- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
tünaydınnn biz geldikkkkk ama markete gitmemiz gerek oglumun peyniryle sütü kalmamış
kahvaltı yapıp gelcezzz
tünaydınnn biz geldikkkkk ama markete gitmemiz gerek oglumun peyniryle sütü kalmamış
kahvaltı yapıp gelcezzz
günaydın kızlar,benim sadece sabah şişiyo ellerim ayaklarım ,bi süre sonrada iniyo çok şükür ,şu tuzu biraz daha azaltsam süpper olcak aslında:26::26:
günaydın kızlar,benim sadece sabah şişiyo ellerim ayaklarım ,bi süre sonrada iniyo çok şükür ,şu tuzu biraz daha azaltsam süpper olcak aslında:26::26:
aaaabizde 34. haftamıza girdik
annişler iyi pazarlar olsun.erken kalkanlara tünaydın benim gibi 12:15 te kalkanlara günaydın.
iyiyizbiz oğlumla teyzesi sadce o içeride sağ tarafımda kabugalarıma doğru ayaklarıyla ittirip duruyor.eee daha daha nasılsınız bakim pazar günleri kocişleriniz evde benimki hariç
garibim sabah çıkarken diyo ki sen meyve yemiyosun git meyve al ye
napim karpuz bana yetiyo demezmi eve gelince dolapta görcem
yerim onun ayaklarını bennnnn maşallahhhhhhiyiyizbiz oğlumla teyzesi sadce o içeride sağ tarafımda kabugalarıma doğru ayaklarıyla ittirip duruyor.
benim kocişte yok şekerim işe gitti.
Canom benim kocisde ise gitti, yanliz degilsin yani
aaaabizde 34. haftamıza girdik
Şekerim sanseecim siteye giremedimki bi soraym maltyalym demiştn malatyadamı yaşıosun neresndsn merak ettm yanliz sanıodum kendmı topicte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?