2011 Ekim Anneleri

hamişlere merhaba bizde geldikkkkkkkkkk

önce fatoşa bebişine eşine nazar boncuğu maaşallah

sonra bizim fentestik çamaşırlardan hevesle bahseden gece kuşları sansee,canom,duygu.nejlaya maaşallah

sanırım soruyu deniz sormuştu denizcim her şekilde 32.haftada gidiyosun çalışmak istemezsen işgöremezlik raporu,istersende çalışabilir raporu alıp işyerine ulaştırman gerekiyo doktorun onu kastetmiştir.

teyzeleri murat batu mu yoksa murat eymen mi?

illaki muratla kullanmak istiyosan murat batu daha asil bence ama tek başına kullanacaksan eymen daha güzel

iyi haftalar güzel annişler.biz geldik.
geçmişe baktım herkesler iyi şükür.
DENİZCİM senin pamuk prenses dönmüş ama biraz atraksiyonlu olmuş.hayırlısı böyleymiş diyelim.
EDUT VE MİRYEM cicileriniz hayırlı olsun
ZEYNEP bence verme canım sonuçta sen onu kendi bebişin için almışsın.

CANOM VE NİDA uyuyor sanırım hala yoklar

Bir zaman sonra geçer paniklerin ama dönem dönem gene oluyor fatoşla ben bu yüzden en çok hastaneye gidenleriz sanırım ( Allahtan doktorlarımız suratsız değil) Kızan doktorlardan olsaydı çok kasılırdık, bende doktora kızardım heralde :)) Ne kadar normal desede doktorlar, emin olmak istiyorsun sağlığından çünkü... Çok teşekkürler teyzesi kızımda çok teşekkür ediyo, beğenmene çok sevindik ismimizi siz ne yaptınız isim konusunda bir karar verdinizmi :)

İremcim maşallah çok güzel çıkmışsınız, ayaklarının şişliği buradan görünüyor. Kaç kilo aldığınıda ayrıca merak ediyorum :)

Çok korktuk biz Elif teyzesi. ilk defa bu duyguyu yaşadı kızım. Acaba o da şimdi asansöre binmekten korkar mı artık :)
Tehdit yemek yemediği zamanlarda da işe yarayabilir. öcü niyetine (korkutmam ama bize yaparlardı ya hani) seni asansöre bindiririiiimmm bööööö diye korkuturum, hepsini yer. (ayy cani anne miyim neyim, üçüncü sayfa haberi gibi oldu)

kızlar dün akşamki muhabbette duygu ve canomun hakkını yememek lazım onlar yazdıkça ben koptum sonra tabiki bende katkıda bulundum.

kızlar dün akşamki muhabbette duygu ve canomun hakkını yememek lazım onlar yazdıkça ben koptum sonra tabiki bende katkıda bulundum.

Çok hoşsunuz ya, sanse ile canom olunca otomatikman kopuyor olay :)) Ne güzel stresinizize atmış rahat bir uyku çekmişsinizdir.

Bu arada nejla lullababy nin kapitoneli port bebesini beğendim, telefonla bana yakın olan satış yerlerini öğrendim. Fiyat sormadım henüz ama sen sormuşmuydun.. Kapitoneli portbebesine uygunda güzel çantaları var. Bende onlardan almaya karar verdim hem takım olur hem ikiside kaliteli duruyor.. Teşekkürler

İremcim maşallah çok güzel çıkmışsınız, ayaklarının şişliği buradan görünüyor. Kaç kilo aldığınıda ayrıca merak ediyorum :)

canım tesekkur ederım..toplamda 8 kılo aldım..tatıle cıkmasaydık bu kadarda almazdım ya..malum yuruyus yapamadım bırde hamısım dıye elımı sıcak sudan soguk suya vurdurmadılar saolsunlar ..dedıgın gıbı ayaklarım şiş ve sanırım doguma kadarda inmıcekler:26:

Ne güzel işte stres atmış eğlenmişsiniz , canomla sanseye kalkamadı heralde :))

Bu arada nejla lullababy nn çanta ve portbebelerini bende beğendim, kaliteside güzel duruyor.. Bana yakın satış yerlerinide öğrendim. Fiyat sorucam bakim ne kadar :)

Evet ben de fatoş ve senden çok duyduğum ve normal cevabını aldığınız için rahatlıyorum aslında. O yüzden burdaki paylaşımlar çok iyi oluyor. iyi ki gelmişiz, iyi ki toplanmışız burada

Kızan doktor olsa ben de gitmezdim aa ben de dayanamam, kızabilirim valla garanti veremem :)

İsme karar verdik sayılır. Daha iyisiyle karşılaşana kadar, şuan için kızımızın ismi Sare.

sağol canım.gece gece iyi güldük ya.
canım ben portbebe düşünmediğim(ihtiyaç duyarsam ablamdan alıcam) için sormadım ama perşembe günü gidicem varsa sorarım baktığım yere.beğenmene sevindim buarada.

Arkadaşlar hepinize merhabalaaarrr
Biz tatildeydik, 21 gün iznim bitti, bu hafta geldim, iş başı yaptım, pazarteside doğum iznine çıkıcam inşaallah, ay evde hem sıkılıyorum hemde rahatım, az kaldı hepimizin inşaallah, hayırlısı ile kurtulur, bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallah.. bu arada geçmişi okuyamadım, maşallah sayfalar çok hızlı ilerlemiş umarım herkes iyidir,herşey yolundadır

Evet canım iyiki toplanmışız :) Çok sevdiğim bi arkadaşımın kızının adıda sare çok güzel canım, ben çok beğendim kızınada çok yakıştı maşallah :) Sağlıkla gelirler inşallah :)

Son düzenleme:

denizcim kızının ismi çok güzel bence.sanırım tuba ünsalın kızının ismide sareydi.

MERVE hoşgeldinnnnnn.

Hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin? Ohh ne güel evdesinzi artık..Bize daha 3 hafta var :)

Bu arada edadan gene ses çıkmadı ters giden bir şeyler yoktur inşallah... Bu kız niye merakta bırakıyor böyle. Bi selam verse bari iyiyse arada bir...

Hoşgeldin mervecim. 21 günün ardından iş de hiç çekilmez yahu :) Allah kolaylık versin.
iyiyiz çok şükür. 21 günü okuman zor olur, ben bir hafta tatile gittim geldim okuycam diye gözlerimden oluyodum senin 3'le çarpman lazım :) genelimiz iyi diyeyim özetle

Netten baktım kdv dahil 90 diyor, kdv siz versin ben fatura fiş istemiyrum dicem, çantayçantayla portbebeyi 150 ye alsam yeter :) Çantalarda 70 80 90 gidiyor :)

Biz bu portbebeleri 7-8 ay kullanabiliyoruz değilmi? Hastaneden çıkarken lazım olur bide kış bebekleri olucaklar, arabamız var ama yinede korunaklı rahat ediceği bir şey lazım, doktora vs giderken... anakucağı çok sert oluyormuş kemikleri incinir dedi herkes...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…