canım nasıl bir şey aldın sütyen marka, fiyat yazabilir misin?
ben geçen baktım nbb nin emzirme sütyenine ama çok çirkindi . penye ortada dikiş . babaanne sütyenlerine benziyo.
anaam bu kızlar iyce sapıklaştı napsakkiiİnşallahhhhhh alırım gidip bişeyler yiyim bari
Nida hanımda cicik kabı almış resmi paylaş dedik ortadan kayboldu acaba takıp resmini mi çekmeye uğraşıyo
kızlar bebişim artık hep kaburgalarımın oralara tepiyo.özellikle bgn.dönmüş mü demekki bu.yani doğana kadar hep böle başaşağı mı dururki artık.
inşallah.hayırlısı olsun ama ya.ben de normal doğumu çok istiyorum ama dün bi hata yaptım ve netten normal doğum videosu izledim sezeryan da izledim.ama normal doğum daha çok korkuttu beni.niye izlediysem sanki:18:
Şeftali biraz küçük kalmış kavun felan yokmuydu evde
hazırda bu vardı canım ,üzüm olmadıına dua et
hazırda bu vardı canım ,üzüm olmadıına dua et
Ben şimdi bu saate kadar boşuna mı bekledim canlısını görücez sandım Kızım bile tepikliyo teyzem bizi şeftaliyle kandırıyo diye
Ben şimdi bu saate kadar boşuna mı bekledim canlısını görücez sandım Kızım bile tepikliyo teyzem bizi şeftaliyle kandırıyo diye
evdeki ,hatta o an önümdeki fırsatı değerlendirdim canım ,tabii portakal daha sexy olurdu ,tıpkı benim gibinida hayırlı olsun gerçekten güzelmiş.buarada çok yaratıcısın şeftali koymak nerden aklına geldi.
ama çok güzel yaaa bende alacam işteeeee
Benimde hoşuma gitti bende istiyorum Bari biz koyalım aldığımızda resim nida fooss çıktı
Bu südyenler sadece hsmilelikten sonramı kullanılıyo mesela soğuk kış gecelerinde kullanışlı olmaz mı
Töbe töbe kocamda yanımda değil nerden geliyo böyle şeyler aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?