normalde 4 ay iznimiz var 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası istersek doğum öncesi iznimizin 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliyoruz ama 3 hafta önceden arılmak zorundayız onu kastetmiştir doktorun ben aktarıcam inşallah doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için
teyzeleri murat batu mu yoksa murat eymen mi?
teyzeleri murat batu mu yoksa murat eymen mi?
Evet evet aynı sızıyı yaşıyorum. daha yeni başladığı için de korkmaya başladım. pek ağrım sızım olmadı çünkü benim. bi tek ara ara totomun etleri (dış kısım), basenlerim ağrıyordu, o da çok oturduğum, hareketsiz olduğum zamanlarda oluyordu. bu sefer ağrı iç ve tehlikeli kesimlere indi. normal olduğunu duyuyorum sizlerden, doktorumdan. o yüzden sıkıntı yapmayım diyorum. ağrının fazlası gözlerimi pörtletiyor çünkü, tırıs tırıs moda giriyorum bir anda ama "yokkk canıım daha neler, henüz çok erken" diyorum korkudan :)
Çok güzelmiş kızının ismi. MinaBen çok beğendim. Maşallah canım, çok yakışacak ismi inşallah.
Eki Görüntüle 236999 buda bızden kızımla ...
amanda aman yerim ben o pamuğunasıl korktuysa artık yavru...
hem bide işin iyi tarafına bak cnm bu korku ona doğana kadar yeter sıkıyosa az hareket edip tekmelemesin seni konus hemen asansöre binmekle tehdit et pamuğu bak bakalım sabit kalabiliyomu(çokmu insafsızca oldu ya )
kızlar dün akşamki muhabbette duygu ve canomun hakkını yememek lazım onlar yazdıkça ben koptum sonra tabiki bende katkıda bulundum.
İremcim maşallah çok güzel çıkmışsınız, ayaklarının şişliği buradan görünüyor. Kaç kilo aldığınıda ayrıca merak ediyorum :)
kızlar dün akşamki muhabbette duygu ve canomun hakkını yememek lazım onlar yazdıkça ben koptum sonra tabiki bende katkıda bulundum.
Bir zaman sonra geçer paniklerin ama dönem dönem gene oluyor fatoşla ben bu yüzden en çok hastaneye gidenleriz sanırım ( Allahtan doktorlarımız suratsız değil) Kızan doktorlardan olsaydı çok kasılırdık, bende doktora kızardım heralde :)) Ne kadar normal desede doktorlar, emin olmak istiyorsun sağlığından çünkü... Çok teşekkürler teyzesi kızımda çok teşekkür ediyo, beğenmene çok sevindik ismimizisiz ne yaptınız isim konusunda bir karar verdinizmi :)
Çok hoşsunuz ya, sanse ile canom olunca otomatikman kopuyor olay :)) Ne güzel stresinizize atmış rahat bir uyku çekmişsinizdir.
Bu arada nejla lullababy nin kapitoneli port bebesini beğendim, telefonla bana yakın olan satış yerlerini öğrendim. Fiyat sormadım henüz ama sen sormuşmuydun.. Kapitoneli portbebesine uygunda güzel çantaları var. Bende onlardan almaya karar verdim hem takım olur hem ikiside kaliteli duruyor.. Teşekkürler
Evet ben de fatoş ve senden çok duyduğum ve normal cevabını aldığınız için rahatlıyorum aslında. O yüzden burdaki paylaşımlar çok iyi oluyor. iyi ki gelmişiz, iyi ki toplanmışız burada
Kızan doktor olsa ben de gitmezdim aa ben de dayanamam, kızabilirim valla garanti veremem :)
İsme karar verdik sayılır. Daha iyisiyle karşılaşana kadar, şuan için kızımızın ismi Sare.
Evet ben de fatoş ve senden çok duyduğum ve normal cevabını aldığınız için rahatlıyorum aslında. O yüzden burdaki paylaşımlar çok iyi oluyor. iyi ki gelmişiz, iyi ki toplanmışız burada
Kızan doktor olsa ben de gitmezdim aa ben de dayanamam, kızabilirim valla garanti veremem :)
İsme karar verdik sayılır. Daha iyisiyle karşılaşana kadar, şuan için kızımızın ismi Sare.
Arkadaşlar hepinize merhabalaaarrr
Biz tatildeydik, 21 gün iznim bitti, bu hafta geldim, iş başı yaptım, pazarteside doğum iznine çıkıcam inşaallah, ay evde hem sıkılıyorum hemde rahatım, az kaldı hepimizin inşaallah, hayırlısı ile kurtulur, bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallah..bu arada geçmişi okuyamadım, maşallah sayfalar çok hızlı ilerlemiş umarım herkes iyidir,herşey yolundadır
Arkadaşlar hepinize merhabalaaarrr
Biz tatildeydik, 21 gün iznim bitti, bu hafta geldim, iş başı yaptım, pazarteside doğum iznine çıkıcam inşaallah, ay evde hem sıkılıyorum hemde rahatım, az kaldı hepimizin inşaallah, hayırlısı ile kurtulur, bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallah..bu arada geçmişi okuyamadım, maşallah sayfalar çok hızlı ilerlemiş umarım herkes iyidir,herşey yolundadır
sağol canım.gece gece iyi güldük ya.
canım ben portbebe düşünmediğim(ihtiyaç duyarsam ablamdan alıcam) için sormadım ama perşembe günü gidicem varsa sorarım baktığım yere.beğenmene sevindim buarada.
sağol canım.gece gece iyi güldük ya.
canım ben portbebe düşünmediğim(ihtiyaç duyarsam ablamdan alıcam) için sormadım ama perşembe günü gidicem varsa sorarım baktığım yere.beğenmene sevindim buarada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?