iyi akşamlar kızlarr 29+5 günlük eylülüm ve ben :))Eki Görüntüle 236591 Eki Görüntüle 236594 Eki Görüntüle 236596 Eki Görüntüle 236597
maşallah cnm size hem resimler güzel hemde getirdiğin haberler yerim ben onun koca burnunudün kontrolümüz vardı, doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. tatlı kızım 1433 gr olmuş :) standartlara uygun olduğunu söyledi ve bir ay sonra tekrar gelmemizi istedi. ben iki hafta sonra değilmi deyince gülüp herşey yolunda 4 hafta sonra gel dedi ve ekledi bu bir ay çok önemli bebeğin bu ay 1 kilo alıcak, çok hızlı kilo alıcağı için senin kanındaki demir oranıda aynı hızla düşücek olabildiğince dikkat et demir ilacını ihmal etme dedi.. birde ben sormadan, bu haftadan sonra kasıkların ve karnının alt tarafında ağrıların hatta sancıların olucak bazen adet sancısına benziyebilir ama şiddetli değil hafif olucaktır. belin çok ağrıycak, ayakta kalıp çok yürüyünce ayak bileklerin oturduğunda zonklarcasına ağrıycak, ayaklarda şişlerin artıcak dedi.. tüm bunlar normal belirtiler sakın edndişelenme dedi :)) santaforu başka bir demir ilacı ile değiştirdik ( hemoroid yüzünden) buarada hemoroid sorunu asıl bu ay ortaya çıkıcakmış. hee birde gülümseyip söylemedi demeyin bu bıcırığın kocaman bir burnu var dedi.. benim minnoşum elma yanaklı ve koca burunluymuş teyzeleri :))))) birde mide yanmamı söyledim ben onu şimdi hallederim dedi ve lansor yazdı bu ilacı sabahları aç karnına iç ve yarım saat sonra kahvaltını yap buna rağmen kaynarsa rennie içersin dedi. bugün lansor içtim veeeee rennieye hiç ihtiyacım olmadı aylardır ilk defa hiçççç midem kaynamadı kola bile içtim bugün :)) buarada ilacın bebişime bir zararı yokkk sizede tavsiye ederim doktorunuza danışın mutlaka kızlar.... bizden haberler böyle umarım hepiniz çokkk iyisinizdir..
cnm sanada geçmiş olsun senin hamle yapmaya pek fırsatın olmamış dikkat et oturup kalktığın yeregeçmiş olsun canım benim yaa...bende az önce geldim ,bi akrabaya iftara gitrmiştik ,balkonda tabureye oturdum ,meğer taburenin bi ayağı hafif kırıkmış ,ama belli olmuyodu ,birden dengemi kaybettim ,arkaya doğru kayıp düştüm popomun üstüne ,bu sırada dirseğimide balkon duvarına sürtmişim baya acıdı ,bebeğim hareket ediyodu Allah tan yoksa panik olurdum ,hemen sandalye taşıdılar tabi ,ama biraz geç oldu:19
amanda aman yerim ben o pamuğuGünaydın fıstıklar biz geldik. Herkes iyidir umarım, biz iyiyiz. Cumartesi şeker yüklemesi yapıldı, bugün sonuç alıcaz. Tiroid tahlillerini yaptıramadık, hastanenin bilgi işlem sistemi çöktü :) bu sabah kan verip geldim, onun sonucu yarın çıkacak. ikisi de iyidir inşallah. Cumartesi kızımızı gördük. Aç gittiğim için çok hareketli değildi. (sanki normalde hareketli dee :) ) Yuvarlak tontiş yüzünü yine bana benzetti doktorumuz. beni biriyle mi karıştırıyor acaba, tam olarak ben değilim yahu benzettiği kişi. yoksa ben annesi değil miyim :) ya da doktorun gözlerinde bi şey var :)
Cumartesi doktorda işimiz bitti, hastaneden çıkarken asansörde kaldık. Klostrofobim var. Asansörün durmasıyla çığlık çığlığa yardım istemem bir oldu. Asansörde kucağında bebekle bir hanım vardı, "aaa hanım efendi lütfen sakin olun bebeğimi korkutuyosunuuuz" diye kızdı bana :) Ben de bir yandan "özürrrr dileriiim" diye salya sümük ağlıyorum bir yandan kafamı eşimin göğsüne gömdüm gözlerimi kapattım ağlıyorum. Neyse ki 30 saniye kaldık o şekilde ama bana 30 yıl gibi geldi. az önce dr muayenesinden çıkarken tansiyonum 9/6 idi, çıkışta (2 dakika sonra) 12/8 olmuş. boş bir odaya yatırdılar beni, dinlenmeye aldılar. zavallı kızım çıldırdı içimde, korkudan ne olduğunu anlamadı hiç olmadığı kadar hareketlendi. Bir şey olacak diye ödüm koptu. Doktorumuz tekrar geldi, yeniden muayene etti, ultrasonda baktı, haftalardır ve az önce yan duran kızım, korkudan acil çıkış kapısına yönelmiş :) Duruşu düzeldi :) Normal pozisyonu almış. Eve gelip bütün gün dinlendim, o korkuyu atlatmaya çalıştık. Neyse ki şimdi ikimiz de iyiyiz.
günaydın kızlarrrr.......hafta sonu oğlumu gördük 1600 gr olmuş....kafası büyük yanlız 2 haftakoca kafa olcak dedi doktor ama ben sorun olurmu diye endişelendim....
oğlşumun alışverişi bitti...ıvır zıvır kaldı annenesi odasını aldı babannesi pusetini.....geri kalanları biz:))
filizcim bende almadım daha ama bakmıştım daha önce bir yere perşembe günü nasipse alıcam.avvio nun ürünleride vardı baktığım yerde birde lullababy diye başka bir markanın vardı fiyatlarıda 60-80 civarıydı bende tekrar gidip bakıcam ve alıcam.zeynebin aldığı 100tlnin üzerindeydi fiat olarak.ben okadarlık bir çanta düşünmüyorum.
Kızlar mrb,
Biz çok yorgunuzPazar günü ev temizliği yaptık. Akşam yattığımda tabnlarım sızlıyodu, çok kaptırmışım sanırım...
Bişi merak ediyorum. Doğum izni 31 haftayı bitirip, 32'den gün aldığımızda mı, yoksa 32 haftayı tamamladığımızda mı başlıyo?
Ya da son 3haftaya kadar çalışırsak, 37 hafta bitene kadar mı çalışıyoruz?
Bi de süreler, en son doktor muayenesindekine göre mi belirleniyo? Yani atıyorum bebek en son muayenede 5gün önde çıktı. O mu baz alınıyo yoksa sat mı?
slm kızlar nasılsınız bugün evde düştüm benayağım burkuldu dengemi toparlayamadım sol dizimin üstüne düşüp ellerimle destekledim kendimi annelik iç güdüsüyle herhalde karnıma bişey olmasın diye 2 saniye içinde bu hamleyi nasıl yaptığıma kendim bile şaştım ama kuzuya bişey olmadı şükür
2 gündür karnım taş gibi çok sert ve çok rahatsız ediyo beni magnezyum alsam acaba etki edermi ???
bizde çok var canım. eşim ilgileniyor. kuruyunca yapraklarını kopar, çabucak çıkacak zaten. koparmazsan ev batıyor, her yere uçuyor kurumuş yapraklar.
ismi Anadolu olan bir tane çiçekli bitkiler için çiçek coşturan var, ondan alıp, suyla karıştırıp haftada iki üç gün veriyoruz. hemen toparlanıyorlar.
iyi akşamlar kızlarr 29+5 günlük eylülüm ve ben :))Eki Görüntüle 236591 Eki Görüntüle 236594 Eki Görüntüle 236596 Eki Görüntüle 236597
dün kontrolümüz vardı, doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. tatlı kızım 1433 gr olmuş :) standartlara uygun olduğunu söyledi ve bir ay sonra tekrar gelmemizi istedi. ben iki hafta sonra değilmi deyince gülüp herşey yolunda 4 hafta sonra gel dedi ve ekledi bu bir ay çok önemli bebeğin bu ay 1 kilo alıcak, çok hızlı kilo alıcağı için senin kanındaki demir oranıda aynı hızla düşücek olabildiğince dikkat et demir ilacını ihmal etme dedi.. birde ben sormadan, bu haftadan sonra kasıkların ve karnının alt tarafında ağrıların hatta sancıların olucak bazen adet sancısına benziyebilir ama şiddetli değil hafif olucaktır. belin çok ağrıycak, ayakta kalıp çok yürüyünce ayak bileklerin oturduğunda zonklarcasına ağrıycak, ayaklarda şişlerin artıcak dedi.. tüm bunlar normal belirtiler sakın edndişelenme dedi :)) santaforu başka bir demir ilacı ile değiştirdik ( hemoroid yüzünden) buarada hemoroid sorunu asıl bu ay ortaya çıkıcakmış. hee birde gülümseyip söylemedi demeyin bu bıcırığın kocaman bir burnu var dedi.. benim minnoşum elma yanaklı ve koca burunluymuş teyzeleri :))))) birde mide yanmamı söyledim ben onu şimdi hallederim dedi ve lansor yazdı bu ilacı sabahları aç karnına iç ve yarım saat sonra kahvaltını yap buna rağmen kaynarsa rennie içersin dedi. bugün lansor içtim veeeee rennieye hiç ihtiyacım olmadı aylardır ilk defa hiçççç midem kaynamadı kola bile içtim bugün :)) buarada ilacın bebişime bir zararı yokkk sizede tavsiye ederim doktorunuza danışın mutlaka kızlar.... bizden haberler böyle umarım hepiniz çokkk iyisinizdir..
kızlarr bebeğin başının çapı 10 cm yi geçince sezeryan yapıyolarmışş benimkininde kafası geçen ayy 7.5 du yani kendinden 3 hafta ilerdeydii inşallahh orantılanmıştır sezeryan dan çok korkuyorummmmmmmmm normal doğum olur inşallahhhhhhhhh
kızlar benim fisher price den akvaryum salıncak var oğluşuma almıştım hatırlarsanız.eltimin kız kardeşimin oğlu olmuştu neymiş onu vercekmişim onlara biraz durcakmış oğullarakları severse alcaklarmış .şimdi bebeğede kıyamıyorum ama o benim evdeki ufo vantiretörü aldı götürdü bana acımadı kafam karıştı
Şu an zaten sadece yaprakları var hiç çiçeği yok biraz fazla susuz unutmuşum galiba kurutayazmışımBiraz ilgi özen isteyecekler galiba. Bende başka bir çiçek coşturan vardı bir de bu markayı deneyeyim o zaman. Ne güzel görünüyorlardı canlarım balkonumda cam önlerinde küsmemişlerdir inşallah bana
Bu arada Cuma'ya kadar çalışmaya devam küçük bir şube denetimim daha olacakmış neyse sayılı gün çabuk geçer 4 gün ne de olsa. Yıllık iznimi de doğum sonrasına aktarırım artıkBu aralar bebiş sağolsun çok açıldığımız için eşim de çalış çalış iyidir diyor Doğum izni 32+0 da yasal olarak başlıyor ama bazı doktorlar 31+3,4,5 de falan da yazıyorlarmış raporu.
Dün Sultanahmet e gittik nasıl kalabalıktı anlatamam, caminin lavabosunda bayanın biri kaç aylık diye sordu dedim 7.5 aylık cinsiyet belli mi dedi ben de evet kızımız olacak dedim. Kadının cevabı olsun Allah inşallah erkek evlat da verir oldu ben de ters ters baktım çıktım oradan iftar vakti tartışmayayım insanlarla diyeeDengesiz millet yaaaa
İlk defa ebru yaptım sergilerden birinde çok keyifli birşeymiş bir ara kursuna gitsem mi izindeyken diye geçirdim kafamdan boş bulunup sonra dedim kendime geleyim bebek olacak ne ebrusu ne kursu
Bir şey sorucam sürekli sıkışıkmışsınız gibi hissediyor musunuz siz de? Ben sürekli o haldeyim wc ye gidiyorum bişiy yok çıldırıcam yaaa
canım bankacısın sanırım allah kolaylık versin çalışanlarımıza, birde smmm ile ilgii birşeyler yazmıştın benim eşim de smmm, sulahmettteki kadına da koptum benim kayınvalidem de hala acaba kız olur mu diye bekliyor, babaanneme ilk söylediğimde hımm napalım 2. kız olur dedi:) benim veliler de hocam ne şanslısın ilk seferde erkeği buldun diyor.. maalesef işte kültür farkları hala erkek çocuğa tapan bir kesim var..
ya ben wc ye hortum bağlasam olacak zaten çok giderdim eskiden de su içtiğim için şimdi hiç çıkamyorum
Maalesef canım yaa erkek manyaklığı bitmedi gitti toplumumuzdaBenim de şu WC olayına bir çözüm bulmam lazım evdeyken neyse de işte çok fenaaa SMMM üniversiteden beri kafamda ama şartlar işte o kadar sınavı verip SMMM olabildiği için tebrik ediyorum eşini
Başım çok ağrıyor sabahtan çok kasarak çalıştım şimdi bir yemeğe çıkayım da olmadı ilaç içeyim bari
Zeynep versem mi diye bir de soruyor musun ilk göz ağrın bebeğine almışsın çok merak ediyorlarsa alacakları dükkanda 5 dk oturtsunlar içine severse alsınlar. İnsanlar tuhaf yaaa baktım fiyatına az para da vermemişsin sonra böyle şeyler geri istenmiyor da kolay kolay. Onlar el koyma niyetindeler ilk bebeğim kullansın istiyorum de.
Deniz bende aynen tarif ettiğin ağrı sızılar içerisindeyim hemde uzun zamandır, şüket geç başladığına :) kukunun üstü sızlar ağrır iğne gibi batar.. Kasıklarında öyle canım... Bel ağrısı zaten fix... İsim konusunda ekleme yapmamaya karar verdik haftasonu sadece "Mina" olucak İnşallah teyzesii :)
kurutma makinesi alacak olan hatunlar
markapona siemens kurutma makinesi düşmüş 572 lira inceleyin bi isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?