2011 Ekim Anneleri

canom iyi olmana çok sevindim
çektiğine değmiyor gerçekten,şu ilaçları bulanlar üretenler gerçekten cennetlik

aç uzman tv yi izle bacım...derde bak:)) neredeyse hamila kalmayı bile görsel yayınlıyorlar :))

ahhh canımmm yaaa :) bu kadar olur. kalp kalbe karşı mı denir, çok güzel bir şey deneceği kesin. isabet olmuş. keşke ben de dinleseydim. çok okudum ama bir de uzmanından dinlemek isterdim.

Amin ahestecim. güzel duaların için teşekkür ederim. Hayırlı olur inşallah.

hahayyy yanlız değilsin arkadaşım bende nasıl yapıcam diye düşünüyorummm bizimde ailemiz kalabalık değil alt değiştirirken birisi
ben odadan çıkardım o görüntüyü görmim diye ama dogunca pohunu bile temizlemek zevkli olur diye düşünüyorum
hoşgeldin canım afiyet olsun.

e sen bir tane daha yatak almadın mııı. başka bi foto daha ekledin. evin her odasını özgür'e mi tahsis ediyosun ne yapıyosun :) ayy ne kötü anneyim bak utandım şimdi :)

birisi yatak odasında duruyor canım diğerinide salonda tutucam ben günümü salonda geçiriyorum ilk zamanlar zor olacak benim için
hem görmeye gelenlerin kucaktan kucaga dolaştırmasını istemiyorum hemde yatak odama herkesi almak istemiyorum
o yüzden 2 tane aldım

kiloyu dert etmeyin lütfen
ben kilo alamıyorum ,çok üzgünüm
dr herşey normal diyor ama içim rahat değil

aç uzman tv yi izle bacım...derde bak:)) neredeyse hamila kalmayı bile görsel yayınlıyorlar :))

izledim canım ya. hatta aldım bi tane bebek bezi evdeki oyuncak ayılarım üzerinde gizli gizli alıştırma yapıyorum ama oyuncak bu canı yansa da ses çıkaramaz ki

saol Burcu'cum o takımı eminönünden aldım

aa ne güzel yaa bütün hazırlığın bitmiş. tebrik ederim. biz ana kalemleri bitirdik. detaylar ve benim birkaç ihtiyacım kaldı. bir iki haftaya onu da tamamlar stand by konumuna geçeriz herhalde :)

hepsi birbirinden güzel, iyi günlerinde mutlulukla, sağlıkla kullanın inşallah.

aaa süüper yaa ,özgürümüz mışıııl mışıl uyusun inş.

hepsini çok beğendim ,hele en baştaki,arılıdan ben bile alabilirim ,kızı erkeği yok onun ,nerden aldın ve nekadara aldığını yazabilirmisin canım ,ben daha çıkmadım alışverişe fikrim olsun ,bide bunlar böylece takımmı satılıyo ,yoksa bunlar hastane çıkışımıı??:26::26::26:

herşeyiniz çok güzel canım ,maşallah ,güle güle kullan ...biz benim eltiyle 2 hafta sonra onun tanıdığı bi kom mağazası varmış bakırköy taraflarında ,çok uyguna gelcek falan diyo ordan bakıcaz önce inş. güzel bişiler bulurum bende

hanzade port bebe almıyalım yaaabenim yeğeni bu yaz içine koyalım gezmeye gidelim dedik ,birimiz yüksek birimiz alçayta tutuyoduk ,yürürkende baya sarsılıyodu çocuk ,yazık valla çok üzüldüm yeğenime ,bidahada koymadık onaa

ayy denizcim bende sare ismini beğendiim ,değerlendirebilirmiyim???
ya kızlar ben sinir oluyorum artık bu millete ,herkes ne tek isim meraklısıymış kardeşim yaa ,hepsi tek isim koy sınavlarda napcak diyooo??biri diyoki sadece esramı koysan ,brii diyo şunu koy bunu koy ,bigün birine fena patlıcam ama az kaldıgerçi kızımın adı soyadıyla birleşinca baya uzun olcak ama benim öğrencilerimde vardı öyle ,bakın nasıl ? Yaren Elvin Otluoğlu çokmu abes duruyo yaa,bilmiyorum daha beyimde isim konusunda bişi demiyo ,bazılarıda çok beğeniyo ,sıkıldım ben bu isim muhabbetinden ve herkesin yorum yapmasından

canom iyi olmana çok sevindim
çektiğine değmiyor gerçekten,şu ilaçları bulanlar üretenler gerçekten cennetlik
valla bol bol dua ediyorum ilacı bulanlara
yok kız ne diyecekki istediğin doktoru seçme hakkına sahipsin ama sana tavsiye vereyim doguma giren doktor senin
gebelik geçmişini bilsin ben o yüzden ataköy hastanesinden ayrılıp nisaya başladım muayene eden dr doguma girmiyordu
tek doktorun olsun kendini daha rahat hissedersin

burcu hiç korkma canım zaten annelik içgüdüsüyle gayet nazik hareket ediceksin.. herşey kendiiliğinden gelişir..
oyuncak ayıda deneme yapmak da iyi fikirmiş ama hastanede bi hemşireden yardımda alabilirsin yakının yoksa

Saol denizcim bitirdim çünkü evdeyim yapacak işimde yok daha ağırlaşmadan halletmek istedim sizler çalıştıınız için zor allah yardım etsin sende bitirirsin kısa zamanda inşallahh

kalbi muhabbet diyelim kuzum kısaca

valla iyi ki burdayız ne güzel yaaa.....

geçen eşim diyor ki dr gitmeden bi sürü şikayet sıralıyorsun dr gidince hiç bişey söylemiyosun diyo.. dedim bakıyorum benim şikayetlerden kızlarda da var, onlar benden önce dr sormuş oluyor hallediyoruz:) aslında bunun gibi bi çok şey.... iyi varız dimi biz yaaa

mmammmaa miiiaaaa :)

kraft 504 almak niyetiyle tükana gittik. kırmızı gri olanı almayı planlamıştık. aynısının tıpkısını mamma mia markalı üründe gördük. mekanizması daha sağlam, yan profilleri daha kalın (daha sağlam) olduğu için onu tercih ettik. kaptık geldik tatlişkom. çok beğendik tavsiye ederim. her şeysi de var. bir eksiği yok krafttan.

iremciğim ben mesajını çok uygun bulmadım doğrusu, evet bu paraları gözden çıkaran insanlar olabilir bazıları lüks için yaparken bazılarıda eminim çok özel sebepleri ve kendince nedenleriyle bu paraları gözden çıkartabilirle onun için böyle konuşmak bence yanlış. bende böyle bir hastanede doğum yapacağım gibi görülüyor şimdilik,üstelik sigorta da karşılamıyor ve kendi imkanlarımızla bunu ödemek zorunda kalacağız ve eğer durum böyle gidersede yapacak bir şey yok orada doğum yapacağım biliyorum mısıra sultan doğurmuyorum ve sultan olmasınıda istemiyorum sadece benim yavrum olsun yeter diyorum.

dışarıda bir öğle yemeği yerken bile israfa kaçmamayı ,israfın haram olduğunu,insanların açlıkla boğuşurken israfa gitmemeyi çok iyi bilebiliyorum ve elimden geldiğincede uygulamaya çalışıyorum ama bazı şeylerde de insanın özel şartlarından dolayı mecbur kalıp dediğin gibi çok zorda olsa 6.000 / 7.000 tl leri gözden çıkarmasınıda anlayabiliyorum.

umarım bu yazdıklarım için bana kırılmıyor ve beni anlıyabiliyorsundur .

güle güle yatsın saremiz:)

ne kadara aldın denizcim, bana kraft çok kaba geliyor ya ama kalitesi güzel tabi.. dokunmadan alamıyorum bişeyi, baktığım bi kaç model varda.. malum burda da hepsini bulma şansımız yok....sanki exor baby almıştı şeymada, onunkide güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…