2011 Ekim Anneleri

günaydın herkeze.benim uykular firari sizde durumlar nasıl.biraz bu hafta araştırma yaptım benim gibi clexsan kullananlar biraz dikkatli olmamız gerekiyormuş ayrıntıya girmiycem erken doğuma karşı tedbirli olmamız lazımmış.bide kızlar doğumda gerçekten güvenilir eller şart bizim için iğnenin kesilmesi zamanınıda çok iyi bikaç doktora sorun unutmayın bizim durumumuz biraz daha özel allah yardımcımız olsun

kızlarr bebeğin başının çapı 10 cm yi geçince sezeryan yapıyolarmışş benimkininde kafası geçen ayy 7.5 du yani kendinden 3 hafta ilerdeydii inşallahh orantılanmıştır sezeryan dan çok korkuyorummmmmmmmm normal doğum olur inşallahhhhhhhhh

Deniss_ruj

Benim de belim çokkkk aağrıyoo. Bence de normal zeyneeep.

Evet canım çok korktuk biz. Her şerde bir hayır oludğuna inandım bir kez daha :) İnşallah hanzadecim, teşekkür ederim. Bu arada kızının ismini çok beğendim. Gökçe'yi, eşimin kaybettiği kardeşinin ismi olduğu için çok düşünmem (kendi adıma) ama sen sevdiysen Mina'yla Zeynep de çok güzel olur Gökçe de. İsmiyle yaşasın inşallah.

Evet canım bebeğim döndü. çok şükür. ama çok ağrı yapıyor iki gündür kasıklarım mahvoldu. Kukumun hemen üstü de acıyor. ağrı değil ama acı. siz hep böyle miydiniz yaa... benim keyfim yerindeymiş o şekilde, haberim yokmuş. Kaburgam da ağrıyor iki gündür. bir haller oluyor içime imdaaatt :)

Deniz bende aynen tarif ettiğin ağrı sızılar içerisindeyim hemde uzun zamandır, şüket geç başladığına :) kukunun üstü sızlar ağrır iğne gibi batar.. Kasıklarında öyle canım... Bel ağrısı zaten fix... İsim konusunda ekleme yapmamaya karar verdik haftasonu sadece "Mina" olucak İnşallah teyzesii :)

Kızlar evinde sardunyası olan var mı? Sardunyamın çiçekleri kurumuş ve yeni tomurcuk hiç yok nasıl canlandırabilirim onları?

bizde çok var canım. eşim ilgileniyor. kuruyunca yapraklarını kopar, çabucak çıkacak zaten. koparmazsan ev batıyor, her yere uçuyor kurumuş yapraklar.
ismi Anadolu olan bir tane çiçekli bitkiler için çiçek coşturan var, ondan alıp, suyla karıştırıp haftada iki üç gün veriyoruz. hemen toparlanıyorlar.

Maşallah oğluna :) canım benim yeğenleriminde kafaları kocaman çıkıyo yengem hamileyken :) Endişelenme normal bunlar :)

Oh ne güzel herşeyiniz bitti sayılır :) Güle güle kullanmakta naisp olsun inşallah canım eminim çok güzel olmuştur..

Zeynep benim her kontrolde yani son 3 kontrolde, hem nst ye alındım hem alttan çatı muayenem yapıldı açılma varmı diye... Erken doğum riskine karşı, çok sıkı takip ediliyorum... Normalde sezeryandan 4 gün önce kesicek iğneyi doktor.. Ama bu iğnenin dozu çok düşükmüş yani aşırı ölümcül kanama riski yok dedi doktor 1 gün önce dahi kessek yeterli. Vücuttaki etkisi kaybolur dedi... Benim aklıma takılanda o 4 günde bebeği etkilermi beslenme konusunda ben her gün dr. giderim sanırım, dayanamam beslendimi beslenemedimi diye o yüzden en az ne kadar iğnesiz durucaksam o kadar iyi, bu iğne ile normal doğum yapanlarda varmış ayrıca bende tekrar araştırıcam ama etkilenmek istemediğim için dr. dedikleri dışında bakmamaya çalışıyorum sende çok kurcalama dr. güven sadece....

Son düzenleme:
kızlarrr hemoroid için fitil kullanan varmı
dün ilk kez kullandım ama dünden beri sürekli çişim geliyo bunun fitille alakası yok değilmii:26::26:ya da normalmiii:26:

ben kullanıyorum canom. doğru yere tatbik ediyosan onunla ilgisi yoktur güzelim yaa :) İdrar yollarını üşüttün belki. benim her zamanki gibi, bir değişiklik yok yani.
bu arada ilacın faydasını gördüm, hızla iyileşiyor rahatsızlığım.

hanzade benim doktor arkadaşım iki hafta önce direkten döndü ayrıntıya girmiycem.biz yinede dikkatedelim.0.9 kullananlarda var allah yardım etsin tabi ama dikkat etmem lazım çünkü iki kuzumdada bişey olmaz demişti doktorlar.ondan biraz daha dikkatli olmalıyım tabi nasip bunlar

Allah yardımcımız olsun zeynep nasip kısmet neyse o olcak Allah'a emanetler, bir şey olmaz inşallah onlarada bizede.. :)

slm kızlar bişey sorucam kullandığınız magnezyum hapını ve fiyatını bana yazar mısız bende almak istiyorum ellerim uyuşuyo?

Magnorm. ssk reçetesiyle ucuza alıyorum. reçetesiz 20-22 tl galiba.
doktorun verseymiş. bildiğim kadarıyla el uyuşmasına vermiyolar çünkü onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…