2011 Ekim Anneleri

Sanse tatlım bebeğine maşallah İnsanın sürekli gidip göresi geliyor değil mi şükür ki artık hareketlerini hissediyoruz. Ben de şeker problemi olmasına rağmen benim yavru biraz minikmiş (o da nasıl oluyor anlamıyorum ya bende şeker yok ya da bizim bebek minik değil) seninki gibi aynı doğum pozisyonunda sol tarafımda daha çok hissediyorum minik ayaklarını da vuruyor bazen

Zeynep ay sen yazdıkça ben darlanıyorum amma maddiyatçı bir aileymiş ya parayı veren de Allah alan da Allah. Bak insanlar açlıktan ölüyor, aç değilsiniz açıkta değilsiniz hallerine şükretseler ya. Hem sende biraz ses çıkar iyi bir eğitim aldım, güzel bir kariyerim vardı diyorsun bunları canlandırmak senin elinde. Ne eğitimi aldın bilmiyorum ama Konya da da mutlaka yapacağın bir şeyler vardır. İlk olarak şu seni üzen insanlardan uzaklaş ikinci olarak da kendini değersiz görmekten vazgeç. Eskiden nasılsan şimdi de öyle olabilirsin yeter ki bırak şu depresif halleri. You ve got the power

Filiz ya maşallah eşine benimki hayatta iş güç yapmaz evi süpür falan dediğimi düşünemiyorummm Çok yorma kendini temizlikle iftara da kolay bişiler hazırla bari

Hanzade az birşeycik iş yapayım benim de söylediğin yerlerim ağrıyor o yüzden en iyisi çok iş yapmamak

Ben bu kış dolaba baya bir şeyler istifleyeyim diyorum domates, barbunya, fasülye, köz patlıcan bunları hazırlamam gerek özellikle de yaz domatesi. Bebişler ek gıdaya başlayınca tazesini pek bulamayız şimdiden koyup kilere kaldırmak en iyisi deeeeeeeeeeeeee güç lazım banaaa

merhaba kızlar ben epeydir girmiyordum forum bayagı dolmuş allah daha çok artırsın hamşlerin sayısını da bu arada doğum yapan arkadaşlar varmı erken doğum yani

kızlar benim doktorum fazla internete girme diyor siz maşallah valla öyle arada bir girip çıkıyorum he sizi tabiki çok özlüyorum ama sabır teyzeleri bebişler olsun buluşuruz bile bu arada buluşma oldumu ben kaçırdım muhakkak istanbul üsküdarlılar varsa buluşuruz inşallah birde ciciler alan varmı hazırlığa başlayanlar varsa resim falan bakmak isterim epey ilerlemiş topik geriden başlamayayım hepinizi öptüm kendinize ve yiğenlerime iyi bakın

şükür canım erken doğum yok.hoşgeldin buarada

bugun ve yarın kociş geç gelecekkk kısacası yemek telaşı yok sahura ayarladık oglumla bişiler yarında sahur için
bişiler yaparız teeeee pazartesiye kadar rahatızz

kızlarrr hemoroid için fitil kullanan varmı
dün ilk kez kullandım ama dünden beri sürekli çişim geliyo bunun fitille alakası yok değilmii:26::26:ya da normalmiii:26:

yok canım onla alakası ,bende kullanmıştım ,sadece büyük tuvaletin biraz yağlı gözüküyo ,yani klozete bakıncaa...amaaaan çok iğrençleştim ,öle işte

merhaba kızlar bende ekim annesi adayıyım. bir süredir okuyorum topiğinizi aynı şeyleri yaşadığım insanların görüşleri çok faydalı oluyor. hepinize bi slm vermek istedim.

merhaba kızlar.dünden beri giremedim.dışarı çıktık dün akşam.sonra geç geldik.sabah da ablamlar vardı annemle.şimdi de yemeklerimi yaptım geçmişi okudum.öle işte canım sıkılıyor.neyse sizi de sıkmayayım.öpüldünüz.

valla ben de almıcam heralde telsiz enazından hemen almam.bilmiyorum ki daha alınacaklar var.rahat olmayı ben de isterdim.ama pimpiriklinin biriyim ben de.

maşallah bebeğine sansee Allah sağlıkla doğurmamızı nasip etsin hepimize inşallah.

sormayın ya.sigarayı ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım ama özellikle bu aylarda çok canım çekiyor.kaç ay oldu ama hala unutamamışım.ama ne hamilelikte ne de emzirirken içmem biliyorum kendimi.sadece aklıma gelip duruyor öle.

cnm maşallah elvinimize

bugün o kadar manyaklardan konuşulduya bi tane bana denk gelmese şaşardım zaten.....
pazara gittik yeğenlerimle alışverişimizi yaptık pazardan çıkmak üzereyiz bebek arabalı bi kadının yanından geçiyorum çaktırmadanda bebeğe falan bakıyorum ay ne şirin falan diye manyak suratıma baka baka ıııyyyy hamile görünce midem bulanıyo demesin mi
taktım ters ters tam bişey diyecekken uzaklaşmaya başladı. dengesiz salak neyden bahsediyorsun sen 2 3 ay önce sende benim yerimdeydin böyle bişey söylemeye ne hakkın var ben bi hamile görsem ay ne şirin allah yarcımcısı olsun bilmem ne derken 2 3 ay önce aynı durumda olan bi kadının böyle demesi beni çok şaşırttı ve bi o kadarda sinirlendirdi

şaşırmış bu insanlar ya özellikle de hemcinslerimiz.

aynen cnm anne olmak dünyaya bi canlı getirebilmekten daha mucizevi ne olabilirki??? bu dengesizlik kendini beğenmişlik aşağılama hali nereden geliyo ve bu hakkı onlara kim veriyo anlamıyorum kadın kadının halinden anlamazsa kim anlayabilirki söylenecek çok şey var ama dengesizler işte ne diyim daha uygun bişey bulamıyorum.....

normalde günler çabuk geçiyor aa gün bitmiş diyorum ama doğumu düşününce de zaman geçmek bilmiyor.ne garip.geçcek tabiki Allah sağlıklı ömür versin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…