kızlarr iki gündür belim okadar ağrıyoki işe zor geldiimm bel ağrısı çeken varmı gerçi hafta sonu forum istanbulda idim ıkeadan bebek odası baktık o kadar güzel bi tane beyaz takım beğendim çok yürüyüp ayakta kaldığım için oldu bu bel ağrısı heraldee sizdede varmı doktoru aradım beldeki sinirlere baskı olmuştur diyor 11inde yaniş perşembede kontrolüm var zatennn bakalım ne diicekkk bebek kaç kilo olmuşş meraktanda çatlıyorum perşembeye kadar nasıl sabretceeiiizz Emir Bebek Emir Bebek Emir Bebek Emir Bebek
günaydın zeynep belimiz mallesef ayakta kalınca hemen gösteriyor kendini çok yormasaydın kendini benim de randevum perşembe ben de çok meraktayım bakalım bebeklerimiz ne vaziyette
Günaydın fıstıklar biz geldik. Herkes iyidir umarım, biz iyiyiz. Cumartesi şeker yüklemesi yapıldı, bugün sonuç alıcaz. Tiroid tahlillerini yaptıramadık, hastanenin bilgi işlem sistemi çöktü :) bu sabah kan verip geldim, onun sonucu yarın çıkacak. ikisi de iyidir inşallah. Cumartesi kızımızı gördük. Aç gittiğim için çok hareketli değildi. (sanki normalde hareketli dee :) ) Yuvarlak tontiş yüzünü yine bana benzetti doktorumuz. beni biriyle mi karıştırıyor acaba, tam olarak ben değilim yahu benzettiği kişi. yoksa ben annesi değil miyim :) ya da doktorun gözlerinde bi şey var :)
Cumartesi doktorda işimiz bitti, hastaneden çıkarken asansörde kaldık. Klostrofobim var. Asansörün durmasıyla çığlık çığlığa yardım istemem bir oldu. Asansörde kucağında bebekle bir hanım vardı, "aaa hanım efendi lütfen sakin olun bebeğimi korkutuyosunuuuz" diye kızdı bana :) Ben de bir yandan "özürrrr dileriiim" diye salya sümük ağlıyorum bir yandan kafamı eşimin göğsüne gömdüm gözlerimi kapattım ağlıyorum. Neyse ki 30 saniye kaldık o şekilde ama bana 30 yıl gibi geldi. az önce dr muayenesinden çıkarken tansiyonum 9/6 idi, çıkışta (2 dakika sonra) 12/8 olmuş. boş bir odaya yatırdılar beni, dinlenmeye aldılar. zavallı kızım çıldırdı içimde, korkudan ne olduğunu anlamadı hiç olmadığı kadar hareketlendi. Bir şey olacak diye ödüm koptu. Doktorumuz tekrar geldi, yeniden muayene etti, ultrasonda baktı, haftalardır ve az önce yan duran kızım, korkudan acil çıkış kapısına yönelmiş :) Duruşu düzeldi :) Normal pozisyonu almış. Eve gelip bütün gün dinlendim, o korkuyu atlatmaya çalıştık. Neyse ki şimdi ikimiz de iyiyiz.
kızlarr iki gündür belim okadar ağrıyoki işe zor geldiimm bel ağrısı çeken varmı gerçi hafta sonu forum istanbulda idim ıkeadan bebek odası baktık o kadar güzel bi tane beyaz takım beğendim çok yürüyüp ayakta kaldığım için oldu bu bel ağrısı heraldee sizdede varmı doktoru aradım beldeki sinirlere baskı olmuştur diyor 11inde yaniş perşembede kontrolüm var zatennn bakalım ne diicekkk bebek kaç kilo olmuşş meraktanda çatlıyorum perşembeye kadar nasıl sabretceeiiizz Emir Bebek Emir Bebek Emir Bebek Emir Bebek
Günaydın fıstıklar biz geldik. Herkes iyidir umarım, biz iyiyiz. Cumartesi şeker yüklemesi yapıldı, bugün sonuç alıcaz. Tiroid tahlillerini yaptıramadık, hastanenin bilgi işlem sistemi çöktü :) bu sabah kan verip geldim, onun sonucu yarın çıkacak. ikisi de iyidir inşallah. Cumartesi kızımızı gördük. Aç gittiğim için çok hareketli değildi. (sanki normalde hareketli dee :) ) Yuvarlak tontiş yüzünü yine bana benzetti doktorumuz. beni biriyle mi karıştırıyor acaba, tam olarak ben değilim yahu benzettiği kişi. yoksa ben annesi değil miyim :) ya da doktorun gözlerinde bi şey var :)
Cumartesi doktorda işimiz bitti, hastaneden çıkarken asansörde kaldık. Klostrofobim var. Asansörün durmasıyla çığlık çığlığa yardım istemem bir oldu. Asansörde kucağında bebekle bir hanım vardı, "aaa hanım efendi lütfen sakin olun bebeğimi korkutuyosunuuuz" diye kızdı bana :) Ben de bir yandan "özürrrr dileriiim" diye salya sümük ağlıyorum bir yandan kafamı eşimin göğsüne gömdüm gözlerimi kapattım ağlıyorum. Neyse ki 30 saniye kaldık o şekilde ama bana 30 yıl gibi geldi. az önce dr muayenesinden çıkarken tansiyonum 9/6 idi, çıkışta (2 dakika sonra) 12/8 olmuş. boş bir odaya yatırdılar beni, dinlenmeye aldılar. zavallı kızım çıldırdı içimde, korkudan ne olduğunu anlamadı hiç olmadığı kadar hareketlendi. Bir şey olacak diye ödüm koptu. Doktorumuz tekrar geldi, yeniden muayene etti, ultrasonda baktı, haftalardır ve az önce yan duran kızım, korkudan acil çıkış kapısına yönelmiş :) Duruşu düzeldi :) Normal pozisyonu almış. Eve gelip bütün gün dinlendim, o korkuyu atlatmaya çalıştık. Neyse ki şimdi ikimiz de iyiyiz.
ayyy sendemiiiiiçok heycanlıı yaaa bakalım sabah 11 de benm randevu eğer detaylıya girmezsem hemn çıkar çıkmaz yazarımm ben sende yazz merak ederim şimdik aramızda iki gün var zaten hemen hemen aynı çıkarr daa bu haftadan sonra iki haftada bir kontrol olcaz galibaa
Günaydın herkezlere biz c.tesi doktora gittik oğlum 1900 olmuş.Saçları çıkmış doktorumuz öle dedi birde iri kemikli olacakmış.Bu arada 32. haftada alınması gereken raporu ssk hastanesinden almamız gerekiyormuş. Ssk anlaşmalı özel hastane oluyormu bilen varmı?
Zeynepçim bel ağrısı hemen hemen çoğumuzda var özellikle geçen hafta çok şiddetli çektim ayakta kalınca yorulunca artık sürekli baş gösteriyor canım endişe etme normal bir durum...
QUOTE]
saol cnm biraz içim ferahladı işe zor geldim vallaa işyerindekilerde anaa fıtık olmuşundur deyinceeee iyicee korktummmm neysekii herkesde varmışşş
yok hayatım aramızda 4 gün var benim çizelgem 2 gün önden gidiyor haberilerini merakla bekliyorum benimki öğleden sonra muhtemelen ertesi gün veririm ben haber sen de meraqkla beni beklersin
iki hafta da bir kontrol mü
aynen öle iki haftada bir minnoşları görciiissssssssss
günaydın sevgi pıtırcıklarım
herkese mutlu bir hafta başı diliyorum umarım bu hafta hızıca geçer yine hafta sonu olur evimizde dinleniriz ben bu hafta sonu biraz abarttım sahura kadar oturdum yemeğimizi yiyip sahurdan sonra yattık sonra 2-3 gibi anca uyanabildim çok keyifliydi ama
hafta sonu bir şey farkettim sırtüstü yatıp elimi karnıma koyduğumda göbeğim kalbim gibi pıt pıt atıyor sürekli o nedir ki acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda?
fatoşum
kimm nerde gargamel kimin burnu büyük ben gemişi okuyamadım hastaneye mi gittin yoksa?
bebeğin hıçkırıyor ciğer gelişimi devam ederken...ritmik oluyor fdimi:))
bebeğin hıçkırıyor ciğer gelişimi devam ederken...ritmik oluyor fdimi:))
evet taklım cumartesi hastaneye gittik. minnoşumuuz gördük uyuyordu prensesim ellerini herzamanki gibi yumruk yapmıştı boksör kıızm :) yüzünü gördük uuznca, öyle tombiş yanaklı ve hakikaeten koca burunluydu yuvarlak bi burnu var :) ara ara gözlerini açıp kapatıyordu meleğim benim ooooooo çook mutluyum kilosuda 1433 gr. doktorum 4 hafta sonra 2,5 kilo olucak dedi bu ay en az 1 kilo alıcakmış birde standartlara uygunmuşuz, başımızda doğru pozisyondaymış nihayet böyle giderse bizim bişey yapmamıza gerek yok bıcırık kendi gelir dedi :) herşey yolundaydı boyumuzda 38-40 cm arasıymış galiba :)) tabi doktor sonrası kendimizi alışverişe vurduk kızıma dr brownun geniş ağızlı biberonunu aldık, biberonu temizlemek için fırça aldık, pantolonlu pijama aldık bana :) emzirme sütyanlarine baktık ben onları takamam diye nbb emzirme atleti aldık evde dededim iyi oldu üstü sütjen altı atlet tavsiye ederim,2 paket 60*2=120 adet lansinoh göğüs pedi,60 adet jelli bebedor göğüs pedi,lansinoh 56 gr göğüs ucu kremi,göğüs temizleme mendili aldık, hastane için terlik aldık. şuan tek eksiğimiz minnoşumun bezi ve benim lohusa kurdalem başka hiç birşey kalmadı :)) heee birde pazar günü sapancaya gittik bende göbüşümün resimlerini ekledim leyna :)))günaydın sevgi pıtırcıklarım
herkese mutlu bir hafta başı diliyorum umarım bu hafta hızıca geçer yine hafta sonu olur evimizde dinleniriz ben bu hafta sonu biraz abarttım sahura kadar oturdum yemeğimizi yiyip sahurdan sonra yattık sonra 2-3 gibi anca uyanabildim çok keyifliydi ama
hafta sonu bir şey farkettim sırtüstü yatıp elimi karnıma koyduğumda göbeğim kalbim gibi pıt pıt atıyor sürekli o nedir ki acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda?
fatoşum
kimm nerde gargamel kimin burnu büyük ben gemişi okuyamadım hastaneye mi gittin yoksa?
GÜNAYDIN CANIM NE GÜZEL ANLATMIŞSIN
demek korkudan bebek normal halini aldı maşallah demekki adrenelini seviyor yavrum maşallah her şeyde bir hayır var demekki inşallah sonuçların da güzel çıkar size bir nazar boncuğu takayım
çok korkmuşsun haklısın bende çok korkardım heralde öyle bir durumda nefes alamam bir daha yaşamazsın umarım
Zeynepçim bel ağrısı hemen hemen çoğumuzda var özellikle geçen hafta çok şiddetli çektim ayakta kalınca yorulunca artık sürekli baş gösteriyor canım endişe etme normal bir durum...
Ay yavrum yaa nasılda korkmuş annesiyle beraber.. Neyse ki her şerde bir hayır olayı gerçekleşmiş ve ufaklık doğru yolu bulmuş :) Yinede çok geçmiş olsun. İnşallah tahlil sonuçlarında güzel çıkar canım...
Herkese Günaydın;
Bugün son iş günüm mü yoksa cumaya kadar sabretmem gerekecek mi bugün öğrenicez inşallah insafa gelirler de yıllık iznini kullan derler dua edin bana
Denizcim bebeğin dönmüş biraz korkudan da olsa her şerde bir hayır da olabiliyor işte
Fatoşcum çok şirinsiniz bayıldım resimlere maşallah Eylülümüze
günaydın kızlarrrr.......hafta sonu oğlumu gördük 1600 gr olmuş....kafası büyük yanlız 2 haftakoca kafa olcak dedi doktor ama ben sorun olurmu diye endişelendim....
oğlşumun alışverişi bitti...ıvır zıvır kaldı annenesi odasını aldı babannesi pusetini.....geri kalanları biz:))
Bu kontrolümüzde sordum, 32. haftada rapor veririm dedi dr. Herhalde bir ayarlama da yapacak, çünkü doğumdan sonraya ekleyelim mi çıkaralım mı filan gibi bi şeyler sordu :) Yavruşları daha büyük gösterip, anneleri daha çok çalışmış gibi mi gösteriyorlar acaba. anlamadım o kısmı. ben de yakında ayrılıyorum Zehracımmm heeyyoo :)
Evet canım bebeğim döndü. çok şükür. ama çok ağrı yapıyor iki gündür kasıklarım mahvoldu. Kukumun hemen üstü de acıyor. ağrı değil ama acı. siz hep böyle miydiniz yaa... benim keyfim yerindeymiş o şekilde, haberim yokmuş. Kaburgam da ağrıyor iki gündür. bir haller oluyor içime imdaaatt :)
Fatoş foto mu ekklediii. görmedim henüz. geçmişe bakıp gelim ben.
öptüm hepinizi. sağolun güzel teyzoşlarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?