haklısın Neclacım acıkınca bi güzel tekmeliyo zor atıyorum kendimi mutfağa :)
bu arada kızlar bebek çantası aldınız mı? Zeynep almıştı bi tek onu hatırlıyorum. o bana biraz pahalı gelmişti ama baktım da avvio falan da hep aynı civarda.
siz neler aldınız?
slm kızlar bişey sorucam kullandığınız magnezyum hapını ve fiyatını bana yazar mısız bende almak istiyorum ellerim uyuşuyo?
kızlar yok mu bana cvp yazanannemlerdeyim fazla kalamıcam forumda..
canım günaydın ben adidas tan bir sırt çantası aldım kolda taşımak daha yorucu geldi..
slm kızlar bişey sorucam kullandığınız magnezyum hapını ve fiyatını bana yazar mısız bende almak istiyorum ellerim uyuşuyo?
filizcim bende almadım daha ama bakmıştım daha önce bir yere perşembe günü nasipse alıcam.avvio nun ürünleride vardı baktığım yerde birde lullababy diye başka bir markanın vardı fiyatlarıda 60-80 civarıydı bende tekrar gidip bakıcam ve alıcam.zeynebin aldığı 100tlnin üzerindeydi fiat olarak.ben okadarlık bir çanta düşünmüyorum.
sağol tatlımişe yarıyor mu peki?
kızlar dün bir ark kozyatağında ki dem stock a gitmiş mothercare outlet diye de biliniyormuş anlata anlata bitiremedi puset beşik park yatak çok uygunmuş giden yada bilen varmı?
haklısın aslında bebekle kol çantası zor olur herhalde ama ben de sırt çantası kullanamam gibi geliyo :))
canım ben magnorm kullanıyorum. reçeteli fiyatını bilmiyorum. günde bir tane alıyorum
avvio çok kaliteli geçen baktım bi yerde 130 du gerçi nette daha uygun lullababy bilmiyorum iyi mi görünümü falan nasıl ?
canım en az avvio kadar kaliteli geldi bana netten yaz lullababy diye modelleri çıkıyor.avvio nun 80civarı olanlarda var.
kızlar yok mu bana cvp yazanannemlerdeyim fazla kalamıcam forumda..
yok mu bebişinin kıyafetlerini yıkayan
bence içeride kurut cnm
benim ev cadde kenarı o nedenle içerisi daha sağlıklı gelio bana
kurutmaya da atmamak lazım bence
içerde kurur 1-2 saate el kadar şeyler :)
haklısın Neclacım acıkınca bi güzel tekmeliyo zor atıyorum kendimi mutfağa :)
bu arada kızlar bebek çantası aldınız mı? Zeynep almıştı bi tek onu hatırlıyorum. o bana biraz pahalı gelmişti ama baktım da avvio falan da hep aynı civarda.
siz neler aldınız?
kızlar dün bir ark kozyatağında ki dem stock a gitmiş mothercare outlet diye de biliniyormuş anlata anlata bitiremedi puset beşik park yatak çok uygunmuş giden yada bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?