selam güzel anneler,beni unutmadınız umarım
herkez iyidir inşallah
DENİZ VE CANOM rahatsızlığınız ne durumda iyisinizdir inşallah
benim kızımın ismiyle ilgili kimse yorum yapmadı amaaaa
aaa süüper yaa ,özgürümüz mışıııl mışıl uyusun inş.
hepsini çok beğendim ,hele en baştaki,arılıdan ben bile alabilirim ,kızı erkeği yok onun ,nerden aldın ve nekadara aldığını yazabilirmisin canım ,ben daha çıkmadım alışverişe fikrim olsun ,bide bunlar böylece takımmı satılıyo ,yoksa bunlar hastane çıkışımıı??:26::26::26:
QUOTE]
saol canım, sarı olanı 3'lü set takım olarak panço'dan aldım. yeni sezon olarak geçiyor zaten, mutlaka bulursun panço'larda. evet sarının erkeği kızı yok özellikle sarı aldım. bebeklere doğduklarında sarı giydirilir diye biliyorum ben, sarılığı varsa azalsın yoksa da olmasın diye. 30 tl falandı sanırım.
cnm yaren elvinmiydi benim çok hoşuma gitti ama sen mesajında youm yapılmasından çok sıkıldım dediğin için sesimi çıkartmadımbenim kızımın ismiyle ilgili kimse yorum yapmadı amaaaa
aaa süüper yaa ,özgürümüz mışıııl mışıl uyusun inş.
hepsini çok beğendim ,hele en baştaki,arılıdan ben bile alabilirim ,kızı erkeği yok onun ,nerden aldın ve nekadara aldığını yazabilirmisin canım ,ben daha çıkmadım alışverişe fikrim olsun ,bide bunlar böylece takımmı satılıyo ,yoksa bunlar hastane çıkışımıı??:26::26::26:
herşeyiniz çok güzel canım ,maşallah ,güle güle kullan ...biz benim eltiyle 2 hafta sonra onun tanıdığı bi kom mağazası varmış bakırköy taraflarında ,çok uyguna gelcek falan diyo ordan bakıcaz önce inş. güzel bişiler bulurum bende
hanzade port bebe almıyalım yaaabenim yeğeni bu yaz içine koyalım gezmeye gidelim dedik ,birimiz yüksek birimiz alçayta tutuyoduk ,yürürkende baya sarsılıyodu çocuk ,yazık valla çok üzüldüm yeğenime ,bidahada koymadık onaa
ayy denizcim bende sare ismini beğendiim ,değerlendirebilirmiyim???
ya kızlar ben sinir oluyorum artık bu millete ,herkes ne tek isim meraklısıymış kardeşim yaa ,hepsi tek isim koy sınavlarda napcak diyooo??biri diyoki sadece esramı koysan ,brii ,diyo şunu koy bunu koy ,bigün birine fena patlıcam ama az kaldı gerçi kızımın adı soyadıyla birleşinca baya uzun olcak ama benim öğrencilerimde vardı öyle ,bakın nasıl ? Yaren Elvin Otluoğlu çokmu abes duruyo yaa,bilmiyorum daha beyimde isim konusunda bişi demiyo ,bazılarıda çok beğeniyo ,sıkıldım ben bu isim muhabbetinden ve herkesin yorum yapmasından
kızlar bir kaç gündür kimseye itiraf edemesemde aklımda hep bebek bezini nasıl değiştircem diye düşünüyordum. şimdi gülceksiniz belki ama ben hiç bebek altı değiştirmedim ve açıkcası görmedim de. kız kerdeşim benden 6,5 yaş küçük ama annem onunla ilgilenirken ben erkek kuzenlerimde sokakta top peşindeyim. öyle çoook büyük bi aile de değiliz zaten. ufak kuzenleri de hiç görmedim açıkcası. onlar doğduğunda ben ya üniversitedeydim ya da londrada, yani hiç ilgimi çekmiyordu onların altı değiştirilirken onalra bakmak falan...
neyse ben heralde kafama çok taktım bunu dün akşam rüyamda oğlumu gördüm. rüyamda doğum yapmışım eve gelmişiz. eşim bizim yatağa yatırmış oğlanı onu izliyor. sonra bana altını değiştirsek mi diye soruyor ben de bebişin altını koklayıp "yok yok sadece çiş yapmış bişey olmaz" diyorumoğluş da mışıl mışıl uyuyor ben bir az önce şu işi öğrensem iyi olcak galiba
ya kızlarrrrr sizin yardımınıza ihtiyacım var.
bakın bi yemek adı yazacam ama hazır valla kendim yapmadım. yanına bi şey bulamıyorum. bıktım her gün et tavuk falan pişirmekten.
mantı aldım (hazır) yanına ne yapayım sizceeee
selamlar nasilsinizbugun bir yazi gordum dogrumu yalnis mi bilmem ama genede ben buraya kopyalim dedim
DİKKAT...!!! Tüm ebeveynler için; Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz... barcod numarası verdiler 7613033089 73. Tüm ürünlerinde değilmiş...
Sadece yukarıda numarası verilen seride..
selamlar nasilsinizbugun bir yazi gordum dogrumu yalnis mi bilmem ama genede ben buraya kopyalim dedim
DİKKAT...!!! Tüm ebeveynler için; Nestle herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz... barcod numarası verdiler 7613033089 73. Tüm ürünlerinde değilmiş...
Sadece yukarıda numarası verilen seride..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?