2011 Ekim Anneleri

tünaydınnn biz geldikkkkk ama markete gitmemiz gerek oglumun peyniryle sütü kalmamış
kahvaltı yapıp gelcezzz

günaydın kızlar ,benim sadece sabah şişiyo ellerim ayaklarım ,bi süre sonrada iniyo çok şükür ,şu tuzu biraz daha azaltsam süpper olcak aslında:26::26:

günaydın kızlar ,benim sadece sabah şişiyo ellerim ayaklarım ,bi süre sonrada iniyo çok şükür ,şu tuzu biraz daha azaltsam süpper olcak aslında:26::26:

Aynen doktor banada hep söylüyor tuzu azaltmalisin diye. Ama ben zaten tuzsuz yiyorum. Fakat itiraf etmem gerekirse dün makarnami tuzlu yemistim :26:

tunaydin kizlar bizde kahwaltımızı yaptk pazar keyfi yapıoz ôzlemişim giremiyorum nezamandır siteye.yarın dr teyzemızle randewumuz war çok özledm kızımı drum 32 haftadan sonra 2 haftada bır geliceksın demistı artk kızımı daha sık gôrcem bu arada 38 haftada doğuyosa bebisler 6 haftamızmı kaldı...

eee daha daha nasılsınız bakim pazar günleri kocişleriniz evde benimki hariç
garibim sabah çıkarken diyo ki sen meyve yemiyosun git meyve al ye
napim karpuz bana yetiyo demezmi eve gelince dolapta görcem

Şekerim sanseecim siteye giremedimki bi soraym maltyalym demiştn malatyadamı yaşıosun neresndsn merak ettm yanliz sanıodum kendmı topicte

eee daha daha nasılsınız bakim pazar günleri kocişleriniz evde benimki hariç
garibim sabah çıkarken diyo ki sen meyve yemiyosun git meyve al ye
napim karpuz bana yetiyo demezmi eve gelince dolapta görcem
iyiyizbiz oğlumla teyzesi sadce o içeride sağ tarafımda kabugalarıma doğru ayaklarıyla ittirip duruyor.
benim kocişte yok şekerim işe gitti.

kızlar az önce kaynanam geldi ,elinde 2 bohça ,eşimin ilk zıbınları ,nevresim takımı ,battaniye kundak ,ne ararsanız yani:) hatta içinde kullanılmamış olanlarda var ,ilk torun ya ,yıllardır saklamış kadıncağız ,kayın pederimtorun falan göremeden gitti zavallı çok istiyodu ,hep o 10 yıl önce boşanan eltim yüzünden ,şimdi barıştılar ama onlarla beraber evlenenlerin 8-9 yaşlarında çocukları var ...neyse işte bende bazılarını seçtim ,zaten 1 tane hastana çıkışı alcam ,onu hastaneye götürürüm ,bunlarıda evde giydiririm,madem heves etmiş zaten 1-2 ay sonra olmaz bu getirdikleri:79::79:en azından 1-2 kere üzerinde görmüş olurlar ,zaten eşime demişki beğendiğiniz beşiği ben alcam torunuma demiş ,hoş biz aldırmayız ama ,söylemeside yetti yani ,ödüllendireyim kendisini:90::90::90::90:

Şekerim sanseecim siteye giremedimki bi soraym maltyalym demiştn malatyadamı yaşıosun neresndsn merak ettm yanliz sanıodum kendmı topicte

canım ben malatyalıyım doğma büyüme ,ailemde hala orda yaşıyo ama ben evlendiğim için istanbul da yaşıyorum ,yılda 2-3 kez gidip tatil yapıyorum artık...:97::97::97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…