denizcim bayıldım kızının ismine gerçekten çok güzel
geçen cumartesi doktor kontrolüm vardı. doktorum biraz kızdı son gittiğimden beri (1 ayda) 3 kilo aldığım için. bana normal gibi geliyordu toplamda 11 kilo internetten baktığım kadarıyla ama son 1 ayda çok almışımkalori hesabı yap dedi doktorum.. dikkatli olmakta fayda varmış. ben azar işittim aman siz işitmeyin
ay evet farkettim mesajımı düzelttimşeker yok içinde canom ya lavanta var magnetli :))
bayıldım buna yaaa süpermiş nerden ve kaça aldın canım annemde evine bizim için alacak belkim bizde alırız bundan sağlıklı huzurlu günlerde uyusun ÖZGÜR üm
ayy bendemı var bişey dıye endıselenıyorum artık...bıraz evvel eylul annelerı topıcıne bı goz atıyım dedım..dogum fıyatları hakkında 6000-7000 lırayı gozden cıkarmıslar..ya allah askına bende ıstıyorum en temız en guvenılır en ıtımad ettıgım yerde dogum yapmak..ımkanım yetıyorsa da yaparım ama bu ne abartıdır arkadaslar ya..mısıra sultan mı doguruyoz bız..anamız nınemız ölsün o zaman valla he.. acayıp uyuz oldum..ıstersenız trılyoner olun ıhtıyacınızdan fazlası haramdır..varmı otesı..bır bebek dogurucaksın ımkanım var dıye ıyyy uyuz oluyorum heeee
bendeee bendeee nisaya gidiyorum asiye hanım ainşallah dogumumu orda yapıcammm
tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee
Eki Görüntüle 237152 Eki Görüntüle 237153 :78:Eki Görüntüle 237154 Eki Görüntüle 237155 Eki Görüntüle 237156
anaaa ,sen bana söylemeden neler alıyosun bakiiimm??
bu arada tünaydın arkadaşlar herlese ,alında 11:30 dan beri buralardayım ama tv den mukabeleyi kaçırınca int. tekip etmem gerekti ,bendeki bu tembelliklede anca açıp okudum
çalışan arkadaşlara iyi bi hafta diliyorum ,izin günleriniz tez zamanda gelsin inşallaaaahhh
O kadar pahalısını almaya gerek yok 25 tl.civarında olanlar iş görür önemli olan beli incimeden yatması.İskeletli olanlar daha kullanışlı ama daha kaba göründü benim gözüme kullanması zor arkadaşım almış tek başıma kavrayıp kucağımda taşıyamıyorum diyordu:26:Ana kucağını içine sineni alırsın bebek ele avuca geldiğinde uzunca bir süre kullanırsın.
ayy bendemı var bişey dıye endıselenıyorum artık...bıraz evvel eylul annelerı topıcıne bı goz atıyım dedım..dogum fıyatları hakkında 6000-7000 lırayı gozden cıkarmıslar..ya allah askına bende ıstıyorum en temız en guvenılır en ıtımad ettıgım yerde dogum yapmak..ımkanım yetıyorsa da yaparım ama bu ne abartıdır arkadaslar ya..mısıra sultan mı doguruyoz bız..anamız nınemız ölsün o zaman valla he.. acayıp uyuz oldum..ıstersenız trılyoner olun ıhtıyacınızdan fazlası haramdır..varmı otesı..bır bebek dogurucaksın ımkanım var dıye ıyyy uyuz oluyorum heeee
Ben alev hanıma gidiyorum ama çok kararsızım,başka doktoramı gitsem diye.normal doğum olsun istiyorum inşallah.ama birkaç kere duydum hemen sezeryana alıyo falan diye.bide çok sakin bi hanım sormadanda hiç bişe söylemiyor.Asiye hanımın ilgisi nasıl canım. memnunmusun sen?
Ahestecim hamdolsun canım burda sivri yok, sıcaklarda geçen haftakine göre daha iyi istanbulda.. Ramazanla ferahlık getirdi rabbim vallahi yaa.. Baksana istanbuldaki hatunların sıcaklardan şikayetleri kesildi gibi. Gerçi önümüzdeki hafta gene gelecekmiş.. Rabbim yavruların hürmetine kolaylık versin inşallah.. Tabi ağrıdan tisten sızıdan uyunmuyor o başka ama sıcak eklenince tam bir kabus oluyordu... Az kaldı diyip sabrediyoruz.. Kızım için, içinden geçenler ne kadar güzelmiş Allah razı olsun, bilmukabele canım:)
Eki Görüntüle 237127
Eki Görüntüle 237139
Eki Görüntüle 237138
Eki Görüntüle 237136
Eki Görüntüle 237135
Eki Görüntüle 237134
Eki Görüntüle 237133
Eki Görüntüle 237132
Eki Görüntüle 237131
Eki Görüntüle 237140
teyzelerii bunlarda bizim son hazırlıklarımız şükür herşeyimiz bitti sadece oğlumu bekliyoruz hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde
tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
Eki Görüntüle 237152 Eki Görüntüle 237153 :78:Eki Görüntüle 237154 Eki Görüntüle 237155 Eki Görüntüle 237156
miranda cicilerin çok güzelmiş, güle güle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah.
bu arada beyaz dantelli geceliğinin markası ne çok güzelmiş. birde fiyatını yazarsan sevinirim.
valla canım dün gece nasıl bi hafakan bastırysa bütün isyan bayraklarını açmıştım benim ne işim var bu şehirde diye başlayan.. çok şükür sabah kuzu gibi olmuşum geceden eser yok.. sağ salim gelsinde kuzular başak derdimiz yok çok şükür, beynimiz o kadar dolmuş ki biraz tefekküre ne kadar ihtiyacım olduğunu hissttim namazdan sonra.. şöyle dedim bi kaç günde olsa serin,yeşil ve su olan bi yerde kimsesiz bi kaçamak.. neyse en azından hayal ettim o da yetti biraz
kız yer onu ahesttte teyzesi, minanın yeri ayrıgelsinde inş hayırlısıyla ufaktan hediyesini hazırladım
bu arada canım o kadar para verip port bebe almana ne gerek var, zaten kıyamadığından gayet naik taşıyacaksın.. meryamin dediği gibi 25 tl filandı heralde, kısa süre için o kadar pahalısına gerek yok... ben hastanede görüyorum anakucağında taşımak biraz zor gibi sanki ama porbebede taşıyanlar göğüslerine basıveriyorlar kuzuları:)
sağol canım valla içim bi hoş oluyo baktıkçaaaaaCANOMM HAYIRLI OLSUN ÖZGÜRÜMÜZÜN KÜÇÜK YATAĞI İÇİNDE MIŞIL MIŞIL UYUSUN.
BİZ DAHA BİRTANESİNİ ALMADIK MAAŞAALLAH SEN 2.DE ALDIN.
selam güzel anneler,beni unutmadınız umarım
herkez iyidir inşallah
DENİZ VE CANOM rahatsızlığınız ne durumda iyisinizdir inşallah
sen merveye sordun ama bende cevap vereyim benim şuanda normal dogum yapmam imkansız ama kadın son gittiğimde
son ana kadar bekleriz normal doguramazsan sezeryan yaparız dedi ben 3 kere gittim gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?