herkese iyi geceler...
bugün bizde doktora gidip kızımızı gördük kilosu 1.325 gr biraz haftamıza göre öndeyiz ama doktor çok iyi dedi herşeyi çok normalmiş...ama doktor benim kilolarıyla kafasını bozdu kendisi bakımlı olmaya zayıf olmaya çok önem veriyor banada az ye diyip duruyo zaten az yiyorum psikolojimi bozdu:)10 kilo almışım ama görenler hiç değişiklik yok sadece karnın çıkmış diyolar inş sezonu 12-13 kiloyla kapatırız bu gidişle biraz zor ama hayırlısı artık bebeğim sağlıklı olsunda kilolar sonra gider...
öpüyorum sizi...
kızlar yok mu lıerac alann
off unnado dan nasıl almadım yaaa
aaaa manyakkk dediği lafa bak yapışıverseydin kız saçlarınabugün o kadar manyaklardan konuşulduya bi tane bana denk gelmese şaşardım zaten.....
pazara gittik yeğenlerimle alışverişimizi yaptık pazardan çıkmak üzereyiz bebek arabalı bi kadının yanından geçiyorum çaktırmadanda bebeğe falan bakıyorum ay ne şirin falan diye manyak suratıma baka baka ıııyyyy hamile görünce midem bulanıyo demesin mi
taktım ters ters tam bişey diyecekken uzaklaşmaya başladı. dengesiz salak neyden bahsediyorsun sen 2 3 ay önce sende benim yerimdeydin böyle bişey söylemeye ne hakkın var ben bi hamile görsem ay ne şirin allah yarcımcısı olsun bilmem ne derken 2 3 ay önce aynı durumda olan bi kadının böyle demesi beni çok şaşırttı ve bi o kadarda sinirlendirdi
herkese iyi geceler...
bugün bizde doktora gidip kızımızı gördük kilosu 1.325 gr biraz haftamıza göre öndeyiz ama doktor çok iyi dedi herşeyi çok normalmiş...ama doktor benim kilolarıyla kafasını bozdu kendisi bakımlı olmaya zayıf olmaya çok önem veriyor banada az ye diyip duruyo zaten az yiyorum psikolojimi bozdu:)10 kilo almışım ama görenler hiç değişiklik yok sadece karnın çıkmış diyolar inş sezonu 12-13 kiloyla kapatırız bu gidişle biraz zor ama hayırlısı artık bebeğim sağlıklı olsunda kilolar sonra gider...
öpüyorum sizi...
ayyy biz 30. haftamızı bitirdikk teyzeleriiii:92::92:
kızlarr ınternetten lıerac alıp memnun kalan varmı fıyatıdauygun olan ayrıcaa
herkese iyi geceler...
öpüyorum sizi...
ayyy biz 30. haftamızı bitirdikk teyzeleriiii:92::92:
günaydın kızlar bende yeni kalktım şimdi topikde kimse yok he buarada biz şimdi 30 haftadamıyız 31inci haftadamı?ben 30 haftadayız ve 7 buçuk aylık oldum diyorum gerçeği ne bunun ya
30+1 demek 31.hafta demek hayatım ben kısa bir araştırma yaptım 38. haaftada sezeryanla genelde bebekleri alıyolar aman dikkat edelim her kaldığı gün kar
o zaman sezaryen olursak 7 haftamızmı kaldıkarnımızda ne kadar durursa iyi çok az kaldı heyecanlanıyorum doğum konusunu düşününce nasıl doğurucam acaba bebeğim nasıl bişey hep soru işaretleri hayırlısıyla atlatsak inş..
genelde bu haftalarda alınmaya başlıyo ama inş biz 40 ı tamamlarız diye dua ediyorum.ama benim gidişat kötü benim gibi karnı gergin ve ağrılı olan bir arkadaşım vardı onun 38.haftada aldılar inş benimki kalır birde bebeğim biraz iriymiş benim üstüne hergün vurulduğum kan sulandırıcı var o yüzden programlı bir doğum olması gerekiyor bakalım hayırlısı
teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim ..güle güle kullanın
sizin bebişede yapalım ozamanBende cok begendim harika duruyor vallahi
sizin bebişede yapalım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?