Evet canım iyiki toplanmışız :) Çok sevdiğim bi arkadaşımın kızının adıda sare çok güzel canım, ben çok beğendim kızınada çok yakıştı maşallah :) Sağlıkla gelirler inşallah :)
denizcim kızının ismi çok güzel bence.sanırım tuba ünsalın kızının ismide sareydi.
denizcim kızının ismi çok güzel bence.sanırım tuba ünsalın kızının ismide sareydi.
MERVE hoşgeldinnnnnn.
Hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin? Ohh ne güel evdesinzi artık..Bize daha 3 hafta var :)
Hoşgeldin mervecim. 21 günün ardından iş de hiç çekilmez yahu :) Allah kolaylık versin.
iyiyiz çok şükür. 21 günü okuman zor olur, ben bir hafta tatile gittim geldim okuycam diye gözlerimden oluyodum senin 3'le çarpman lazım :) genelimiz iyi diyeyim özetle
Biz bu portbebeleri 7-8 ay kullanabiliyoruz değilmi? Hastaneden çıkarken lazım olur bide kış bebekleri olucaklar, arabamız var ama yinede korunaklı rahat ediceği bir şey lazım, doktora vs giderken... anakucağı çok sert oluyormuş kemikleri incinir dedi herkes...
selam kızlaaaar, biz geldik :79: haftasonu bişeyler aldık oğluşa bakalım beğencek misiniz
Eki Görüntüle 237094 Eki Görüntüle 237095 Eki Görüntüle 237096 Eki Görüntüle 237097 Eki Görüntüle 237098 Eki Görüntüle 237099
Amiiin. inşallah sağlıkla gelirler. Yakıştı mı gerçekten, emin olamıyoruz ama ilk ve son düşündüğümüz isim oldu. bu arada isim annesi sayılırsın. paşam bebeğini kaybettiğinde, sen kendi yaşadıklarını anlatırken bahsettiğin hadiste geçiyormuş. eşime anlattım o gün. çok beğendik.öyle de kaldı.
Yaaaa çok sevindim canım "isim annesi" kulağa çooook hoş geliyorbirbirimize güzel şeyler için sebep oluyoruz ne mutlu :)
Paşamda inşallah toparlar kendisini ve sağlıkla bebeğine kavuşur...
selam kızlaaaar, biz geldik :79: haftasonu bişeyler aldık oğluşa bakalım beğencek misiniz
Eki Görüntüle 237094 Eki Görüntüle 237095 Eki Görüntüle 237096 Eki Görüntüle 237097 Eki Görüntüle 237098 Eki Görüntüle 237099
canım 7-8 ay kullanılmaz yani bebek içinde durmaz ama önümüz kış olduğu için kışın kullanırsın.ana kucaklarınında iç yapısı bebeğin anne karnındaki pozisyonları düşünülerek yapılıyor ama sen bilirsin onun içine yumuşak birşey serip ilk aylarda o şekilde de kullanabilirsn.ama daha korunaklı dersen tabiki portbebe daha iyi.
AYYYY çok güzellerrr özellikle mavi tulumlu takıma bayıldım küçük adam güle güle giyinsin cicilerini
Uşş yesinler o minik minik tulumları :) Çok güzeller içlerinde bebiş olunca dahada güzelleşicekler.. Güle güle güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah..
rabbım hayırlı gunlerde bebısının en mutlu oldugu anlarda gıydırmek nasıp etsın ınsaallah..hepsı bırbırınden guzeller..selam kızlaaaar, biz geldik :79: haftasonu bişeyler aldık oğluşa bakalım beğencek misiniz
ızmırde döne dolasa hamıle kot pantolunu aradım durdum ..sadece 3 yerde buldum ama cok ıcıme sınmemıstı..en son hadı bırde suraya bakalım dıye gırdıgımız bır yerden alıp cıktık..ama yururken sureklı assagıya ınıyor..henuz gobıkım fazla buyuk olmadıgından dıye dusunuyorum..bu arada vucudum odem yapıyor ıctıgım su sankı ayak ve bacaklarımda bırıkıyor..bu aralar fazla yememeye dıkkat edın kızlar..en cok kılo alımımın oldugu donemdeyız..Hamile pantolonum da olmuyor artık patlayacak gibiyim kilo mu aldım ne
evet deniz yaa doktorum gerçekten çok iyi bütün bunları ben sormadan anlatıyor üstelik. yani bu hafta listeyle gittim resmen ama birini bile soramadım çünkü o hepsini bu ay yaşayabileceğin olaylar başlığı altında anlattı sağolsun. oraya yazmayı unutmuşum birde bebek rahmin alt taraflarına başını yaslar yada baskı yaparsa sürekli idrarın varmış gibi hissedebilirsin veya tuvalete çok sık gidip çok az yapabilirsin bu ara ara olucak endişelenme evde olduğun zamanlar sol tarafına uzanki başını çevirsin rahmin alt kısmındaki baskı kalkıp seni rahatlatsın dedi ve muhakkak bol su iç dedi :) sare hanım döndükten hemen sonra başlayan ağrılara gelince, biliyosuneylül 2 döndükten sonra 2 gün ağrı çektim, dönerlerken içimizi biraz acıtıyolar ama sonrasındada tıpkı senin gibi doktor zor demişti ama normal duran bebeği taşımak daha zormuş demiştim :) okadar ağrım oldu yani bu alışma süresi böyle geçiyor malesef sonra rahatlıyorsun.. ( buarada sare ismi çok güzelmiş ) kola konusuna gelince bunu hakettiğimi düşünüyorum aylar sonra midem yanmadan geçen günler beni şaşırtıyor, Allah lansoru icad edenden ve biricik doktorumdan razı olsun. Öyle güler yüzlü,öyle sıcakki beni çok rahatlatıyor umarım sonuna kadarda böyle devam eder....Maşallah canım eylülümüze, kocaman olmuş.
Senin doktorun ne çok detay veriyor yaa. bizim topiğe danışmanlık mı yapsa acaba :) Bu arada bahsettiğin pek çok şeyi (kasık ağrısı, adet sancısı vs) ben de yaşıyorum. midemle ilgili bişe yok henüz. totoyu zaten biliyosun :)
İlaç iyi geldi diye kola içmeler falanolmuyo yaniiii.
Yaaaa çok sevindim canım "isim annesi" kulağa çooook hoş geliyorbirbirimize güzel şeyler için sebep oluyoruz ne mutlu :)
Paşamda inşallah toparlar kendisini ve sağlıkla bebeğine kavuşur...
kızlarr iki gündür belim okadar ağrıyoki işe zor geldiimm bel ağrısı çeken varmı gerçi hafta sonu forum istanbulda idim ıkeadan bebek odası baktık o kadar güzel bi tane beyaz takım beğendim çok yürüyüp ayakta kaldığım için oldu bu bel ağrısı heraldee sizdede varmı doktoru aradım beldeki sinirlere baskı olmuştur diyor 11inde yaniş perşembede kontrolüm var zatennn bakalım ne diicekkk bebek kaç kilo olmuşş meraktanda çatlıyorum perşembeye kadar nasıl sabretceeiiizz Emir Bebek Emir Bebek Emir Bebek Emir Bebek
Şu
Dün Sultanahmet e gittik nasıl kalabalıktı anlatamam, caminin lavabosunda bayanın biri kaç aylık diye sordu dedim 7.5 aylık cinsiyet belli mi dedi ben de evet kızımız olacak dedim. Kadının cevabı olsun Allah inşallah erkek evlat da verir oldu ben de ters ters baktım çıktım oradan iftar vakti tartışmayayım insanlarla diyeeDengesiz millet yaaaa
kızlar benim fisher price den akvaryum salıncak var oğluşuma almıştım hatırlarsanız.eltimin kız kardeşimin oğlu olmuştu neymiş onu vercekmişim onlara biraz durcakmış oğullarakları severse alcaklarmış .şimdi bebeğede kıyamıyorum ama o benim evdeki ufo vantiretörü aldı götürdü bana acımadı kafam karıştı
evet deniz yaa doktorum gerçekten çok iyi bütün bunları ben sormadan anlatıyor üstelik. yani bu hafta listeyle gittim resmen ama birini bile soramadım çünkü o hepsini bu ay yaşayabileceğin olaylar başlığı altında anlattı sağolsun. oraya yazmayı unutmuşum birde bebek rahmin alt taraflarına başını yaslar yada baskı yaparsa sürekli idrarın varmış gibi hissedebilirsin veya tuvalete çok sık gidip çok az yapabilirsin bu ara ara olucak endişelenme evde olduğun zamanlar sol tarafına uzanki başını çevirsin rahmin alt kısmındaki baskı kalkıp seni rahatlatsın dedi ve muhakkak bol su iç dedi :) sare hanım döndükten hemen sonra başlayan ağrılara gelince, biliyosuneylül 2 döndükten sonra 2 gün ağrı çektim, dönerlerken içimizi biraz acıtıyolar ama sonrasındada tıpkı senin gibi doktor zor demişti ama normal duran bebeği taşımak daha zormuş demiştim :) okadar ağrım oldu yani bu alışma süresi böyle geçiyor malesef sonra rahatlıyorsun.. ( buarada sare ismi çok güzelmiş ) kola konusuna gelince bunu hakettiğimi düşünüyorum aylar sonra midem yanmadan geçen günler beni şaşırtıyor, Allah lansoru icad edenden ve biricik doktorumdan razı olsun. Öyle güler yüzlü,öyle sıcakki beni çok rahatlatıyor umarım sonuna kadarda böyle devam eder....
şeyma maşallah canım.. İnşallah seneye iki oğluşunlada doğum günü kutlarsınız taklım...
İREM sizede maşallah canım.. valla hiç 8 kilo almış gibi durmuyorsun fit anne seni :))
ELİFFF kurutma makinasına baktım fiyatı çok iyi nette enucuz sitelerde bile 750 den aşağı değil. modeli inceleyip istediğim gibiyse alıcam sanırım çokkkk tşkr ederim taklımmmm....
HANZADE yaaa korkmucam diyorum ama daha bu sabah hareket hissetmiyorum diye yusuf yusuf oldum yine allahtan kızım kımıldadıda rahatladım. her sabah aynı korku oluyor bende bir sorun oldumuki gece diye endişeleniyorum. umarım kızım doğduktan sonra bu paniğim geçer yoksa işim çokk zorrr...
yarın son 10 haftaya giriyorum. gerçi doktorum 35 de görüşücez herşey yolundaysa 37 de tekrar görüşücez sonra her hafta belkide suyunun durumuna göre her gün görüşücez dedi. dedim 40 haftada olmuycakmı gülümseyip hayır muhtemelen 37 den sonra heran olabilir küçük bir ihtimalle 35 ten sonrada gelebilir dedi:)) tırstımmmmmm ama 35 ten sonra bebiş dünya için donanımlı oluyormuş herşey yolundaysa bi sorun olmuyomuş ozaman doğmasında.. heee kimbilir 42 dede gelebilir dedi yaniiii son 5-12 hafta he he he.....
çok güzeller canım güzel günlerde giydirmek nasip etsin allah.. yaa tulumları bile bukadar tatlıyken kendileri nasıl olucaklar kim bilir sarkık yanaklı, elma kurdu kılıklı olucaklar ilk doğduklarında ben öpe öpe bitririm onun yanaklarınııııı.......................selam kızlaaaar, biz geldik :79: haftasonu bişeyler aldık oğluşa bakalım beğencek misiniz
Hamile pantolonum da olmuyor artık patlayacak gibiyim kilo mu aldım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?