- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
arkadaşlar özellikle Canom,
bebişimin kıyafetlerini attım makinaya yıkanıyo şu anda ama balkona mı sersem içeri mi sersem karar veremedim. siz nasıl kuruttunuz çamaşırları?
çıkmadan bi sorum var gelince okurum yazan olursa cevap şimdi bu çizelgeye göre ben 28+2 görnüyorum ya yani 29 haftalık mı demelliyim yoksa 29dan günmü aldık demeliyim ve net olarak kaç aylık oldum demeliyim bir ay 4 hafta değilçünkü kafa karışık farkındayım bişr soru deidm 4soru sıkıştırdım ama
esleeeeeemm miniklerin annesii öperiz seni kocaman düşünme o kadar canın ne istiyosa onu pişir en hafif ve en pratiğindne annemm çok öpüldün bu arada faceye eklesned eyeni hallerini görsek merak ediyoruk biz
aynen cnm anne olmak dünyaya bi canlı getirebilmekten daha mucizevi ne olabilirki??? bu dengesizlik kendini beğenmişlik aşağılama hali nereden geliyo ve bu hakkı onlara kim veriyo anlamıyorum kadın kadının halinden anlamazsa kim anlayabilirki söylenecek çok şey var ama dengesizler işte ne diyim daha uygun bişey bulamıyorum.....
Canım ben Avviodan aldım siyah bir şey kış bebeği olacakları için öyle kremli falan bir şey almak istemedim bir de daha klasik bir renk olduğu için yaz kış kıyafetlere uyum sağlar ben havuzlu handan 80 liraya aldım şu modeli;
Avvio Bebek Bakım Çantası A-1014-S - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe
Demstock Outlet Optimum'da değil canım kozyatağı Luk Oilden girince ilk sola sapıyorsun ByOtell e yakın diye de tarif edebilirim. Ben gittim oraya çok da işe yarar bişiy bulamadım sadece Mothercare in 3 lü setlerinden almıştım uygun fiyata ama her istediğinin bedeni de olmuyor malesef.
Canım ben Avviodan aldım siyah bir şey kış bebeği olacakları için öyle kremli falan bir şey almak istemedim bir de daha klasik bir renk olduğu için yaz kış kıyafetlere uyum sağlar ben havuzlu handan 80 liraya aldım şu modeli;
Avvio Bebek Bakım Çantası A-1014-S - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe
Demstock Outlet Optimum'da değil canım kozyatağı Luk Oilden girince ilk sola sapıyorsun ByOtell e yakın diye de tarif edebilirim. Ben gittim oraya çok da işe yarar bişiy bulamadım sadece Mothercare in 3 lü setlerinden almıştım uygun fiyata ama her istediğinin bedeni de olmuyor malesef.
Bayadır giremiyorum sizlerede yazamadım..29 haftalık olduk..sormayın kanamayla dr. gitmeler sancılar agrılar çok zor bir hamilelik geçiriyorum..bebegin boynunda kordon dolalı ve maalesef ki sol böbreği büyük oldukça baya büyük mecburen 35.haftdan sonra alacaklar kuzumu..Allah hakkımızda hayır eylesin..ilk duydugumda görseydiniz halimi ama bunada şükür ne yapalım..derdi veren yaradanım dermanınıda verir elbet..çok oturamıyorum ayakta duramıyorum kızlar çok çok zor geçiyor hayırlısyla kucagıma alsaydım oğluşumu sağsalim inşallah..sizlerden ne haber..
Bayadır giremiyorum sizlerede yazamadım..29 haftalık olduk..sormayın kanamayla dr. gitmeler sancılar agrılar çok zor bir hamilelik geçiriyorum..bebegin boynunda kordon dolalı ve maalesef ki sol böbreği büyük oldukça baya büyük mecburen 35.haftdan sonra alacaklar kuzumu..Allah hakkımızda hayır eylesin..ilk duydugumda görseydiniz halimi ama bunada şükür ne yapalım..derdi veren yaradanım dermanınıda verir elbet..çok oturamıyorum ayakta duramıyorum kızlar çok çok zor geçiyor hayırlısyla kucagıma alsaydım oğluşumu sağsalim inşallah..sizlerden ne haber..
slm kızlar nasılsınız bugün evde düştüm benayağım burkuldu dengemi toparlayamadım sol dizimin üstüne düşüp ellerimle destekledim kendimi annelik iç güdüsüyle herhalde karnıma bişey olmasın diye 2 saniye içinde bu hamleyi nasıl yaptığıma kendim bile şaştım ama kuzuya bişey olmadı şükür
2 gündür karnım taş gibi çok sert ve çok rahatsız ediyo beni magnezyum alsam acaba etki edermi ???
Şimdiye kadar aldıklarım;
2 adet hastane çıkışı (1 tanesi 11 diğeri 6 parça)
2 adet 3-6 ay uzun kollu çıtçıtlı penye
1 adet 6-9 ay uzun kollu çıtçıtlı penye
3 adet 6-9 ay tulum (çorapsız)
1 adet 6 ay tulum (çoraplı)
1 adet 6-9 ay kapşonlu penye hırka
1 adet 6-9 ay penye eşofman altı
1 adet havlu
Alacaklarım
KIYAFET & TEKSTİL:
2 adet 0-3 ay kolsuz çıtçıtlı body
2 adet 0-3 ay tulum
3 adet 3-6 ay üst (uzun kollu düşünüyorum)
3 adet 3-6 ay alt
3 adet 3-6 ay kolsuz çıtçıtlı body
2 adet 3-6 ay pijama takımı
5 adet çorap
1 adet havlu
1 adet penye battaniye
1 adet polar battaniye
Güvenli yatış yastığı
Park yatak için uyku & nevresim seti & alez
BAKIM:
1 adet banyo küveti
2 adet Banyo süngeri
Şampuan - sabun - pişik önleyici krem - bebe yağı (sebamed alacağım)
Bebek bezi & ıslak mendil
Alt açma örtüsü (kullan tarz olanlardan 1-2 paket)
Tırnak makası
Burun aspiratörü
Biberon
Kendim için alacaklarım:
Gögüs pedi
Göğüs kremi
Göğüs koruyucu
Bir kaç takım iç çamaşırı
Yatağını annem, arabasını da kardeşim alacaklar, annem yatak için uyku seti aldı bir tane... Kıyafeti çok fazla almak istemiyorum, doğsun boyuna kilosuna gelişimine göre alırız diyorum... Örgü konusunda artık anneme başvuracağım ya da hazır bir şeyler de alırım, ben beceremem çünkü :-((
Mama sandalyesini de 5 - 6 aylık olunca alırım diyorum... Pompayı ise ihtiyaç duyarsam almaya karar verdim...
Gecelik - pijama - sabahlık var zaten, o yüzden kendime alınacaklar listesinde yazmadım.
Sizlerden isteğim, hazırladığım liste ilk etapta yeterli mi, acil lazım olabilecek ama listemde olmayan malzemeler konusunda yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
eee geriye bişey bırakmadınki canım benim..bunların dışında benimde aklıma birşey gelmiyor...sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin Allahım inş
ne kusuru canım sen iyi ol yeter.dikkat et kendine.nejlacım kusura bakma acil çıktım çok fena oldum vucudumdan bir anda ter akmaya başladı gözlerim karardı zar zor attım kendimi yere
elim ayagım uyuştu dilim damagım resmen kupkuru oldu bayılıcam sandım yaa allaha şükür bayılmadım ama çok kötü oldum yanlız olmak
çok zor hele böyle kötü olunca dahada zor oluyooo
bacım ben dışarda kuruttum üzerine çarşaf serdim ama 2 saatte kurudular sonra ütüledimm
Şimdiye kadar aldıklarım;
2 adet hastane çıkışı (1 tanesi 11 diğeri 6 parça)
2 adet 3-6 ay uzun kollu çıtçıtlı penye
1 adet 6-9 ay uzun kollu çıtçıtlı penye
3 adet 6-9 ay tulum (çorapsız)
1 adet 6 ay tulum (çoraplı)
1 adet 6-9 ay kapşonlu penye hırka
1 adet 6-9 ay penye eşofman altı
1 adet havlu
Alacaklarım
KIYAFET & TEKSTİL:
2 adet 0-3 ay kolsuz çıtçıtlı body
2 adet 0-3 ay tulum
3 adet 3-6 ay üst (uzun kollu düşünüyorum)
3 adet 3-6 ay alt
3 adet 3-6 ay kolsuz çıtçıtlı body
2 adet 3-6 ay pijama takımı
5 adet çorap
1 adet havlu
1 adet penye battaniye
1 adet polar battaniye
Güvenli yatış yastığı
Park yatak için uyku & nevresim seti & alez
BAKIM:
1 adet banyo küveti
2 adet Banyo süngeri
Şampuan - sabun - pişik önleyici krem - bebe yağı (sebamed alacağım)
Bebek bezi & ıslak mendil
Alt açma örtüsü (kullan tarz olanlardan 1-2 paket)
Tırnak makası
Burun aspiratörü
Biberon
Kendim için alacaklarım:
Gögüs pedi
Göğüs kremi
Göğüs koruyucu
Bir kaç takım iç çamaşırı
Yatağını annem, arabasını da kardeşim alacaklar, annem yatak için uyku seti aldı bir tane... Kıyafeti çok fazla almak istemiyorum, doğsun boyuna kilosuna gelişimine göre alırız diyorum... Örgü konusunda artık anneme başvuracağım ya da hazır bir şeyler de alırım, ben beceremem çünkü :-((
Mama sandalyesini de 5 - 6 aylık olunca alırım diyorum... Pompayı ise ihtiyaç duyarsam almaya karar verdim...
Gecelik - pijama - sabahlık var zaten, o yüzden kendime alınacaklar listesinde yazmadım.
Sizlerden isteğim, hazırladığım liste ilk etapta yeterli mi, acil lazım olabilecek ama listemde olmayan malzemeler konusunda yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
slm kızlar nasılsınız bugün evde düştüm benayağım burkuldu dengemi toparlayamadım sol dizimin üstüne düşüp ellerimle destekledim kendimi annelik iç güdüsüyle herhalde karnıma bişey olmasın diye 2 saniye içinde bu hamleyi nasıl yaptığıma kendim bile şaştım ama kuzuya bişey olmadı şükür
2 gündür karnım taş gibi çok sert ve çok rahatsız ediyo beni magnezyum alsam acaba etki edermi ???
Teşekkür ederim, iyi elemişim demekki)...
İnternetteki listeler çok kalabalık, gereksiz şeyler almak istemiyorum doğrusu... Herkes bebek çabuk büyüyor, fazla giysi alma diyor, tecrübesiz olunca da danışma ihtiyacı hissediyorum...
Buraya listelediklerimi bu ay bitmeden tamamlayıp eylül başında da hastane çantamı hazır etmek istiyorum...
Bayramdan sonra annem burada olacak, yatağını falan da birlikte hallederiz artık... Sonra geliye beklemek kalıyor...))
aytencim penye yelek yazmamışsın canım adana sıcak olur evin içinde de en çok onlar kullanılıyor uykudan kalkınca falan kullanırsın.emzik yazmamışsın sanırım kullandırmıcaksın.
Canım geçmiş olsun neyse ki bişey olmamış bundan sonra daha çok dikkat et insanın ayağı bi kere burkulunca bi kaç kez tekrarlıyo aynı yerslm kızlar nasılsınız bugün evde düştüm benayağım burkuldu dengemi toparlayamadım sol dizimin üstüne düşüp ellerimle destekledim kendimi annelik iç güdüsüyle herhalde karnıma bişey olmasın diye 2 saniye içinde bu hamleyi nasıl yaptığıma kendim bile şaştım ama kuzuya bişey olmadı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?