güle güle yatsın saremiz:)
ne kadara aldın denizcim, bana kraft çok kaba geliyor ya ama kalitesi güzel tabi.. dokunmadan alamıyorum bişeyi, baktığım bi kaç model varda.. malum burda da hepsini bulma şansımız yok....sanki exor baby almıştı şeymada, onunkide güzeldi..
Eki Görüntüle 237127
Eki Görüntüle 237139
Eki Görüntüle 237138
Eki Görüntüle 237136
Eki Görüntüle 237135
Eki Görüntüle 237134
Eki Görüntüle 237133
Eki Görüntüle 237132
Eki Görüntüle 237131
Eki Görüntüle 237140
teyzelerii bunlarda bizim son hazırlıklarımız şükür herşeyimiz bitti sadece oğlumu bekliyoruz hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde
tünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee
Eki Görüntüle 237152 Eki Görüntüle 237153 :78:Eki Görüntüle 237154 Eki Görüntüle 237155 Eki Görüntüle 237156
çok güzeller canım iyi günlerde giysin bebişin:)
güle güle mışıl mışıl uyusun içinde bambu beşik bu değil mi?
domatesli pilav senin kıyafetler de süper özellikle de dady+mamy=me ovv yerim ben onu..
hanzade nin de ismi süper mina kızım olsaydı kesinlikle koyacağım isimdi çok güzel bir isim:) adıyla uzun yaşasın inşş
sağol canıminşallahhhyok canım bambu değil keske olsaaa onlar biraz pahalıı bu demir iskeletli
hımm aynı işlevi görüyorsa mühim değil bence bende takım harici almayı düşünüyorum da bundan alabilirim ozaman zaten yanlış değilse 0-6 ay arası diyorlar değil mi..
selam kızlar...
bugün çok mıy mıyım ya
okuyorum yazılanları ama elim klavyeye bile gitmiyo. o kadar uyuşuğum bugün. yan gelip yatma modundayım tamamen
sansecim hiç de uzun değil. gerçi ilerde evlenince kendi soyadı+ eşinin soyadını kullnamak isterse uzun olabilir de şu haliyle gayet normal. ben de iki isim takacam inş.
zeynepçim Murat Batu daha güzel sanki.
veeeeeee kızlar saat 14 sularında oğluşumun park yatağı geldi. hemen kurduk babamızla. çok şirin oldu. kapılardan da rahatlıkla geçti. ona çok sevindim. her yere taşıyabilirim.
şu an evi görseniz tam bebek evi oldu. salonda oğlumun cicileri yıkandı asılı. yatak odasında yatağı. ay çok duygulandım. az kaldı kavuşmamıza
Denizcim Sare çok güzel bi isim. benim şubatta babaannem vefat etmişti. adı sariye. kızım olsa ben de sarya ya da sare isimlerini geçirmiştim içimden o dönem. Adıyla yaşasın inş. canım.
hanzadecim ben de port bebe konusunda kararsızım. kimi gerek yok diyo kimi olmalı diyo. ama ana kucağı yeterli gibi bilmiyorumki
Bebişlerimizin resmini ekleyeceğimiz günleri de görecek miyiz hayırlısıylaaaa
fiilliizzz... aah ahh uyku dedin, beni can evimden vurdun şimdi :) gece belimin ağrısından yatamadım. hızla sağa sola manevra yeteneğimi kaybediyorum :) bi de kasığımdaki sancı eklendi. sonuç pörtlek gözler oldugerçi benim hep uykum var ama bugün daha bi var sanki :) akşam olsa da uyusam diye saat sayıyorum. bi de ev işleri, yoğun yemek trafiği bana göre değilmiş. haftasonum mutfakta geçti. kaç çeşit yemek yaptım uzuuun uzun zaman sonra. ayaklarım bile ağrıdı aaaa nasıl dayanıyosunuz yaa :) (Kayınvalidem rahatsızlandığından beri ben yapmaya çalışıyorum da.)
Ben ana kucağı almadım. ilk aylar almayı düşünmüyorum da. Portbebe alıcam filizcim. daha yumuşak dokulu, beli için daha iyi olacakmış gibi geliyor bana. bi de kış olacak zaten gezmeye götürmiycem. Öyle olunca portbebe cazip geliyor ama hangisini alıcam bilmiyorum henüz.
Evet canım ismimiz güzel oldu :) Hanzade teyzesi sağ olsun. birdenbire tepembe bir ampul yandı, şimşekler çaktı ve ne güzell isiiimmm dedim. Nejla'nın söylediğine göre tuğba ünsalın da kızının adıymış ama olsun napalım artık
Babaannene Allah rahmet eylesin. İkinci bebeğin kız olursa kızlarımız adaş olur inşallah :)
ben kullanıyorum ecz neden alıyorum 80 tl ye. nette daha ucuz ama bana farklı geldi ikisi o yüzden ecz en alıyorum.işe yaradı bende hiç çatlak yok şimdilik.
çokk sağolunn kızlarrrminietek
strawberry den alabilirsin güvenle.10 günde elinde olur.
bu arada bende mustela double action strech marks kullanıyorum cok memnunum.lierac cok daha kozmetik bir ürünoldugu için dr um mustela verdi.mustela nın sadece hamile ve bebek üzerine ürünleri bir incele derim.
çokkkk güzellllll canım güle güle kulansınn haylaz oğlun maşallahhtünaydınnnnnn biz saat 10:30 da uyandık bişiler yedik kociş evdeydi o yüzden gelemedik
sabah kapımız çaldı veeeeeeeeeee tatataaaaaammmm beşiğimiz geldiii kurana kadar canım çıktı
sonunda başardımm oglumda çok sevdiki tepiniyo haylaz içimdeee
Eki Görüntüle 237152 Eki Görüntüle 237153 :78:Eki Görüntüle 237154 Eki Görüntüle 237155 Eki Görüntüle 237156
Eki Görüntüle 237127
Eki Görüntüle 237139
Eki Görüntüle 237138
Eki Görüntüle 237136
Eki Görüntüle 237135
Eki Görüntüle 237134
Eki Görüntüle 237133
Eki Görüntüle 237132
Eki Görüntüle 237131
Eki Görüntüle 237140
teyzelerii bunlarda bizim son hazırlıklarımız şükür herşeyimiz bitti sadece oğlumu bekliyoruz hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde
bebeklerimize fitre;
kızlar ender saraçta bir hoca vardı doğmamış bebeğe fitre verilebilir dedi nedir düşünceleriniz bu konuda bilgisi olanlar verecekmiyiz?
kızlarrr yazılı basına adım atmış bulunuyorum:) bi edebiyat dergisinde kendi çalışmam yayınlandı, ay e dergilerde çıkıyordum ama ne zamandır bu ayrı bişeymiş:) kocacım bana süpriz yapmış, mayısta çıkmış ama dergi bugün ulaştı elimize... şey bugün bizim aşk-ı muhabbetimize ilk adım attığımız gündepek duygulandım.... 4. senemize girdik, tanışalı da bi 5 yıl oldu galiba Rabbim sağlıklı huzurla ömür versin inş yusufumuzla beraber
bu arada yeri gelmişken reklamımızı yapıyım azcık edebiyatla az çok ilginiz varsa kişisel web sitemize bekleriz.. eşim kendi çalışmalarını yayınlıyor ama editörlüğünü bana ait:82.. şu ara ilgilenemesemde:) bi bakın bakalım beğenecek misiniz
www.ahmetmersan.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?