2011 Ekim Anneleri

Amiinnn :) inşallah güle güle yatsın saremiz :) ismiyle daha bi tatlı oldu kızımmm yaaa :)

200 TL'ye aldık canım. bu da özel can bebeden. ankarayı biliyorsun, ulusta da yerleri var söğütözünde de. söğütözü mağazasından aldık. şeyma'nınkini de beğenmiştim. kahverengiydi galiba.

özelcanbebenin internet sitesinden de alışveriş yapılabiliyor. ben sana foto gönderecektim ama kayınvalidem rahatsız, onunla ilgilenmekten iftara-sahura hazırlık yapmaktan kendime, kızıma vakit ayıramadım haftasonu. foto gönderemedim ama en kısa sürede yayınlıycam inşallah.

görmek istersen : Mamma Mia Mamma Mia Oyun Parkı 70*110 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

çok güzeller canım iyi günlerde giysin bebişin:)

güle güle mışıl mışıl uyusun içinde bambu beşik bu değil mi?

domatesli pilav senin kıyafetler de süper özellikle de dady+mamy=me ovv yerim ben onu..

hanzade nin de ismi süper mina kızım olsaydı kesinlikle koyacağım isimdi çok güzel bir isim:) adıyla uzun yaşasın inşş

bebeklerimize fitre;
kızlar ender saraçta bir hoca vardı doğmamış bebeğe fitre verilebilir dedi nedir düşünceleriniz bu konuda bilgisi olanlar verecekmiyiz?

sağol canıminşallahhhyok canım bambu değil keske olsaaa onlar biraz pahalıı bu demir iskeletli

Hanzade
ben port bebe aldım çünkü şuan arabamız yok.. arabayı kızımız 9 aylık olduğunda almayı düşünüyoruz ( ancak ozaman müsait olucaz) yani buyüzdende bebek arabası bakarken travel sistem hiç bakmadım, hep hafif minübüste kullanabilicem bir model aradım tabi konforlu olmak şartıyla. ben araba olmadığı için anakucağı almıycam elde taşıyanları gördüm yüzlerinde acı bir ifade vardı kadıncağızların :) ana kucağı 13 aya kadar kullanılıyormuş. 9. aydan sonra ancak 3 ay oto koltuğu olarak kullanabiliridm onu buyüzden işlevsel bir bebek arabası alırım. 9. aydan sonrada direk oto koltuğu alırım diye düşündüm. port bebeyide iskeletli aldımki bebk içinde sağa sola çalkalanmasın zaten sağlık ocağına giderken, evde odalar arası taşırken,üst kata kayınvalideme taşırken kullanmayı düşünüyorum. gezmeye giderken port bebe saçma olur ne olursa olsun bi ağırlık yapıcaktırki kol buna dayanamaz..
kış annesi olmama rağmen kanguru aldım :) en azından alışveriş merkezinde kullanırım. alışverişe falan gittiğimizde yada gezmeye havada müsait olursa arabasını kullanıcam.
Ama senin araban var tatlım alma port beb falan pier cardin enigmadan vazgeçmek üzereyim cumartesi jokere gittim satış müdürü pier cardin,craft ve chicoyu yerden yere vurdu diyebilirim araba konusunda. söyledikleri pek mantıksızda değildi. bebk arabası olarak en iyi maxi cozi diyor sonrada bebeconfortu tavsiye ediyor. özellikle travel siistemde ana kucaklı birkaç modeli fiyatıylada işlevselliğiylede iyiydi diyebilirim. bende bebeconfortun streety ve mila modellerini beğendim. özellikle mila tek bir tuşa basarak açılıyor hafif ve kolay katlanıyor. kısaca travel siistemlere bak bence böylece 450-750 arası bir fiyata hem anakucağını hemde bebk arabasını almış olursun, ana kucağını 13 ay oto koltuğu olarak kullanırsın birde annenin kucağını taklit ediyormuş bebk için çok konforluymuş tatlım bi düşün ve bu markalara bir göz at derim ben :))

sağol canıminşallahhhyok canım bambu değil keske olsaaa onlar biraz pahalıı bu demir iskeletli

hımm aynı işlevi görüyorsa mühim değil bence bende takım harici almayı düşünüyorum da bundan alabilirim ozaman zaten yanlış değilse 0-6 ay arası diyorlar değil mi..

hımm aynı işlevi görüyorsa mühim değil bence bende takım harici almayı düşünüyorum da bundan alabilirim ozaman zaten yanlış değilse 0-6 ay arası diyorlar değil mi..

0-1 yaş arası diyor ama bebegin hareketli olmasıda bu aralıgı düşürüyor

kızlarrr yazılı basına adım atmış bulunuyorum:) bi edebiyat dergisinde kendi çalışmam yayınlandı, ay e dergilerde çıkıyordum ama ne zamandır bu ayrı bişeymiş:) kocacım bana süpriz yapmış, mayısta çıkmış ama dergi bugün ulaştı elimize... şey bugün bizim aşk-ı muhabbetimize ilk adım attığımız günde pek duygulandım.... 4. senemize girdik, tanışalı da bi 5 yıl oldu galiba Rabbim sağlıklı huzurla ömür versin inş yusufumuzla beraber

bu arada yeri gelmişken reklamımızı yapıyım azcık edebiyatla az çok ilginiz varsa kişisel web sitemize bekleriz.. eşim kendi çalışmalarını yayınlıyor ama editörlüğünü bana ait:82.. şu ara ilgilenemesemde:) bi bakın bakalım beğenecek misiniz

www.ahmetmersan.com

fiilliizzz... aah ahh uyku dedin, beni can evimden vurdun şimdi :) gece belimin ağrısından yatamadım. hızla sağa sola manevra yeteneğimi kaybediyorum :) bi de kasığımdaki sancı eklendi. sonuç pörtlek gözler oldu gerçi benim hep uykum var ama bugün daha bi var sanki :) akşam olsa da uyusam diye saat sayıyorum. bi de ev işleri, yoğun yemek trafiği bana göre değilmiş. haftasonum mutfakta geçti. kaç çeşit yemek yaptım uzuuun uzun zaman sonra. ayaklarım bile ağrıdı aaaa nasıl dayanıyosunuz yaa :) (Kayınvalidem rahatsızlandığından beri ben yapmaya çalışıyorum da.)

Ben ana kucağı almadım. ilk aylar almayı düşünmüyorum da. Portbebe alıcam filizcim. daha yumuşak dokulu, beli için daha iyi olacakmış gibi geliyor bana. bi de kış olacak zaten gezmeye götürmiycem. Öyle olunca portbebe cazip geliyor ama hangisini alıcam bilmiyorum henüz.

Evet canım ismimiz güzel oldu :) Hanzade teyzesi sağ olsun. birdenbire tepembe bir ampul yandı, şimşekler çaktı ve ne güzell isiiimmm dedim. Nejla'nın söylediğine göre tuğba ünsalın da kızının adıymış ama olsun napalım artık

Babaannene Allah rahmet eylesin. İkinci bebeğin kız olursa kızlarımız adaş olur inşallah :)

arabası olmayan yada 4. katta oturup asansörü olmayan hanımların bebek arabası alırken dikkat etmesi gerekenler
hafif olmalı,7 kg nin üzerinde olmamalı,kapalı konumda tek elle taşınabilir olmalı.kucağınızda bebeğiniz ve çantası varken tek başınıza taşıyabiliyor olmalısınız
- tek elle açılabilir ve katlanabilir olmalı.kucağınızda bebeğiniz ve çantası varken tek başınıza açıp kapatabilmelisiniz.
- çift yönlü kullanılabilir olmalı.güneş yatay konumdayken hiç bir arabanın tentesi bebeğin yüzünü gölgelemeye yetmiyor,yazın sadece yüzünü gölgelemek de yeterli olmuyor,bebeği tamamen gölgeleyebilmek için arabanın ters yöndenden de kullanılabilir olması gerekiyor.
- sırt dayama kısmı 3 kademeli olmalı ve en son kademesinde tamamen yatabilir pozisyonda olmalı. dik pozisyon uyanıkken etrafı keşfedebilmesi için,ikinci pozisyon biraz daha büyüyüp kendi biberonunu tutmaya başladığında gezerken rahat süt içebilmesi için,üçüncü pozisyon ise rahat bir uyku için.

denis isim harika yeni gördüm ya bir bana bulamadınız böyle güzel isim kınadım hepinizi

kızlar bu arada e bebe..... te 50 TL lik alışveriş yapanlara prima bez 9.9...birde chicco 3 lü hastane çıkışları 24 e düşmüş...

ben kullanıyorum ecz neden alıyorum 80 tl ye. nette daha ucuz ama bana farklı geldi ikisi o yüzden ecz en alıyorum.işe yaradı bende hiç çatlak yok şimdilik.

çokk sağolunn kızlarrr
lıerac alana kadar endı kafama göre bır krem hazırladım madeccasol ve evıtamını kapsulu karıstırdım dolapta beklettım ve sürüyorum bakalım nasıl etkı edecek

çokkkk güzellllll canım güle güle kulansınn haylaz oğlun maşallahh

çok güzel şeyler almışsın canım bebek şekeri nerden aldın kaç tane ve kaça mal oldu canım beyaz gecelıgıne bayıldım

kızlar bizde dün ümranıye modoko ya gittik o fiyatlar ne yaaa uçuk 2100 den başlıyo 3750 e kadar napcaz yaa bu neee

bebeklerimize fitre;
kızlar ender saraçta bir hoca vardı doğmamış bebeğe fitre verilebilir dedi nedir düşünceleriniz bu konuda bilgisi olanlar verecekmiyiz?

ben verdim...daha doğrusu aile için ortalama bir fiyat belirledim..verirken aklıma geldi oğlumada diye ekledim...afrikaya yolladım ben

Tebrik ederim ahestecim, sağlıklı, huzurlu, Yusuf'unuzla birlikte nice nice mutlu yıllarınız olsun inşallah.

Çalışman yayınlanmış, bunun için de tebrik ederim. biz de okusaydık :)

Web sitenizi inceliyorum şuan. Ellerine sağlık. Bundan sonra yakiinen takipçinizim ona göre. bizden de bahsedin heheh

ahestecim harika...
eşinin edebiyatçı olduğunu biliyodum da senin edebiyatla bu kadar hemhal olduğunu bilmiyodum.
site içeriği çok güzel. edebiyata baktığım penceredesiniz sevdim sizi :)))
Tenekeci'yi çok severim ondan alıntılar gördüm. geniş bi zamanda inceleyecem inş.
Emeğinize sağlık...

şimdi ben edebiyatçı değil ev hanımı modundayım zira :))) yardım edin daaa mantının yanına napim anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…