2011 Ekim Anneleri

maşallahcanım bebeğine Allah daha da iyilik versin inşallah.resimlerin de çok güzel çıkmış.çok tatlı bi hamilesin.

aboooo düşen düşeneee nazar boncuklarınızı dagıtayım bennnn
dikkat edin kızlarrr geçmiş olsun canım benimmm bende emzirme sütyeni aldım evde giyindim önü açılıyoya aynada kendime bakıp gülmüştümm

Selam kızlar
Benim bu aralar hiç iştahım yok zaten normaldede yoktu Hiç acıkmıyorum acıkıncada bi parça bişey yesem doyuyorum Hamile kaldığım günden bu güne 7 kilo aldım 52 kiloyum 2 ay sonra doğurucam ama hiç doğurucak gibi durmuyorum Bende hamilelerin yaşadığı şeyleri yaşamak istiyorum tek yaşadığım ilk aylardaki mide bulantısıydı şimdki de sadece bi göbek Kocamın ağzını yokladım geçenlerde ben niye böyle oldum top yutmuş gibi oldum göbekten başka bişey yok çok komik duruyo dedim evet diyip gülmeye başladı alçakkk adam
Elevit kullanıyorum 3 günde 1 tane hergün içsem mi acaba ondan kilo yapıyo diyolar Sözde 60ı geçmiyim diyodum 60 kiloyu gördümde geçmem kaldı

aaa şaşırdınmı kızzzbende senin gibi olmak isterdim valla ilk aylardan beri neler çekiyorum bulantılar agrılar şükret haline ama ikinci gebeliğinde zor gecebilir maşallahhhhhh demeyi unuttum bide bunu koycaktımmm

Son düzenleme:

noluyo düşen düşene bugün geçmiş olsun Bende bugün mutfak tezgahının tepesine çıktım inerkende dikkat ederek indim bi yandan da Allah göstermesin burdan bi düşsem nolur felan diye düşündüm

Paylaş paylaş Bakakda görek nasıl olmuş yakışmış mı yorum yaparık beğenerik

herkes kilo almama derdinde ama senin gibi olanlar da var haklsıın:26:.ama bebeğinle ilgili herşey normalse senin almaman sorun olmaz bence.yani öle olmalı sanırım.ben de bu kadar almamış olmak isterdim mesela.ama tek düşündüğüm sağıklı olmsı bebeğimin.

inanmayacaksın ama bende gece 11 de mutfak dolabımda kelebek gördüm diye mutfak tezgahına çıkıp dolapları sildim
hatta senin gibi allah korusun ya burdan düşersem didim o sırada kociş geldi ve beni mutfaktan çıkardı

aaa şaşırdınmı kızzzbende senin gibi olmak isterdim valla ilk aylardan beri neler çekiyorum bulantılar agrılar şükret haline ama ikinci gebeliğinde zor gecebilir

Böylesi de tuhaf oluyo ama hamile olduğumu unutuyorum bazen Hamile pantolonunun en küçüğü bile büyük geliyo Hiç bi yerim şişmedi sırtımdaki kemikler rahatlıkla sayılabiliyo Ben hep hamile kalınca kilo alıcam diye hayal kurardım hayallerim suya düştü

çok güzelmiş çantan haklısın hem koyu renk olması daha mantıklı. kaça aldın peki çantayı?

canım öncelikle maş. çok şirin bi hamişsin. doktorunun tavrını ben de sevdim güven veriyo insana bu tavır.
Eylül hanımın da kilosuna maş. canım burnu niye büyükmüş kız senin burnun gayet ufak görünüyo :)

canım nasıl bir şey aldın sütyen marka, fiyat yazabilir misin?
ben geçen baktım nbb nin emzirme sütyenine ama çok çirkindi . penye ortada dikiş . babaanne sütyenlerine benziyo.

Kızımın maşallahı var çok şükür herşeyi normal hatta çok normal doktorumuz çok beğendi ne yiyip içiyosan aynen devam dedi
İnanırım benimde bugün mutfak tezgahının üstünde olma sebebim dolabı silmek içindi ama benimki kelebek değil uzandığım yeri silince üstler bi tuhaf durdu bende tezgahın üstüne çıktım
Ben kocam evdeyken yapmadım yapmamda Bizim adam biraz antikadır mesela çocuğun geç yürümesi ya da geç konuşması gibi durumları bile benim hamileyken tezgahın üstüne çıkmış olmama bağlayıp dırdır edebilir

haklısın sen tarafından bakınca ne diyeyim bacım inşallah son 2 ayında kilo alırsın

nidaaa geçmişolsun aman dikkat edin kızlar.nazar değdi topiğimize herkes felak nas okusun bakem.

İnşallahhhhhh alırım gidip bişeyler yiyim bari
Nida hanımda cicik kabı almış resmi paylaş dedik ortadan kayboldu acaba takıp resmini mi çekmeye uğraşıyo

cicik kabı mı ALLAH seni gece gece nerden buldun bu lafı duygu güldürdün beni.
nida bari üstüne giymeden çek fotosunuveya kutusunun üzerinde üstüne giymiş bir hatun olur genelde onun resmini çek.

kızlar bebişim artık hep kaburgalarımın oralara tepiyo.özellikle bgn.dönmüş mü demekki bu.yani doğana kadar hep böle başaşağı mı dururki artık.

cicik kabı mı ALLAH seni gece gece nerden buldun bu lafı duygu güldürdün beni.
nida bari üstüne giymeden çek fotosunuveya kutusunun üzerinde üstüne giymiş bir hatun olur genelde onun resmini çek.

Olmaz kızzz biz essehtan içi dolu olanından istiyoruz kutunun üstündeki resmi napalım İşi karıştırma ordan

Olmaz kızzz biz essehtan içi dolu olanından istiyoruz kutunun üstündeki resmi napalım İşi karıştırma ordan

yok yok karıştırdığımdan değil hani nida demişya abartmamak lazım diye bende ondan dedim öyle diye tabiki üstüne giyinmiş halini görmek isteriz ama alternatif sundum yani.

kızlar bebişim artık hep kaburgalarımın oralara tepiyo.özellikle bgn.dönmüş mü demekki bu.yani doğana kadar hep böle başaşağı mı dururki artık.

Ben de sağ kaburgamda çok hissediyodum hep oraya vuruyodu son kontrolümde dönmüştü doğum pozisyonuna geçmiş Bazen tekrardan dönebiliyomuş inşallah dönmezlerde normal doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…