2011 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim burcucum. Ege'mizin ismi de çok güzel. aldığın yeni cicileri de güzel. iyi günlerinde kullanın.

ben de azar işittim ama kilo almış gibi değilim ki ben. aşırı alsam bilirim. yok almadım ama kızacak yer arıyor :)

ben sana normal doğum yapabilirsin dedikçe sen durumu zorlaştırıyosun diyo. bence otomatiğe bağlamış, herkese diyo bunu. çünkü ben çok almadım gerçekten. 11 kilonun lafı mı olur aramızda yahu aa :76:

ay evet farkettim mesajımı düzelttim
sağol canım
zgl iek Beik | | Bebefix.com
burdan aldım cuma sipariş verdim bugun geldi kapıda ödeme yaptıgım için 141 lira tuttu

İremcim öyle düşünme bence benim özel sigortam var ve fiyatlarda sigortaya göre ayarlanıo hastanemde normal doğum 4.000 sezeryan 5.000 birde misafir odası tutucaz malum eşimin ailece çok geniş onunda günlüğü 300 6.000 tl falan tutacak sigortam bunun 4.000 lirasını karşılıyor.

Oh büyük parçalarıda tamamladın içinde bir an oğluşunla beraber düşündümde bi hoş oldum maşalah canım güzel günlerde kullan inşallah :)

Sanse öldüm gülmekten anacım yaa... almadım kız araştırıyorum 32. haftadan sonra alıcam inşallah :)

Öyle dimi 6 ay için 90 tl çok anakucağı daha mantıklı bir bakçam tekrar herkes ayrı bir şey diyor kafam karıştı..

İremcim canım güzelim herkes kesesine göre istediği hastanede doğum yapar. Bize çok ona az gelir herkesin geliri ile alakalı bir durum, milyarder olsaydım bene o paraya yapardım gözüm görmezdi. Sağlık en nihayetinde derdim :) Yani insanların fikirlerini yermek bize düşmez.. Benim kesem için çok yüksek bir miktar gücüm yetmez o başka, ama yapanlarada saygım var herkes en güzelin en iyisini isteyebilir en doğal hakları eğer imkanlarıda müsaitse... Şimdi bu fevri yorumunu okurlarsa onalrda sana uyuz olup kırılabilirler içimizdede o miktara doğum yapıcak olanlar var.. Empatiiiiiiiiiiiiiiiiii.. :)

Son düzenleme:

sen merveye sordun ama bende cevap vereyim benim şuanda normal dogum yapmam imkansız ama kadın son gittiğimde
son ana kadar bekleriz normal doguramazsan sezeryan yaparız dedi ben 3 kere gittim gayet memnunum

valla canım dün gece nasıl bi hafakan bastırysa bütün isyan bayraklarını açmıştım benim ne işim var bu şehirde diye başlayan.. çok şükür sabah kuzu gibi olmuşum geceden eser yok.. sağ salim gelsinde kuzular başak derdimiz yok çok şükür, beynimiz o kadar dolmuş ki biraz tefekküre ne kadar ihtiyacım olduğunu hissttim namazdan sonra.. şöyle dedim bi kaç günde olsa serin,yeşil ve su olan bi yerde kimsesiz bi kaçamak.. neyse en azından hayal ettim o da yetti biraz

kız yer onu ahesttte teyzesi, minanın yeri ayrı gelsinde inş hayırlısıyla ufaktan hediyesini hazırladım

bu arada canım o kadar para verip port bebe almana ne gerek var, zaten kıyamadığından gayet naik taşıyacaksın.. meryamin dediği gibi 25 tl filandı heralde, kısa süre için o kadar pahalısına gerek yok... ben hastanede görüyorum anakucağında taşımak biraz zor gibi sanki ama porbebede taşıyanlar göğüslerine basıveriyorlar kuzuları:)

miranda cicilerin çok güzelmiş, güle güle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah.

bu arada beyaz dantelli geceliğinin markası ne çok güzelmiş. birde fiyatını yazarsan sevinirim.

CANOMM HAYIRLI OLSUN ÖZGÜRÜMÜZÜN KÜÇÜK YATAĞI İÇİNDE MIŞIL MIŞIL UYUSUN.
BİZ DAHA BİRTANESİNİ ALMADIK MAAŞAALLAH SEN 2.DE ALDIN.

selam güzel anneler,beni unutmadınız umarım
herkez iyidir inşallah
DENİZ VE CANOM rahatsızlığınız ne durumda iyisinizdir inşallah

kiloyu dert etmeyin lütfen
ben kilo alamıyorum ,çok üzgünüm
dr herşey normal diyor ama içim rahat değil

Ah odediğine bende nasıl hasretim anlatamam şu kuzum sağlıkla doğsun diye herşeyden elimi eteğimi çektim feragat ettim :) İnzivadayım resmen... Haklısınız sanırım portbebe konusunda 6 ay için gereksiz bir rakam dimi? Ayy çok duygulandık biz aheste teyzesii Allah razı olsun düşünmen yeter canım benim.. Bu arada edayı bende sorudm 1 saat kadar evvel babası filan iyidir inşallah..

Uff ya ben msj yazınca bir defa ekliyorum.. bakıyorum çıkmıyor... sonra geri dönüp aynı mesajı tekrar yazıyorum.. İki defa tıklayıncada iki defa ekleniyor bir şey anlamadım gitti günlerdir böyle.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım afiyet olsun.

e sen bir tane daha yatak almadın mııı. başka bi foto daha ekledin. evin her odasını özgür'e mi tahsis ediyosun ne yapıyosun :) ayy ne kötü anneyim bak utandım şimdi :)

kızlar bir kaç gündür kimseye itiraf edemesemde aklımda hep bebek bezini nasıl değiştircem diye düşünüyordum. şimdi gülceksiniz belki ama ben hiç bebek altı değiştirmedim ve açıkcası görmedim de. kız kerdeşim benden 6,5 yaş küçük ama annem onunla ilgilenirken ben erkek kuzenlerimde sokakta top peşindeyim. öyle çoook büyük bi aile de değiliz zaten. ufak kuzenleri de hiç görmedim açıkcası. onlar doğduğunda ben ya üniversitedeydim ya da londrada, yani hiç ilgimi çekmiyordu onların altı değiştirilirken onalra bakmak falan...

neyse ben heralde kafama çok taktım bunu dün akşam rüyamda oğlumu gördüm. rüyamda doğum yapmışım eve gelmişiz. eşim bizim yatağa yatırmış oğlanı onu izliyor. sonra bana altını değiştirsek mi diye soruyor ben de bebişin altını koklayıp "yok yok sadece çiş yapmış bişey olmaz" diyorum oğluş da mışıl mışıl uyuyor ben bir az önce şu işi öğrensem iyi olcak galiba

sağol HANZADE teyzesiiii

CANOMM HAYIRLI OLSUN ÖZGÜRÜMÜZÜN KÜÇÜK YATAĞI İÇİNDE MIŞIL MIŞIL UYUSUN.
BİZ DAHA BİRTANESİNİ ALMADIK MAAŞAALLAH SEN 2.DE ALDIN.
sağol canım valla içim bi hoş oluyo baktıkçaaaaababamız görünce buyukmüş didi şimdiden nereye koycaz diyo
anacım sezeryan olacagım için rahat olmam lazım milleti yatak odama toplayamam didim ohhh bee rahatladım alınca
inşallah sizde alınca resim paylaşırsıznız nejlacım
selam güzel anneler,beni unutmadınız umarım
herkez iyidir inşallah
DENİZ VE CANOM rahatsızlığınız ne durumda iyisinizdir inşallah

unuturmuyuz seni hiççç nasılsın iyimisin minnakın nasılllll
şükür ben çok iyiyim denizde iyiymiş valla bilseydim bu işkenceyi yaşamazdım

yazdıklarım gitmiyor
bebekleri için alış veriş yapan arkadaşlar kuzularınız iyi günlerde kullansın
hepsi birbirinden güzel

sen merveye sordun ama bende cevap vereyim benim şuanda normal dogum yapmam imkansız ama kadın son gittiğimde
son ana kadar bekleriz normal doguramazsan sezeryan yaparız dedi ben 3 kere gittim gayet memnunum

canom çok teşekür ederim.baştan beri gidiyorum alev hanıma sanki başka doktora gitsem aaaaa çok ayıp diycekmiş kadın gibi geliyo.bende bi acaibim:89:ama doğumda Asiye hanımı tercih etsem olabilirmi acaba.inşallah senin için hangi doğum şekli hayırlısıysa o olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…