- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlar az önce kaynanam geldi ,elinde 2 bohça ,eşimin ilk zıbınları ,nevresim takımı ,battaniye kundak ,ne ararsanız yani:) hatta içinde kullanılmamış olanlarda var ,ilk torun ya ,yıllardır saklamış kadıncağız ,kayın pederimtorun falan göremeden gitti zavallı çok istiyodu ,hep o 10 yıl önce boşanan eltim yüzünden ,şimdi barıştılar ama onlarla beraber evlenenlerin 8-9 yaşlarında çocukları var ...neyse işte bende bazılarını seçtim ,zaten 1 tane hastana çıkışı alcam ,onu hastaneye götürürüm ,bunlarıda evde giydiririm,madem heves etmiş zaten 1-2 ay sonra olmaz bu getirdikleri:79::79:en azından 1-2 kere üzerinde görmüş olurlar ,zaten eşime demişki beğendiğiniz beşiği ben alcam torunuma demiş ,hoş biz aldırmayız ama ,söylemeside yetti yani ,ödüllendireyim kendisini:90::90::90::90:
ooo neyle ödüllendireceksin bakimmm
bu smili gördükçe aklıma sen geliyosun heee beynime yer edindimm:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
neyle olcak getirdiklerini bi kaçkez giydircem okadar yani...ee daha ne olsunfazla şımartmamak gerek
bu arada bendebunu nezaman görsem sen aklıma geliyon kız
saol canım off bakalım benim özel sağlık sigortam var, ama şundan çekiniyorum ben yeni dr a başladığımda 32.haftada falan olacağım, ilgilenmez diye, bakalım,,, benim babam da emekli kadın doğumcu ama arkidişleri hep 65-70 lik:))) abim geyik yapıo göremez kızım onlar diye... artık neyse içimi rahatllattın demekki benim gibi son anda dr değiştiren var, gerçi babam da takma diyor son an operasyon anıdır, süreç önemli diyor öngörebilmek açısından,,
kızlar bişey danışacagım size
bugun kontrolden geldim bebegimin BPD si yani baş cevresi capı 2 hafta önden gidiyor yani kafa capı SAT a göre 2 hafta büyük, ancak AC yani karın cevresi uzunlugu 2 hafta geriden gelişiyor kilosu da haftasına göre az... bu şekilde ultrason ölçümlerinde dengesizlik ve tutarsızlık olan varmı... Doktorum gelişim geriliği
var dedi, tıp fakültesine yönlendirdi ayrıntılı doppler için... ama bugun cuma en erken pazartesi gidebilirim o da umarım ileri tarihe randevu falan verilmez hemen cekilebilir.. netten araştırdım gelişim geriliği oldukça problemli bir durum... erken doğum, mecburi sezeryan bunlar neyse benim yaşayacağım problemler ama bebekte nörolojik hastalıkalr ve zeka geriliği falan diyor((
dünyam başıma yıkıldı internet arastırmalarımda, pazartesi nasıl geleck bilmiyorum...
Var mı bu tarz bi olay yaşayıpta dopplerde sorun olmadıgı anlaşılan...
kızlar az önce kaynanam geldi ,elinde 2 bohça ,eşimin ilk zıbınları ,nevresim takımı ,battaniye kundak ,ne ararsanız yani:) hatta içinde kullanılmamış olanlarda var ,ilk torun ya ,yıllardır saklamış kadıncağız ,kayın pederimtorun falan göremeden gitti zavallı çok istiyodu ,hep o 10 yıl önce boşanan eltim yüzünden ,şimdi barıştılar ama onlarla beraber evlenenlerin 8-9 yaşlarında çocukları var ...neyse işte bende bazılarını seçtim ,zaten 1 tane hastana çıkışı alcam ,onu hastaneye götürürüm ,bunlarıda evde giydiririm,madem heves etmiş zaten 1-2 ay sonra olmaz bu getirdikleri:79::79:en azından 1-2 kere üzerinde görmüş olurlar ,zaten eşime demişki beğendiğiniz beşiği ben alcam torunuma demiş ,hoş biz aldırmayız ama ,söylemeside yetti yani ,ödüllendireyim kendisini:90::90::90::90:
ozaman ben herzamanki apışık tepkimi vereyim :83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
nasıl bir bakım anlamadım canım.nejlacım arada banada oluyoo bakım yaptılar ya siteye çıkmıyo bende elimle yazıyorum
nasıl bir bakım anlamadım canım.
valla bilmiyorum bir kaç gün önce bakım yapıldıgından dolayı giremedim siteye
tansiyonum düştü ben kaçtım kızlarrrr
aaaabizde 34. haftamıza girdik
aaaabizde 34. haftamıza girdik
canimsana ilk senin bebegin dogacak bence sabirsizlikla bekliyorum.hayirli gelsinler ins.benimkide 31.4 gunluk bugun aramizda 10 gun var.carsamba gunude oglumu gorcem ins en son 24 haftalikti gordugumde cok ozledim kizlar dua edin nolur iyi haber aliyim.
Ayyy ben heyecanlandım dünürcüm ilk sen mi doğum yapacaksın yoksaaa
annişler iyi pazarlar olsun.erken kalkanlara tünaydın benim gibi 12:15 te kalkanlara günaydın.
Günaydın canım :)) ben de 12'de kalktım. Neclacım çok aç bırakıyorum oğlumu diye üzülüyorum ya. sen arada kalkkıp yiyo musun bi şeyler ?
gerçi gece 3 gibi eşimle bi şeyler atıştırdım ama üzülüyorum yine de...
napim eşime sahur hazırlıyorum o her ne kadar ben yaparım dese de kıyamıyorum... öyle olunca da sabah uyanamıyorum bu sefer de:97::97:
annişler iyi pazarlar olsun.erken kalkanlara tünaydın benim gibi 12:15 te kalkanlara günaydın.
günaydın :) ben de 12 de olsa iyi daha geç kalktım ama sahura kadar yatmamıştım.pazar gününün yarısı yatakta geçti yani.diğer yarısı da inşallah iyi geçer.
dün gece de bgnde topik pek sessiz. buarada nejla senin haftan ilerledikçe ben heyecanlanıyorum valla.bence de ilk sen doğurcan bizden.:)sağlıklı olsun da.
haklısın Neclacım acıkınca bi güzel tekmeliyo zor atıyorum kendimi mutfağa :)
bu arada kızlar bebek çantası aldınız mı? Zeynep almıştı bi tek onu hatırlıyorum. o bana biraz pahalı gelmişti ama baktım da avvio falan da hep aynı civarda.
siz neler aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?