Eki Görüntüle 237127
Eki Görüntüle 237139
Eki Görüntüle 237138
Eki Görüntüle 237136
Eki Görüntüle 237135
Eki Görüntüle 237134
Eki Görüntüle 237133
Eki Görüntüle 237132
Eki Görüntüle 237131
Eki Görüntüle 237140
teyzelerii bunlarda bizim son hazırlıklarımız şükür herşeyimiz bitti sadece oğlumu bekliyoruz hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde
Sevineceğini biliyordum. Konusu açılmadı ki bir türlü. aaaa sormuyolar da hiç kızımın adını :) Ohh söyledim sonunda :)
Anlattığın olaydan çok etkilenmiştim. Paylaşımlar böyle kalıcı etkiler bırakabiliyor hayatlarımızda. Bizimki iyi yönde oldu. Teşekkür ederiz :)
Evet sorulmayınca konu açılmıyor banada geçen gün eslem sordu çok şükür :)) "Artık ismi kesinleşenler söylesin" Veee ismini çok anlamlı bir olaydan almış olucak sare hanım, sanırım hepimiz için bir anı olarak kalır, ileride ismimi neden sare verdiniz dediğinde anlatıcak çok anlamlı bir anın olucak, benimde dahil olduğum tabi
Fatoş cumartesi mutfağı domestos ve mr. masıl ile sildim çok koktu o akşam ve pazar günüde kızım çok az oynadı bende tırstım bir hayli endişelendim... Bu gün daha iyi gibi çok şükür... Bu akşamda psk. randevum var şu endişelerimi anlatıcam, bakalım neler önericek, rahatlamam lazım. Çok kafama takmaya başladım.. Şimdi neysede evde oturmaya başlayınca daha çok takarım gibime geliyor... Allahım şu zamanlar çarçabucak geçsin :) Kızlar erken geliyormuş canım birde bebek gelimişi iyi ise daha erken gelmek isteyebilir daraldığında 35 ten sonra beklemek lazım. Ben daha doğum çantası hazırlayacam pofff en tembel ben çıktım galiba :)
özlemcim çok güzeller.. özellikle mavili pijama takımına bayıldım. nerden aldın?
maşallah ogluşuna canımmmGünaydın herkezlere biz c.tesi doktora gittik oğlum 1900 olmuş.Saçları çıkmış doktorumuz öle dedi birde iri kemikli olacakmış.Bu arada 32. haftada alınması gereken raporu ssk hastanesinden almamız gerekiyormuş. Ssk anlaşmalı özel hastane oluyormu bilen varmı?
ayy kıyamammm kim bilir nasıl korktunnnnGünaydın fıstıklar biz geldik. Herkes iyidir umarım, biz iyiyiz. Cumartesi şeker yüklemesi yapıldı, bugün sonuç alıcaz. Tiroid tahlillerini yaptıramadık, hastanenin bilgi işlem sistemi çöktü :) bu sabah kan verip geldim, onun sonucu yarın çıkacak. ikisi de iyidir inşallah. Cumartesi kızımızı gördük. Aç gittiğim için çok hareketli değildi. (sanki normalde hareketli dee :) ) Yuvarlak tontiş yüzünü yine bana benzetti doktorumuz. beni biriyle mi karıştırıyor acaba, tam olarak ben değilim yahu benzettiği kişi. yoksa ben annesi değil miyim :) ya da doktorun gözlerinde bi şey var :)
Cumartesi doktorda işimiz bitti, hastaneden çıkarken asansörde kaldık. Klostrofobim var. Asansörün durmasıyla çığlık çığlığa yardım istemem bir oldu. Asansörde kucağında bebekle bir hanım vardı, "aaa hanım efendi lütfen sakin olun bebeğimi korkutuyosunuuuz" diye kızdı bana :) Ben de bir yandan "özürrrr dileriiim" diye salya sümük ağlıyorum bir yandan kafamı eşimin göğsüne gömdüm gözlerimi kapattım ağlıyorum. Neyse ki 30 saniye kaldık o şekilde ama bana 30 yıl gibi geldi. az önce dr muayenesinden çıkarken tansiyonum 9/6 idi, çıkışta (2 dakika sonra) 12/8 olmuş. boş bir odaya yatırdılar beni, dinlenmeye aldılar. zavallı kızım çıldırdı içimde, korkudan ne olduğunu anlamadı hiç olmadığı kadar hareketlendi. Bir şey olacak diye ödüm koptu. Doktorumuz tekrar geldi, yeniden muayene etti, ultrasonda baktı, haftalardır ve az önce yan duran kızım, korkudan acil çıkış kapısına yönelmiş :) Duruşu düzeldi :) Normal pozisyonu almış. Eve gelip bütün gün dinlendim, o korkuyu atlatmaya çalıştık. Neyse ki şimdi ikimiz de iyiyiz.
ohh ohh maşallahhh tosuncuk olmuşşşgünaydın kızlarrrr.......hafta sonu oğlumu gördük 1600 gr olmuş....kafası büyük yanlız 2 haftakoca kafa olcak dedi doktor ama ben sorun olurmu diye endişelendim....
oğlşumun alışverişi bitti...ıvır zıvır kaldı annenesi odasını aldı babannesi pusetini.....geri kalanları biz:))
hayırlı olsun güzel günlerde yatsınnGünaydın.
Hafta sonu bebeğimin mobilyaları geldicicilerini yıkaıp yerleştirdim mini mini ütü yapmaktan fenalık geçiricektim hafa sıcak ütünün buharı kavruldum resmen en son kendimi balkonda ütü yaparken buldum odamızın tülü ve halısı kaldı onlarda tamamlansın resimleri eklerim
valla bacı bende etkisini gördüm hemde 2 günde nasıl rahatladım şükür yaniiiiii seninde iyi olmana çok sevindimmmmmben kullanıyorum canom. doğru yere tatbik ediyosan onunla ilgisi yoktur güzelim yaa :) İdrar yollarını üşüttün belki. benim her zamanki gibi, bir değişiklik yok yani.
bu arada ilacın faydasını gördüm, hızla iyileşiyor rahatsızlığım.
Şu an zaten sadece yaprakları var hiç çiçeği yok biraz fazla susuz unutmuşum galiba kurutayazmışımBiraz ilgi özen isteyecekler galiba. Bende başka bir çiçek coşturan vardı bir de bu markayı deneyeyim o zaman. Ne güzel görünüyorlardı canlarım balkonumda cam önlerinde küsmemişlerdir inşallah bana
Bu arada Cuma'ya kadar çalışmaya devam küçük bir şube denetimim daha olacakmış neyse sayılı gün çabuk geçer 4 gün ne de olsa. Yıllık iznimi de doğum sonrasına aktarırım artıkBu aralar bebiş sağolsun çok açıldığımız için eşim de çalış çalış iyidir diyor Doğum izni 32+0 da yasal olarak başlıyor ama bazı doktorlar 31+3,4,5 de falan da yazıyorlarmış raporu.
Dün Sultanahmet e gittik nasıl kalabalıktı anlatamam, caminin lavabosunda bayanın biri kaç aylık diye sordu dedim 7.5 aylık cinsiyet belli mi dedi ben de evet kızımız olacak dedim. Kadının cevabı olsun Allah inşallah erkek evlat da verir oldu ben de ters ters baktım çıktım oradan iftar vakti tartışmayayım insanlarla diyeeDengesiz millet yaaaa :1:
İlk defa ebru yaptım sergilerden birinde çok keyifli birşeymiş bir ara kursuna gitsem mi izindeyken diye geçirdim kafamdan boş bulunup sonra dedim kendime geleyim bebek olacak ne ebrusu ne kursu
Bir şey sorucam sürekli sıkışıkmışsınız gibi hissediyor musunuz siz de? Ben sürekli o haldeyim wc ye gidiyorum bişiy yok çıldırıcam yaaa
Eki Görüntüle 236999 buda bızden kızımla ...
oooo hayırlı olsun yeni cicilerinizzzzzselam kızlaaaar, biz geldik :79: haftasonu bişeyler aldık oğluşa bakalım beğencek misiniz
Eki Görüntüle 237094 Eki Görüntüle 237095 Eki Görüntüle 237096 Eki Görüntüle 237097 Eki Görüntüle 237098 Eki Görüntüle 237099
maşallahh herkesin bebişi kocaman olmuşşş anammmmkızlar hepinize çookkk teşekkür ederim, tatil güzeldi, ama biraz geceler rahatsız ediyodu, hem sıcaktan, hemde sağ yada sola yatma işi beni baya yoruyo, belim çok ağrıyo yatakta.. ama yinede iyi oluyo tatil, güneşlendim, şezlonglarda yatmakta bi dert tabikide, ama iyi D vitamini aldım sanırımşimdi 5 gün çalışcam sonra yine uzun bi ayrılık olucak ama arada girip bakarım ben size neler yapıyosunuz diye bu arada oğluşum geçen hafta 35 cm 1400 gr dı, çok şükür her şey yolunda idi, pazartesi gitcem dr rapor için bakalım ne kadar büyümüş bizim kereta
ben varım canımmm asiye hanımı tavsiye ederimmherkese kocaman merhaba
aranızda nisa hastanesine giden varmı kızlar.yada doğumu orda yapıcak olan:44:
Eki Görüntüle 237127
Eki Görüntüle 237139
Eki Görüntüle 237138
Eki Görüntüle 237136
Eki Görüntüle 237135
Eki Görüntüle 237134
Eki Görüntüle 237133
Eki Görüntüle 237132
Eki Görüntüle 237131
Eki Görüntüle 237140
teyzelerii bunlarda bizim son hazırlıklarımız şükür herşeyimiz bitti sadece oğlumu bekliyoruz hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde
ayyy kıyamam taklım yaaaa.. sorma pantolonlar yürürken iyide oturunca bende içinde sıkılıyorum en rahatı elbise hem püfür püfür hemdeenişşş oohhh göbeğimde rahat oluyor :))
HANZADE kızının adı çok güzel canım. Mina ismini hep çok beğenmişimdir..
birde zeynepti galiba soran bencede 2 iism olucaksa Murat Batu uyumlu ama tek isim olucaksa Eymende güzel olur.. he bide salıncağını verme sakın zeynep gitsin alsın bitane oldu seninki salıncağa binene kadar 6-7 ay geçicek 1 ayda şimdiden onlar 9 ay kullanıp eskitsinler sana verirler. yaaa hiç kullanılmamış eşya istenilirmiymiş çok ayıp, ben ilk bebeğim kullansın istiyorum de verme sakın :)))))
Netten baktım kdv dahil 90 diyor, kdv siz versin ben fatura fiş istemiyrum dicem, çantayçantayla portbebeyi 150 ye alsam yeter :) Çantalarda 70 80 90 gidiyor :)
herkese kocaman merhaba
aranızda nisa hastanesine giden varmı kızlar.yada doğumu orda yapıcak olan:44:
tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee
Eki Görüntüle 237152 Eki Görüntüle 237153 :78:Eki Görüntüle 237154 Eki Görüntüle 237155 Eki Görüntüle 237156
canım merhaba , ben nisa hastanesine gidiyorum, asiye hanım dr. ve kısmetse aynı hastanede ve asiye hanımda doğum yapıcam inşallah
bu arada maşallah herkes tam tekmil burda:) ama eda görünmüyor sanki, bi sorun yoktur inş...
gece bizim hatunlar çoşmuş yinegöbişler, ciciler, isimler koyulmuş maşallah:82:
hanzade bi arkadaşımın kızının adı zeynep mina, söylerken kulağa çok hoş geliyor.. biz ikisininde kulanıyorduk, sen koyacam deyince sevinmiştim.. ama tek olarakda güzel mina... ay böyle çıtı pıtı nazik bi kızçe gelcek gibi senden, hayırlı olsun meğimizin ismi sağlıkla huzurla kullansın inş
Peki ilk 6 ay için bu para çokmu? Kafam karıştı benim :) Ana kucağımı alayım yoksa, onlarında korunaklıları var? Ben sırtı acır diye kıyamadım. Ne yapsam acaba?
Peki ilk 6 ay için bu para çokmu? Kafam karıştı benim :) Ana kucağımı alayım yoksa, onlarında korunaklıları var? Ben sırtı acır diye kıyamadım. Ne yapsam acaba?
selamün aleyküm kızlarrrr:80: biz geldik huuuu
ayy dehşet bi gece geçirdim ben yaaa... ne güzel sahura kadar oturuyordum, dün biraz başım ağrıyordu vantilatörden galiba eşimde git uyu ben yaparım bişiler filan dedi, yok mok derke razı oldum duramıyordum zaten ama dedim yinede kaldır sen beni... neyse yattım ama uyuyacağım zaten epi topu 3 saat... nasıl bi fanelık bastı anlatamam buranın nemi öldürüyor yaaa, bi uyanıyorum her yerim şelale olmuş... yatttığım yet, yastığım su gibi oluyor bi yandan vızır vızır sivrisinekler... kaç kez belediyeye ufak çaplı sövdüğümü hatırlamıyorumneyse asabi asabi uyandım yani uyumadığım uykumdan uynamak nasıl oluyorsa hazırladım koçişe biraz bişi sonra bi duş aldım gerginliğim ve sineklerin kaşıntısı geçsin diye baya faydası oldu.. sonra balkonda oturduğum yerde namazımı kıldım... biraz eşim sohbet ettik sonra uyuduk... çok şükür ya rabbim bi esinti verdi sık sık uyansamda koca göbeğimi bi o yana bi bu yana devirip uyudum valla hayırlısıyla kuzulara bi kavuşsaydık:69, inş Rabbim bu zamanlarımıza hürmeten günahlarımıza kefaret kılar sıkıntılarımızı....
şeker yok içinde canom ya lavanta var magnetli :))maşallah ogluşuna canımmm
ayy kıyamammm kim bilir nasıl korktunnnn
ohh ohh maşallahhh tosuncuk olmuşşş
hayırlı olsun güzel günlerde yatsınn
valla bacı bende etkisini gördüm hemde 2 günde nasıl rahatladım şükür yaniiiiii seninde iyi olmana çok sevindimmmmm
ay terbiyesizzz ne kadar salak insan dolu birde oraya dua etmeye gitmiş ayıp valla böyle insanları yolasım geliuor yeminleeee
oooo hayırlı olsun yeni cicilerinizzzzzgüzel günlerde giyinsin ogluşunnnn
maşallahh herkesin bebişi kocaman olmuşşş anammmm
çok güzellerrrrrrrr::
tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee
Eki Görüntüle 237152 Eki Görüntüle 237153 :78:Eki Görüntüle 237154 Eki Görüntüle 237155 Eki Görüntüle 237156
canım merhaba , ben nisa hastanesine gidiyorum, asiye hanım dr. ve kısmetse aynı hastanede ve asiye hanımda doğum yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?