kiloyu dert etmeyin lütfen
ben kilo alamıyorum ,çok üzgünüm
dr herşey normal diyor ama içim rahat değil
kızlar bir kaç gündür kimseye itiraf edemesemde aklımda hep bebek bezini nasıl değiştircem diye düşünüyordum. şimdi gülceksiniz belki ama ben hiç bebek altı değiştirmedim ve açıkcası görmedim de. kız kerdeşim benden 6,5 yaş küçük ama annem onunla ilgilenirken ben erkek kuzenlerimde sokakta top peşindeyim. öyle çoook büyük bi aile de değiliz zaten. ufak kuzenleri de hiç görmedim açıkcası. onlar doğduğunda ben ya üniversitedeydim ya da londrada, yani hiç ilgimi çekmiyordu onların altı değiştirilirken onalra bakmak falan...
neyse ben heralde kafama çok taktım bunu dün akşam rüyamda oğlumu gördüm. rüyamda doğum yapmışım eve gelmişiz. eşim bizim yatağa yatırmış oğlanı onu izliyor. sonra bana altını değiştirsek mi diye soruyor ben de bebişin altını koklayıp "yok yok sadece çiş yapmış bişey olmaz" diyorumoğluş da mışıl mışıl uyuyor ben bir az önce şu işi öğrensem iyi olcak galiba
bu arada maşallah herkes tam tekmil burda:) ama eda görünmüyor sanki, bi sorun yoktur inş...
gece bizim hatunlar çoşmuş yinegöbişler, ciciler, isimler koyulmuş maşallah:82:
denizzzzz dün ben hz İbrahim in hayatını dinliyordum iftar hazırlarken, orda sare geçince bi an düşündüm hoşuma gitti.. hanzadem koymuş ama bi denize söyleyim demiştim... kalbimden geçmişti canımismi gibi hüsnü, ahlakı güzel olur işn kelebeğimizin.... hayırlı olsun canım
hanzade bi arkadaşımın kızının adı zeynep mina, söylerken kulağa çok hoş geliyor.. biz ikisininde kulanıyorduk, sen koyacam deyince sevinmiştim.. ama tek olarakda güzel mina... ay böyle çıtı pıtı nazik bi kızçe gelcek gibi senden, hayırlı olsun meğimizin ismi sağlıkla huzurla kullansın inş
hahayyy yanlız değilsin arkadaşım bende nasıl yapıcam diye düşünüyorummm bizimde ailemiz kalabalık değil alt değiştirirken birisikızlar bir kaç gündür kimseye itiraf edemesemde aklımda hep bebek bezini nasıl değiştircem diye düşünüyordum. şimdi gülceksiniz belki ama ben hiç bebek altı değiştirmedim ve açıkcası görmedim de. kız kerdeşim benden 6,5 yaş küçük ama annem onunla ilgilenirken ben erkek kuzenlerimde sokakta top peşindeyim. öyle çoook büyük bi aile de değiliz zaten. ufak kuzenleri de hiç görmedim açıkcası. onlar doğduğunda ben ya üniversitedeydim ya da londrada, yani hiç ilgimi çekmiyordu onların altı değiştirilirken onalra bakmak falan...
neyse ben heralde kafama çok taktım bunu dün akşam rüyamda oğlumu gördüm. rüyamda doğum yapmışım eve gelmişiz. eşim bizim yatağa yatırmış oğlanı onu izliyor. sonra bana altını değiştirsek mi diye soruyor ben de bebişin altını koklayıp "yok yok sadece çiş yapmış bişey olmaz" diyorumoğluş da mışıl mışıl uyuyor ben bir az önce şu işi öğrensem iyi olcak galiba
hoşgeldin canım afiyet olsun.
e sen bir tane daha yatak almadın mııı. başka bi foto daha ekledin. evin her odasını özgür'e mi tahsis ediyosun ne yapıyosun :) ayy ne kötü anneyim bak utandım şimdi :)
kiloyu dert etmeyin lütfen
ben kilo alamıyorum ,çok üzgünüm
dr herşey normal diyor ama içim rahat değil
aç uzman tv yi izle bacım...derde bak:)) neredeyse hamila kalmayı bile görsel yayınlıyorlar :))
saol Burcu'cum o takımı eminönünden aldım
ben etmiyorum ama doktorum ediyor
aaa süüper yaa ,özgürümüz mışıııl mışıl uyusun inş.tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee
Eki Görüntüle 237152 Eki Görüntüle 237153 :78:Eki Görüntüle 237154 Eki Görüntüle 237155 Eki Görüntüle 237156
hepsini çok beğendim ,hele en baştaki,arılıdan ben bile alabilirim ,kızı erkeği yok onun ,nerden aldın ve nekadara aldığını yazabilirmisin canım ,ben daha çıkmadım alışverişe fikrim olsun ,bide bunlar böylece takımmı satılıyo ,yoksa bunlar hastane çıkışımıı??:26::26::26:selam kızlaaaar, biz geldik :79: haftasonu bişeyler aldık oğluşa bakalım beğencek misiniz
Eki Görüntüle 237094 Eki Görüntüle 237095 Eki Görüntüle 237096 Eki Görüntüle 237097 Eki Görüntüle 237098 Eki Görüntüle 237099
Eki Görüntüle 237127
Eki Görüntüle 237139
Eki Görüntüle 237138
Eki Görüntüle 237136
Eki Görüntüle 237135
Eki Görüntüle 237134
Eki Görüntüle 237133
Eki Görüntüle 237132
Eki Görüntüle 237131
Eki Görüntüle 237140
teyzelerii bunlarda bizim son hazırlıklarımız şükür herşeyimiz bitti sadece oğlumu bekliyoruz hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde
valla bol bol dua ediyorum ilacı bulanlaracanom iyi olmana çok sevindim
çektiğine değmiyor gerçekten,şu ilaçları bulanlar üretenler gerçekten cennetlik
yok kız ne diyecekki istediğin doktoru seçme hakkına sahipsin ama sana tavsiye vereyim doguma giren doktor senincanom çok teşekür ederim.baştan beri gidiyorum alev hanıma sanki başka doktora gitsem aaaaa çok ayıp diycekmiş kadın gibi geliyo.bende bi acaibim:89:ama doğumda Asiye hanımı tercih etsem olabilirmi acaba.inşallah senin için hangi doğum şekli hayırlısıysa o olsun canım
aç uzman tv yi izle bacım...derde bak:)) neredeyse hamila kalmayı bile görsel yayınlıyorlar :))
izledim canım ya. hatta aldım bi tane bebek bezi evdeki oyuncak ayılarım üzerinde gizli gizli alıştırma yapıyorum ama oyuncak bu canı yansa da ses çıkaramaz ki
kızlar tam oğlumun cicilerini çekiyodum makinanın şarjı bittiiiiiiiiii
aa ne güzel yaa bütün hazırlığın bitmiş. tebrik ederim. biz ana kalemleri bitirdik. detaylar ve benim birkaç ihtiyacım kaldı. bir iki haftaya onu da tamamlar stand by konumuna geçeriz herhalde :)
hepsi birbirinden güzel, iyi günlerinde mutlulukla, sağlıkla kullanın inşallah.
ahhh canımmm yaaa :) bu kadar olur. kalp kalbe karşı mı denir, çok güzel bir şey deneceği kesin. isabet olmuş. keşke ben de dinleseydim. çok okudum ama bir de uzmanından dinlemek isterdim.
Amin ahestecim. güzel duaların için teşekkür ederim. Hayırlı olur inşallah.
ayy geçmişinde neresinden tutacağımı bilemedim ayol, dolu dolu maşallh
arada bakıyım bi yandan.. herkes burdayken sorayım bi park yatak alan hatunlar kraftan başak hangi markayı aldınız.. ben düşünmediğimden dikkat etmedim.. kraftın dışında alanlarda olmuştu, fikir alsam biiiii, litfennnnnn
valla bol bol dua ediyorum ilacı bulanlara
yok kız ne diyecekki istediğin doktoru seçme hakkına sahipsin ama sana tavsiye vereyim doguma giren doktor senin
gebelik geçmişini bilsin ben o yüzden ataköy hastanesinden ayrılıp nisaya başladım muayene eden dr doguma girmiyordu
tek doktorun olsun kendini daha rahat hissedersin
çok teşekürler tavsiyelerin için.
ayy bendemı var bişey dıye endıselenıyorum artık...bıraz evvel eylul annelerı topıcıne bı goz atıyım dedım..dogum fıyatları hakkında 6000-7000 lırayı gozden cıkarmıslar..ya allah askına bende ıstıyorum en temız en guvenılır en ıtımad ettıgım yerde dogum yapmak..ımkanım yetıyorsa da yaparım ama bu ne abartıdır arkadaslar ya..mısıra sultan mı doguruyoz bız..anamız nınemız ölsün o zaman valla he.. acayıp uyuz oldum..ıstersenız trılyoner olun ıhtıyacınızdan fazlasını tuketmenız haramdır..varmı otesı..bır bebek dogurucaksın ımkanım var dıye ıyyy uyuz oluyorum heeee
mmammmaa miiiaaaa :)
kraft 504 almak niyetiyle tükana gittik. kırmızı gri olanı almayı planlamıştık. aynısının tıpkısını mamma mia markalı üründe gördük. mekanizması daha sağlam, yan profilleri daha kalın (daha sağlam) olduğu için onu tercih ettik. kaptık geldik tatlişkom. çok beğendik tavsiye ederim. her şeysi de var. bir eksiği yok krafttan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?