2011 Ekim Anneleri

Fermuarını yırtmacını farkedicek kadar durup nasıl incelediğinizi düşünmüyosunda vitrine nasıl koyduklarını mı düşünüyosun

sabah bu yazdıklarımızı okuyan kızları merak ediyorum

bunlar neler yazmış gece gece diceklerdir ve ayrıca çok gülücekler eminim.

Fermuarını yırtmacını farkedicek kadar durup nasıl incelediğinizi düşünmüyosunda vitrine nasıl koyduklarını mı düşünüyosun
duygu gece gece koptum ben yaa.doğru diyosun.pazarlarda erkekler takıyolar boş vitrine koymak neden zor olsunki ticaret bu.

Sohbet iştahımı mı açtı ne Çeyrek pide yedim pide de ağırlık yaptı uyku bastırdı Size iyi geceler bu gece çok güldüm mutlu anne mutlu bebek olduk
Sağolun tezeleri Bu size

Günaydın herkezlere biz c.tesi doktora gittik oğlum 1900 olmuş.Saçları çıkmış doktorumuz öle dedi birde iri kemikli olacakmış.Bu arada 32. haftada alınması gereken raporu ssk hastanesinden almamız gerekiyormuş. Ssk anlaşmalı özel hastane oluyormu bilen varmı?

Günaydın iyi haftalar herkese,

Fatoşçum ailece çokşirin çıkmışsınız göbüşünde kocaman maşallahh :) Kızında iyiymiş ben yinede sancı ağrı olunca bir doktor yolu tutarız diye düşünüyorum :)

Beşbişinde kordon olan arkadaş rabbim kolaylık versin üzülme desek boş ama bir şey olmayacağını söylemiş doktorun,i böbrek büyümesi bir çok bebekte var doğunca geçiyormuş sen dua ile en az stres ile 35. haftanı tamamlamaya çalış canım bizimde dualarımız seninle...

Vee topikin gececi hatunları canom, sanse, duygu, nejlaaa alemsiniz ya, sabah sabah çok güldüm... Bir an evvel bebişler doğsun 40 lar çıksın hayırlısıyla, hatunlar böyleyse kocişlerin durumu içler acısıdır diye düşünüyorum :)))) Sıkın dişinizi kızlar az kaldı Hımm bird eçamaşır güzelmiş bend ebuna benzer iki adet aldım beyaz.. Fakat doğum sonrası için en son bedenimizin daha büyüğünü almamız lazımmış galiba süt gelince kafamız kadar oluyolarmış bilginize :)

Ve herkes iyidir umarım... Benim için haftasonun yorucu ve yoğundu.. Hala uykum var. Sanki yük taşımışçasına omuzlarım vücudum ağrıyor...

Evet canım ben geçen gün sordum, ssk ile anlaşmalı özel hastaneler verebiliyor raporu, maşallah oğluşunun kilosuda gayet güzelmiş :)

günaydın canım.

fotografçı fiyatlarını bende biraz araştırdım. 450 -650 - 850 gibi fiyat aldım. sanırım oraya çektireceğim. çektiren arkadaşlarım memnun kalmış, web sitesinde çok şeker görüntüler var. hastane ile anlaşmalı değil, bağımsız çalışan bir fotografçı benim bahsettiğim.

günaydın kızlar..
öncelikle hepinize tşkr ederim. filiz benim burnum küçücüktür aslında sülalede yok koca burunlu bitek kayınvalidemin burnu büyük onamı çekti acaba :)) ben onun koca burnunu yerim gargamelim o benim....
hanzade haklısın canım farklı bir sancı olunca biz yine dayanamayız gideriz kesin :)))

:)) iNSANIN SEVMEDİĞİ OT BURNUNUN DİBİNDE BİTERMİŞ BENDE DİYORUM HEM KESiN KAYINVALİDEMLERE BENZİCEK BU KIZ DİYE :)))

kızlarr iki gündür belim okadar ağrıyoki işe zor geldiimm bel ağrısı çeken varmı gerçi hafta sonu forum istanbulda idim ıkeadan bebek odası baktık o kadar güzel bi tane beyaz takım beğendim çok yürüyüp ayakta kaldığım için oldu bu bel ağrısı heraldee sizdede varmı doktoru aradım beldeki sinirlere baskı olmuştur diyor 11inde yaniş perşembede kontrolüm var zatennn bakalım ne diicekkk bebek kaç kilo olmuşş meraktanda çatlıyorum perşembeye kadar nasıl sabretceeiiizz Emir Bebek Emir Bebek Emir Bebek Emir Bebek

günaydın sevgi pıtırcıklarım
herkese mutlu bir hafta başı diliyorum umarım bu hafta hızıca geçer yine hafta sonu olur evimizde dinleniriz ben bu hafta sonu biraz abarttım sahura kadar oturdum yemeğimizi yiyip sahurdan sonra yattık sonra 2-3 gibi anca uyanabildim çok keyifliydi ama
hafta sonu bir şey farkettim sırtüstü yatıp elimi karnıma koyduğumda göbeğim kalbim gibi pıt pıt atıyor sürekli o nedir ki acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda?

fatoşum
kimm nerde gargamel kimin burnu büyük ben gemişi okuyamadım hastaneye mi gittin yoksa?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…