2011 Ekim Anneleri

kızlar dün bir ark kozyatağında ki dem stock a gitmiş mothercare outlet diye de biliniyormuş anlata anlata bitiremedi puset beşik park yatak çok uygunmuş giden yada bilen varmı?

filizcim bende almadım daha ama bakmıştım daha önce bir yere perşembe günü nasipse alıcam.avvio nun ürünleride vardı baktığım yerde birde lullababy diye başka bir markanın vardı fiyatlarıda 60-80 civarıydı bende tekrar gidip bakıcam ve alıcam.zeynebin aldığı 100tlnin üzerindeydi fiat olarak.ben okadarlık bir çanta düşünmüyorum.

canım günaydın ben adidas tan bir sırt çantası aldım kolda taşımak daha yorucu geldi..

haklısın aslında bebekle kol çantası zor olur herhalde ama ben de sırt çantası kullanamam gibi geliyo :))

slm kızlar bişey sorucam kullandığınız magnezyum hapını ve fiyatını bana yazar mısız bende almak istiyorum ellerim uyuşuyo?

canım ben magnorm kullanıyorum. reçeteli fiyatını bilmiyorum. günde bir tane alıyorum

avvio çok kaliteli geçen baktım bi yerde 130 du gerçi nette daha uygun lullababy bilmiyorum iyi mi görünümü falan nasıl ?

kızlar dün bir ark kozyatağında ki dem stock a gitmiş mothercare outlet diye de biliniyormuş anlata anlata bitiremedi puset beşik park yatak çok uygunmuş giden yada bilen varmı?

sanırım orası optimum outletin içindeki bi mağaza,bende bi ara düşünüyorum gitmeyi ,daha önceden bakmıştım ama hamile değildim ozamanlar,çokta süpper bi yer değil canım ,artık tırtık mallarda çok oluyo orda.

canım en az avvio kadar kaliteli geldi bana netten yaz lullababy diye modelleri çıkıyor.avvio nun 80civarı olanlarda var.

canım en az avvio kadar kaliteli geldi bana netten yaz lullababy diye modelleri çıkıyor.avvio nun 80civarı olanlarda var.

hımm sitesine baktım da fiyatlar yazmıyo. sonra etraflıca bakarım artık. kociş içerde tek ben de gidim yanına azcık. hem oğlum acıktı gibi kayıyo yine sağdan sola :)

görüşürü kızlar .öptük sizi.....

arkadaşlar özellikle Canom,
bebişimin kıyafetlerini attım makinaya yıkanıyo şu anda ama balkona mı sersem içeri mi sersem karar veremedim. siz nasıl kuruttunuz çamaşırları?

bence içeride kurut cnm
benim ev cadde kenarı o nedenle içerisi daha sağlıklı gelio bana
kurutmaya da atmamak lazım bence
içerde kurur 1-2 saate el kadar şeyler :)

içerde serdim valla . içime sinmedi balkon ama ne zor minik mink şeyleri sermek ya :))
teşekkür ederim canım. benim evde cadde sayılır böyle daha iyi oldu gibi :)

herkese merabalar arkadaşlar size bir sorum olacak netten araştırıyorum ama kafama göre bişey bulamadım bebek şekeri kapı süsü gibi aksesuarlar hazırlayan varmı aranızda ümraniyede oturuyorum buralara yakın yerlerde satılan biyer varmı bilginiz varmı paylaşırsanız sevinirim bian önce hazırlamak istiyorum gerçi daha var ama elimle ben herşeyi hazır ediyim diyorum herkese allah kolaylık versin son haftalar geçmek bilmiyo pc başında bile oturamıyorum ben artık devamlı uzanıyorum neyse kendinize iyi bakın allah hepimizi kurtarsın sağlıklı bi şekilde,,

Canım ben Avviodan aldım siyah bir şey kış bebeği olacakları için öyle kremli falan bir şey almak istemedim bir de daha klasik bir renk olduğu için yaz kış kıyafetlere uyum sağlar ben havuzlu handan 80 liraya aldım şu modeli;

Avvio Bebek Bakım Çantası A-1014-S - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe

Demstock Outlet Optimum'da değil canım kozyatağı Luk Oilden girince ilk sola sapıyorsun ByOtell e yakın diye de tarif edebilirim. Ben gittim oraya çok da işe yarar bişiy bulamadım sadece Mothercare in 3 lü setlerinden almıştım uygun fiyata ama her istediğinin bedeni de olmuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…