2011 Ekim Anneleri

herkese iyi geceler...
bugün bizde doktora gidip kızımızı gördük kilosu 1.325 gr biraz haftamıza göre öndeyiz ama doktor çok iyi dedi herşeyi çok normalmiş...ama doktor benim kilolarıyla kafasını bozdu kendisi bakımlı olmaya zayıf olmaya çok önem veriyor banada az ye diyip duruyo zaten az yiyorum psikolojimi bozdu:)10 kilo almışım ama görenler hiç değişiklik yok sadece karnın çıkmış diyolar inş sezonu 12-13 kiloyla kapatırız bu gidişle biraz zor ama hayırlısı artık bebeğim sağlıklı olsunda kilolar sonra gider...

öpüyorum sizi...

maşallah bebeğineAllah daha da sağlık versinn.hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. doktorun benim aldığım kiloları duysa napar o zaman.10 kilo bu aya göre çok normal.hiç moralini bozma bence :)

aaaa manyakkk dediği lafa bak yapışıverseydin kız saçlarına ben lafı yapıştırırdım terbiyesizzz kıskançççççççç

maşallah canım meleginekocaman olmuşşş kilonu hiç dert etme bende 10 kilo aldım hiç belli olmuyor
sen he de geç doktoruna azda yesek kilo alıyoruz çünkü bebek var içimizde ne bekliyolar ki 5 kilo alıp sağlıksız dogum yapmamızımı

ben dün gece rüyamda bişi yiyodum ve çok güzeldi gittim bugun aldım ama istediğim şey olmadıgını farketttim
canım adını bilmediğim bişi istiyorr yok anam yok ben normal değilim

Son düzenleme:
kızlarr ınternetten lıerac alıp memnun kalan varmı fıyatıdauygun olan ayrıcaa

ben aldım canım grupfoni deki indirmden 12.haftadan beri kullanıyorum yok çatlak şimdilik,, ama bilmediğin sitelerden alma bence..

maaşallah kızınıza, ayy benim dr da öyle ne güzel başka arkadaşların drları 10 kiloya iyi diyor benim ki çokkk diyorr,, kendisi de zayıf olsa gam yemeyeceğim::. hihihih

minietek

strawberry den alabilirsin güvenle.10 günde elinde olur.

bu arada bende mustela double action strech marks kullanıyorum cok memnunum.lierac cok daha kozmetik bir ürünoldugu için dr um mustela verdi.mustela nın sadece hamile ve bebek üzerine ürünleri bir incele derim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende yeni kalktım şimdi topikde kimse yok he buarada biz şimdi 30 haftadamıyız 31inci haftadamı?ben 30 haftadayız ve 7 buçuk aylık oldum diyorum gerçeği ne bunun ya

30+1 demek 31.hafta demek hayatım ben kısa bir araştırma yaptım 38. haaftada sezeryanla genelde bebekleri alıyolar aman dikkat edelim her kaldığı gün kar

30+1 demek 31.hafta demek hayatım ben kısa bir araştırma yaptım 38. haaftada sezeryanla genelde bebekleri alıyolar aman dikkat edelim her kaldığı gün kar

o zaman sezaryen olursak 7 haftamızmı kaldı karnımızda ne kadar durursa iyiçok az kaldı heyecanlanıyorum doğum konusunu düşününce nasıl doğurucam acaba bebeğim nasıl bişey hep soru işaretleri hayırlısıyla atlatsak inş..

genelde bu haftalarda alınmaya başlıyo ama inş biz 40 ı tamamlarız diye dua ediyorum.ama benim gidişat kötü benim gibi karnı gergin ve ağrılı olan bir arkadaşım vardı onun 38.haftada aldılar inş benimki kalır birde bebeğim biraz iriymiş benim üstüne hergün vurulduğum kan sulandırıcı var o yüzden programlı bir doğum olması gerekiyor bakalım hayırlısı

valla kızlar dün diyorum oruç ben kesinlikle tutamam herhalde dün 3 saat aç kaldım akşam iftarda eşimden çok yiyorum iştahlı oda bana bakıyor senimisin oruçlu benmi?bende dedim hep beni bebek bu hale sokuyor

Günaydinlar
Esimi ise yolladim, ayaklarim ellerim sismis soguk suya koydum birde nete girdim oh keyfime dicek yok
Dün cok yordum galiba kendimi, bogaz enfeksiyonu olmustum ondan dolayi hicbirsey yapamiyordum. Tabi tüm isler birikti misafir gelip gitti sahur iftar telaslari derken evi temizleyemedim ne zamandir. Dün ise koyulunca cok agir geldi. Aslinda azar azar yapsam daha iyi ama bi kerede yapmayinca kaliyo

Gece cidden cok agridi ellerim ayaklarim yandi resmen.
Insallah sisi iner hemen ya. Esim evlilik yildönümü icin bana terlik almis, ortopedik hamile terligi polaristen. Ama terlige ayagim girmedi :O

38 haftada alsalarda kötü değil üzülme bişey olmaz çünkü genelde doğuyor bu haftalar normal doğumla bile bebekler..daha erken olması sorun yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…