2010 eylül annesiyim:)))bu mükemmel duyguyu hepiniz kısa zamanda inşalalh tadacaksınız geç kaldığımı düşünerekte olsa yazayım istedim ben bebek sünnnet ve nikah şekerleri yapıyorum kendimce azıcık katkıda bulunmak amacım evime tek maaşla çok zor geçinmek helede bebek büyüdükçe masraflar artıyor eğer sipariş vermek istersenizki ürünlerimide görmeniz açısından hemen face adresimi vereyim
https://www.facebook.com/permalink.p...2946818104927/
buradan benimle iletişime geçebilirsiniz
Yelek örgü kısmında düşünmüştüm penye yelek aklıma gelmemişti, ekledim listeme sağol canım...
Evimizde kalorifer var, evde çok kalın giysilere gerek olmayacak inşallah ama dediğin gibi uykudan kalkınca bir şey giydirmek gerek...
Emzik konusunda da eşim de ben de pek taraftar değiliz o nedenle almayı düşünmüyorum, ama şartlar neyi gösterir bilemiyorum...
Her ihtimale karşı bi tane emzik al bence
slm kızlar nasılsınız bugün evde düştüm benayağım burkuldu dengemi toparlayamadım sol dizimin üstüne düşüp ellerimle destekledim kendimi annelik iç güdüsüyle herhalde karnıma bişey olmasın diye 2 saniye içinde bu hamleyi nasıl yaptığıma kendim bile şaştım ama kuzuya bişey olmadı şükür
2 gündür karnım taş gibi çok sert ve çok rahatsız ediyo beni magnezyum alsam acaba etki edermi ???
Bayadır giremiyorum sizlerede yazamadım..29 haftalık olduk..sormayın kanamayla dr. gitmeler sancılar agrılar çok zor bir hamilelik geçiriyorum..bebegin boynunda kordon dolalı ve maalesef ki sol böbreği büyük oldukça baya büyük mecburen 35.haftdan sonra alacaklar kuzumu..Allah hakkımızda hayır eylesin..ilk duydugumda görseydiniz halimi ama bunada şükür ne yapalım..derdi veren yaradanım dermanınıda verir elbet..çok oturamıyorum ayakta duramıyorum kızlar çok çok zor geçiyor hayırlısyla kucagıma alsaydım oğluşumu sağsalim inşallah..sizlerden ne haber..
Geçmiş olsun Elif tatlım, neyseki ucuz atlatmışsın...
elifcim geçmiş olsun aman dikkat et.Allah görünür görünmez bütün kazalardan belalardan korusun hepimizi.
Canım geçmiş olsun neyse ki bişey olmamış bundan sonra daha çok dikkat et insanın ayağı bi kere burkulunca bi kaç kez tekrarlıyo aynı yer
geçmiş olsun canım.ben de geçen gün banyoda kaydım nerdeyse düşüyodum çok korktum.dikkatli olmalıyız gerçi gene de olabiliyo.Allah bebeklerimizi korusun :)
iyi akşamlar kızlarr 29+5 günlük eylülüm ve ben :))Eki Görüntüle 236591 Eki Görüntüle 236594 Eki Görüntüle 236596 Eki Görüntüle 236597
Çok tatlısınız maşallah üçünüze de...
dün kontrolümüz vardı, doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. tatlı kızım 1433 gr olmuş :) standartlara uygun olduğunu söyledi ve bir ay sonra tekrar gelmemizi istedi. ben iki hafta sonra değilmi deyince gülüp herşey yolunda 4 hafta sonra gel dedi ve ekledi bu bir ay çok önemli bebeğin bu ay 1 kilo alıcak, çok hızlı kilo alıcağı için senin kanındaki demir oranıda aynı hızla düşücek olabildiğince dikkat et demir ilacını ihmal etme dedi.. birde ben sormadan, bu haftadan sonra kasıkların ve karnının alt tarafında ağrıların hatta sancıların olucak bazen adet sancısına benziyebilir ama şiddetli değil hafif olucaktır. belin çok ağrıycak, ayakta kalıp çok yürüyünce ayak bileklerin oturduğunda zonklarcasına ağrıycak, ayaklarda şişlerin artıcak dedi.. tüm bunlar normal belirtiler sakın edndişelenme dedi :)) santaforu başka bir demir ilacı ile değiştirdik ( hemoroid yüzünden) buarada hemoroid sorunu asıl bu ay ortaya çıkıcakmış. hee birde gülümseyip söylemedi demeyin bu bıcırığın kocaman bir burnu var dedi.. benim minnoşum elma yanaklı ve koca burunluymuş teyzeleri :))))) birde mide yanmamı söyledim ben onu şimdi hallederim dedi ve lansor yazdı bu ilacı sabahları aç karnına iç ve yarım saat sonra kahvaltını yap buna rağmen kaynarsa rennie içersin dedi. bugün lansor içtim veeeee rennieye hiç ihtiyacım olmadı aylardır ilk defa hiçççç midem kaynamadı kola bile içtim bugün :)) buarada ilacın bebişime bir zararı yokkk sizede tavsiye ederim doktorunuza danışın mutlaka kızlar.... bizden haberler böyle umarım hepiniz çokkk iyisinizdir..
Çok tatlısınız maşallah üçünüze de...
fatoşcum resimleriniz çok şirin çıkmış.
kızçene de maaşaallah.
doktorunun söylediği şikayetlerin aynısı şuan bende mevcut canım.evin içinde azıcık iş yapınca hemen belim ağrıyor.çok az yol yürüsem bile ayak bileklerim ağrıyor.dr tıpkı beni tarif etmiş
ilacının işe yaramasına sevindim inş bu son zamanlarımızda mide şikayetlerimiz olmaz.
aman canım dikkat et ne olurrr allahtan bişi olmamış du nazar boncugu takam size bennnslm kızlar nasılsınız bugün evde düştüm benayağım burkuldu dengemi toparlayamadım sol dizimin üstüne düşüp ellerimle destekledim kendimi annelik iç güdüsüyle herhalde karnıma bişey olmasın diye 2 saniye içinde bu hamleyi nasıl yaptığıma kendim bile şaştım ama kuzuya bişey olmadı şükür
2 gündür karnım taş gibi çok sert ve çok rahatsız ediyo beni magnezyum alsam acaba etki edermi ???
kız maşallahhhhiyi akşamlar kızlarr 29+5 günlük eylülüm ve ben :))Eki Görüntüle 236591 Eki Görüntüle 236594 Eki Görüntüle 236596 Eki Görüntüle 236597
dün kontrolümüz vardı, doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. tatlı kızım 1433 gr olmuş :) standartlara uygun olduğunu söyledi ve bir ay sonra tekrar gelmemizi istedi. ben iki hafta sonra değilmi deyince gülüp herşey yolunda 4 hafta sonra gel dedi ve ekledi bu bir ay çok önemli bebeğin bu ay 1 kilo alıcak, çok hızlı kilo alıcağı için senin kanındaki demir oranıda aynı hızla düşücek olabildiğince dikkat et demir ilacını ihmal etme dedi.. birde ben sormadan, bu haftadan sonra kasıkların ve karnının alt tarafında ağrıların hatta sancıların olucak bazen adet sancısına benziyebilir ama şiddetli değil hafif olucaktır. belin çok ağrıycak, ayakta kalıp çok yürüyünce ayak bileklerin oturduğunda zonklarcasına ağrıycak, ayaklarda şişlerin artıcak dedi.. tüm bunlar normal belirtiler sakın edndişelenme dedi :)) santaforu başka bir demir ilacı ile değiştirdik ( hemoroid yüzünden) buarada hemoroid sorunu asıl bu ay ortaya çıkıcakmış. hee birde gülümseyip söylemedi demeyin bu bıcırığın kocaman bir burnu var dedi.. benim minnoşum elma yanaklı ve koca burunluymuş teyzeleri :))))) birde mide yanmamı söyledim ben onu şimdi hallederim dedi ve lansor yazdı bu ilacı sabahları aç karnına iç ve yarım saat sonra kahvaltını yap buna rağmen kaynarsa rennie içersin dedi. bugün lansor içtim veeeee rennieye hiç ihtiyacım olmadı aylardır ilk defa hiçççç midem kaynamadı kola bile içtim bugün :)) buarada ilacın bebişime bir zararı yokkk sizede tavsiye ederim doktorunuza danışın mutlaka kızlar.... bizden haberler böyle umarım hepiniz çokkk iyisinizdir..
sağol nejlacım. ben doktorumu seviyorum yaaa nasıl yapıyor bilmiyorum ama nezaman şikayetlerim olsa bunları sorucam dediğim ne varsa daha ben ağzımı bile açmadan o ayrıntılı bir şekilde anlatıyor :)) sanki aklımı okuyor gibi :) buyüzdende ona çokk güveniyorum.. şikayetlerimiz hemen hemen ortak ama hepside normalmiş. anormal bişey olursa dedim oda sen onu anlarsın zaten dedi ve güldü öyle bişey olursa tel açmakla uğraşmayın basın gelin dedi :) bide bebişin büyüüdğünü bende anlıycakmışım bu ay çokkk önemliymiş...
geçmiş olsun canım benim yaa...bende az önce geldim ,bi akrabaya iftara gitrmiştik ,balkonda tabureye oturdum ,meğer taburenin bi ayağı hafif kırıkmış ,ama belli olmuyodu ,birden dengemi kaybettim ,arkaya doğru kayıp düştüm popomun üstüne ,bu sırada dirseğimide balkon duvarına sürtmişim baya acıdı ,bebeğim hareket ediyodu Allah tan yoksa panik olurdum ,hemen sandalye taşıdılar tabi ,ama biraz geç olduslm kızlar nasılsınız bugün evde düştüm benayağım burkuldu dengemi toparlayamadım sol dizimin üstüne düşüp ellerimle destekledim kendimi annelik iç güdüsüyle herhalde karnıma bişey olmasın diye 2 saniye içinde bu hamleyi nasıl yaptığıma kendim bile şaştım ama kuzuya bişey olmadı şükür
çok tatlısınız canım ,sanada bebeğinede maşallahiyi akşamlar kızlarr 29+5 günlük eylülüm ve ben :))Eki Görüntüle 236591 Eki Görüntüle 236594 Eki Görüntüle 236596 Eki Görüntüle 236597
ıyı geceler herkese ben 2011 hazıran annelerındeyım normalde dogumumu yaptım darısı basınıza:) yurt dısından bır bebek arabası geldı fakat bende burdan aldım aynı zamanda sızlere gelen arabanın ınt adresını yazıcam ıhtıyacı olan bakabılır cüzzi bi miktara ıhtıyacı olana satıcam 0 daha...ıyı geceler Eagle - All in One Set - www.hauckuk.com hauck Fun for Kids Ltd. Wrexham United Kingdom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?