2011 Ekim Anneleri

Kızlar mrb,
Biz çok yorgunuz Pazar günü ev temizliği yaptık. Akşam yattığımda tabnlarım sızlıyodu, çok kaptırmışım sanırım...
Bişi merak ediyorum. Doğum izni 31 haftayı bitirip, 32'den gün aldığımızda mı, yoksa 32 haftayı tamamladığımızda mı başlıyo?
Ya da son 3haftaya kadar çalışırsak, 37 hafta bitene kadar mı çalışıyoruz?
Bi de süreler, en son doktor muayenesindekine göre mi belirleniyo? Yani atıyorum bebek en son muayenede 5gün önde çıktı. O mu baz alınıyo yoksa sat mı?

Kızlar mrb,
Biz çok yorgunuz Pazar günü ev temizliği yaptık. Akşam yattığımda tabnlarım sızlıyodu, çok kaptırmışım sanırım...
Bişi merak ediyorum. Doğum izni 31 haftayı bitirip, 32'den gün aldığımızda mı, yoksa 32 haftayı tamamladığımızda mı başlıyo?
Ya da son 3haftaya kadar çalışırsak, 37 hafta bitene kadar mı çalışıyoruz?
Bi de süreler, en son doktor muayenesindekine göre mi belirleniyo? Yani atıyorum bebek en son muayenede 5gün önde çıktı. O mu baz alınıyo yoksa sat mı?

maşallah cnm size hem resimler güzel hemde getirdiğin haberler yerim ben onun koca burnunu bian için kendimi dra gitmişimde o benimle konusuyo sandım yazdıklarını okurken ne güzel anlatmıssın her ayrıntıyı
cnm sanada geçmiş olsun senin hamle yapmaya pek fırsatın olmamış dikkat et oturup kalktığın yere
amanda aman yerim ben o pamuğu nasıl korktuysa artık yavru...
hem bide işin iyi tarafına bak cnm bu korku ona doğana kadar yeter sıkıyosa az hareket edip tekmelemesin seni konus hemen asansöre binmekle tehdit et pamuğu bak bakalım sabit kalabiliyomu (çokmu insafsızca oldu ya )

maşallah cnm

geçmişide okudum akşamki muhabbet için tebrik koyuyorum hepinize gerçi nidanın şeftalili cicik kabı resimlerini göremedim ama olsun
1 haftadır eşimin 2 yeğeni bizde bilgisayarım kapanın elinde kalıyo 2 dak. baksam wc molası versem bi bakıyorum pcim başkasının kollarında yoksa kaçırmazdım akşamı
bugünde iftara kaynanamlar geliyo gece bizde kalıp sahuruda yapıp ertesi gün gideceklermiş temizliğimi dünden yapmıstım öğleden sonrada yemeklere başlarım kociş izinli o yardım eder artık....
kızım tepiniyo içerde anne laf yetiştireceğine kalk bişeyler yiyelim diyo sanırsam şimdilik hoşçakalın ara ara uğrarız inşallah

filiz&nejla..

özel can bebe nin internet sitesinde chicco nun çantası 15 tl. kırmızı ve laciverti var.şuan kampanyada. kırmızısını almayı düşünüyorum. ankara firması. işyerime yakın. yarın bakıcam, gözüktüğü gibi iyiyse alırım herhalde.

Chicco Chicco Bakım Çantası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

32 inci haftan tamamlanınca başlıyor...5 hafta uzatırsanda otomatikmen 37. haftan bitince oluyor

of of offf eliiifff. Allah korumuş canım geçmiş olsun.
karın yumuşaklığı, sertliği önemli galiba. ben de hastanede korktum dedim ya , yatağa yatırdıklarında uzun süre karnımı yokladılar. yumuşak olduğunu görünce sorun yok diye değerlendirdiler. sertliği ne anlama geliyorsa artık bilemedim canım.
magnezyumun etkisini bilmiyorum. doktoruna sorsaydın keşke.

Şu an zaten sadece yaprakları var hiç çiçeği yok biraz fazla susuz unutmuşum galiba kurutayazmışım Biraz ilgi özen isteyecekler galiba. Bende başka bir çiçek coşturan vardı bir de bu markayı deneyeyim o zaman. Ne güzel görünüyorlardı canlarım balkonumda cam önlerinde küsmemişlerdir inşallah bana

Bu arada Cuma'ya kadar çalışmaya devam küçük bir şube denetimim daha olacakmış neyse sayılı gün çabuk geçer 4 gün ne de olsa. Yıllık iznimi de doğum sonrasına aktarırım artık Bu aralar bebiş sağolsun çok açıldığımız için eşim de çalış çalış iyidir diyor Doğum izni 32+0 da yasal olarak başlıyor ama bazı doktorlar 31+3,4,5 de falan da yazıyorlarmış raporu.

Dün Sultanahmet e gittik nasıl kalabalıktı anlatamam, caminin lavabosunda bayanın biri kaç aylık diye sordu dedim 7.5 aylık cinsiyet belli mi dedi ben de evet kızımız olacak dedim. Kadının cevabı olsun Allah inşallah erkek evlat da verir oldu ben de ters ters baktım çıktım oradan iftar vakti tartışmayayım insanlarla diyee Dengesiz millet yaaaa

İlk defa ebru yaptım sergilerden birinde çok keyifli birşeymiş bir ara kursuna gitsem mi izindeyken diye geçirdim kafamdan boş bulunup sonra dedim kendime geleyim bebek olacak ne ebrusu ne kursu

Bir şey sorucam sürekli sıkışıkmışsınız gibi hissediyor musunuz siz de? Ben sürekli o haldeyim wc ye gidiyorum bişiy yok çıldırıcam yaaa

Maşallah canım eylülümüze, kocaman olmuş.
Senin doktorun ne çok detay veriyor yaa. bizim topiğe danışmanlık mı yapsa acaba :) Bu arada bahsettiğin pek çok şeyi (kasık ağrısı, adet sancısı vs) ben de yaşıyorum. midemle ilgili bişe yok henüz. totoyu zaten biliyosun :)

İlaç iyi geldi diye kola içmeler falan olmuyo yaniiii.

kızlar benim fisher price den akvaryum salıncak var oğluşuma almıştım hatırlarsanız.eltimin kız kardeşimin oğlu olmuştu neymiş onu vercekmişim onlara biraz durcakmış oğullarakları severse alcaklarmış .şimdi bebeğede kıyamıyorum ama o benim evdeki ufo vantiretörü aldı götürdü bana acımadı kafam karıştı

cnm ya bu kafa çapı çok önemli imiş normal doğumun olayı o zaten bebiş 2500 gr da olsa çap büyükse doğum zormuş, malum ilk kafa çıkıyor omuz daha rahat, bana da bir hırs geldi normal yapacağım inş 2 ark yakın zamanda çok rahat doğum yaptı, buarada belden iğneliye dr ların birçoğu sıcak bakmıyor bilginize ya narkoz ya normal inşş hepimiz normal yaparız..

Zeynepçim sen henüz kullanmadın ve yeni coğacak bebeğin için aldın, bu insanlar nasıl görgüsüz ya.. Bizde asla yeni doğacak bebeğin kullanılammış bişisi istenmez.. Hadi sen kullanmış olsan neyse. Çok ayıp yaa. Ben olsaydım vermezdim. Alsınlar kendilerine.. Seninki sana lazım olmayacak kullanılmamış bir gereç değilki bu kadar rahat istiyorlar.. Verme ben henüz açmadım veremem de.. Hemde eltisinin dıdısının dıdısı mecburmusun yaa?

canım bankacısın sanırım allah kolaylık versin çalışanlarımıza, birde smmm ile ilgii birşeyler yazmıştın benim eşim de smmm, sulahmettteki kadına da koptum benim kayınvalidem de hala acaba kız olur mu diye bekliyor, babaanneme ilk söylediğimde hımm napalım 2. kız olur dedi:) benim veliler de hocam ne şanslısın ilk seferde erkeği buldun diyor.. maalesef işte kültür farkları hala erkek çocuğa tapan bir kesim var..
ya ben wc ye hortum bağlasam olacak zaten çok giderdim eskiden de su içtiğim için şimdi hiç çıkamyorum

ayyy kızlar gobıkler fora edılmıs kıskandım valla he..benımkı evde yokken hazır durun bende koyuummmm...becerebılırsem tabıııı...en son ekleyebılmem 45 dk bulmustu bakalım bu ne kadar surcek..

Maalesef canım yaa erkek manyaklığı bitmedi gitti toplumumuzda Benim de şu WC olayına bir çözüm bulmam lazım evdeyken neyse de işte çok fenaaa SMMM üniversiteden beri kafamda ama şartlar işte o kadar sınavı verip SMMM olabildiği için tebrik ediyorum eşini

Başım çok ağrıyor sabahtan çok kasarak çalıştım şimdi bir yemeğe çıkayım da olmadı ilaç içeyim bari

Zeynep versem mi diye bir de soruyor musun ilk göz ağrın bebeğine almışsın çok merak ediyorlarsa alacakları dükkanda 5 dk oturtsunlar içine severse alsınlar. İnsanlar tuhaf yaaa baktım fiyatına az para da vermemişsin sonra böyle şeyler geri istenmiyor da kolay kolay. Onlar el koyma niyetindeler ilk bebeğim kullansın istiyorum de.

dun kuzumun dogum gununu kutladık cok guzeldı ızlar.. cok mutlu oldum.. allahım dıger bebısımınkınıde kutlamayı nasıp etsın ıns..

sen bankacısın değil mi? benim eşimde 6 yılda mezun olmuş bir adam,, ama smmm de hırslı davrandı, maddi manevi yorucu bir işmiş smmm eskiden ne iş yapar bunlar derdim büroişi yapmıyor,bir şirkette finans, bakalım artık baş ağrısınada ben nane yağı kullanıyorum şakak ve ellere..

Evet evet aynı sızıyı yaşıyorum. daha yeni başladığı için de korkmaya başladım. pek ağrım sızım olmadı çünkü benim. bi tek ara ara totomun etleri (dış kısım), basenlerim ağrıyordu, o da çok oturduğum, hareketsiz olduğum zamanlarda oluyordu. bu sefer ağrı iç ve tehlikeli kesimlere indi. normal olduğunu duyuyorum sizlerden, doktorumdan. o yüzden sıkıntı yapmayım diyorum. ağrının fazlası gözlerimi pörtletiyor çünkü, tırıs tırıs moda giriyorum bir anda ama "yokkk canıım daha neler, henüz çok erken" diyorum korkudan :)

Çok güzelmiş kızının ismi. Mina Ben çok beğendim. Maşallah canım, çok yakışacak ismi inşallah.

kurutma makinesi alacak olan hatunlar
markapona siemens kurutma makinesi düşmüş 572 lira inceleyin bi isterseniz

Biz düşünüyoruz canım almayı. Dün eşim gezdi, Bosch en iyisi gözüküyor dedi. Siemens düşünüyorduk ama Bosch A sınıfından daha düşük elektrik tüketiyormuş. Fiyatı 1000 küsür lira. ama aklım siemens te kaldı. bakim ikisine de. sağol mmucks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…