliyim bir ay 4 hafta değilçünkü kafa karışık farkındayım bişr soru deidm 4soru sıkıştırdım ama

esleeeeeemm miniklerin annesii öperiz seni kocaman düşünme o kadar canın ne istiyosa onu pişir en hafif ve en pratiğindne annemm çok öpüldün bu arada faceye eklesned eyeni hallerini görsek merak ediyoruk biz

canım maş. büyümüş elvin hanım. inş. kolay bi doğumla alırsın kucağına bebişini

Zeynepçim biliyorum insan dayanamıyo bu tür şeylere ama sana yazık bebeğine yazık. bu durumda çekip gitmeyi falan düşünme. geçen gün ben de çok kötüydüm biliyosun ama gitsem dedim bebeğimi düşündüm. baba sevgisine ihtiyaçları var yavrularımızın.
seviyosun da eşini eminim bazı şeyler onun da elinde değildir. otur konuş. ama yazık yıpratma kendini başkaları için.
keşke aynı apartmanda oturmasan. doğumdan sonra farklı bi yere taşınma durumun olamaz mı?

slmmm biz geldik bu gidişle ben erken dogum yapıcam galiba tübeeeeeeeeeeeee kaç saattir sağı solu topluyorum
şimdi kalkıp birini yemege falan alır eşim resil olmim canım çıktııııııııııı geneeeee:84::84: belim koptuuu ama degdii sadece buz dolabımın içi
ve fırınımın arkası kaldı onu çekemiyorum o yüzden kociş gelsin öyle sileyim
gece rüyama giren bişi istiyo canım danalar gibi yiyodummhatta uyanınca sağıma soluma bakındım o kadar gerçekciydii

biraz sey olcak ama tuhaf tuhaf bakanlara sizin karninizi sisiren olmadi mi annam diyeceksin

ayyy yirim onu bennn maşallahhhhhhhhh kocaman olmuşşşş hazırlıkları tamamlıyoo biz dün bebemizin yüzünü görmedik doktorun anlattıklarından şimdi 3 hafta zor gecer
:83:

:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

selam arkadaşlar...
ben de sabah namazına kadar oturdum eşimle, ya da uyukladım dielim :)
sabah geç uyandım hemen koştum mutfağa oğlumu aç bıaktım diye üzüldüm ya zaten zayıf oğluşum annesi iyi bakamıyo ona ((
kahvaltı yaptım eşimle sağ olsun balkonları yıkadık. o evi süpürdü ben sildim. birazdan yemek yapacam ama çok yorgun hissediyorum kendimi.
Ne zor hamileyken ev işi. gün geçtikçe daha da zorlaşıyo. e bi de yaz. cam kapı açık evin içi toz doluyo.
hayırlısıyla bi yapaydık doğumlarımızı.....

oğluşumun şampuanı, kremi, sabunu falan geldi kokladım çok güzel kokuyo. dedim doğunca böyle mi kokacak benim bebişim duygulandım ya

markete gitmek lazım ama uykum var uffff eşim de bana hitler gibisin dedi temizlik yaparken hiç acımıyomuşum beyefendiye.ay dedim söyleneceksen ben yaparım ses etmedi iyi dedim bundan sonra kendin doğurursun :)) canla başla sarıldı süpürgeye D
Allah razı olsun ama baya yardım etti

çok istedim ama eşim kabuletmedi.en büyük sorun aynı apartman

kızlarrr hemoroid için fitil kullanan varmı
dün ilk kez kullandım ama dünden beri sürekli çişim geliyo bunun fitille alakası yok değilmii:26::26:ya da normalmiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…