kızlarrrr fotolarımızı tekrar ekliyorum bunları dün çekildik.... 29+5Eki Görüntüle 236809 Eki Görüntüle 236810 Eki Görüntüle 236811 Eki Görüntüle 236812
kızlarrrr fotolarımızı tekrar ekliyorum bunları dün çekildik.... 29+5Eki Görüntüle 236809 Eki Görüntüle 236810 Eki Görüntüle 236811 Eki Görüntüle 236812
kaça satmayı planlıyorsunuz bir de hangi ildesiniz?
teşekkürler
400 tl satıcam burdakı fıyatı 650 cnm ıstanbul atasehırdeyım
Kızlar evinde sardunyası olan var mı? Sardunyamın çiçekleri kurumuş ve yeni tomurcuk hiç yok nasıl canlandırabilirim onları?
günaydın kızlarrrr.......hafta sonu oğlumu gördük 1600 gr olmuş....kafası büyük yanlız 2 haftakoca kafa olcak dedi doktor ama ben sorun olurmu diye endişelendim....
oğlşumun alışverişi bitti...ıvır zıvır kaldı annenesi odasını aldı babannesi pusetini.....geri kalanları biz:))
Günaydın.
Hafta sonu bebeğimin mobilyaları geldicicilerini yıkaıp yerleştirdim mini mini ütü yapmaktan fenalık geçiricektim hafa sıcak ütünün buharı kavruldum resmen en son kendimi balkonda ütü yaparken buldum odamızın tülü ve halısı kaldı onlarda tamamlansın resimleri eklerim
günaydın herkeze.benim uykular firari sizde durumlar nasıl.biraz bu hafta araştırma yaptım benim gibi clexsan kullananlar biraz dikkatli olmamız gerekiyormuş ayrıntıya girmiycem erken doğuma karşı tedbirli olmamız lazımmış.bide kızlar doğumda gerçekten güvenilir eller şart bizim için iğnenin kesilmesi zamanınıda çok iyi bikaç doktora sorun unutmayın bizim durumumuz biraz daha özel allah yardımcımız olsun
kızlarrr hemoroid için fitil kullanan varmı
dün ilk kez kullandım ama dünden beri sürekli çişim geliyo bunun fitille alakası yok değilmii:26::26:ya da normalmiii:26:
Maşallah oğluna :) canım benim yeğenleriminde kafaları kocaman çıkıyo yengem hamileyken :) Endişelenme normal bunlar :)
Oh ne güzel herşeyiniz bitti sayılır :) Güle güle kullanmakta naisp olsun inşallah canım eminim çok güzel olmuştur..
Zeynep benim her kontrolde yani son 3 kontrolde, hem nst ye alındım hem alttan çatı muayenem yapıldı açılma varmı diye... Normalde sezeryandan 4 gün önce kesicek iğneyi doktor.. Ama bu iğnenin dozu çok düşükmüş yani aşırı ölümcül kanama riski yok dedi doktor 1 gün önce dahi kessek yeterli. Vücuttaki etkisi kaybolur dedi... Benim aklıma takılanda o 4 günde bebeği etkilermi beslenme konusunda ben her gün dr. giderim sanırım, dayanamam beslendimi beslenemedimi diye o yüzden en az ne kadar iğnesiz durucaksam o kadar iyi, bu iğne ile normal doğum yapanlarda varmış ayrıca bende tekrar araştırıcam ama etkilenmek istemediğim için dr. dedikleri dışında bakmamaya çalışıyorum sende çok kurcalama dr. güven sadece....
hanzade benim doktor arkadaşım iki hafta önce direkten döndü ayrıntıya girmiycem.biz yinede dikkatedelim.0.9 kullananlarda var allah yardım etsin tabi ama dikkat etmem lazım çünkü iki kuzumdada bişey olmaz demişti doktorlar.ondan biraz daha dikkatli olmalıyım tabi nasip bunlar
teyzeleri murat batu mu yoksa murat eymen mi?
slm kızlar bişey sorucam kullandığınız magnezyum hapını ve fiyatını bana yazar mısız bende almak istiyorum ellerim uyuşuyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?