2011 Ekim Anneleri

Amiiin. inşallah sağlıkla gelirler. Yakıştı mı gerçekten, emin olamıyoruz ama ilk ve son düşündüğümüz isim oldu. bu arada isim annesi sayılırsın. paşam bebeğini kaybettiğinde, sen kendi yaşadıklarını anlatırken bahsettiğin hadiste geçiyormuş. eşime anlattım o gün. çok beğendik.öyle de kaldı.

denizcim kızının ismi çok güzel bence.sanırım tuba ünsalın kızının ismide sareydi.

Teşekkür ederim nejlacım. biz de çok beğendik. biraz hüzünlü bir anlamı var, ama çoook anlamlı. o yüzden benimsedik, yine de severken filan henüz isim kullanmıyoruz. Başka isim de bakmıyoruz. öyle tuhaf bir durumdayız :)

denizcim kızının ismi çok güzel bence.sanırım tuba ünsalın kızının ismide sareydi.

MERVE hoşgeldinnnnnn.

Hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin? Ohh ne güel evdesinzi artık..Bize daha 3 hafta var :)

kızlar hepinize çookkk teşekkür ederim, tatil güzeldi, ama biraz geceler rahatsız ediyodu, hem sıcaktan, hemde sağ yada sola yatma işi beni baya yoruyo, belim çok ağrıyo yatakta.. ama yinede iyi oluyo tatil, güneşlendim, şezlonglarda yatmakta bi dert tabikide, ama iyi D vitamini aldım sanırım şimdi 5 gün çalışcam sonra yine uzun bi ayrılık olucak ama arada girip bakarım ben size neler yapıyosunuz diye bu arada oğluşum geçen hafta 35 cm 1400 gr dı, çok şükür her şey yolunda idi, pazartesi gitcem dr rapor için bakalım ne kadar büyümüş bizim kereta

canım 7-8 ay kullanılmaz yani bebek içinde durmaz ama önümüz kış olduğu için kışın kullanırsın.ana kucaklarınında iç yapısı bebeğin anne karnındaki pozisyonları düşünülerek yapılıyor ama sen bilirsin onun içine yumuşak birşey serip ilk aylarda o şekilde de kullanabilirsn.ama daha korunaklı dersen tabiki portbebe daha iyi.

Son düzenleme:

Peki ilk 6 ay için bu para çokmu? Kafam karıştı benim :) Ana kucağımı alayım yoksa, onlarında korunaklıları var? Ben sırtı acır diye kıyamadım. Ne yapsam acaba?

Son düzenleme:
AYYYY çok güzellerrr özellikle mavi tulumlu takıma bayıldım küçük adam güle güle giyinsin cicilerini

Uşş yesinler o minik minik tulumları :) Çok güzeller içlerinde bebiş olunca dahada güzelleşicekler.. Güle güle güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah..

tezekkür ederiz teyzoşlar gidip gelip şimdiye kadar alsığımız herşeyi koklayıp oğlumu sever gibi seviyorum. kafayı yiyorum galiba artık oğluşu kucağıma aldığımda mutluluktan aklımı kaybetmem inşallah

rabbım hayırlı gunlerde bebısının en mutlu oldugu anlarda gıydırmek nasıp etsın ınsaallah..hepsı bırbırınden guzeller..
Hamile pantolonum da olmuyor artık patlayacak gibiyim kilo mu aldım ne
ızmırde döne dolasa hamıle kot pantolunu aradım durdum ..sadece 3 yerde buldum ama cok ıcıme sınmemıstı..en son hadı bırde suraya bakalım dıye gırdıgımız bır yerden alıp cıktık..ama yururken sureklı assagıya ınıyor..henuz gobıkım fazla buyuk olmadıgından dıye dusunuyorum..bu arada vucudum odem yapıyor ıctıgım su sankı ayak ve bacaklarımda bırıkıyor..bu aralar fazla yememeye dıkkat edın kızlar..en cok kılo alımımın oldugu donemdeyız..

evet deniz yaa doktorum gerçekten çok iyi bütün bunları ben sormadan anlatıyor üstelik. yani bu hafta listeyle gittim resmen ama birini bile soramadım çünkü o hepsini bu ay yaşayabileceğin olaylar başlığı altında anlattı sağolsun. oraya yazmayı unutmuşum birde bebek rahmin alt taraflarına başını yaslar yada baskı yaparsa sürekli idrarın varmış gibi hissedebilirsin veya tuvalete çok sık gidip çok az yapabilirsin bu ara ara olucak endişelenme evde olduğun zamanlar sol tarafına uzanki başını çevirsin rahmin alt kısmındaki baskı kalkıp seni rahatlatsın dedi ve muhakkak bol su iç dedi :) sare hanım döndükten hemen sonra başlayan ağrılara gelince, biliyosuneylül 2 döndükten sonra 2 gün ağrı çektim, dönerlerken içimizi biraz acıtıyolar ama sonrasındada tıpkı senin gibi doktor zor demişti ama normal duran bebeği taşımak daha zormuş demiştim :) okadar ağrım oldu yani bu alışma süresi böyle geçiyor malesef sonra rahatlıyorsun.. ( buarada sare ismi çok güzelmiş ) kola konusuna gelince bunu hakettiğimi düşünüyorum aylar sonra midem yanmadan geçen günler beni şaşırtıyor, Allah lansoru icad edenden ve biricik doktorumdan razı olsun. Öyle güler yüzlü,öyle sıcakki beni çok rahatlatıyor umarım sonuna kadarda böyle devam eder....

Yaaaa çok sevindim canım "isim annesi" kulağa çooook hoş geliyor birbirimize güzel şeyler için sebep oluyoruz ne mutlu :)

Paşamda inşallah toparlar kendisini ve sağlıkla bebeğine kavuşur...

Sevineceğini biliyordum. Konusu açılmadı ki bir türlü. aaaa sormuyolar da hiç kızımın adını :) Ohh söyledim sonunda :)

Anlattığın olaydan çok etkilenmiştim. Paylaşımlar böyle kalıcı etkiler bırakabiliyor hayatlarımızda. Bizimki iyi yönde oldu. Teşekkür ederiz :)

İnşallah toparlanır ve bizlerin mutluluğuna ortak olur umarım.

Bel ağrısı bende de var, otururken destek koymazsam çok fena oluyor bir de...Bana da koçtaş ı gezerken fenalık gelmişti, oturmuştum bir süre...

Lüzümsüz insanlar işte, "inşallah Allah size de akıl verir" deseydin keşke... Bazı insanlar beyinsiz doğacaklarına dilsiz doğsalar daha iyi olurmuş...

Zeynep, kayınvalide & elti tamam da eltinin kızkardeşi de mi yetişiyor sana yaaa...!!! Seni ameliyatla almak istiyorum o insanların yanından yaaa... Kendisi olsa verir miymiş sor hele... Ya ne düşüncesiz insanlarmış bunlar arkadaşım...

Arkadaşlar, düşen düşene aman gene toplu halde hasta olduk şimdi de düşüp duruyoruz; aman dikkat edelim kendimize...
Deniz, geçmiş olsun çok korkmuşsun ama bak işe yaramış bebeğinin pozisyonu düzelmiş...

Bu arada gece mesaisi de pek eğlenceli olmuş kızlar...

merhaba arkadaşlarr...ayyyy 4gün açığım var nasılkapatıcambilemiorum... hay bide bu klavyenin space i bozulmuş yaaa..

inşallah kötübişiler yoktur kimsede.ilk 2 gün oğlumaelişi süs falan yapıodum bide arkadaşın bebeğioldu ona bez pasta yapıorum...son 2 gündür de kaynanamdaydım misafirleri falan vardı yardım etmeye gittim ... en son giderken ben açmıştım kaynana muhabbetini amaaaaaaaaa herkesin kanayan yarasıymış maşallah dökülmüşherkes...

ben mobilyamı almıştım bebeğim için. fotosunu da göstermiştim kaynanama.yalnızdolap kapaklarında camlar var oval oval 2 tane, ben onları istemicem demiştim dümdüz sadece mobilya olcak dedim... düşünmüş taşınmış dündioki şimdi mobilyalar ne zaman gelcek yapıldımı isteyincemi yapılcak??? allah allah dedimki nie soruo? yok dedim yaoılmadı ben isticem 15 gün içinde yapıp getircekler inş. acaba dio camları tüllümüolsa... ne camı dedim anlamadım... sonradan hatırladım mevzuuu.. hıııı yok ya dedim düz daha güzel ,kalitesiz duruyo camlı tülleri falanda çok çirkin ayrıca. olsun sen güzel yaparsın dio... yok dedimmodası geçer onunhem.. geçsiiin dio... sanki o vercek parasını yaaaa... taktı kadın dolapların camlarınaaa..... o ne öyle akvaryumgibi.... bazımodellerde hoş duruyo ama benimkinde güzeldurmuyo işteeee allah allah yaaaa.... bi dahakine desemmi sende doğur bi tane camlı al o zaman.... eeee işine gelince gencecik kadın 43 yaşında...işte böööyleee şu an sanırım yatıp kalkıp onu düşünüyooo....

birde akrabalardan biri doğum yaptı. kız kaynanasının evinde kalacakmış iyileşene kadar...aslında çekilmez ama mantıklı geldiii.... ben evimi odamı düzücem yüzlerce insan gelicek hizmet mizmet hepsinden yırtmış olurum... hem evimi odamı sadece akrabalara ve samimi olduklarıma göstermek istiyorum... bi sürü tanımadığıminsanı istemiyorum ben yaaa... diorumki bebek odasını tamtekmil düzerim... extra bi park yatak alıcam zaten onu götürürüm kaynanama orda kalırım 1 ay falan ..ilk insan akınlarını orda ağırlarlar... gerçi o zamanda gelmeyin diyemem kimseye çıkan gelirartık... evimde olsam rahatsızım müsait değilim derim ama.. en azından denerim yaaa bir hafta bile kalsam kardır

sizce mantukulu muuuuuuu kızlaaaarrrrr ...

kaynanamın evi çook rahat aslında dublex ve biz oraya gittiğimizde alt katta oturma odasında kalıoruz o kat sadece bize ait gibioluyo.. banyosu falan ayrı istediğin an kullan yaniiii...

işte bi an böyle düşündüm ama söylemicem hiç kimseye.. son anda hatta doğumdan çıknca dicem annesize gidelimmi dieeeeoda havada kapıcak tabiki amaönceden söylersem artık farz olur beklerler gitmezsemde küserler mevlüt de dicem annecim sizin evde olsunnn büyük evvv nasıl olsa dieee... sonra herşey bitincede tertemiz evime geçip kocişimle ve bebişimle rahaaaaaat rahaaaattt yaşarız inşallah....

denizcim bayıldım kızının ismine gerçekten çok güzel

geçen cumartesi doktor kontrolüm vardı. doktorum biraz kızdı son gittiğimden beri (1 ayda) 3 kilo aldığım için. bana normal gibi geliyordu toplamda 11 kilo internetten baktığım kadarıyla ama son 1 ayda çok almışım kalori hesabı yap dedi doktorum.. dikkatli olmakta fayda varmış. ben azar işittim aman siz işitmeyin

kızlar sakın boschun kurutma makınesını almayın..evımde tum elektornık aletlerım nerdeyse bosch..hıc memnun degılım ... 8 aydır gına geldı herbırınden ..dunya paraya satıyolar ama resmen bommmboşşşşş..sakın aldanıpta almayın..elektırık tasarrufuna gelınce benımkııler A++ olmasına ragmen her ay 65 den assagı fatura odemıyorum ..ceken benım kımseye tavsıye etmıyorum ..

teyzelerii bunlarda bizim son hazırlıklarımız şükür herşeyimiz bitti sadece oğlumu bekliyoruz hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde

çok güzeller canım güzel günlerde giydirmek nasip etsin allah.. yaa tulumları bile bukadar tatlıyken kendileri nasıl olucaklar kim bilir sarkık yanaklı, elma kurdu kılıklı olucaklar ilk doğduklarında ben öpe öpe bitririm onun yanaklarınııııı.......................
Hamile pantolonum da olmuyor artık patlayacak gibiyim kilo mu aldım ne

ayyy kıyamam taklım yaaaa.. sorma pantolonlar yürürken iyide oturunca bende içinde sıkılıyorum en rahatı elbise hem püfür püfür hemde genişşş oohhh göbeğimde rahat oluyor :))

HANZADE kızının adı çok güzel canım. Mina ismini hep çok beğenmişimdir..
birde zeynepti galiba soran bencede 2 iism olucaksa Murat Batu uyumlu ama tek isim olucaksa Eymende güzel olur.. he bide salıncağını verme sakın zeynep gitsin alsın bitane oldu seninki salıncağa binene kadar 6-7 ay geçicek 1 ayda şimdiden onlar 9 ay kullanıp eskitsinler sana verirler. yaaa hiç kullanılmamış eşya istenilirmiymiş çok ayıp, ben ilk bebeğim kullansın istiyorum de verme sakın :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…