2011 Ekim Anneleri

ooo neyle ödüllendireceksin bakimmm
bu smili gördükçe aklıma sen geliyosun heee beynime yer edindimm:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

ooo neyle ödüllendireceksin bakimmm
bu smili gördükçe aklıma sen geliyosun heee beynime yer edindimm:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

neyle olcak getirdiklerini bi kaçkez giydircem okadar yani...ee daha ne olsunfazla şımartmamak gerek
bu arada bendebunu nezaman görsem sen aklıma geliyon kız

Selam kızlar...

Canım özel sigortan varsa kesinlikle Yakup Erata'yı tavsiye ederim. Çünkü hem muaynehanesinde, hemde Ege sağlıkta özel sigorta geçiyor. 32. haftada olmanıda kafana takma. Doktor çok profosyonel çalışıyor zaten...

Canım üzme kendini boşyere. İnternette ne kadar kötü şey varsa hepsini yazıyor. Bence onları artık okuma, ve başka dr.da görün mutlaka.

hakikaten bu kayınvalidelerin kafalarına tek tek saksı düşmeye başladı acaba beimkinede düşmüşmüdür dur bakalım gelsinde görecez artık.ama sanmamki benimkiler cimrilikten wc ye gitmicekler nerdeyse

ozaman ben herzamanki apışık tepkimi vereyim :83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

nidacım aynı tepki bende de mevcut.

kızlar ben bazen smile ekliyemiyorum bazen oluyor şimdi olmadı mesela neden böyleeeeeeeeeeeeeee.

valla sizin kaynanaların başına saksı düşmüş olabilir ama bizimkinin başına konteynır düşmesi lazım anca
buraya yazayımda inşallah beni utandırır
birde kadın özene bözene bişiler hazırlayıp dogum yaptıgım gun getiriyomuşşş aboooooo şok olurum

şuan topikte sanırım en büyük biziz canım.bakalım sağlıkla doğsunda.,
sende inş iyi haberler alırsın çarşamba günü.benimde perşembe kontrolüm var.
Ayyy ben heyecanlandım dünürcüm ilk sen mi doğum yapacaksın yoksaaa

bende heyecanlıyım dünürüm.büyüklerden olduğumuz için olabilir bakalım ama yalugda olabilir aramızda fazla yok onunki birde kız ya daha erken davranabilir.sağlıklı sorunsuz olsunda hayırlısı diyelim.

annişler iyi pazarlar olsun.erken kalkanlara tünaydın benim gibi 12:15 te kalkanlara günaydın.

Günaydın canım :)) ben de 12'de kalktım. Neclacım çok aç bırakıyorum oğlumu diye üzülüyorum ya. sen arada kalkkıp yiyo musun bi şeyler ?
gerçi gece 3 gibi eşimle bi şeyler atıştırdım ama üzülüyorum yine de...
napim eşime sahur hazırlıyorum o her ne kadar ben yaparım dese de kıyamıyorum... öyle olunca da sabah uyanamıyorum bu sefer de:97::97:

sanada günaydın canım.bende sahurda eşimle birlikte yiyorum canım 3:30 gibi.ama eşimden çok yiyorum diyebilirim.
bende dün hiç yatmadım sahura kadar ee haliylede sabah uyanamıyorum.yatmam saat 4:30 buldu mutfağı topla namaz kıl derken öyle işte.
sen üzülme o aç kalmıyodur annesi aç kalsa seni uyandırır zaten

annişler iyi pazarlar olsun.erken kalkanlara tünaydın benim gibi 12:15 te kalkanlara günaydın.

günaydın :) ben de 12 de olsa iyi daha geç kalktım ama sahura kadar yatmamıştım.pazar gününün yarısı yatakta geçti yani.diğer yarısı da inşallah iyi geçer.
dün gece de bgnde topik pek sessiz. buarada nejla senin haftan ilerledikçe ben heyecanlanıyorum valla.bence de ilk sen doğurcan bizden.:)sağlıklı olsun da.

haklısın Neclacım acıkınca bi güzel tekmeliyo zor atıyorum kendimi mutfağa :)

bu arada kızlar bebek çantası aldınız mı? Zeynep almıştı bi tek onu hatırlıyorum. o bana biraz pahalı gelmişti ama baktım da avvio falan da hep aynı civarda.
siz neler aldınız?

sende bendensin canım bende sahura kadar yatmadım.inş iyi geçer.
evet canım sesiz kızlar keyif yapıyorlar.beni çok mutlu ediyosunuz kızlar sizde benimle birlikte heyecan yapıyorsunuz.
dediğin gibi sağlıklı olsunda nezaman olursa bekliyoruz artık.

canım günaydın ben adidas tan bir sırt çantası aldım kolda taşımak daha yorucu geldi..

slm kızlar bişey sorucam kullandığınız magnezyum hapını ve fiyatını bana yazar mısız bende almak istiyorum ellerim uyuşuyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…