2011 Ekim Anneleri

inşallah.hayırlısı olsun ama ya.ben de normal doğumu çok istiyorum ama dün bi hata yaptım ve netten normal doğum videosu izledim sezeryan da izledim.ama normal doğum daha çok korkuttu beni.niye izlediysem sanki:18:

Nida gelmiş kızlar hazır olun gözlerimiz ya bayram edicek ya da yerinden fırlıycaklar
Nerde resim?????? Seni bekliyoruz topikcek

İnşallahhhhhh alırım gidip bişeyler yiyim bari
Nida hanımda cicik kabı almış resmi paylaş dedik ortadan kayboldu acaba takıp resmini mi çekmeye uğraşıyo
anaam bu kızlar iyce sapıklaştı napsakkiidurun içine bişiler koyup ekliyim bari ,gerçi üzerimde durduğu gibi durma amaa:)))ayy inanamıyorum yaa resmen südyen resmimi paylaşcam yani hihihihihihihihi

inşallah.hayırlısı olsun ama ya.ben de normal doğumu çok istiyorum ama dün bi hata yaptım ve netten normal doğum videosu izledim sezeryan da izledim.ama normal doğum daha çok korkuttu beni.niye izlediysem sanki:18:

Bende normal doğum videosu izlemiştim ama video kısa sürünce bana çok kolay bişeymiş gibi geldi biraz saçma bi düşünce ama böyle düşünmek işime geliyo sanırım

Ben şimdi bu saate kadar boşuna mı bekledim canlısını görücez sandım Kızım bile tepikliyo teyzem bizi şeftaliyle kandırıyo diye

canım çok uzak değilsin nedeolsa ,bi ara sana özel defile bile yaparım merak etme sen ,bu arada msjı sildim ama ön izlemedini gösteriyo nasıl siilcem??

ama çok güzel yaaa bende alacam işteeeee

Benimde hoşuma gitti bende istiyorum Bari biz koyalım aldığımızda resim nida fooss çıktı
Bu südyenler sadece hsmilelikten sonramı kullanılıyo mesela soğuk kış gecelerinde kullanışlı olmaz mı
Töbe töbe kocamda yanımda değil nerden geliyo böyle şeyler aklıma

soğuk kış gecelerimianaaaa kızz aklın nerde seninn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…