- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
nidaaa senin şeftalili cicik kabı gözüküyor hala
heheheheh o senin yaratıcılığına kalmış canımBenimde hoşuma gitti bende istiyorum Bari biz koyalım aldığımızda resim nida fooss çıktı
Bu südyenler sadece hsmilelikten sonramı kullanılıyo mesela soğuk kış gecelerinde kullanışlı olmaz mı
Töbe töbe kocamda yanımda değil nerden geliyo böyle şeyler aklıma
Emzirme Sütyen nida netten buldum senin cicik kabını görmeyen kızlar burdan baksın artık
heheheheh o senin yaratıcılığına kalmış canımbu arada reyondaki kadına keşke bunun takımıda olaydı dediğimi ve koptuğum anlar geldi aklımaaa düşünsenizeeee yaa bu 2-3 aylık ayrılık bana iyi gelmedi heralde daha 4 ay daha var :26::26:bu arada takımını ararım bendee
Emzirme Sütyen nida netten buldum senin cicik kabını görmeyen kızlar burdan baksın artık
Kolaylık olur üşümeyiz diye şey ettiydimsoğuk kış gecelerimianaaaa kızz aklın nerde seninn
heheheheh o senin yaratıcılığına kalmış canımbu arada reyondaki kadına keşke bunun takımıda olaydı dediğimi ve koptuğum anlar geldi aklımaaa düşünsenizeeee yaa bu 2-3 aylık ayrılık bana iyi gelmedi heralde daha 4 ay daha var :26::26:bu arada takımını ararım bendee
pembe olanına bayıldım hemen almalıyım
bende siyahı beğendim ama pembede güzel.artık sen alınca çekersin fotosunupembe olanına bayıldım hemen almalıyım
Kolaylık olur üşümeyiz diye şey ettiydim
Bize sapık diyene bak emzirme sütyeni alırken takımı yokmu diye soruyo
kocalardan ayrı kalmak bize yaramadı
pembe olanına bayıldım hemen almalıyım
bende siyahı beğendim ama pembede güzel.artık sen alınca çekersin fotosunu
evet evet buuuubende baktım ama bulalamıştım ,çok iyi oldu valla bu arada bakiim burda takımı varmııı açılır kapanırr
Kolaylık olur üşümeyiz diye şey ettiydim
Bize sapık diyene bak emzirme sütyeni alırken takımı yokmu diye soruyo
kocalardan ayrı kalmak bize yaramadı
ay gene siz son bir kaç aydır uzaksınız ya bana ne demeliii
kapıdan girdiğinde abi diye sarılasım varvalla nasıl hatırlıcam bazı şeyleri bilemiyorum
Herhalde alt kısmın açılır kapanır olanı yoktur
Sen viaporttan mı aldın
Korkma bisiklete binmek nasıl unutulmuyosa onuda unutmamışsındır Unutursanda iremden yardım alırsın onun unutabiliceğini hiç zannetmiyorumay gene siz son bir kaç aydır uzaksınız ya bana ne demeliii t
kapıdan girdiğinde abi diye sarılasım var
oyun bozancılık yapma ben diyorum gerçeğini biz koyarız sen portakal diyosuneee o zaman mevsim kış bende portakal koyarım
ay gene siz son bir kaç aydır uzaksınız ya bana ne demeliii t
kapıdan girdiğinde abi diye sarılasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?