ayyy valla varmıdır bilmem ama ,bursada öğrenc,yken bi mağazada ,hemde baya bilinen bi çamaşır mağazasında büssürü çeşit vardı ,görünce şok olmuştuk ,alttan yırtmaçlımı dersinizzz,fermuarlısımııışok olup kalmıştık nasıl vitrine konuyo bunlar diyeee
evet canım viaportta
Fermuarını yırtmacını farkedicek kadar durup nasıl incelediğinizi düşünmüyosunda vitrine nasıl koyduklarını mı düşünüyosun
Fermuarını yırtmacını farkedicek kadar durup nasıl incelediğinizi düşünmüyosunda vitrine nasıl koyduklarını mı düşünüyosun
sabah bu yazdıklarımızı okuyan kızları merak ediyorum
en son bu tarz bi muhabbette gene senle ben vardık canom ,mimlencez sanırım ,sen ve ben olunca girmicek topiğe kimseesabah bu yazdıklarımızı okuyan kızları merak ediyorum
tatlı rüyalar sana eminim çok ekşınlı bir rüya görürsün şeftalili cicik kaplarıyla.ben yatıyorum kızlarrr sefalili cicik kapları rüyama girecekkk
haydin iyi geceler size öpüldünüzz
Günaydın herkezlere biz c.tesi doktora gittik oğlum 1900 olmuş.Saçları çıkmış doktorumuz öle dedi birde iri kemikli olacakmış.Bu arada 32. haftada alınması gereken raporu ssk hastanesinden almamız gerekiyormuş. Ssk anlaşmalı özel hastane oluyormu bilen varmı?
Evet canım ben geçen gün sordum, ssk ile anlaşmalı özel hastaneler verebiliyor raporu, maşallah oğluşunun kilosuda gayet güzelmiş :)
kızlar az önce doğum yapacağım hastanenin doğum fotoğrafçısıyla görüştüm,ekonomik paket 450 tl ,standart paket 850tl,maxi paket 1000 tl fiyat verdi çok mu pahalı sizce bu konuda araştırma yapan varmı fiyat bilgisi olan varmı bu üçpaketin içerikleri aynı fiyat farkına neden olan şey standart paket te gebelik çekimleri var maxi pakette ise buna ilavetan doğum dan 1 ay sonra evde çekimlerde var sizce fiyatlar nasıl.
günaydın kızlar..
öncelikle hepinize tşkr ederim. filiz benim burnum küçücüktür aslında sülalede yok koca burunlu bitek kayınvalidemin burnu büyük onamı çekti acaba :)) ben onun koca burnunu yerim gargamelim o benim....
hanzade haklısın canım farklı bir sancı olunca biz yine dayanamayız gideriz kesin :)))
günaydın kızlar..
öncelikle hepinize tşkr ederim. filiz benim burnum küçücüktür aslında sülalede yok koca burunlu bitek kayınvalidemin burnu büyük onamı çekti acaba :)) ben onun koca burnunu yerim gargamelim o benim....
hanzade haklısın canım farklı bir sancı olunca biz yine dayanamayız gideriz kesin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?