2011 Ekim Anneleri

özlemcim çok güzeller.. özellikle mavili pijama takımına bayıldım. nerden aldın?

Son düzenleme:
selamün aleyküm kızlarrrr:80: biz geldik huuuu

ayy dehşet bi gece geçirdim ben yaaa... ne güzel sahura kadar oturuyordum, dün biraz başım ağrıyordu vantilatörden galiba eşimde git uyu ben yaparım bişiler filan dedi, yok mok derke razı oldum duramıyordum zaten ama dedim yinede kaldır sen beni... neyse yattım ama uyuyacağım zaten epi topu 3 saat... nasıl bi fanelık bastı anlatamam buranın nemi öldürüyor yaaa, bi uyanıyorum her yerim şelale olmuş... yatttığım yet, yastığım su gibi oluyor bi yandan vızır vızır sivrisinekler... kaç kez belediyeye ufak çaplı sövdüğümü hatırlamıyorum neyse asabi asabi uyandım yani uyumadığım uykumdan uynamak nasıl oluyorsa hazırladım koçişe biraz bişi sonra bi duş aldım gerginliğim ve sineklerin kaşıntısı geçsin diye baya faydası oldu.. sonra balkonda oturduğum yerde namazımı kıldım... biraz eşim sohbet ettik sonra uyuduk... çok şükür ya rabbim bi esinti verdi sık sık uyansamda koca göbeğimi bi o yana bi bu yana devirip uyudum valla hayırlısıyla kuzulara bi kavuşsaydık:69, inş Rabbim bu zamanlarımıza hürmeten günahlarımıza kefaret kılar sıkıntılarımızı....

maşallah ogluşuna canımmm
ayy kıyamammm kim bilir nasıl korktunnnn
ohh ohh maşallahhh tosuncuk olmuşşş
hayırlı olsun güzel günlerde yatsınn
valla bacı bende etkisini gördüm hemde 2 günde nasıl rahatladım şükür yaniiiiii seninde iyi olmana çok sevindimmmmm

ay terbiyesizzz ne kadar salak insan dolu birde oraya dua etmeye gitmiş ayıp valla böyle insanları yolasım geliuor yeminleeee

maşallah canım kızınada sanada orası kemer altı değilmiiii
oooo hayırlı olsun yeni cicilerinizzzzzgüzel günlerde giyinsin ogluşunnnn
maşallahh herkesin bebişi kocaman olmuşşş anammmm

herkese kocaman merhaba
aranızda nisa hastanesine giden varmı kızlar.yada doğumu orda yapıcak olan:44:
ben varım canımmm asiye hanımı tavsiye ederimm

çok güzellerrrrrrrr ::

Son düzenleme:
tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee

:78:

bu arada maşallah herkes tam tekmil burda:) ama eda görünmüyor sanki, bi sorun yoktur inş...
gece bizim hatunlar çoşmuş yine göbişler, ciciler, isimler koyulmuş maşallah:82:

denizzzzz dün ben hz İbrahim in hayatını dinliyordum iftar hazırlarken, orda sare geçince bi an düşündüm hoşuma gitti.. hanzadem koymuş ama bi denize söyleyim demiştim... kalbimden geçmişti canım ismi gibi hüsnü, ahlakı güzel olur işn kelebeğimizin.... hayırlı olsun canım

hanzade bi arkadaşımın kızının adı zeynep mina, söylerken kulağa çok hoş geliyor.. biz ikisininde kulanıyorduk, sen koyacam deyince sevinmiştim.. ama tek olarakda güzel mina... ay böyle çıtı pıtı nazik bi kızçe gelcek gibi senden, hayırlı olsun meğimizin ismi sağlıkla huzurla kullansın inş

Teşekkür ederiz fatoş teyzesi :) Zeynep için söylediklerine harfiyen katılıyorum ayrıca.. Nasıl insanlar arasında kalmış bu kızcağız yaa.. Bazen burayı okudukça çok kızdırsalarda beni dönem dönem şükrediyorum kayınvalideme..

Netten baktım kdv dahil 90 diyor, kdv siz versin ben fatura fiş istemiyrum dicem, çantayçantayla portbebeyi 150 ye alsam yeter :) Çantalarda 70 80 90 gidiyor :)

anaaa ,sen bana söylemeden neler alıyosun bakiiimm??
bu arada tünaydın arkadaşlar herlese ,alında 11:30 dan beri buralardayım ama tv den mukabeleyi kaçırınca int. tekip etmem gerekti ,bendeki bu tembelliklede anca açıp okudum
çalışan arkadaşlara iyi bi hafta diliyorum ,izin günleriniz tez zamanda gelsin inşallaaaahhh

mışıl mışı, güzel günlerdel uyusun inşallah oğluşun içinde. çok güzel bi beşik : )

ayy geçmişinde neresinden tutacağımı bilemedim ayol, dolu dolu maşallh
arada bakıyım bi yandan.. herkes burdayken sorayım bi park yatak alan hatunlar kraftan başak hangi markayı aldınız.. ben düşünmediğimden dikkat etmedim.. kraftın dışında alanlarda olmuştu, fikir alsam biiiii, litfennnnnn

Ahestecim hamdolsun canım burda sivri yok, sıcaklarda geçen haftakine göre daha iyi istanbulda.. Ramazanla ferahlık getirdi rabbim vallahi yaa.. Baksana istanbuldaki hatunların sıcaklardan şikayetleri kesildi gibi. Gerçi önümüzdeki hafta gene gelecekmiş.. Rabbim yavruların hürmetine kolaylık versin inşallah.. Tabi ağrıdan tisten sızıdan uyunmuyor o başka ama sıcak eklenince tam bir kabus oluyordu... Az kaldı diyip sabrediyoruz.. Kızım için, içinden geçenler ne kadar güzelmiş Allah razı olsun, bilmukabele canım:)

Peki ilk 6 ay için bu para çokmu? Kafam karıştı benim :) Ana kucağımı alayım yoksa, onlarında korunaklıları var? Ben sırtı acır diye kıyamadım. Ne yapsam acaba?

O kadar pahalısını almaya gerek yok 25 tl.civarında olanlar iş görür önemli olan beli incimeden yatması.İskeletli olanlar daha kullanışlı ama daha kaba göründü benim gözüme kullanması zor arkadaşım almış tek başıma kavrayıp kucağımda taşıyamıyorum diyordu:26:Ana kucağını içine sineni alırsın bebek ele avuca geldiğinde uzunca bir süre kullanırsın.

]

Peki ilk 6 ay için bu para çokmu? Kafam karıştı benim :) Ana kucağımı alayım yoksa, onlarında korunaklıları var? Ben sırtı acır diye kıyamadım. Ne yapsam acaba?

canım ana kucağını oto koltuğu olarakta kullanıcaksın dediğim gibi ilk 3 ay altına yumuşak bişeyler serersin ben kullananlardan hep öyle gördüm.ama sen bilirsin içine nasıl sinerse onu al kullan.

ve aleyküm selam aheste hoşgeldin adananın sıcağını iyi bilirim Allah kolaylık versin.az kaldı dayan canım.

BURCU VE MİRANDA CİCİLERİNİZ ÇOK GÜZEL İYİ GÜNLERDE SAĞLIKLA KULLANIN.

ayy bendemı var bişey dıye endıselenıyorum artık...bıraz evvel eylul annelerı topıcıne bı goz atıyım dedım..dogum fıyatları hakkında 6000-7000 lırayı gozden cıkarmıslar..ya allah askına bende ıstıyorum en temız en guvenılır en ıtımad ettıgım yerde dogum yapmak..ımkanım yetıyorsa da yaparım ama bu ne abartıdır arkadaslar ya..mısıra sultan mı doguruyoz bız..anamız nınemız ölsün o zaman valla he..acayıp uyuz oldum..ıstersenız trılyoner olun ıhtıyacınızdan fazlasını tuketmenız haramdır..varmı otesı..bır bebek dogurucaksın ımkanım var dıye ıyyy uyuz oluyorum heeee

Son düzenleme:
şeker yok içinde canom ya lavanta var magnetli :))

bayıldım buna yaaa süpermiş nerden ve kaça aldın canım annemde evine bizim için alacak belkim bizde alırız bundan sağlıklı huzurlu günlerde uyusun ÖZGÜR üm

canım merhaba , ben nisa hastanesine gidiyorum, asiye hanım dr. ve kısmetse aynı hastanede ve asiye hanımda doğum yapıcam inşallah

Ben alev hanıma gidiyorum ama çok kararsızım,başka doktoramı gitsem diye.normal doğum olsun istiyorum inşallah.ama birkaç kere duydum hemen sezeryana alıyo falan diye.bide çok sakin bi hanım sormadanda hiç bişe söylemiyor.Asiye hanımın ilgisi nasıl canım. memnunmusun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…