kızlar yok mu lıerac alann
off unnado dan nasıl almadım yaaa
ben aldım canım ama eşimin eczanesinden aldım.inan hiç çatlağım yok tavsiye ederim
merhaba kızlar ben epeydir girmiyordum forum bayagı dolmuş allah daha çok artırsın hamşlerin sayısını da bu arada doğum yapan arkadaşlar varmı erken doğum yani
kızlar benim doktorum fazla internete girme diyor siz maşallah valla öyle arada bir girip çıkıyorum he sizi tabiki çok özlüyorum ama sabır teyzeleri bebişler olsun buluşuruz bile bu arada buluşma oldumu ben kaçırdım muhakkak istanbul üsküdarlılar varsa buluşuruz inşallah birde ciciler alan varmı hazırlığa başlayanlar varsa resim falan bakmak isterim epey ilerlemiş topik geriden başlamayayım hepinizi öptüm kendinize ve yiğenlerime iyi bakın
kızlarrr hemoroid için fitil kullanan varmı
dün ilk kez kullandım ama dünden beri sürekli çişim geliyo bunun fitille alakası yok değilmii:26::26:ya da normalmiii:26:
canım popodan en iyisi imiş ben almadım daha bu arada bir ark geldi geçen bebeeği 4 aylık sen ateş ölçer nasıl kullanıyorsun dedim CEVAP KULLANMIYORUM Kİ YOK DEDİ ben şok tabi nasıl yani dedim allah allah sende hasta olunca giderim dr a dedi, ve bu ark bir mühendis, ve normal doğum yaptı 3 saatte çok rahat... allahım nasıl rahat yave turp gibi kızı ya imrendim aslında,,, rahat olmak gerek bazen,,,
ama eskilerden birtane var civalı baktım kullanamazsam braun kulaktan ölçer alırım , telsizi de kullandım diyen çok az, aldım ama hiç kullanmadım diyor herkes yani sevgili arkadaşım nilgünden sonra rahat olmaya karar verdim bakalım nasıl dayanıcanm benim gi burcu aslan yükseleni oğlak önümüzdeki 10 yıllık planı programı hazır bir hatun nasıl yapar bilmiyorum ama... hihihihihihih
selam kızlaaar bizde geldiikk
doktorumuz çok beğendi gidişatımızı ,bebeğm doğum pozisyonu almış bile yani dönmüş vede kaburgalarımın altındaki yükseltilerde ayaklarıymşş1.350 gr. mış bebişim .boyunu sormadım ,ama ödem falan yok çok iyi dedi ,ama tuzu nerdeyse tamamen kesmemi istedi ,bu aylar daha çok şişeceksin dedi ,toplamda 11 kg. almışım ve bunuda beğendi ,çok iyi dei ,ara öğünlerde hurma ye bol bol dedi ,çok iyi gelir hemde doğumu kolaylaştırır dediii..
bu arada doktorcum dedim sizce bende normal doğum yapcak tip varmı dedim ,oda sen bana bırak nidacım dedi ,zamanı gelince ben karar vercem sen hiiiç meraklanma dedii:82::82::82:canım benim çok tatlı yaaaneyse bizden şimdilik haberler bukadar ,bu arada kızım biz doktoru beklerken öyle bitepindiki anlatamam yarım saat oturduk bi dakka durmadı resmen ,hazırlık yaptı heralde içerde ,baktığımızdada eli ağzında öylece bize poz verdi
bazen benim de aklıma geliyo sigara, canım sıkıldığında, canım çekmiyo ama, işte evlilikle ilgili problemler hamileyken dahada fazla etkiliyo insanı, sanırım istersem çekip giderim diyemediği için insan. böle durumlarda ben hiç konuşmamayı deniyorum evde. buda karşı tarafı deli ediyo....:)
selam kızlaaar bizde geldiikk
doktorumuz çok beğendi gidişatımızı ,bebeğm doğum pozisyonu almış bile yani dönmüş vede kaburgalarımın altındaki yükseltilerde ayaklarıymşş1.350 gr. mış bebişim .boyunu sormadım ,ama ödem falan yok çok iyi dedi ,ama tuzu nerdeyse tamamen kesmemi istedi ,bu aylar daha çok şişeceksin dedi ,toplamda 11 kg. almışım ve bunuda beğendi ,çok iyi dei ,ara öğünlerde hurma ye bol bol dedi ,çok iyi gelir hemde doğumu kolaylaştırır dediii..
bu arada doktorcum dedim sizce bende normal doğum yapcak tip varmı dedim ,oda sen bana bırak nidacım dedi ,zamanı gelince ben karar vercem sen hiiiç meraklanma dedii:82::82::82:canım benim çok tatlı yaaaneyse bizden şimdilik haberler bukadar ,bu arada kızım biz doktoru beklerken öyle bitepindiki anlatamam yarım saat oturduk bi dakka durmadı resmen ,hazırlık yaptı heralde içerde ,baktığımızdada eli ağzında öylece bize poz verdi
bugün o kadar manyaklardan konuşulduya bi tane bana denk gelmese şaşardım zaten.....
pazara gittik yeğenlerimle alışverişimizi yaptık pazardan çıkmak üzereyiz bebek arabalı bi kadının yanından geçiyorum çaktırmadanda bebeğe falan bakıyorum ay ne şirin falan diye manyak suratıma baka baka ıııyyyy hamile görünce midem bulanıyo demesin mi
taktım ters ters tam bişey diyecekken uzaklaşmaya başladı. dengesiz salak neyden bahsediyorsun sen 2 3 ay önce sende benim yerimdeydin böyle bişey söylemeye ne hakkın var ben bi hamile görsem ay ne şirin allah yarcımcısı olsun bilmem ne derken 2 3 ay önce aynı durumda olan bi kadının böyle demesi beni çok şaşırttı ve bi o kadarda sinirlendirdi
bugün o kadar manyaklardan konuşulduya bi tane bana denk gelmese şaşardım zaten.....
pazara gittik yeğenlerimle alışverişimizi yaptık pazardan çıkmak üzereyiz bebek arabalı bi kadının yanından geçiyorum çaktırmadanda bebeğe falan bakıyorum ay ne şirin falan diye manyak suratıma baka baka ıııyyyy hamile görünce midem bulanıyo demesin mi
taktım ters ters tam bişey diyecekken uzaklaşmaya başladı. dengesiz salak neyden bahsediyorsun sen 2 3 ay önce sende benim yerimdeydin böyle bişey söylemeye ne hakkın var ben bi hamile görsem ay ne şirin allah yarcımcısı olsun bilmem ne derken 2 3 ay önce aynı durumda olan bi kadının böyle demesi beni çok şaşırttı ve bi o kadarda sinirlendirdi[/QUOTEbence o senin hamileleligini guzelligini kiskanmis canim kafana takma.kendisi cok kilo almistir belkide laf vuran olmustur onun icin demistir. daha hamile kalmiyacakmiymisda midesi bulaniyormus .birsuru insan bebek icin yanip tutusuyor allahin gucune gider daha evlatta vermez bence.
MİRANDA siparişlerin tamamdır canım ,oğluşun iyi günlerde güle güle kullansınn annesi... işte fotolar
hangi hastane canım bu, ben daha konuşmadım da merka ettim
teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim ..güle güle kullanınEllerine sağlık canım çok güzel olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?