2011 Ekim Anneleri

Nihayet okuyabildim geçmişi, cicilerde alınmış, maşallah hepsi birbirinden güzel. Bizde artık başladık birşeyler almaya. Arabasını aldık chiccodan, yatak odam için oyun parkı aldık. Sağolsun anneanne, babaanne cicilerini tamamlamış bebişimizin. Bugünde oda bakmaya gideceğiz. Allah mutluluklarımızın tamamını erdirsin inşallah.

selam güzel anneler,beni unutmadınız umarım
herkez iyidir inşallah
DENİZ VE CANOM rahatsızlığınız ne durumda iyisinizdir inşallah

Selam canım hoşgeldin. az geliyor olabilirsin ama niye unutalımmm kiii. bak oğlun bile geldi aklıma. karne işini ne yaptınız? raporlu olmasına rağmen tatsızlık yaşamıştınız, düzelttiler mi? bizim başımıza da gelirse öğrenelim şimdiden :)

benim totom iyileşiyor. hemoroid bir çeşit varismiş. o damarlar pıhtılaşmış, bi tuhaf olmuş. genel cerraha gittim. kendisi ilk müdahaleyi yaptı, bana da bu şekilde yapacaksın dedi. ilaç verdi. fitil ve merhem kullanıyorum şimdi. canom da öyle. nasıl mucizevi bir ilaçsa, hızla iyileştiriyor doğuma kadar bu sıkıntın olacak, ameliyat olmaya şuan gerek yok, istersen doğumdan sonra olursun dedi. ilaçla atlatıyoruz yani canım. sen nasılsın? şekerin yüksek miydi? düzene girdi mi?

sannseeee... senin yerine ben panik olmaya başladım artık yaa bu kız nasıl yetiştirecek diye :) senin listeyi el birliğiyle güncelliyelim, düzenleyip yazalım anacım yoksa yetişmicek bak :) ama neyse ki sütyeni hazırlamışsın bak o olmadan olmaz bir yerden başlamak lazım ama yanlış yerden başlamışsın bacım :) (yalnız bana ne kadar dert olmuşsa, içimi döktüm resmen. yanlış anlama, yeğenimizi düşünüyoruz şurda herhalldeee)

tabiki ismimizi değerlendirebilirsin :) içine hangisi siniyorsa onu koyarsın boşver başkalarının yorumlarını.

selam kızlar...
bugün çok mıy mıyım ya
okuyorum yazılanları ama elim klavyeye bile gitmiyo. o kadar uyuşuğum bugün. yan gelip yatma modundayım tamamen

sansecim hiç de uzun değil. gerçi ilerde evlenince kendi soyadı+ eşinin soyadını kullnamak isterse uzun olabilir de şu haliyle gayet normal. ben de iki isim takacam inş.
zeynepçim Murat Batu daha güzel sanki.

veeeeeee kızlar saat 14 sularında oğluşumun park yatağı geldi. hemen kurduk babamızla. çok şirin oldu. kapılardan da rahatlıkla geçti. ona çok sevindim. her yere taşıyabilirim.
şu an evi görseniz tam bebek evi oldu. salonda oğlumun cicileri yıkandı asılı. yatak odasında yatağı. ay çok duygulandım. az kaldı kavuşmamıza

Denizcim Sare çok güzel bi isim. benim şubatta babaannem vefat etmişti. adı sariye. kızım olsa ben de sarya ya da sare isimlerini geçirmiştim içimden o dönem. Adıyla yaşasın inş. canım.

hanzadecim ben de port bebe konusunda kararsızım. kimi gerek yok diyo kimi olmalı diyo. ama ana kucağı yeterli gibi bilmiyorumki

bende bilmiyorum canım,öğreneceğiz artık. annelik içgüdüsü otomatik olarak öğretiyormuş bir çokşeyi. bir kaç kere yanlış bağlarız.yatakları üstü başı çişleriz. sonra öğreniriz herhalde.

ya kızlarrrrr sizin yardımınıza ihtiyacım var.
bakın bi yemek adı yazacam ama hazır valla kendim yapmadım. yanına bi şey bulamıyorum. bıktım her gün et tavuk falan pişirmekten.
mantı aldım (hazır) yanına ne yapayım sizceeee

sansee canım kimseye bakma salla herkesiii bebek senin isminide eşinle sen koyacaksın bak benim 3 tane ismim var birde soyadım
ögrenciykende formlara ismini kısaltıp yazabilir yıllaaaaar önce öss formunu ben öyle doldurdum artık optik formlar var sen ne istiyorsan koy
milleti kafana takıp su güzel anları bozma canım benimmm

yanına salata yap yeterli bence mantı zaten yemege başlayınca tıkıyor insanı zaten iftarda çok yemek yemek sağlıgı bozuyo

kızlar çıkıyorum ben. bugün enterasan bi teklif aldım bi müşterimden. boşanıyormuş eşinden, boşanma partisi organizasyonu için teklif istedi benden. ilk defa boşanma partisi organizasyonu yapıcam galiba.. birazdan onunla toplantım var.. sonra görüşürüz.. kendinize ve kuzulara iyi bakın

selamlar nasilsiniz bugun bir yazi gordum dogrumu yalnis mi bilmem ama genede ben buraya kopyalim dedim
DİKKAT...!!! Tüm ebeveynler için; Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz... barcod numarası verdiler 7613033089 73. Tüm ürünlerinde değilmiş...
Sadece yukarıda numarası verilen seride..

oooooooooohaaaa diorummmm....

ay inanmıyorum nestlemi yapmış bu hatayı allahım inşallah dogru değildir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…