2011 Ekim Anneleri

saol canım eminönünde yaptırdım süsleri o parçaların hepsini ve 60 adet magnetli süs 120 tl

selam kızlaar geçmişi oku oku yeni bitirebildim sonunda aklımda kalanları toparlayım
denizcim kıyamam ben miniğime yaa ama her şerde bi hayır var ne güzel doğum pozisyonuna girmiş işte ama sana da ders olsun artık daha serin kanlı olmaya çalış lütfen bu arada sare ismini çok beğendim
hanzadecim mina ismi benim de aklımda olan bi isimdi 10 üzerinden 10 veriyorum eğer iki isim koyarsam benim de alternatiflerim arasında olucak..
bi arkadaşımız bi ismi oylamaya sunmuştu bence batu ismi çok güzel..
yaren elvin de çok güzel elvin ismini daha çok beğenirim ama ben..
ciciler eklenmiş kızlar Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah hepsi birbirinden tatlı
leynacım bende dışarıdan görüyorum karnım kalp atışı gibi atıyo hatta bence o kalpçünkü internetten okurken eşiniz kulağını göbeğinize dayadığında bebeğinizin kalp atışlarını dinleyebilir diyodu bizde ilkel ultrason geliştirdik kendimizce
göbiş resimleri eklenmiş kızlar hepinize maşallah çok tatlısınız
iremcim yorumunu açıkçası üzülerek okudum ve biraz fevri buldum açıkçası..şu anda o kadar şeyden tasarruf etmeye çalışıyorum ki bebeğim için inanamazsın ama doktorumun özel muayenehanesi var ve özel hastanelerde doğum yaptırıyo o hastanelerin de ssk ile anlaşması yok doktorumdan inanılmaz memnunum ve şartlarımızı çok zorlayarak senin kınadığın şekilde ücretli olarak doğum yapıcam. Eşim artık ben de büroda olmadığım için insan üstü bi eforla çalışıp bi yandan mevcut işleri tamamlamaya bi yandan da yeni anlaşmalar yapmaya çalışıyo doğum parasını denkleştirmek için..biraz empati yapalım lütfen ben maddi imkansızlıklarını yazdığın eşinle tartıştığını anlattığın yazını ağlayarak okudum ve o günden sonra kendimce bi karar aldım bebeğime aldığım ıvır zıvırın fotosunu koymayacağım(lütfen yanlış anlaşılmasın herkesin koyduğu fotoları bayılarak izliyorum belki hamileliğin verdiği bi duygusallıkla böyle bi şeye karar verdim burda hepimiz birbirimizle etkileşim içindeyiz fikir alışverişi içindeyiz en basitinden gecelikle sütyenler bende çok güzel bi fikir oluşturdu şimdi benim yazdığım cümle kimseyi zan altında bırakmasın çok üzülürüm..)iremcim umarım beni yanlış anlamzsın seni kırmak asla istemem ama hepimiz hamileyiz bazılarımız riskli gebeliklerden dolayı bazılarımız doktorların talebiyle bazılarımız da imkanlarımız çok rahat elverdiği için o tarz hastanelerde doğum yapıyoruz..
neyse ben de kızımın ismini söyleyim kızlar "alin" olucak kızımin adı..eğer iki isim koyarsam da seçenekleri sunayım size zeynep, mina, defne, beren bana fikir verirseniz sevinirim.. iki ismi olan arkadaşlar zorlandınız mı yoksa memnunmusunuz halinizden?

canım genelde mantı sade ikramedilir ben kendim açtığım için zaten canım çıkıyor.

adam yada kadın, eşinden okadar bunalmışki boşanmayı partiyle kutluyor herhalde.

Allah herkese eşleri,çocukları ve aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin. AMİNNNNNNNNNNNN

denis isim harika yeni gördüm ya bir bana bulamadınız böyle güzel isim kınadım hepinizi

ahh kuzum kıyamam yaa kınama. sen çok önceden koydun ismi.
ama değiştirmek niyetindeysen araştıralım tabiki elimden geleni yaparım canım murat batuyu beğendim dedim ben. ama tek isim koymayı tercih ederim. bu durumda da batuhan'ı daha çok isterdim. ama sizin oğlunuza ismi yakıştı. yine de sen bilirsin tatlım. oğlumuz olsa biz batuhan ya da mirza koyacaktık büyük ihtimalle.

Marka ve model alabilir miyim bir de fatoşşşcuuuummm :) ayy çok pişkin oldum armut pişşş ağzıma düşş hopp.

göğüs pedi ve göğüs ucu kremi

Kızlar cumartesi netten avantajlı ürünler adında bir siteden; lansinoh 60 lı göğüs pedi = 12,90 ( 2 adet aldım)
bebedor jelli göğüs pedi 60 lı + Göğüs ucu temizleme mendili = 11,90
lansinoh göğüs ucu kremi 56 gr = 24,90 TL ye aldım. toplam 63,00 lira civarı ödedim. Sitede 60,00 TL nin üzerinde kargo ücretide alınmıyor.
öncelikle göğüs pedi olarak aventi her nekadar beğensemde fiyatı diğerlerine göre daha pahalı ve anladığım kadarıyla göğüs pedi çok kullanacağımız, günde 3-4 kez değiştirmemiz gereken bir ürün. buyüzden epey bir araştırma yaptıktan sonra lansinohun bu konuda iyi olduğuna karar verip 2 paket lansinoh aldım. Bir tanede bebedor aldım çünkü 60 lı pakti mendil olmadan alırsanız 9,90 tl oldukça uygun ancak yine araştırmalarım sonucunda bebedorun pamuklu olanının çok kullanışsız olduğu ve çamaşırdan belli olduğunu öğrendim. ancak jelli olanını kullananlar çok memnunlar buyüzden jelli olandanda bir paket aldım en kötü ihtimalle evde kullanırım diye düşündüm. Göğüs ucu kreme gelince geçen hafta lansinoh 10 gr aldım eczaneden ve 22,50 TL ödedim oysa bu sitede 56 gr 24,90 lira. geçen hafta aldığımı şuan kullanıyorum. doğum sonrasına hazırlık olarak ama doğum sonrasıda kullanmam gerekicek oyüzden bu fiyata bulmuşken aldım. Yine hafta sonu birçok mağazada fiyatlara bakmış birisi olarak aldığım ürünleri oradan almaya kalksam 100,00 liradan fazla ödeme yapmam gerekecekti. bu yüzden sizlerede tavsiye etmek istedim. bu konuda fiyat yada ne alacağı konusunda kararsız kalan arkadaşlar varsa bu siteye bir göz atabilirler.....

ben verdim...daha doğrusu aile için ortalama bir fiyat belirledim..verirken aklıma geldi oğlumada diye ekledim...afrikaya yolladım ben
canım ben de afrikaya yollayım diye düşünmüştüm ama kendi ülkemde de açlar olduğunu düşündüm ben de bir yol buldum diyanet işleri somaliye yardım kampanyası başlatmış AFRİKA yazıp 5601 e mesaj gönderdiğinizde 5 tl karşılığında kim bilir kaç kişiye bir lokma ekmek vermiş olursunuz kızlar durumu olanlar lütfen bir mesaj gönderin olur mu?
kız mantının yanına bir şey yapma şu sıcaklarda zaten 2 lokma yiyince doyarsınız kurusoğanlı domatesli güzel bir salata yap arkasına da karpuz kes ya da başka bir şey ohh misss
hoşgeldin canım
alin ismini ilk defa duyuyorum ama seçeneklerin içinde zeynep varsa diğer isimlere pek bakamıyorum kızma bana nolur zeynep ismini çok seviyorum :)
demek sende hissediyorsun o kalp atışlarını çok güzel ama değilmi hem kalbimizde pıt pıtlar hem karnımızda ahh ben bebeğimi özledimmm

bu arada ahesteciğim siteniz çok güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah zamanla daha çok inceleriz

Son düzenleme:

tebrik ediyorum aheste hem seni hem eşini. sitenizi sık kullanınanlara ekledim,işte müsait oldukça bakacağım canım. tekrar hayırlısı olsun.. bu arada yıldönümünüzde kutlu olsun canım. Allah muhabbetinizi arttırsın.

Edebiyatçı değilim ama ilgim var benim de. Ben de sevdim hanımlar.

Filizzz yaaa mantının yanına bişe olmazz kiii. çorba yap diycem ama sıcakta fenalık geçirir ikiniz iki yana bayılırsınız. yoğurtlu soğuk çorba yap diycem ama mantı zaten yoğurtlu olmaz. Yanına bir salata yap, afiyetle yiyin bacım.

tam salatada karar kılmıştım ki benim bey aradı kıymalı bi yemek istedi.......
ağır olacak açsın gözün aç yiyemezsin dedim yok yap diyo yerim :))
yapacam iftardan sonra yerinden kalkamayacak ben biliyorum ama istedi madem kırmıyim kocamı ben bi mutfağa bakim kızlar.

teşekkür ederim öneriler için...

hoşbulduk canımm..
evet kübracım yaa inanılmaz güzel bi duygu o pıt pıtlar ben bebeğim bi süre kıpırdamayınca stres oluyorum göbeğimi açıp hemen kontrol ediyorum:1
alin isminin anlamı ışığın kaynağı nazik kibar demek biraz orjinal olsun istedik. zeynep ismini düşünücez canım sağol:)

ben ne yemek yapcam akşama hanzade nerdesinnnnnn
kız filiz bari şu kıymalı yemeğin adını söyleseydin

tesekurler burda sezeryan bilmiyorum doktorlar pek onermiyor tehlikeli birsey yoksa ama normal dogum yapan 1 hafta kaliyor hastanede birde hemsireler bebek nasil yikanir alti nasil degisir tutulur emzirilir gibi seyleri gosteriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…